agios69
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 123
- Πόντοι
- 16
Ο Αντισθενης να ανοιξει κριτικες και για σουπερμαρκετ
αν είναι να γράψει κριτική ο NITRO τότε αξίζει να ανοίξει
Ο Αντισθενης να ανοιξει κριτικες και για σουπερμαρκετ
Τυπε καποτες θα χρειαστει να παρεις σιγουρα. :S :S :S
Ετσι φιλε ολοι μαζι να γουσταρουμε,στουντιο και ανεξαρτητες και παπαρατζες..ολοι στα σουπερ μαρκετ για τζαμπε γαμησια..τι μοναχα αυτοι θα μας πηδανε στις τιμες θα τους πηδαμε και εμεις τους πελατες!Αφου ηδη γνωστες αλυσιδες σκεφτοντε να ανοιξουν πριβε δωματιακια για τετοια σκηνικα.
Τυπε θα πας μονο για να γαμησεις ή θα αγορασεις και τιποτα :S :S :S
θα κανουμε και θρεντ ημερησια ενημερωση για super marketχαχαχα θα έχει και καβατζες δηλαδη τυπε?
μηπως θα έχουμε και σουπερ μάρκετ που φραπάς ή άλλα που γαμας?
θα κανουμε και θρεντ ημερησια ενημερωση για super market
Ετσι φιλε ολοι μαζι να γουσταρουμε,στουντιο και ανεξαρτητες και παπαρατζες..ολοι στα σουπερ μαρκετ για τζαμπε γαμησια..τι μοναχα αυτοι θα μας πηδανε στις τιμες θα τους πηδαμε και εμεις τους πελατες!Αφου ηδη γνωστες αλυσιδες σκεφτοντε να ανοιξουν πριβε δωματιακια για τετοια σκηνικα.
ε ολο και κατι θα αγορασω ρε?λες να περιφερομαιζαμπα στους διαδρομους?
Σου ελειψα παππουδελι το καταλαβα..τι να σου κανω ειχα κατι περιπετειες με την υγεια μου αλλα ολα καλα τωρα.Toν Ζαβαρακατρανέμιο, που είπαμε ότι τον είχατε γνωρίσεί;
Σου ελειψα παππουδελι το καταλαβα..τι να σου κανω ειχα κατι περιπετειες με την υγεια μου αλλα ολα καλα τωρα.
Να εισαι καλα.Υγεια πανω απο ολα σε ολους μας.Θα σου πω και αλλα εχω μπει ορεξατος μην μου αγχωνεσαι για αυτο.Χαίρομαι.
ετησιος προυπολογισμος σουπερ μαρκετ 5400 ευρω συχνοτητα επισκεψης 2 με 3 φορες την εβδομαδα τοπος Σκλαβενιτης καλλιθεα Ιζολα .
εδω και τρια χρονια το μονο που εχει πεσει στην αντιληψη μου ειναι αυξηση των τιμων και μια γιαγια που στο ταμειο δεν ειχε 4,30 να παρει ενα κοτοπουλο και της τα τσονταρισα εγω !!!
πλην απο ευχες της δεν μου εδωσε υποσχεσεις για κατι αλλο..........!!!!!!!
ερωτηση σε ποιο μαρκετ πας φιλε και εχει παιχνιδι ?
Να εισαι καλα.Υγεια πανω απο ολα σε ολους μας.Θα σου πω και αλλα εχω μπει ορεξατος μην μου αγχωνεσαι για αυτο.
Σε ποια σουπερμαρκετ παιζουν τα καλυτερα μουνια? Εχω πετυχει καλα κομματια Σκλαβενιτη αλλα και καποιες φορές Lidl