Καλημερα... Συνηθως δεν δινουν κρασι... Νομιζω μπουκαλι βοτκα , Τζιν,Πόσο κοστίζει ένα μπουκάλι κρασί και αν το πληρώσει κάποιος τότε ποια αντιμετώπιση έχει μετά; Ρωτάω γιατί άλλα strip τα γνωρίζω καλά από πλευράς χώρων και ομορφιάς γυναικών, αυτό όμως όχι γιατί πήγα Σάββατο έτσι για τον χαβαλέ και απρογραμμάτιστα για να κάνω κανένα πριβέ ξεπέτα και να δω κανένα show. Πάντως λογικά είναι αδύνατον να μην κρατάνε και μερικές καλές στο stand-by για τις καθημερινές.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Golden Queens Μπουρνάζι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 319K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
psolarmenistis-123
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 406
- Πόντοι
- 21
Νομίζω πουλάνε μπουκαλάκια κρασί ατομικά. Έχω δει σε γύρω τραπέζιαΚαλημερα... Συνηθως δεν δινουν κρασι... Νομιζω μπουκαλι βοτκα , Τζιν,
Ουίσκι...Τιμη 100 ευρω...Απλα θα καθησουν μαζι σου αρκετα...
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Είχα πάρει με άλλα 3 άτομα ένα μπουκάλι vodka. Καμία Καριολα δεν καθόταν μαζί μας.Καλημερα... Συνηθως δεν δινουν κρασι... Νομιζω μπουκαλι βοτκα , Τζιν,
Ουίσκι...Τιμη 100 ευρω...Απλα θα καθησουν μαζι σου αρκετα...
Αντίθετα πήγαιναν σε άτομα που ήταν μόνοι τους στο τραπέζι επειδή τους ήξεραν και κάθονταν με τις ώρες μαζί τους.
Γαμω τα μαγαζιά, να το χαίρονται. Δεν ξαναπαταει κανείς από την παρέα φυσικά.
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.034
- Πόντοι
- 1.336
Το μαγαζί πουλάει ποτα, οι κοπέλες πουλάνε την παρέα τους.Είχα πάρει με άλλα 3 άτομα ένα μπουκάλι vodka. Καμία Καριολα δεν καθόταν μαζί μας.
Αντίθετα πήγαιναν σε άτομα που ήταν μόνοι τους στο τραπέζι επειδή τους ήξεραν και κάθονταν με τις ώρες μαζί τους.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.145
- Πόντοι
- 5.916
ΟΧΙΙσχύει ότι το ΣΚ έχουν πάει το super πριβέ στο Γκόλντεν 100??
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.145
- Πόντοι
- 5.916
ξέχασες τις τοπ......που είναι η μιρέλα η αλίνα(η σεξ σόου γούμαν του ρούμπεν), η έρρικα η ουκρανή..και φυσικά αυτή που είπες η αντζέλικα!!!!!!! Δεν μου λές....για λιλού κρύσταλ αλεξία έχεις καθόλου φωτό?Βασικα απο της καλυτερες του μαγαζιου σε ομορφια και σε αποδοση στον χορο ειναι Λιλου Κρυσταλ Γλορια Μελισα Μολυ Αλεξια Σακιρα Τινα Ατζελικα.
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Βασικα απο της καλυτερες του μαγαζιου σε ομορφια και σε αποδοση στον χορο ειναι Λιλου Κρυσταλ Γλορια Μελισα Μολυ Αλεξια Σακιρα Τινα Ατζελικα.
H Μελίσα είναι πολύ δυνατή στο prive προσφέρει και μπριζόλα
Ισχύει ότι το ΣΚ έχουν πάει το super πριβέ στο Γκόλντεν 100??
όχι
μόνο η Έμιλυ χρεώνει το σπέσιαλ πριβέ 130 με μπριζόλα μέσα. Οι υπόλοιπες χρεώνουν κανονικά 80 γιούργια
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 901
- Πόντοι
- 81
Κάνει κάτι παραπάνω στο πριβε αυτή η μόνο γυμνή χορεύει..?Κατι απο την strip dancer Сrystal απο το golden strip στο μπουρναζι!!!!
Mr Spock
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 655
- Πόντοι
- 301
Και εγώ θα ήθελα να μάθωΚάνει κάτι παραπάνω στο πριβε αυτή η μόνο γυμνή χορεύει..?
Δείχνει πολύ ωραίο μωρο
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 901
- Πόντοι
- 81
Οι καινούργιες δεν προσφέρουν σεξ συνήθως και ειδικά οι πιτσιρίκες η πολύ μουναρες βγάζουν λεφτά απ τα ποτά και δεν χρειάζονται να κάνουν πολλά πράγματα στο πριβε..Και εγώ θα ήθελα να μάθω
Δείχνει πολύ ωραίο μωρο
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.541
- Πόντοι
- 6.820
Ωπα, επέστρεψε η Κρυσταλ?Βασικα απο της καλυτερες του μαγαζιου σε ομορφια και σε αποδοση στον χορο ειναι Λιλου Κρυσταλ Γλορια Μελισα Μολυ Αλεξια Σακιρα Τινα Ατζελικα.
Ισχύει αυτό όντως; Το Caissa σε αυτά τα πράγματα είναι απόλυτα εγγυημένο, εκεί μέσα όμως δεν ξέρω τι γίνεται πραγματικά. Επίσης ένα μπουκάλι vodka για ένα άτομο μάλλον είναι πολύ και θα πάει στα σκουπίδια, και αν πιει και η stripper πόσο θα κατεβάσει πια; Τουλάχιστον το κρασί έχει πιο λίγους βαθμούς αλκοόλ και κάνει πιο ελαφρύ κεφάλι. Υπάρχει περίπτωση αν κάποιος αγοράσει μπουκάλι να μην κάτσει κάποια μαζί του; Δεν νομίζω τόσο πολύ πια. Επίσης υπάρχει πιο ακριβός χορός για όσους αγοράζουν μπουκάλι;Είχα πάρει με άλλα 3 άτομα ένα μπουκάλι vodka. Καμία Καριολα δεν καθόταν μαζί μας.
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Περίεργος χώρος και περίεργα βίντεο κλιπ. Σαν πρόμο από εσκορτάδικο μοιάζουν.Κατι απο την strip dancer Сrystal απο το golden strip στο μπουρναζι!!!!
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Δεν κατάλαβα Την ερώτηση σου.Ισχύει αυτό όντως; Το Caissa σε αυτά τα πράγματα είναι απόλυτα εγγυημένο, εκεί μέσα όμως δεν ξέρω τι γίνεται πραγματικά. Επίσης ένα μπουκάλι vodka για ένα άτομο μάλλον είναι πολύ και θα πάει στα σκουπίδια, και αν πιει και η stripper πόσο θα κατεβάσει πια; Τουλάχιστον το κρασί έχει πιο λίγους βαθμούς αλκοόλ και κάνει πιο ελαφρύ κεφάλι. Υπάρχει περίπτωση αν κάποιος αγοράσει μπουκάλι να μην κάτσει κάποια μαζί του; Δεν νομίζω τόσο πολύ πια. Επίσης υπάρχει πιο ακριβός χορός για όσους αγοράζουν μπουκάλι;
Γράφω ακριβώς τι έγινε.
Τι σε μπερδεύει;
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.541
- Πόντοι
- 6.820
Ναι εχει επιστρεψει
Πως και δεν βγήκε ο νεσκαφες να μας τα ζαλίσει με την επιστροφή της?
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.541
- Πόντοι
- 6.820
δλδ? τι προσφορά έχει?Ναι και εχει και αλλες καλες ευκαιριες λεει να αρπαξουμε την προσφορα της Πεμπτης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 215
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 201
- Εμφανίσεις