ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.284
- Πόντοι
- 506
ελα τυπε εχεις καταντησει κουραστικοςΕντάξει...
Δεν είμαι δα και τόσο μπρουτάλ μαγκοκλανοαγορίνα, όπως εσείς που προστάζετε τους γέρους να σκάσουν.
ελα τυπε εχεις καταντησει κουραστικοςΕντάξει...
Δεν είμαι δα και τόσο μπρουτάλ μαγκοκλανοαγορίνα, όπως εσείς που προστάζετε τους γέρους να σκάσουν.
αγιε λιγα τα λογια σου
ελα τυπε εχεις καταντησει κουραστικος
γεια σου αγορινα
Ασε ησυ Ασε ησυχη την περιπτερου μου διοτι θα αγριεψω ασχημα πορνε μου ;) ;) ;)... ειναι για αγρια γαμησια η μικρη
Τα μιλφιδια το ξερουνε?και ομως ισχυει ....
στα σουπερ μαρκετ ειναι σχετικα ευκολο να βγαλεις γκομενακια και ειδικα μιλφιδια ..
εγω εχω φαει δυο σε ενα χρονο .
μεινε με την απορια ...Τα μιλφιδια το ξερουνε?
Η κοπέλα δεν ειναι για περίπτερο,χαραμίζεται εκεί μέσα!
Την ίδια διαπίστωση έκανε και άλλο έγκριτο μέλος(δεν αναφέρω Nickname περιμένω να επιβεβαιώσει ο ίδιος με παρένθεση,αν θέλει!)
λετε για σουπερ μαρκετ και περιπτερα,για λαικη αγορα ακομη τιποτα
Τυπε πρεπει να εισαι πολυ μπιχτουλας σαν τον readyornot για να καταφερεις να στριμωξεις θειτσονια πισω απο τους παγκους με τα ραπανακια και τα καρπουζια :S :S :S
τυπε εχεις αθεμιτο ανταγωνισμο :S :S
Το 2008 με είχαν στείλει για διάστημα 5 μηνών να φυλάξω σε ένα σούπερ μάρκετ Βερόπουλο...
Εκεί είχα γαμήσει μια παντρεμένη ξανθιά μιλφ που ήταν στο τμήμα μαναβικής...
Η ξανθιά μιλφ τύχαινε να είναι πάντα στην βάρδια μου και από την αρχή την είχα από κοντά. Άραζα τον περισσότερο χρόνο μου στο μανάβικο και της έπιανα κουβέντα από απλά καθημερινά θέματα, μέχρι σεξουαλικά. Της είχα αποκαλύψει κιόλας, ότι ήμουν μπουρδελιάρης και ότι πήγαινα συχνά σε στριπτιτζάδικα. Είχε μάθει τα πάντα για τα μπουρδέλα και τα στριπτιτζάδικα. Της έλεγα πότε πήγα γάμησα στα μπουρδέλα, τι εμφάνιση είχε η πουτάνα, τι ηλικία, ποιες στάσεις κάναμε κτλ...Μάλιστα μια μέρα μου πετάει το εξής...Καλά εσύ όλο με μεγαλύτερες πας στα μπουρδέλα! Οι μικρές δεν σου κάνουν? Ε όπως καταλαβαίνετε, εκεί της εξήγησα ότι γουστάρω μιλφάρες και καταλήξαμε να γαμιόμαστε μέσα στο αυτοκίνητο μετά την δουλειά ή στα γρήγορα στο σπίτι μου που ήταν κοντά στο σούπερ μάρκετ...Όταν μου άλλαξαν φύλαξη, δεν ταιριάζαμε τα ωράρια μας και με τον καιρό χαθήκαμε
ρε δεν μπορειτε να περιμεντε μεχρι την Κυριακη ?
Τυπε που βαζεις Αεριο στον κηφισο δεν εχεις απορια γιατι βαζει μουνακι να σου βαζει αεριο ?
Πεφτει μαιμουδια...
Τυπε εγω το εξέλαβα ως ευγενής άμιλλα :S :S :S
Μάγκες αυτα ειναι τυχερά πέρα απο την πλάκα με τα φιδια τώρα εγω δεν έχω προβλημα ή θεμα να πιστέψω ή οχι κάποιον.
Και σε μενα έχει τυχει να πάρω στριπτιτζου στο πριβε. Εκει που ολοι έλεγαν δεν γαμας στα στριπ με τιποτα στο απλο πριβέ. Ωραια αυτη ηρθε στο τραπεζι και μου ειπε με τοσα με γαμάς (κξαι δεν ηταν και πολλά) κατω απο 50 ευρω ηταν!
Έπαθα τέτοια πλακα στο μεταξυ που το ακομα πιο αστειο της υποθεσης ειναι οτι δεν προλαβα να την γαμησω ... έχυσα στην πιπα! Και ουτε εκει κράτησα πολυ με το που τον πηρε στο στομα της. Τοσο πολυ ειχα καυλώσει με το ολο σκηνικο.