zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Το καλυτερο ειναι ο Σκλαβενιτης στην Αχαρνων ...
Ποιός Σκλαβενίτης στην Αχαρνών ρε ;
Το καλυτερο ειναι ο Σκλαβενιτης στην Αχαρνων ...
Νίτρο , εγω γαμησα σε μανάβικο . Πηγα να πάρω μπανάνες κ μου λεει η μάναβισα , οχι απο αυτές , του Εκουαδόρ ειναι πιο νόστιμες . Για να μην στα πολυλογώ επειδή ήμουν ο τελευταίος πελάτης, κατέβασε το ρολό , και την γαμησα πανω σε ενα πάγκο με καφάσια , ενώ με το δεξί χερι , της έχωσα την μπανάνα Εκουαδόρ στο κώλο
Πάντως γενικα ειναι ευκολος τροπος να πιασεις κουβεντα μεσα στο σουπερμαρκετ, με αφορμη ενα προιον αν ειναι καλο, τι αλλες εναλλακτικες εχεις συνταγες, πως καταλαβαινεις τα καλα πεπονια κτλ. Εμενα μια θειτσα στα κρεατα τις προαλλες με τη κουβεντα μου ειπε οτι εχει μεγαλη ανυπαντρη κορη αλλα δε ψηθηκα. Πηγα για μπριζολα και θα φευγα αρραβωνιασμενος...
Για φραπέ και μπριζόλα θα σε χάλαγε?Πάντως γενικα ειναι ευκολος τροπος να πιασεις κουβεντα μεσα στο σουπερμαρκετ, με αφορμη ενα προιον αν ειναι καλο, τι αλλες εναλλακτικες εχεις συνταγες, πως καταλαβαινεις τα καλα πεπονια κτλ. Εμενα μια θειτσα στα κρεατα τις προαλλες με τη κουβεντα μου ειπε οτι εχει μεγαλη ανυπαντρη κορη αλλα δε ψηθηκα. Πηγα για μπριζολα και θα φευγα αρραβωνιασμενος...
καλα καλα.αυτο το μουνι ποιο ειναι μπορουμε να μαθουμε?κ δε πηρα πινακιδα ο μαλακας
ω ναι! τα χουμε ξαναπει αλλα δεν εχω χρονο να συναντω μελη απο το φορουμ,εδω δε προλαβαινω να γεμισω το καυλι μου σπερμα απο τα ατελειωτα γαμησια στο παρκινγκ του σκλαβενιτηpilo, είσαι γείτονας?? σκλαβενίτης στη λ.βουλιαγμένης προς βούλα.....
Για φραπέ και μπριζόλα θα σε χάλαγε?
Πάντως γενικα ειναι ευκολος τροπος να πιασεις κουβεντα μεσα στο σουπερμαρκετ, με αφορμη ενα προιον αν ειναι καλο, τι αλλες εναλλακτικες εχεις συνταγες, πως καταλαβαινεις τα καλα πεπονια κτλ. Εμενα μια θειτσα στα κρεατα τις προαλλες με τη κουβεντα μου ειπε οτι εχει μεγαλη ανυπαντρη κορη αλλα δε ψηθηκα. Πηγα για μπριζολα και θα φευγα αρραβωνιασμενος...
XAXAXAXAΠάντως γενικα ειναι ευκολος τροπος να πιασεις κουβεντα μεσα στο σουπερμαρκετ, με αφορμη ενα προιον αν ειναι καλο, τι αλλες εναλλακτικες εχεις συνταγες, πως καταλαβαινεις τα καλα πεπονια κτλ. Εμενα μια θειτσα στα κρεατα τις προαλλες με τη κουβεντα μου ειπε οτι εχει μεγαλη ανυπαντρη κορη αλλα δε ψηθηκα. Πηγα για μπριζολα και θα φευγα αρραβωνιασμενος...
τυπε γιατι το λες αυτο,πιστευεις ο Ιακωβος πεταει ετσι φιδια για την πλακα του :S :S :SΑυτό που μέχρι τώρα δεν έχει γραφεί είναι το εξής ερώτημα: Nitro πως είσαι εμφανισιακα; Να σου κάνει κομπλιμέντο η τύπισσα με την κόρη της που της παραχωρησες την σειρά σου, θα πρέπει να έχεις πολύ καλή εμφάνιση. Αλλιώς μάλλον εδώ τα φίδια του Ιάκωβου τα δικαιούσαι στις απαντήσεις.
Αυτό που μέχρι τώρα δεν έχει γραφεί είναι το εξής ερώτημα: Nitro πως είσαι εμφανισιακα; Να σου κάνει κομπλιμέντο η τύπισσα με την κόρη της που της παραχωρησες την σειρά σου, θα πρέπει να έχεις πολύ καλή εμφάνιση.
τυπε γιατι το λες αυτο,πιστευεις ο Ιακωβος πεταει ετσι φιδια για την πλακα του :S :S :S