ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Σε φαντάζομαι με τον Άλεξ σε τέτοια φάση![]()
δεν μπορει να σηκωσει τα ποδια ετσι ο χασοδικης, τα φρεναρει η κοιλια.
Σε φαντάζομαι με τον Άλεξ σε τέτοια φάση![]()
Aσε τους να λενε μωρο μου....Η αληθεια ειναι πως τον Αλεξ δε μπορω να τον φανταστω ετσι, δεν ειναι το στυλ του σε καμια περιπτωση![]()
Ειμαι αρχοντικός τύπος τύπεδεν μπορει να σηκωσει τα ποδια ετσι ο χασοδικης, τα φρεναρει η κοιλια.
:-* :-* :-*Aσε τους να λενε μωρο μου....
ελα ρε με τον σαλια....:-* :-* :-*
Κλάψε.ελα ρε με τον σαλια....
:-* :-* :-*:-* :-* :-*
Κι εσυ μωρο μου...![]()
![]()
![]()
Με φτιάχνεις....![]()
![]()
αυτος ο σαλιαρης;εσυ θες εναν αντρα σκληρο σαν εμενα για να σε φτιαξει![]()
![]()
![]()
Με φτιάχνεις....![]()
![]()
αυτος ο σαλιαρης;εσυ θες εναν αντρα σκληρο σαν εμενα για να σε φτιαξει
Εσυ εισαι σκληρος???αυτος ο σαλιαρης;εσυ θες εναν αντρα σκληρο σαν εμενα για να σε φτιαξει
μην κρινεις απο το αρκουδακι στο βαθοςΕσυ εισαι σκληρος???![]()
Να εστιασει στο τατού?μην κρινεις απο το αρκουδακι στο βαθος
Απαγορευονται οι ερωτοτροπιες μεταξυ ανδρων γυναικων σ αυτο το thread.Τρολαρετε αλλου.Ασε που θα αρχισουν να πεφτουν τα ποσοστα.Γι αυτο.... ΜΟΚΟ.Κι εσυ μωρο μου...![]()
http://[URL unfurl="true"]www.dinfo.gr/wp-content/uploads/2011/08/skliros-antras-3.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ΤΩΡΑ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ? Ο ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ?? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙΣ ΚΟΥΚΛΕ ΕΔΩ? :think: :tickedoff: :think: :tickedoff:
Τύπε μού την πεφτεις?ΤΩΡΑ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ? Ο ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ?? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙΣ ΚΟΥΚΛΕ ΕΔΩ?![]()
![]()
![]()
![]()
ΦΙΛΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ.. ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ! ΟΚ???Τύπε μού την πεφτεις?![]()
Κιτρινοκώλης.αυτήν γιατί την έβαλες για τον κώλο του τύπου με τα μπλε![]()