giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλημερα αλανιακαλημέρα λατρεμένοι μου φίλοι !!!!!
Καλημερα amjik
Καλημερα αλανιακαλημέρα λατρεμένοι μου φίλοι !!!!!
Καλημερα και μπραβο amjik ειμαστε και σε κρισιμη ηλικια και πρεπει να προσεχουμε[size=20pt]ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ !!!!!!![/size]
Μπορή νά σωση τή ζωή σας !!!!!!!
Γι αυτο εχουμε και την νεαρη νοσοκομα να μαs προσεχειΚαλημερα και μπραβο amjik ειμαστε και σε κρισιμη ηλικια και πρεπει να προσεχουμε
Γι αυτο εχουμε και την νεαρη νοσοκομα να μαs προσεχει
αυτεs.........ξερουν
Αντε να χαθεις...προστυχε.Γι αυτο εχουμε και την νεαρη νοσοκομα να μαs προσεχει
αυτεs.........ξερουν
Ax σε ευχαριστω πολυ!!!!!!! Να που καποιοs με αποκαλεσε με τ ονομα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αντε να χαθεις...προστυχε.
καλλημερα παιδια amjik με ψυχοπλακωσες πρωινιατικα δεν εβαζες καλητερα να δουμε την νοσοκομα κ να αφηνες τα καρδιακα?[size=20pt]ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ !!!!!!![/size]
Μπορή νά σωση τή ζωή σας !!!!!!!
Eλα ντε!!!!!!!!! Αντι να βαλει την νοσοκομα να δινει το τσιμ φιλι τηs ζωηs , μαs εβαλε το θλιβερο !!!!!καλλημερα παιδια amjik με ψυχοπλακωσες πρωινιατικα δεν εβαζες καλητερα να δουμε την νοσοκομα κ να αφηνες τα καρδιακα?
Καλημερα φιλε μου με ευχεs πολλεs!!!!!!!Καλημέρα παιδάκια!
Eλα ντε!!!!!!!!! Αντι να βαλει την νοσοκομα να δινει το τσιμ φιλι τηs ζωηs , μαs εβαλε το θλιβερο !!!!!
Πανω στιs καβλεs σου δλδ...........Θελουμε φωτο μαναρι μου!!!!!Έγω είμαι κορασίς...... έτων 18 !!!!!!
Αμεσως φερνω το λαστιχοΩρε μανα μου !!!!!!!!!! Πεθυμησα ενα μπανακι τωρα!!!!!!!!
Αμεσως φερνω το λαστιχο