You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γουστάρετε να ΓΑΜΑΤΕ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΩΛΟ; Και γιατί;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ippotis69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 275K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Tο τρελλο δεν ειναι οτι πρεπει να τους ανεχεσαι για τις επιλογες τους(δικαιωμα τους φυσικα).Το τρελλο ειναι οτι προσπαθουν να σε πεισουν με το ζορι οτι εισαι αδερφη και συ.Και αρχιζεις και σκεφτεσαι,ρε μηπως αρχιζω και γερνω και δεν το ξερω?Και ολα αυτα γιατι?Για να μην νοιωσει καποιος απομονωμενος?Να μην νοιωσει μειοψηφια?Τι διαστροφη ειναι αυτη?Αλου εκει 80% λεει η αλλη.Και τωρα τι?Μπορεις να χαιρεσαι διχως ενοχες?Γιατι δεν κοιτας ρε τυπε τα του κωλου σου χωρις να πιασεις στο στομα σου τους αλλους?Τι φοβασαι?Βρες κωλους να γαμας,βρες πουτσες να σε γαμανε,αλλα μεχρι εκει.Εκτος αν εβαλες στο ματι καποιους εδω μεσα και προσπαθεις να τους πεισεις να σου βαλουν ενα χερακι.Παω πασο τοτε.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
γατακι ειναι μπροστα στον λιλαΌσο και να προσπαθείς πάντως Ippotis69, ότι και να ποστάρεις σα τον Λίλα δεν είσαι!!! *P *P *P
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Απαντώ… από τον Λίλα τη να ζηλέψω, ρε φίλε? άσε τον άνθρωπο.. καλά κάνει, ότι κάνει.. εγώ θέλω να πει ένας! ρε ένας! ότι όντως οι ΑΝΤΡΕΣ χαλάσαμε.. πεστο ένας ρε! γιατί άντε γαμωτο, που δεν μπορώ να τα πω ανοιχτα…..Όσο και να προσπαθείς πάντως Ippotis69, ότι και να ποστάρεις σα τον Λίλα δεν είσαι!!! *P *P *P
Επισκέπτης
φιλε μηπως εισαι ανωμαλος;
είμαι, το παραδέχομαι. τρελένομαι για μουνί και γυναικεία πόδια. εχω πρόβλημα ε?....
Επισκέπτης
Απαντώ… από τον Λίλα τη να ζηλέψω, ρε φίλε? άσε τον άνθρωπο.. καλά κάνει, ότι κάνει.. εγώ θέλω να πει ένας! ρε ένας! ότι όντως οι ΑΝΤΡΕΣ χαλάσαμε.. πεστο ένας ρε! γιατί άντε γαμωτο, που δεν μπορώ να τα πω ανοιχτα…..
Ρε ανθρωπε:
1) Εισαι πουστης ναι ή ου?
2) Αν ναι, τότε βλέπεις το να τον παίρνουν οι άντρες ως χάλασμα? Ως φτιάξιμο έπρεπε να το βλέπεις!
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ρε ανθρωπε:
1) Εισαι πουστης ναι ή ου?
2) Αν ναι, τότε βλέπεις το να τον παίρνουν οι άντρες ως χάλασμα? Ως φτιάξιμο έπρεπε να το βλέπεις!
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Φίλε!!!! κάνεις λάθος… δεν προσπαθώ με το ζόρι να βάλλω κανέναν να παραδεχθεί ότι τον παίρνουμε οι άντρες… να σου πω όμως κάτι? τα έχω ζήσει με τα μάτια μου.. λοιπόν φιλαρα! Μόκο… όλοι οι άντρες γουστάρουμε την τρύπα μας να την χαϊδεύουν, η να την γλύφουν, η να την γαμανε… έτσι είναι το 85%! Και μην βαλλω και το άλλο 15%!Tο τρελλο δεν ειναι οτι πρεπει να τους ανεχεσαι για τις επιλογες τους(δικαιωμα τους φυσικα).Το τρελλο ειναι οτι προσπαθουν να σε πεισουν με το ζορι οτι εισαι αδερφη και συ.Και αρχιζεις και σκεφτεσαι,ρε μηπως αρχιζω και γερνω και δεν το ξερω?Και ολα αυτα γιατι?Για να μην νοιωσει καποιος απομονωμενος?Να μην νοιωσει μειοψηφια?Τι διαστροφη ειναι αυτη?Αλου εκει 80% λεει η αλλη.Και τωρα τι?Μπορεις να χαιρεσαι διχως ενοχες?Γιατι δεν κοιτας ρε τυπε τα του κωλου σου χωρις να πιασεις στο στομα σου τους αλλους?Τι φοβασαι?Βρες κωλους να γαμας,βρες πουτσες να σε γαμανε,αλλα μεχρι εκει.Εκτος αν εβαλες στο ματι καποιους εδω μεσα και προσπαθεις να τους πεισεις να σου βαλουν ενα χερακι.Παω πασο τοτε.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εισαι αρρωστος φιλε,θα σε αναλαβει προσωπικα ο ιπποτης....καθε μερα θα μπαινεις να βλεπεις τις φωτο που ποσταρει μπας και ρθεις στον ισιο δρομοείμαι, το παραδέχομαι. τρελένομαι για μουνί και γυναικεία πόδια. εχω πρόβλημα ε?....
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.103
- Πόντοι
- 1.406
Δηλαδη τυπε εχεις γαμησει το 85% των ανδρων???Φίλε!!!! κάνεις λάθος… δεν προσπαθώ με το ζόρι να βάλλω κανέναν να παραδεχθεί ότι τον παίρνουμε οι άντρες… να σου πω όμως κάτι? τα έχω ζήσει με τα μάτια μου.. λοιπόν φιλαρα! Μόκο… όλοι οι άντρες γουστάρουμε την τρύπα μας να την χαϊδεύουν, η να την γλύφουν, η να την γαμανε… έτσι είναι το 85%! Και μην βαλλω και το άλλο 15%!
Επειδη εσυ εισαι πουστης ειναι όλοι πουστηδες;Φίλε!!!! κάνεις λάθος… δεν προσπαθώ με το ζόρι να βάλλω κανέναν να παραδεχθεί ότι τον παίρνουμε οι άντρες… να σου πω όμως κάτι? τα έχω ζήσει με τα μάτια μου.. λοιπόν φιλαρα! Μόκο… όλοι οι άντρες γουστάρουμε την τρύπα μας να την χαϊδεύουν, η να την γλύφουν, η να την γαμανε… έτσι είναι το 85%! Και μην βαλλω και το άλλο 15%!
Φαντασου η κολοτρυπιδα του τι ιστοριες εχει να διηγηθεί!!!Από 80% πήγε 85% σε ένα απόγευμα ΜΟΝΟ....
Ρε μαν γιατί του φέρνεις αντιρρήσεις αφού τα έχει ζήσει!!! ΜΟΚΟ!!!
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ο πρωκτος ειναι ερωτογενης ζωνη για ολους μας ειτε αντρες, ειτε γυναικες, αλλα αυτό δε σημαίνει ότι ολοι τον παιρνουν, ή οτι προκαλείται η ιδια ηδονη ανεξαρτητα με τον τροπο διεγερσης!!!Φίλε!!!! κάνεις λάθος… δεν προσπαθώ με το ζόρι να βάλλω κανέναν να παραδεχθεί ότι τον παίρνουμε οι άντρες… να σου πω όμως κάτι? τα έχω ζήσει με τα μάτια μου.. λοιπόν φιλαρα! Μόκο… όλοι οι άντρες γουστάρουμε την τρύπα μας να την χαϊδεύουν, η να την γλύφουν, η να την γαμανε… έτσι είναι το 85%! Και μην βαλλω και το άλλο 15%!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ρε φυγε απο δω .....βρεχει πουτσες νυχτιατικα και θα φας καμια ξωφαλτσηΟ πρωκτος ειναι ερωτογενης ζωνη για ολους μας ειτε αντρες, ειτε γυναικες, αλλα αυτό δε σημαίνει ότι ολοι τον παιρνουν, ή οτι προκαλείται η ιδια ηδονη ανεξαρτητα με τον τροπο διεγερσης!!!
Φίλε!!!! κάνεις λάθος… δεν προσπαθώ με το ζόρι να βάλλω κανέναν να παραδεχθεί ότι τον παίρνουμε οι άντρες… να σου πω όμως κάτι? τα έχω ζήσει με τα μάτια μου.. λοιπόν φιλαρα! Μόκο… όλοι οι άντρες γουστάρουμε την τρύπα μας να την χαϊδεύουν, η να την γλύφουν, η να την γαμανε… έτσι είναι το 85%! Και μην βαλλω και το άλλο 15%!
:S
πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εγώ θα μείνω μέχρι το τελευταίο 1%.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις