Νέα

Golden Queens Μπουρνάζι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.750
Πόντοι
7.636

Mr Spock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
655
Πόντοι
301
Οι καινούργιες δεν προσφέρουν σεξ συνήθως και ειδικά οι πιτσιρίκες η πολύ μουναρες βγάζουν λεφτά απ τα ποτά και δεν χρειάζονται να κάνουν πολλά πράγματα στο πριβε..
Αυτό είναι...ότι αμα πάρεις πριβέ και φας πακέτο

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Αυτό είναι...ότι αμα πάρεις πριβέ και φας πακέτοα

Αυτό είναι...ότι αμα πάρεις πριβέ και φας πακέτο
Να φας πακέτο τι εννοείς να σου πει ότι κάνει σεξ κ μέσα να μην στο δώσει δεν μου έχει τύχει αυτό κ δεν πιστεύω Ν είναι καμιά τόσο τρελή.. Εάν εννοείς μετά πακέτο ότι δεν θα είναι τόσο καλή στο σεξ κ θα είναι στυλ κομοδίνο εκεί δεν το ξέρεις κ ρισκάρεις τα λεφτά σού

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Παντος εαν δεις στα πρωτα δυο λεπτα οτι δεν ειναι καλη και δεν σε αφηνει να την ποιανεις να της φιλας στο σωμα και σου κανει διαφορα σπαστικα εχεις δικαιωμα να φυγεις στα πρωτα λεπτα και να μην πληρωσεις η να παρεις τα χρηματα σου πισο καποιες φορες το εχω κανει με καποιες απο το κινκυ και το golden.
Κάτσε ρε φίλε που σου έχουν δώσει εσένα λεφτά πίσω δίνεις 40 ευρώ η 80 και βγαίνεις στα δύο λεπτα όπως λες δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις λεφτά πίσω φιλαράκι στο απλό χορο σηκώθηκε κ έφυγε κ του ζήτησε ο Βασίλης στο γκολντεν τα 5 ευρώ μόνο που έκατσε στο καναπέ με τους χορούς..Η μήπως έχεις όρεξη για καβγά εκεί μέσα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Καλες στην πισο κινηση στο strip club Golden ειναι η Γκλορυα με πατουρα δυναμικο πισο συστημα που στο στειλω μενεις με ανοιχτο το στομα η Γλυκια Μελισα με το χαμογελαστο σεξυ προσωπακι της και τα μεγαλα φυσικα βυζια της το κουναει καλα και ζαλιζεσαι στο πενταλεπτο η Λιλου που εχει απιστευτα μακρυα ποδια με τον ωραιο κολο και απαλο δερμα και η Μολυ με τα καστανοπρασινα ματια που οταν σε κοιταζει λιονεις σαν κερακι.

100% :thumbsup:

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Ναι εμενα μου εχει τυχει δυο φορες βεβαια ειχα βγει περιπου στο διλεπτο και το μυριστηκα οτι ηταν φολα και πηρα τα χρηματα μου πισο στον κινκυ βεβαια καπος δυσκολα αλλα τα πηρα.
Είσαι συχνός πελάτης εκεί εάν σε γνωρίζει το προσωπικό μπορεί να γίνει αυτό που λες..Άτομα που πάνε αραιά κ που δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν λεφτά πίσω θα ζητήσει τα λεφτά της η κοπέλα κ δεύτερον ο υπεύθυνος που είναι στους χορούς δν θέλει να χάσει το μαγαζί

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.462
Πόντοι
206
Δεν κατάλαβα Την ερώτηση σου.
Γράφω ακριβώς τι έγινε.
Τι σε μπερδεύει;
Εννοούσα επειδή είναι πιο φτηνό από κάποια γνωστά strip της Συγγρού, αν υπάρχει μια πιο ιδιαίτερη μεταχείριση του πελάτη που αγοράζει φιάλη από πλευράς χώρων, με αδιάφορο το τι γίνεται εκεί (μπορεί να είναι απλά full strip και τίποτε άλλο).

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Η καυτη Λιλου απο το Golden strip στο μπουρναζι μας απογειωνει καθε βραδυ.
Ρε φίλε ο νεςκαφε είσαι η κανένας από το προσωπικό απ το γκολντεν γιατί κανείς συνέχεια προμοταρισμα τα κορίτσια..και εγώ έχω το Instagram απ μερικά κορίτσια απ το γκολντεν αλλά ούτε ανεβάσω φωτο ούτε τα προμοταρω...

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Ρε φίλε ο νεςκαφε είσαι η κανένας από το προσωπικό απ το γκολντεν γιατί κανείς συνέχεια προμοταρισμα τα κορίτσια..και εγώ έχω το Instagram απ μερικά κορίτσια απ το γκολντεν αλλά ούτε ανεβάσω φωτο ούτε τα προμοταρω...
εχεις της αντζελικα;;

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.537
Πόντοι
6.820

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.166
Πόντοι
3.820

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
πηγαινε καντην 1-2 χορους και θα στο δωσει..την αλλη βδομαδα ομως γιατι τωρα ειναι διακοπες..
Όπως τα λέει ο φίλος ή αντζελικα τρώει τα λεφτά μας στο Ντουμπάι και η Μαρίνα λείπει πήγε Ουκρανία δεν έχει λεσβιακο για κάποιες μέρες παιδιά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom