bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.147
- Πόντοι
- 5.916
χρειάζεται ανανέωσηΑπό Σεπτέμβριο θα επιστρέψει κάνα καλό??
χρειάζεται ανανέωσηΑπό Σεπτέμβριο θα επιστρέψει κάνα καλό??
Έχει βαρεσει διάλυση
πριν κανα χρονο που ειχε 70 το πριβε καναν σεξ τα παντα κ χωρις προφυλακτικο....Στα 80€ εάν όχι σεξ..πίπα με προφιλακτικο πρέπει να φτάσουν
Φίλε το τερματίσες εάν είχε το ρούτερ 20 κορίτσια άντε 4,5 έδιναν μπριζόλα κ αυτές με προφύλαξη ειδικά κάτι πιτσιρίκες ουκρανες πολωνες που είχε πάρει ακόμη κ πίπα με Καποτα κ ήμουν πάντα καθαρός κ στην πέννα απλώς Έτσι θέλουν αυτές...πριν κανα χρονο που ειχε 70 το πριβε καναν σεξ τα παντα κ χωρις προφυλακτικο....
Ετσι νομίζεις εσύ.... Μάλλον δεν ήσουν τόσο καθαρόςΦίλε το τερματίσες εάν είχε το ρούτερ 20 κορίτσια άντε 4,5 έδιναν μπριζόλα κ αυτές με προφύλαξη ειδικά κάτι πιτσιρίκες ουκρανες πολωνες που είχε πάρει ακόμη κ πίπα με Καποτα κ ήμουν πάντα καθαρός κ στην πέννα απλώς Έτσι θέλουν αυτές...
Μια χαρά καθαρός είμαι πάντα όταν πάω σε αυτά τα μαγαζιά...Ρε φίλε δεν το κυνήγησα και εγώ δεν γουστάρω ν δίνω ακομη κ πίπα χωρίς Καποτα σε όποια να είναι δεν ξέρεις εάν το κάνει μαζί σου σαν εξαίρεση αυτό η το κάνει με όλους τ ίδιοΕτσι νομίζεις εσύ.... Μάλλον δεν ήσουν τόσο καθαρός
το ξερω απλα ακουω οτι καποιες σε μονιμη βαση το κανουν ακαποταΜια χαρά καθαρός είμαι πάντα όταν πάω σε αυτά τα μαγαζιά...Ρε φίλε δεν το κυνήγησα και εγώ δεν γουστάρω ν δίνω ακομη κ πίπα χωρίς Καποτα σε όποια να είναι δεν ξέρεις εάν το κάνει μαζί σου σαν εξαίρεση αυτό η το κάνει με όλους τ ίδιο
πριν κανα χρονο που ειχε 70 το πριβε καναν σεξ τα παντα κ χωρις προφυλακτικο...τιπο
Μία είναι αυτή στις φωτογραφίες που ανεβάζουν στο φβ κ ινστα; με γαλανά μάτια;Καινούργια κορίτσια στο μαγαζί, πρόσφατη επίσκεψη. Μία και Λάρα σε λεσβιακό σόου, Μία ξανθιά με σπαστο καρέ κανονικά σώμα μικρό στήθος, γλυκιά φατσούλα και Λάρα μελαχρινή με μακρύ μαλλί επίσης μικρό στήθος αλλά στητό Α+, μερικά τατουαζ και πειραγμένα χείλια. Λέει σε κάποια φάση ο dj Αντζελι.., λέω δεν μπόρει. Εμφανίζεται μια αδιάφορη μελαχρινή που τελικά την λένε Αντζελίνα. Αρκετές κοπέλες, ίδιος κόσμος (σε ποιότητα), μέτρησα 5-6 plus size, η μια ήταν πολυυυυυυύ plus size.
Δεν ακολουθώ, αλλά σε αυτές που βλέπω όχι. Αν θες στείλε πμ.Μία είναι αυτή στις φωτογραφίες που ανεβάζουν στο φβ κ ινστα; με γαλανά μάτια;
Δλδ για πε για πεκαλησπέρα έχουν ερθει καινουριες και καλές μπορω να πω.
εχει κοσμο αυτη την περιοδο αν και διανυουμε τα μεσα καλοκαιριου