diamas21_lost
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2023
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
δεν συγκρατησα ονοματα δυστυχως αλλα εχει ουκρανες που μου αρεσουνΔλδ για πε για πε
δεν συγκρατησα ονοματα δυστυχως αλλα εχει ουκρανες που μου αρεσουνΔλδ για πε για πε
Τι εννοείς plus size? Με πιασίματα ή απλά τεράστιες?Καινούργια κορίτσια στο μαγαζί, πρόσφατη επίσκεψη. Μία και Λάρα σε λεσβιακό σόου, Μία ξανθιά με σπαστο καρέ κανονικά σώμα μικρό στήθος, γλυκιά φατσούλα και Λάρα μελαχρινή με μακρύ μαλλί επίσης μικρό στήθος αλλά στητό Α+, μερικά τατουαζ και πειραγμένα χείλια. Λέει σε κάποια φάση ο dj Αντζελι.., λέω δεν μπόρει. Εμφανίζεται μια αδιάφορη μελαχρινή που τελικά την λένε Αντζελίνα. Αρκετές κοπέλες, ίδιος κόσμος (σε ποιότητα), μέτρησα 5-6 plus size, η μια ήταν πολυυυυυυύ plus size.
Είχε διάφορες, απο απλά χοντρές εως πολύ χοντρές. Μια ξανθιά με ονομά Κρις νομίζω ισως να σου κάνει, μεγάλα βυζιά αλλά γεματούλα τύπου Αννας αν θυμάμαι καλά.Τι εννοείς plus size? Με πιασίματα ή απλά τεράστιες?
Πες μου ότι αυτή που αναφέρεις με όνομα Κρις είναι η γνωστή Ρουμάνα Χριστίνα που δουλεύει εκεί χρόνια τώραΕίχε διάφορες, απο απλά χοντρές εως πολύ χοντρές. Μια ξανθιά με ονομά Κρις νομίζω ισως να σου κάνει, μεγάλα βυζιά αλλά γεματούλα τύπου Αννας αν θυμάμαι καλά.
Δεν έχω ιδέα, με αφήνει παγερά αδιάφορο οπότε ούτε που δίνω σημασία αν υπάρχει εκεί μέσα ή όχι. Ο μόνος λόγος που την θυμάμαι είναι επειδή είχαμε μια κουβέντα με τον κολλητό μου και καλά ναι οκ έχει μεγάλα βυζιά επειδή είναι γεμάτουλα.Πες μου ότι αυτή που αναφέρεις με όνομα Κρις είναι η γνωστή Ρουμάνα Χριστίνα που δουλεύει εκεί χρόνια τώρα
ναι αυτό το υπέρμπαζο!!!!!!Πες μου ότι αυτή που αναφέρεις με όνομα Κρις είναι η γνωστή Ρουμάνα Χριστίνα που δουλεύει εκεί χρόνια τώρα
Χριστίνα είναι κ είναι μελαχρινη. Τουλάχιστον κάνει καλό χορό;ναι αυτό το υπέρμπαζο!!!!!!
ναι κάνει καλό χορό για θαλάσσιους ελέφαντς!Χριστίνα είναι κ είναι μελαχρινη. Τουλάχιστον κάνει καλό χορό;
Σιγά μην έσκαγε η γνήσια. Ζει τον μύθο της.Λέει σε κάποια φάση ο dj Αντζελι.., λέω δεν μπόρει. Εμφανίζεται μια αδιάφορη μελαχρινή που τελικά την λένε Αντζελίνα.
Εκείνη την ώρα που λέει ο dj Αντζελί.. και βγαίνει η υπομέτρια λέω στον κολλητό μου. Αυτό το όνομα πρέπει να το αποσύρουν απο αυτό το μαγαζί, Αλλά εντάξει, το έσωσε στο τέλος.Σιγά μην έσκαγε η γνήσια. Ζει τον μύθο της.
Το λεσβιακο σόου τι ώρα ξεκινάει;Εκείνη την ώρα που λέει ο dj Αντζελί.. και βγαίνει η υπομέτρια λέω στον κολλητό μου. Αυτό το όνομα πρέπει να το αποσύρουν απο αυτό το μαγαζί, Αλλά εντάξει, το έσωσε στο τέλος.
Δεν θυμάμαι, μετά της 01:30 παντως σίγουρα.Το λεσβιακο σόου τι ώρα ξεκινάει;
Δεν έχω ιδέα, με αφήνει παγερά αδιάφορο οπότε ούτε που δίνω σημασία αν υπάρχει εκεί μέσα ή όχι. Ο μόνος λόγος που την θυμάμαι είναι επειδή είχαμε μια κουβέντα με τον κολλητό μου και καλά ναι οκ έχει μεγάλα βυζιά επειδή είναι γεμάτουλα.
Link παρακαλώΣιγά μην έσκαγε η γνήσια. Ζει τον μύθο της.
Μιλάς για τον ροφό?Η Μαρίνα στο πριβε δίνει μπριζόλα?
Χα χα ναιΜιλάς για τον ροφό?
εμένα η λιλού μου τα μάσαγε για το πριβέ.....ούτε πίπα δεν κάνω λέει......τώρα με φοβήθηκε για κάποιο λόγο???? εσύ τη γάμησες δηλαδή "ζεματιστά"?Η Μελισα είχε ρεπο χτες και ξαναγυρησε η ΓΚΛΟΡΙΑ με την Μεγάλη κολλάρα της ωραίο σωμα και πρόσωπο στον πριβε αρκετα καλη οπως και η σταθερη αξια η πανηψυλη κουκλαρα Λιλλου που χτες το μουνακι της ζεματαγε.
τί να σου πω βρε προκόπη μου? Και μένα με ξέρει κάμποσο διάστημα αλλά δεν προσφέρθηκε για ζεματιστή μπριζολίτσα γάλακτος...θα δοκιμάσω άλλη μια φορά κάποια στιγμή...αφού λες ότι άξιζε το ζεμάτισμα....Ναι ζεματιστη μπριζολα μου παρεδωσε.Ειναι κορμαρα παντος και δεν κολαει πουθενα βεβαια δεν ξερω εαν ειναι σε ολους εμενα με ξερει καιρο.