Νέα

Golden Queens Μπουρνάζι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 319K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
79
Like
7.616
Πόντοι
17.436
Επίσκεψη στο μαγαζι χτες.

Η Γιουσεφ απίθανη με ενα 20λεπτο πολύ ομορφο σεξυ χορο.Πληθος κοσμου. Το μαγαζι γεματο γυναικες. Ολες ορθιες μιας και δεν υπηρχε χωρος να κατσουν. Τα prive ολα γεματα. Δεν μπόρεσα ούτε χορό να πάρω.Η αναμονη τεραστια.

Κάθισα για ενα ποτο με μιλφ Ριτα. Πριβε την πηρα στις 430 το πρωί που αρχιζε και έσπαγε ο κόσμος. 70 φουλ. Γυναίκα για να περάσεις καλα. Ποτό στην Νταιζη.
Παρουσες ολες. Μετρησα 47 γυναικες αλλα ολες απασχολημενες. Επρεπε να περιμενεις πολυ για γυναικια συντροφια. Σερβιτόροι ευγενέστατοι και πολυ διακριτικόι. Η Γιουσεφ ταραξε λιγο τα νερα. Πληθος κοσμου να τη χειροκροτει. Γενικα μια ατμοσφαιρα εορταστκη με πολυ live sex και γελιο. Μπράβο στο μαγαζί που για αλλη μια φορα ξέφυγε απο τα συνηθισμένα.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

pilotgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
14
Like
598
Πόντοι
291

Η Γιουσεφ απίθανη με ενα 20λεπτο πολύ ομορφο σεξυ χορο.Πληθος κοσμου. Το μαγαζι γεματο γυναικες. Ολες ορθιες μιας και δεν υπηρχε χωρος να κατσουν. Τα prive ολα γεματα. Δεν μπόρεσα ούτε χορό να πάρω.Η αναμονη τεραστια.

Κάθισα για ενα ποτο με μιλφ Ριτα. Πριβε την πηρα στις 430 το πρωί που αρχιζε και έσπαγε ο κόσμος. 70 φουλ. Γυναίκα για να περάσεις καλα. Ποτό στην Νταιζη.
Παρουσες ολες. Μετρησα 47 γυναικες αλλα ολες απασχολημενες. Επρεπε να περιμενεις πολυ για γυναικια συντροφια. Σερβιτόροι ευγενέστατοι και πολυ διακριτικόι. Η Γιουσεφ ταραξε λιγο τα νερα. Πληθος κοσμου να τη χειροκροτει. Γενικα μια ατμοσφαιρα εορταστκη με πολυ live sex και γελιο. Μπράβο στο μαγαζί που για αλλη μια φορα ξέφυγε απο τα συνηθισμένα.
Οπως τα λες.
Και εγω χορο στις 5 πηρα. Τη Ριτα ηθελα αλλα δε εκατσε η στιγμη. Την ωρα της Γιουσεφ ολα τα πριβε αδεια, αλλα ποιος παει πριβε οταν σου χορευει αυτη η κοπελα μεσα στο πρόσωπο. Απλα απιθανη.  Κατα τα αλλα ολα ομορφα και γιορτινα. Κριμα που το μαγαζι ηταν τοσο γεματο και δεν μπορουσες να κινηθεις ελευθερα. Καποια στιγμη βγηκα εξω κατα τις 1245 και ειδα απεξω ραντεβουδακι 25+ ατομων να μπαινει μεσα. Δικοι μας ησασταν;;;

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Τι λέτε ρε μάγκες όχι οι καναπέδες του απλού χορού αλλά και τα πριβέ ήταν γεμάτα άφησαν λεφτά οι πιτσιρικάδες χτες καυλωσαν με την Γιουσέφ και έπαιρναν χορούς αβερτα δηλαδή..

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Καλό μαγαζί αλλά παίζει ρόλο ότι δεν έχει άλλο εκεί και έτσι πάνε όλοι εκεί τώρα από κοπέλες δεν έχω πάει τελευταία αλλά έχει πολύ Κατίνα η Νταίζη είναι αυτή που είναι σαν τραβελι μπάζο είναι για μένα αυτή.

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
79
Like
7.616
Πόντοι
17.436
Καλό μαγαζί αλλά παίζει ρόλο ότι δεν έχει άλλο εκεί και έτσι πάνε όλοι εκεί τώρα από κοπέλες δεν έχω πάει τελευταία αλλά έχει πολύ Κατίνα η Νταίζη είναι αυτή που είναι σαν τραβελι μπάζο είναι για μένα αυτή.
Star μοναδικο στην περιοχη αλλα το μαγαζι αδειο.
Toys μοναδικο στην περιοχη αλλα μαγαζι αδειο.

Δεν ειναι θεμα μοναχικοτητας...
Ειναι θεμα μαγαζιου και ποσο μερακι εχει ο μαγαζάτορας.

Οι γυναικες ειναι καλες και κακες παντου. Το μαγαζι τραβαει τον πελατη. Το μαγαζι με τον μαγαζατορα. Γενικα δλδ οι τιμες το περιβάλλον και το σερβις.

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Παίζουν ρόλο αυτά που λες αλλά δεν είναι αυτά μόνο δεν μπορώ να πω από δω αλλά παίζει μεγάλο ρόλο που είναι το κάθε μαγαζί και πολύ σημαντικό ρόλο το υλικό και η οργάνωση εκεί θα συμφωνήσουμε.Και έπειτα άλλο μεταμόρφωση άλλο Μπουρνάζι καμία σχέση το περιστέρι έχει πάρα πολύ κόσμο.

• Like

Golden Queens

Strip Club
Εγγρ.
19 Νοε 2019
Like
84
Από όλους τους εργαζόμενους και τη διεύθυνση του Golden Queens θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την ανταπόκριση σας στο ζεστό παρτάκι μας με την Anastasia Giousef, η οποία για πρώτη φορά εμφανίστηκε σε strip club και ειναι το δικο μας Golden Queens

Με τη δική σας συνδρομή γίναμε πρωτοπόροι και συστήσαμε τη διαφορετικότητα στη βραδινή διασκέδαση. 

Θέλουμε να γνωρίζετε ότι κάναμε ότι ήταν δυνατόν για την καλύτερη διασκέδαση και εξυπηρέτηση σας. Στο μέλλον υποσχόμαστε παρόμοιες η και ακόμη καλύτερες βραδιές.

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!

pilotgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
14
Like
598
Πόντοι
291
Και πότε λέτε να το ξανακάνετε;

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81

Φιλε ξερεις εαν γυρισε η ανδριαννα απο μολδαβια μια ψηλη ξανθια με πολυ ωραιο σωμα? Οσο για το πριβε αρκετες κανουν φουλ τωρα στα 70 ευρω εκτος απο τις ντιβες αντρεα μιρελλα και αλλες 2 φιλες των κοριτσιων κ αυτες απ ρουμανια αυτες τα βγαζουν απ τ κερασματα που τους κανουν διαφοροι τυποι που τις εχουν στ τραπεζι τους και δεν χρειαζεται στο πριβε να κανουν σεξ μονο χορευουν γυμνες αυτο..

• Like

Golden Queens

Strip Club
Εγγρ.
19 Νοε 2019
Like
84
Το Golden Queens και το προσωπικό του σας εύχονται Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2020.

• Like
Αντιδράσεις: xlm

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Καλή Χρονια, Αυτή που Κάνει Παρέα με την Εβελίνα τη Μπασκετμπολίστρια Πως τι Λένε?????????

prometheusgr13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Κριτικές
5
Like
197
Πόντοι
280
Θα παω αυριο με φιλαρακια στο μαγαζι και κυριακη θα γραψω ενημερωση για το τι εγινε απο κοριτσια τιμες κλπ

prometheusgr13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Κριτικές
5
Like
197
Πόντοι
280
Πηγα εχθες με παρεα ενα εχω να πω , αν ηταν η πρωτη φορα που πηγαινα ατο μαγαζι απλα δεν θα ξαναπηγαινα οι κοπελες λιγες και βαριοντουσαν γενικα πολυ κακη βραδια δεν ξερω γιατι ετσι

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
Πηγα εχθες με παρεα ενα εχω να πω , αν ηταν η πρωτη φορα που πηγαινα ατο μαγαζι απλα δεν θα ξαναπηγαινα οι κοπελες λιγες και βαριοντουσαν γενικα πολυ κακη βραδια δεν ξερω γιατι ετσι

Κοιτα φιλε να σου πω απο την εμπειρια μου μεχρι τωρα. Αν πας με 20ευρω σε στριπτιτζαδικο δεν περνας καλα. Αν πας φορτωμενος και να βαριουνται οι κοπελες περνας ωραια γιατι θα διαλεξεις το καλυτερο μωρο.

prometheusgr13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Κριτικές
5
Like
197
Πόντοι
280
Κοιτα φιλε να σου πω απο την εμπειρια μου μεχρι τωρα. Αν πας με 20ευρω σε στριπτιτζαδικο δεν περνας καλα. Αν πας φορτωμενος και να βαριουνται οι κοπελες περνας ωραια γιατι θα διαλεξεις το καλυτερο μωρο.
εγω με την παρεα μου παμε μια φορα καθε 2 μηνες μεσο ορο οποτε ολοι παμε και χαλαμε τουλαχιστον 100ρικο , πηγαμε δλδ με χρημα για να περασουμε καλα αλλα ηταν χαλια χαλασαμε με την εισοδο-ποτο σκαρτο 50ρικο γιατι ηταν ξενερωτα εντελως

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
εγω με την παρεα μου παμε μια φορα καθε 2 μηνες μεσο ορο οποτε ολοι παμε και χαλαμε τουλαχιστον 100ρικο , πηγαμε δλδ με χρημα για να περασουμε καλα αλλα ηταν χαλια χαλασαμε με την εισοδο-ποτο σκαρτο 50ρικο γιατι ηταν ξενερωτα εντελως

Φίλε την ίδια ξενέρα είχα φάει και εγώ που είχα πάει στις γιορτές είχαμε πάει παρέα με σκοπό να πετάξουμε χρήμα και στο τέλος πετάξαμε ο καθένας ένα 20αρικο και σηκωθήκαμε και φύγαμε αλλά τότε ένεκεν γιορτών ήταν λίγο κάπως το μαγαζί. Σε γενικές γραμμές δεν έχω παράπονο όλες τις άλλες φορές είχα περάσει τζαμάτα. Μαάλλον το άλλο Σάββατο θα περάσω μια βόλτα

Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
πληρωσες εισοδο στο Golden?
Μηπως πηγες αλλου;

prometheusgr13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Κριτικές
5
Like
197
Πόντοι
280
πληρωσες εισοδο στο Golden?
Μηπως πηγες αλλου;
φιλε μου μαλλον τρολαρεις , παντα πληρωνεις 10 ευρω οταν μπαινεις και καθεσαι στο τραπεζι και σου φερνουν ενα ποτο , δεν γινεται να πας στο στριπ και να μην πληρωσεις το 10ευρω , μαλλον εχεις μπερδευτει ή κατι αλλο θες να πεις

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.258
Πόντοι
2.456
Tυπε εισοδο δεν εχει το καταστημα, δεν ειχε ουτε καν με γιουσεφ..

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.258
Πόντοι
2.456
φιλε μου μαλλον τρολαρεις , παντα πληρωνεις 10 ευρω οταν μπαινεις και καθεσαι στο τραπεζι και σου φερνουν ενα ποτο , δεν γινεται να πας στο στριπ και να μην πληρωσεις το 10ευρω , μαλλον εχεις μπερδευτει ή κατι αλλο θες να πεις
Μαλλον εσυ το μπερδευεις με καποιο αλλο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom