Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.541
- Πόντοι
- 6.820
Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Ινστα μαγαζιού ας πουμε?ξερετε πως λενε την ξανθια κοπελα στη φωτογραφια;; πρεπει να ειναι καινουρια
Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Ινστα μαγαζιού ας πουμε?ξερετε πως λενε την ξανθια κοπελα στη φωτογραφια;; πρεπει να ειναι καινουρια
Ναι τώρα στο στέλνουν, περίμενεΑν έχει κάποιος social media της Αντζελικάρας, παρακαλώ στείλτε μου σε πμ.
ρε φιλε για περιγραψε την μου να σου πω, ειναι μια αντζελινα αλλα δε ξερω αν ειναι η ιδιαΡε παιδιά ας πει κάποιος η Αντζελίνα γύρισε η όχι?
Ψιλοπιτσιρικα αδύνατη προς μεσαία σε κιλά.Μελαχρινη όχι μακρύ μαλλί έκφυλο ύφος.Ekane και κάτι λεσβιακά show mε μια αλλη ουκρανη μελαχρινη δεν θυμαμαι ονομα.ρε φιλε για περιγραψε την μου να σου πω, ειναι μια αντζελινα αλλα δε ξερω αν ειναι η ιδια
Μπες στο insta του μαγαζιου, την έχει σε μια φωτό με άσπρο πουκαμισάκι και κόκκινο καρό φουστάκι, μες την καυλα ήταν με αυτό το σετάκι πάντως.ρε φιλε για περιγραψε την μου να σου πω, ειναι μια αντζελινα αλλα δε ξερω αν ειναι η ιδια
ΜαρίναΨιλοπιτσιρικα αδύνατη προς μεσαία σε κιλά.Μελαχρινη όχι μακρύ μαλλί έκφυλο ύφος.Ekane και κάτι λεσβιακά show mε μια αλλη ουκρανη μελαχρινη δεν θυμαμαι ονομα.
Με το συμπάθειο τι να την κάνω την φωτό εγώ θέλω να δω αν είναι στο μαγαζί!Μπες στο insta του μαγαζιου, την έχει σε μια φωτό με άσπρο πουκαμισάκι και κόκκινο καρό φουστάκι, μες την καυλα ήταν με αυτό το σετάκι πάντως.
Μαρίνα
Η παράθεση για την φωτό ήταν για το άλλο μέλος για να καταλάβει πως είναιΜε το συμπάθειο τι να την κάνω την φωτό εγώ θέλω να δω αν είναι στο μαγαζί!
Και σκεφτόμουν να πάω απόψε..Εχει παρει την κατω βολτα το μαγαζι ακουω τιγκα στα 17χρονα οι γκομενες βαριουνται που ζουν
Καιρό τώρα ΠΣ αυτό παίζει, και αυτό γιατί τρώνε πόρτα απο τα κλαμπάκια δίπλα.Εχει παρει την κατω βολτα το μαγαζι ακουω τιγκα στα 17χρονα οι γκομενες βαριουνται που ζουν
οχι λείπει εδώ και 3 μήνεςΡε παιδιά ας πει κάποιος η Αντζελίνα γύρισε η όχι?
ναι δεν αξίζει μάπα το καρπούζι....ξεπετουά διάθεση.με τη μελανι εχει παει κανεις?
Τηνναι δεν αξίζει μάπα το καρπούζι....ξεπετουά διάθεση.