Νέα

Golden Queens Μπουρνάζι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 319K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

prometheusgr13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Κριτικές
5
Like
197
Πόντοι
280
Tυπε εισοδο δεν εχει το καταστημα, δεν ειχε ουτε καν με γιουσεφ..
αν εσενα σε κερνανε το ποτο μαγκια σου αδερφε παντως ολος ο κοσμος οταν παει και καθεται 'πρεπει' να παρει ποτο που το πληρωνεις ενα 10ευρω , εκτος αν εσυ πας και δεν καθεσαι καπου και μενεις ορθιος

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
Έχω να πάω πολύ καιρό golden είναι 10€ είσοδος με ποτό συν 2 χοροί..από Κυριακή έως Πέμπτη

prometheusgr13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Κριτικές
5
Like
197
Πόντοι
280
Πηγα παλι εχθες στο μαγαζι ηταν καλα , μου εκαναν τον καλυτερο χωρο ever μια κοπελα ουκρανη που την λενε  αναστασια λες και ηταν η κοπελα μου , προσωπικη αποψη το ροτερ θελει ενεσεις ποιοτητας και ποσοτητας βλεπω πτωση σε σχεση με το παρελθον , ο τεο κ η ινα εχουν καιρο να κανουν σοου , δινω credit στον τυπο εχθες  που ηταν υπευθυνος στο μαγαζι

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Νταίζη , ψηλή ουγγαρέζα , πολύ ψηλή , ψηλοκάπουλη. Άνω των 30 , έχει πλαστική στη μύτη , φουσκωμένα χείλια , αλλά είναι τσοντάρα. Δυστυχώς έχει και πλαστικά βυζιά, μεγάλα. Ποδάρες ατέλειωτες.

Λίντα, πολωνέζα .... καλτσούλα και ψηλόσολο πασούμι φελό , σαν να είναι σε μασατζίδικο !
Χαλαρά 1.70 , βυζάρα πολωνέζικη , ξανθιά , άσπορο δέρμα , ωραία κωλάρα.

Φίρμα πανύψηλη ρουμάνα (?) ; Μελαχροινή, γεμάτη τατουάζ, ατέλειωτες ποδάρες. Όρθιο χιλιόμετρο. Υφάκι , γιατί είναι το Νο1 και το ξέρει, δεν είναι ηλίθια.

Σόου .....  τυπάς που το παίζει άραβας, με ανοιχτόχρωμο ανατολικό τεμάχιο.

PLM

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
46
Πόντοι
1
Στην Νταιζη βάζεις σακούλα στην μάπα και προχωράς

Anatolian

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2019
Κριτικές
23
Like
2.288
Πόντοι
2.471
Η Νταιζυ κανει καλο prive... οντως ομως απο προσωπο σε χαλαει...αλλα οκ στο σκοταδι εκει παλευεται το θεμα..:)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Φίρμα πανύψηλη ρουμάνα (?) ; Μελαχροινή, γεμάτη τατουάζ, ατέλειωτες ποδάρες. Όρθιο χιλιόμετρο. Υφάκι , γιατί είναι το Νο1 και το ξέρει, δεν είναι ηλίθια.

Μπορεί να μου είχε πει Ολλανδή κάποτε αλλά δεν είναι να τα πιστεύουμε και όλα

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Νταίζη , ψηλή ουγγαρέζα , πολύ ψηλή , ψηλοκάπουλη. Άνω των 30 , έχει πλαστική στη μύτη , φουσκωμένα χείλια , αλλά είναι τσοντάρα. Δυστυχώς έχει και πλαστικά βυζιά, μεγάλα. Ποδάρες ατέλειωτες.

Λίντα, πολωνέζα .... καλτσούλα και ψηλόσολο πασούμι φελό , σαν να είναι σε μασατζίδικο !
Χαλαρά 1.70 , βυζάρα πολωνέζικη , ξανθιά , άσπορο δέρμα , ωραία κωλάρα.

Σόου .....  τυπάς που το παίζει άραβας, με ανοιχτόχρωμο ανατολικό τεμάχιο.
Η κοπέλα που λες που είναι γεμάτη τατουάζ ήταν ξανθιά πιο παλιά σωστά? Κ νομίζω είναι ουκρανιδα όχι Ρουμάνα όσο για το νούμερο 1 στ golden σε πονηριά στυλ κ γενικά ύφαλο η αντρεα η καστανοξανθη ρουμανα

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Tυπε εισοδο δεν εχει το καταστημα, δεν ειχε ουτε καν με γιουσεφ..
Μην λες ψέματα. 12 Ευρώ ελάχιστη είχε. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ούτε καν το κλασσικό 5ρι με το κουπόνι. Ας βγει ο υπεύθυνος να πει πως λέω μαλακίες. Με 12 Ευρώ απλά είχες 1 χορό+είσοδο+ποτό αυτό. Αν έκλεινες μέσω Internet απλά ο 1 χορός γινόταν 2 αυτό ήταν το κέρδος. Να μπεις free δεν έπαιζε για κανένα λόγο, 12 Ευρώ ήσουν χρεωμένος με το που έμπαινες. Όταν είπαμε γιατί όχι το 5ρι γυρνάει το γκαρσόνι και λέει για 'το Δώρο' και καλά..

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

prometheusgr13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Κριτικές
5
Like
197
Πόντοι
280
Μην λες ψέματα. 12 Ευρώ ελάχιστη είχε. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ούτε καν το κλασσικό 5ρι με το κουπόνι. Ας βγει ο υπεύθυνος να πει πως λέω μαλακίες. Με 12 Ευρώ απλά είχες 1 χορό+είσοδο+ποτό αυτό. Αν έκλεινες μέσω Internet απλά ο 1 χορός γινόταν 2 αυτό ήταν το κέρδος. Να μπεις free δεν έπαιζε για κανένα λόγο, 12 Ευρώ ήσουν χρεωμένος με το που έμπαινες. Όταν είπαμε γιατί όχι το 5ρι γυρνάει το γκαρσόνι και λέει για 'το Δώρο' και καλά..
ευχαριστω τον φιλο που με επιβεβαιωνει οτι το καταστημα εχει εισοδο , γιατι πεσανε να με φανε

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Μήπως μπερδεύεται η ελεύθερη είσοδος με την ελάχιστη κατανάλωση; Όντως δεν σε σταματάει κάποιος σε μία ταμιακή μηχανή στην είσοδο να σου κόψει ποσό. Μπορείς να μπεις ελεύθερα να δεις αν έφτασε η παρέα σου π.χ. Όταν κάτσεις δίνεις πρόσκληση και πληρώνεις.

Γίνεται να ρίξεις μία ματιά και να φύγεις χωρίς χρέωση δηλαδή. Στην Συγγρού για παράδειγμα θα σε χρεώσουν απλά για να μπεις.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Μήπως μπερδεύεται η ελεύθερη είσοδος με την ελάχιστη κατανάλωση; Όντως δεν σε σταματάει κάποιος σε μία ταμιακή μηχανή στην είσοδο να σου κόψει ποσό. Μπορείς να μπεις ελεύθερα να δεις αν έφτασε η παρέα σου π.χ. Όταν κάτσεις δίνεις πρόσκληση και πληρώνεις.

Γίνεται να ρίξεις μία ματιά και να φύγεις χωρίς χρέωση δηλαδή. Στην Συγγρού για παράδειγμα θα σε χρεώσουν απλά για να μπεις.
Απόδειξη ΔΕΝ έχουν δώσει ΠΟΤΕ. Με το που καθόσουν ήσουν χρεωμένος 12 Ευρώ. Πες ότι δεν ήθελα χορό, σου έλεγε το γκαρσόνι πάει με 1 χορό (12 Ευρώ). ΔΕΝ υπήρχε η επιλογή των 5 Ευρώ (απλό ποτό-είσοδο όπως θέλεις πες το).

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Με το που σερβίρεσαι πληρώνεις πάντως. Όχι στην πόρτα. Εντωμεταξύ μπορείς να κάνεις στροφή και να φύγεις.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Να σου πω και σε ένα στην Συγγρού που πήγα ΔΕΝ είχε είσοδο/ποτό υποχρεωτικά. Αν ήθελες καθόσουν ή σε ένα σταντάκι και τσέκαρες πρόγραμμα/γκόμενες free, ε καλά αν σε βάζανε να πληρώσεις μόνο που μπήκες έλεος. Μόνο το Alca σε βάζει να πληρώσεις πριν καν εισέλθεις.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Και στο Dream και στο Kinky έχει είσοδο, στο Babylon δεν έχει

nosokomos

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
20
Like
1.058
Πόντοι
1.011
Και στο Dream και στο Kinky έχει είσοδο, στο Babylon δεν έχει
ναι μια η άλλη είναι.εφοσον πάρεις το ποτό σου θα πληρώσεις κανονικά.Οποτε έχει δεν έχει ένα δεκαρικακι πάει στο μαγαζί

FaySimp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Like
1.428
Πόντοι
201
Νταίζη όντως γαμάτο πριβέ και σχετικά οικονομικά για στριπτιτζαδικο.Ειχα πάει πριν λίγο καιρό golden κ θυμάμαι που μου τον είχε κάνει κάγκελο η ρουφιάνα με την απίστευτη σιλικονατη βυζαρα(μεγάλη ολοστρόγγυλη μαυρισμένη κ με γαμάτη ρώγα που κόντευε να τρυπήσει το κορμάκι που φορουσε)και τη καυλοφατσα της.σκυλι του πολέμου που λέμε με στοματαρα σωματαρα κωλαρα βυζαρα χειλαρα όλα σε -αρα δηλαδη.μετα το χορό τη ρώτησα τι κάνει στο πριβέ και με ένα 70αρι τη γαμησα.καποιοι λένε για τη φάτσα της ότι είναι "άγρια" αλλά εμένα αυτό ακριβώς με καυλώνει,άσε που μέσα στα σκοτάδια κ με το υπόλοιπο πακέτο το προσπερνάνε κ αυτοί που έχουν κολλημα ενδεχομενως.στο στόμα της τελείωσα με καποτα δε κρατήθηκα πολύ μιας και είχε ανεβοκατεβει πάνω στη πουτσα μου σε στάση cowgirl και στα καπάκια είχε βεντουζαρει τη πουτσα μου με τα τσιμπουκοχειλα της :pipa1: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :pipa2:.κ πολύ ψηλή να σημειώσω χωρίς τα τακούνια πρέπει ναταν στο ύψος μου άντε κάνα δύο πόντους πιο κοντή κ είμαι 1.79.
Συναγωνιστές έχει πάρει κανείς πριβέ μια μελαχροινη μιλφαρα που δηλώνει Ιταλίδα  με επίσης πλαστικό βυζι? :tits: θυμάμαι αυτή με είχε κάνει τούρμπο όσο δε πάει της είχα κερασει και ποτό αλλά μου τα "μασαγε" για το πριβέ και φοβόμουν μη φάω φόλα.τη τελευταία φορά που πήγα καθόταν σε μια άκρη και δεν ήρθε ποτέ στο τραπέζι οπότε αφού έγινε η δουλειά με το ουγγαρέζικο άτι την έκανα,παρότι είχα πάει για αυτήν δε σας κρύβω.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Την Νταίζη την έλεγαν και τρανς αλλά δεν είναι βέβαιο. Η κοντή "Ιταλίδα" είναι κάβλα αλλά δεν τον παίρνει.

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Πω πω φίλε έτσι ακριβώς την ήξερα από το σιν στο πρώην Κλεοπάτρα και είχα μάθει από κει ότι ήταν τραβελι αλλά δεν είναι κάνεις 100/100 ότι είναι.Γι αυτό το λόγο δεν την έχω πάρει ποτε.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
Πω πω φίλε έτσι ακριβώς την ήξερα από το σιν στο πρώην Κλεοπάτρα και είχα μάθει από κει ότι ήταν τραβελι αλλά δεν είναι κάνεις 100/100 ότι είναι.Γι αυτό το λόγο δεν την έχω πάρει ποτε.
Την είχα πάρει στο πριβέ τότε αλλά τίποτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom