You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Gooοοοd morning bourdeliarides…
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 34K
- Εμφανίσεις 793K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
καλημερα σε ολα τα παιδακιααα!!!!!!!!!!!!!!!!!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.085
- Πόντοι
- 22.785
καλημερα σε ολα τα παιδακιααα!!!!!!!!!!!!!!!!!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* και επειδη δε εβαλες "κακια φωτο" σημερα παρε ενα ομορφο δωρακι απο μενα
Ποιο είναι το αγγελούδι ρε πατρίδα;:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* και επειδη δε εβαλες "κακια φωτο" σημερα παρε ενα ομορφο δωρακι απο μενα
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δε ξερω πετρο μου...αν κ μου θυμιζει λιγο μπελουτσι με καθριν ζετα αλλα δε ξερω...την βρηκα τυχαια την θεωρησα μια πανεμορφη κοπελα χωρις να τα εχει πεταξει ολα και σας την εκανα δωρακι...εχω βρει κ αλλες...ντυμενες...Ποιο είναι το αγγελούδι ρε πατρίδα;
Δώσε ότι έχεις που λέει και το άσμαδε ξερω πετρο μου...αν κ μου θυμιζει λιγο μπελουτσι με καθριν ζετα αλλα δε ξερω...την βρηκα τυχαια την θεωρησα μια πανεμορφη κοπελα χωρις να τα εχει πεταξει ολα και σας την εκανα δωρακι...εχω βρει κ αλλες...ντυμενες...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.085
- Πόντοι
- 22.785
λουκ........ την σκαναρω για να δω απο που προερχεται..........δε ξερω πετρο μου...αν κ μου θυμιζει λιγο μπελουτσι με καθριν ζετα αλλα δε ξερω...την βρηκα τυχαια την θεωρησα μια πανεμορφη κοπελα χωρις να τα εχει πεταξει ολα και σας την εκανα δωρακι...εχω βρει κ αλλες...ντυμενες...
αν εισαι εσυ ........
παντως εχει τη γυναικα μεσα της.........
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
και αυτη ντυμενη..γτ πρεπει να καταλαβετε οτι το ομορφο δεν εχει να κανει με το προστυχοαηδιαστικο γυμνο...Δώσε ότι έχεις που λέει και το άσμα
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εγω;;;;;;;;;λουκ........ την σκαναρω για να δω απο που προερχεται..........
αν εισαι εσυ ........
παντως εχει τη γυναικα μεσα της.........
οχι καλε μου...και ετσι να ημουν δε θα εβαζα φωτο μου...αλλα σου ποσταρω κ αλλα αγγελουδια που λεει κ ο πετρος...
Μην μου προσδίδεις λόγια που δεν έχω πει :-*και αυτη ντυμενη..γτ πρεπει να καταλαβετε οτι το ομορφο δεν εχει να κανει με το προστυχοαηδιαστικο γυμνο...
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δε το ειπα γ σενα καλο μου!!!!γ ολους οσους το νομιζουν το ειπα...δεν ειναι πανεμορφο αυτο το κοριτσι;;;Μην μου προσδίδεις λόγια που δεν έχω πει :-*
κατσε θα σας βρω κ αλλες...
Η πρώτη ήταν κλάσεις ανώτερη (δεν πιστεύω να είναι η ίδια και να γίνω ρόμπα;)δε το ειπα γ σενα καλο μου!!!!γ ολους οσους το νομιζουν το ειπα...δεν ειναι πανεμορφο αυτο το κοριτσι;;;
κατσε θα σας βρω κ αλλες...
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
http://[URL unfurl="true"]www.trueportraits.com/black%20white/bw-beauty-3/Beautiful%20Women.trueportraits.com%2042.jpg[/img[/URL]]
[img]http://budapestguide.net/wp-content/uploads/2007/11/budapest-girls-tamara-k.jpg
Έχω κολλήσει με την πρώτη. Έθεσες ψηλά τον πήχη από την αρχή
http://[URL unfurl="true"]www.trueportraits.com/black%20white/bw-beauty-3/Beautiful%20Women.trueportraits.com%2042.jpg[/img[/URL]]
[img]http://budapestguide.net/wp-content/uploads/2007/11/budapest-girls-tamara-k.jpg
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
η πρωτη κ η δευτερη νομιζω ηταν οι καλυτερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλο στυλ η καθεμια....η πρωτη "ντιβα" η δευτερη"αθωα"!!!!
Κάνε παράθεση το site που βρήκες την πρώτηη πρωτη κ η δευτερη νομιζω ηταν οι καλυτερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλο στυλ η καθεμια....η πρωτη "ντιβα" η δευτερη"αθωα"!!!!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Κάνε παράθεση το site που βρήκες την πρώτη
αχ βρε αμτζικακι... αλλο το να εισαι κομπλεξικη γκομενα που βρισκει ολες τις γυναικες χαλια και αλλο να θεωρεις ωραιες μονο τις πραγματικα ωραιες..αυτες που κ με τσουβαλι να τις δεις κολλας...εινια θεμα αισθητικης και φυσικα ελλειψης κομπλεξ... :-* :-* :-*ι λουκ.........
παντα εχι το πιχι ιψιλα........
οχι σαν μερικες κατινομανεσ που ψοφανε
για εολεσ αντιπαραθεσισ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 9K