Απευθύνονται σε άφραγκους πιτσιρικάδες που πάνε για κλάμπινγκ..!!?? Ότι να ναι...Ότι χειρότερο το ντάπα ντουπα
Να κουδουνάει το κεφάλι την επόμενη μέρα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Golden Queens Μπουρνάζι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 319K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.535
- Πόντοι
- 5.646
Ότι να ναι…Απευθύνονται σε άφραγκους πιτσιρικάδες που πάνε για κλάμπινγκ..!!?? Ότι να ναι...
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 901
- Πόντοι
- 81
Γνωρίζει κάποιος τώρα που ανέβηκε το διπλό πριβε από τα 70 στα 80 μήπως έχεις λίγο παραπάνω χρόνο? στα 70 όσες φορές πήρα το maximum καθόταν 20 λεπτά ή κοπέλα κ μετά την φώναζε ο υπεύθυνος για τους χώρους κ έφευγε..
Το ιδιο θα γινεται και τωρα... Δεν αλλαζει..Γνωρίζει κάποιος τώρα που ανέβηκε το διπλό πριβε από τα 70 στα 80 μήπως έχεις λίγο παραπάνω χρόνο? στα 70 όσες φορές πήρα το maximum καθόταν 20 λεπτά ή κοπέλα κ μετά την φώναζε ο υπεύθυνος για τους χώρους κ έφευγε..
nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 11.001
- Πόντοι
- 5.784
Έχει τύχει να κατσω στο απλό πριβε κανα μισάωρο και βαλε... έχει τύχει στο σπέσιαλ να κατσω μετά βίας 20 λεπτά... με την ίδια κοπέλα... δεν ξέρω πως το υπολογίζουν, εξαρτάται και τι κόσμος περιμένει για πριβε...Το ιδιο θα γινεται και τωρα... Δεν αλλαζει..
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.750
- Πόντοι
- 7.636
Καλύτερα καθημερινή για τέτοιαΈχει τύχει να κατσω στο απλό πριβε κανα μισάωρο και βαλε... έχει τύχει στο σπέσιαλ να κατσω μετά βίας 20 λεπτά... με την ίδια κοπέλα... δεν ξέρω πως το υπολογίζουν, εξαρτάται και τι κόσμος περιμένει για πριβε...
Παρασκευή Σάββατο παίζουν ξεπετες
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 901
- Πόντοι
- 81
Καθημερινή φίλε όμως παίζει να μην έχει τόση δουλειά κ ο υπεύθυνος που είναι στους χορούς να μην είναι απασχολημένος (να μην έχει πολλούς χορους η πριβε)να έχει μόνο εσένα για πριβε κ να σε βγάλει στην ώρα σου..Μπορεί και στην πολλή δουλειά να σε ξεπεταψει η κοπέλα όλα καθαρή τύχη είναιΚαλύτερα καθημερινή για τέτοια
Παρασκευή Σάββατο παίζουν ξεπετες
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.750
- Πόντοι
- 7.636
Μπορεί ναι να είναι έτσι αλλά πιστεύω αν είναι να πάρεις το ρισκο για κάτι τέτοιο να γίνει καθημερινή καλύτεραΚαθημερινή φίλε όμως παίζει να μην έχει τόση δουλειά κ ο υπεύθυνος που είναι στους χορούς να μην είναι απασχολημένος (να μην έχει πολλούς χορους η πριβε)να έχει μόνο εσένα για πριβε κ να σε βγάλει στην ώρα σου..Μπορεί και στην πολλή δουλειά να σε ξεπεταψει η κοπέλα όλα καθαρή τύχη είναι
Μπορεί ναι να είναι έτσι αλλά πιστεύω αν είναι να πάρεις το ρισκο για κάτι τέτοιο να γίνει καθημερινή καλύτερα
Καλύτερα καθημερινή που δεν έχει κόσμο Σαββατοκύριακο πιέζονται να προλάβουν..
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.750
- Πόντοι
- 7.636
Αυτό σκέφτηκα και εγώ...Τώρα μπορεί τις καθημερινές να μην βρεις τις καλέςΚαλύτερα καθημερινή που δεν έχει κόσμο Σαββατοκύριακο πιέζονται να προλάβουν..
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 901
- Πόντοι
- 81
Συνήθως Δευτέρα Τρίτη λείπουν τα δυνατά κομμάτια γιατί δεν έχει τόσο κόσμο κ θέλουν κ αυτές ξεκούραση η να βγαίνουν..Παραδείγματος χάρη η μιρελλα επαιρνε δύο μέρες σερί Δευτέρα Τρίτη παλιά που πήγαινα συχνά...Αυτό σκέφτηκα και εγώ...Τώρα μπορεί τις καθημερινές να μην βρεις τις καλές
giorgosss27
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2021
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Ξέρουμε καμία που να κάνει περισσότερα πράγματα στο full prive ?
Bazookaman69
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2019
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Παιδιά ξέρει κανένας τι απέγινε η Σαντρα. Η πιτσιρίκα Ξανθιά ελληνιδα κουκλίτσα που δουλευε εκει?
Bazookaman69
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2019
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Φίλος εξαρτάτε ποιο κορίτσι θα διαλέξεις! Ειχα γινει θαμωνας για ενα διαστημα και εμαθα για πολλες οτι κανουν καλο πριβε εκει μεσα! Αλλα εξαρταται απο τα ποσα ποτα θα κερασεις αν θα σε γουσταρει η γκομενα κτλ. Καποιες πανε και αμεσως! Αν θες περεταιρω πληρωφοριες στειλε πμ.Καλησπέρα , γνωρίζουμε αν στο πριβέ προχωραν σε έξτρα ;
Τελευταία τροποποίηση:
Bazookaman69
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2019
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Φιλαρακι ποτε το εφαγες τελευταια φορα το Ξανθο που εβαλες για εμενα μου ελεγε οτι σταματησε το σεξ στο πριβε!Τελευταία φορα πηγα το καλοκαίρι
Αν δεν εχουν αλλαξει ναι
5 απλός, 40 μικρό και 80 μεγαλο πριβε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτη εδω προσφερει και σεξακι
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.034
- Πόντοι
- 1.336
Αύγουστος.Φιλαρακι ποτε το εφαγες τελευταια φορα το Ξανθο που εβαλες για εμενα μου ελεγε οτι σταματησε το σεξ στο πριβε!
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.750
- Πόντοι
- 7.636
Δηλαδή πόρτα πλέον να φανταστώ;Εκτός αν θέλει περισσότερο χαρτί για το κάτι παραπάνωΦιλαρακι ποτε το εφαγες τελευταια φορα το Ξανθο που εβαλες για εμενα μου ελεγε οτι σταματησε το σεξ στο πριβε!
Bazookaman69
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2019
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Έτσι και αλλιώς πόρτα γιατί έφυγε από εκεί. Πήγε για ένα διάστημα και δούλευε στο Queens of the North αλλά σταμάτησε και από εκεί. Τώρα δεν ξέρω που έχει κάνει μεταγραφή!Δηλαδή πόρτα πλέον να φανταστώ;Εκτός αν θέλει περισσότερο χαρτί για το κάτι παραπάνω
Πόσο κοστίζει ένα μπουκάλι κρασί και αν το πληρώσει κάποιος τότε ποια αντιμετώπιση έχει μετά; Ρωτάω γιατί άλλα strip τα γνωρίζω καλά από πλευράς χώρων και ομορφιάς γυναικών, αυτό όμως όχι γιατί πήγα Σάββατο έτσι για τον χαβαλέ και απρογραμμάτιστα για να κάνω κανένα πριβέ ξεπέτα και να δω κανένα show. Πάντως λογικά είναι αδύνατον να μην κρατάνε και μερικές καλές στο stand-by για τις καθημερινές.
Τελευταία τροποποίηση:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 215
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 201