Νέα

Golden Queens Μπουρνάζι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 319K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pipinolatrhs45

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Και το Σάββατο είχε πολύ κόσμο.
Μου άρεσε και η μουσική. Ο dj κάποιες φορές είναι σε μεγάλες φόρμες.

Ετιμήθησαν κλασικά η τουμπανοειδώς μυώδης και ελκυστικότατη (αν και κάπως βιαστική ενίοτε) Ντάρια,  και το εξίσου ελκυστικό ουκρανέζικο πιπινάκι Αλιόνα. Η Γιούνα ( η άλλη προτιμησή μου συνήθως) ήταν απασχολημένη μάλλον σε τραπέζι χορηγου και έτσι δεν μπόρεσα να απολαύσω την γυμνασμένη κορμάρα της και τους ποιοτικούς χορούς της.

1- 2 ακόμα ενδιαφέροντα λυγερόκορμα μωράκια που κόζαρα δεν με τίμησαν.

Παραμένει η πρώτη επιλογή - ειδικά σε περιόδους οικονομικού ζορίσματος που δε λέει με τίποτα για ακριβότερα μαγαζιά.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Και το Σάββατο είχε πολύ κόσμο.
Μου άρεσε και η μουσική. Ο dj κάποιες φορές είναι σε μεγάλες φόρμες.

Ετιμήθησαν κλασικά η τουμπανοειδώς μυώδης και ελκυστικότατη (αν και κάπως βιαστική ενίοτε) Ντάρια,  και το εξίσου ελκυστικό ουκρανέζικο πιπινάκι Αλιόνα. Η Γιούνα ( η άλλη προτιμησή μου συνήθως) ήταν απασχολημένη μάλλον σε τραπέζι χορηγου και έτσι δεν μπόρεσα να απολαύσω την γυμνασμένη κορμάρα της και τους ποιοτικούς χορούς της.

1- 2 ακόμα ενδιαφέροντα λυγερόκορμα μωράκια που κόζαρα δεν με τίμησαν.

Παραμένει η πρώτη επιλογή - ειδικά σε περιόδους οικονομικού ζορίσματος που δε λέει με τίποτα για ακριβότερα μαγαζιά.
Φίλε μια ερώτηση. Ξέρεις ποια κάνει κολλητό/ΑΡΓΟ χορό (απλό πάντα 5 Ευρώ) με καλή διάρκεια χρόνου??

• Like

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
thx! να σαι καλά αδερφέ. Αν μάθεις καμία άλλη σε αργό/κολλητό χορό (πάντα με 5ρι) μου λες! το ίδιο και εγώ. Η Οφέλια έκανε καλό χορό αλλά χάθηκε δεν την ακούω καθόλου

• Like

Johnmastr

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2019
Like
40
Πόντοι
0
Παιδιά για prive ποια κοπελα θα προτεινατε ;

pipinolatrhs45

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Πολλές αλλαγές στο ροστερ το Σάββατο!

Απούσες η μυώδης Ντάρια και το αδύνατο καλογυμνασμένο πιπινάκι Αλιόνα,
  όμως μια νεοεμφανιζόμενη νεαρά ονόματι Λάρα, κάλυψε το κενό τους αφού έκανε πολύ δυνατούς απλούς χορούς, αισθαντικούς και ξεσηκωτικούς.
 Αντιθέτως ένα άλλο καινούριο μικρό ανοιχρόχρωμο αδύνατο πιπινάκι - δεν θυμάμαι όνομα - αν και εμφανησιακώς ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον στον χορό ήταν ΄σκέτη αποτυχία, δεν το χει καθόλου μα καθόλου.

Έκανα και με μια ακόμα μελαχρινή που επίσης δεν θυμάμαι όνομα, μεγαλύτερη ηλικιακά από τις προαναφερθείσες και πιο παλιά στο κουρμπέτι όπως την έκοψα, με χαρακτηριστικά μεγάλες μαυριδερές ρόγες, καλός χορός.

Και φυσικΆ με την σταθερή αξία Γιούνα.

• Like

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Πολλές αλλαγές στο ροστερ το Σάββατο!

Απούσες η μυώδης Ντάρια και το αδύνατο καλογυμνασμένο πιπινάκι Αλιόνα,
  όμως μια νεοεμφανιζόμενη νεαρά ονόματι Λάρα, κάλυψε το κενό τους αφού έκανε πολύ δυνατούς απλούς χορούς, αισθαντικούς και ξεσηκωτικούς.
  Αντιθέτως ένα άλλο καινούριο μικρό ανοιχρόχρωμο αδύνατο πιπινάκι - δεν θυμάμαι όνομα - αν και εμφανησιακώς ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον στον χορό ήταν ΄σκέτη αποτυχία, δεν το χει καθόλου μα καθόλου.

Έκανα και με μια ακόμα μελαχρινή που επίσης δεν θυμάμαι όνομα, μεγαλύτερη ηλικιακά από τις προαναφερθείσες και πιο παλιά στο κουρμπέτι όπως την έκοψα, με χαρακτηριστικά μεγάλες μαυριδερές ρόγες, καλός χορός.

Και φυσικΆ με την σταθερή αξία Γιούνα.

όμως μια νεοεμφανιζόμενη νεαρά ονόματι Λάρα, κάλυψε το κενό τους αφού έκανε πολύ δυνατούς απλούς χορούς, αισθαντικούς και ξεσηκωτικούς. αργοί κολλητοί ήσαν?

pipinolatrhs45

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
όμως μια νεοεμφανιζόμενη νεαρά ονόματι Λάρα, κάλυψε το κενό τους αφού έκανε πολύ δυνατούς απλούς χορούς, αισθαντικούς και ξεσηκωτικούς. αργοί κολλητοί ήσαν?

Κατά διαστήματα ναι. Το ενδιαφέρον όμως - και σπάνιο - ήταν ότι σε πολλές στιγμές αγκάλιαζε έντονα, κόλαγε το πρόσωπό της πάνω στο δικό μου, πράγματα δηλαδή σπάνια,που λείπουν σε γενικές γραμμές από τον χώρο, και εμένα μου αρέσουν ιδιαίτερα  γι αυτό και χρησιμοποίησα το επίθετο "αισθαντικό". Αυτό ήταν το πιο ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη. Ήταν βέβαια η πρώτη φορά που έκανα μαζί της, οπότε θα την ξαναδοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία για να επιβεβαιώσω ότι δεν ήταν τυχαίο...

• Like

georgekal1988

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2019
Like
8
Πόντοι
0
βικτωρια λες μια ξανθια μολδαβη μιλφαρα με τερατια βυζια??

North Sector

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Κριτικές
16
Like
873
Πόντοι
1.011
Η Γιούσεφ η μουναρα ακουσα οτι θα ειναι στο μαγαζι την επομενη Πεμπτη...
Ξερει κανεις λεπτομερειες;

• Like

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Η Γιούσεφ η μουναρα ακουσα οτι θα ειναι στο μαγαζι την επομενη Πεμπτη...

Αν ξέρει κανείς ημερομηνίες που θα βρίσκεται η συγκεκριμένη στο μαγαζί να τις γράφει
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ όσοι δεν μπορούμε να τη βλέπουμε.

Και να πηγαίνουν όσοι γουστάρουν .

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.276
Πόντοι
486
Έχουν βάλει χριστουγεννιάτικο δώρο στις τιμές τους;

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ναι οι μαλάκες και τρέχουν να βρούνε όλοι ψιλά να τους δώσουν. Βάλανε +1 ευρώ στα ποτα και στο απλο και +5 με 10 στα πριβε

Οπότε από 9/1 πάμε πάλι στο μαγαζί .
Δεν θα έχει και μαλάκες τότε.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
Οπότε από 9/1 πάμε πάλι στο μαγαζί .
Δεν θα έχει και μαλάκες τότε.

Φίλε ακριβώς έτσι, και λόγω εορτών πέρα από τις χαζομάρες στις τιμές έχει και πολύ κόσμο και ιδιαίτερα μαλακισμένα λυκειόπαιδα που προσπαθούσαν να κάτσουν 10-10 σε τραπέζια και σπάγανε μπάλες. Όποτε πέφτουν γιορτές καλύτερα να μην πλησιάζουμε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom