Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.750
- Πόντοι
- 7.636
Φαίνεται αστέρι αλλά είναι γενικά καλή σε χορούς;Γενικά θα αργήσω αρκετα να ξανα ασχοληθώ με τα σωληνοκόριτσα, αλλά την Κρυστάλ την έχω απωθημένο.
Φαίνεται αστέρι αλλά είναι γενικά καλή σε χορούς;Γενικά θα αργήσω αρκετα να ξανα ασχοληθώ με τα σωληνοκόριτσα, αλλά την Κρυστάλ την έχω απωθημένο.
Για τα δικά μου γούστα ναί.Φαίνεται αστέρι αλλά είναι γενικά καλή σε χορούς;
πάντως την είδα όλο το βράδυ ντυμένη με φόρεμα......περίεργο.Ναι ειναι καλη στους χορους αλλα και στην μπριζολα!!!
Αν το βγάζει μέσα στο διπλό πριβέ ας φοράει και ράσοπάντως την είδα όλο το βράδυ ντυμένη με φόρεμα......περίεργο.
Αυτό είναι...ότι αμα πάρεις πριβέ και φας πακέτοΟι καινούργιες δεν προσφέρουν σεξ συνήθως και ειδικά οι πιτσιρίκες η πολύ μουναρες βγάζουν λεφτά απ τα ποτά και δεν χρειάζονται να κάνουν πολλά πράγματα στο πριβε..
Αυτό είναι...ότι αμα πάρεις πριβέ και φας πακέτοα
Να φας πακέτο τι εννοείς να σου πει ότι κάνει σεξ κ μέσα να μην στο δώσει δεν μου έχει τύχει αυτό κ δεν πιστεύω Ν είναι καμιά τόσο τρελή.. Εάν εννοείς μετά πακέτο ότι δεν θα είναι τόσο καλή στο σεξ κ θα είναι στυλ κομοδίνο εκεί δεν το ξέρεις κ ρισκάρεις τα λεφτά σούΑυτό είναι...ότι αμα πάρεις πριβέ και φας πακέτο
Κάτσε ρε φίλε που σου έχουν δώσει εσένα λεφτά πίσω δίνεις 40 ευρώ η 80 και βγαίνεις στα δύο λεπτα όπως λες δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις λεφτά πίσω φιλαράκι στο απλό χορο σηκώθηκε κ έφυγε κ του ζήτησε ο Βασίλης στο γκολντεν τα 5 ευρώ μόνο που έκατσε στο καναπέ με τους χορούς..Η μήπως έχεις όρεξη για καβγά εκεί μέσαΠαντος εαν δεις στα πρωτα δυο λεπτα οτι δεν ειναι καλη και δεν σε αφηνει να την ποιανεις να της φιλας στο σωμα και σου κανει διαφορα σπαστικα εχεις δικαιωμα να φυγεις στα πρωτα λεπτα και να μην πληρωσεις η να παρεις τα χρηματα σου πισο καποιες φορες το εχω κανει με καποιες απο το κινκυ και το golden.
Καλες στην πισο κινηση στο strip club Golden ειναι η Γκλορυα με πατουρα δυναμικο πισο συστημα που στο στειλω μενεις με ανοιχτο το στομα η Γλυκια Μελισα με το χαμογελαστο σεξυ προσωπακι της και τα μεγαλα φυσικα βυζια της το κουναει καλα και ζαλιζεσαι στο πενταλεπτο η Λιλου που εχει απιστευτα μακρυα ποδια με τον ωραιο κολο και απαλο δερμα και η Μολυ με τα καστανοπρασινα ματια που οταν σε κοιταζει λιονεις σαν κερακι.
Είσαι συχνός πελάτης εκεί εάν σε γνωρίζει το προσωπικό μπορεί να γίνει αυτό που λες..Άτομα που πάνε αραιά κ που δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν λεφτά πίσω θα ζητήσει τα λεφτά της η κοπέλα κ δεύτερον ο υπεύθυνος που είναι στους χορούς δν θέλει να χάσει το μαγαζίΝαι εμενα μου εχει τυχει δυο φορες βεβαια ειχα βγει περιπου στο διλεπτο και το μυριστηκα οτι ηταν φολα και πηρα τα χρηματα μου πισο στον κινκυ βεβαια καπος δυσκολα αλλα τα πηρα.
Εννοούσα επειδή είναι πιο φτηνό από κάποια γνωστά strip της Συγγρού, αν υπάρχει μια πιο ιδιαίτερη μεταχείριση του πελάτη που αγοράζει φιάλη από πλευράς χώρων, με αδιάφορο το τι γίνεται εκεί (μπορεί να είναι απλά full strip και τίποτε άλλο).Δεν κατάλαβα Την ερώτηση σου.
Γράφω ακριβώς τι έγινε.
Τι σε μπερδεύει;
Ώπα μπριζόλα με τι ποσό;Ναι ειναι καλη στους χορους αλλα και στην μπριζολα!!!
Ρε φίλε ο νεςκαφε είσαι η κανένας από το προσωπικό απ το γκολντεν γιατί κανείς συνέχεια προμοταρισμα τα κορίτσια..και εγώ έχω το Instagram απ μερικά κορίτσια απ το γκολντεν αλλά ούτε ανεβάσω φωτο ούτε τα προμοταρω...Η καυτη Λιλου απο το Golden strip στο μπουρναζι μας απογειωνει καθε βραδυ.
εχεις της αντζελικα;;Ρε φίλε ο νεςκαφε είσαι η κανένας από το προσωπικό απ το γκολντεν γιατί κανείς συνέχεια προμοταρισμα τα κορίτσια..και εγώ έχω το Instagram απ μερικά κορίτσια απ το γκολντεν αλλά ούτε ανεβάσω φωτο ούτε τα προμοταρω...
Της αντζελικας όχι γιατί δεν έτυχε να την κεράσω ένα ποτό και να πιάσω κουβέντα μαζί τηςεχεις της αντζελικα;;
Πας, ξοδεύεις ένα 100€ και στο δίνει μόνη τηςΠαιδιά έχετε insta αντζελικα;
Θα προτιμούσα στο τσάμπα. Μόνο έτσι το δίνει;Πας, ξοδεύεις ένα 100€ και στο δίνει μόνη της
Ε δεν ξέρω, πήγαινε, κέρνα την κανένα ποτό και ζήτα το. Και να στο δώσει κάποιος άλλος αν δεν σε δεχθεί τι νόημα θα έχει?Θα προτιμούσα στο τσάμπα. Μόνο έτσι το δίνει;
πηγαινε καντην 1-2 χορους και θα στο δωσει..την αλλη βδομαδα ομως γιατι τωρα ειναι διακοπες...Θα προτιμούσα στο τσάμπα. Μόνο έτσι το δίνει;
Όπως τα λέει ο φίλος ή αντζελικα τρώει τα λεφτά μας στο Ντουμπάι και η Μαρίνα λείπει πήγε Ουκρανία δεν έχει λεσβιακο για κάποιες μέρες παιδιά...πηγαινε καντην 1-2 χορους και θα στο δωσει..την αλλη βδομαδα ομως γιατι τωρα ειναι διακοπες..