Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το γάμησες και ψόφησε..

Nαι,ίδιοι και απαράλλαχτοι με του μόγγολους με τις μύτες μπουγατσομαχαιρο και υψος max 1.70.

Φανατιζεσαι να την πεις στον Dr Love και το Σεβαλιε και γράφεις ότι να ναι..

Εσυ ρε ασπρουλιάρη τι σκατά κοινό έχεις στην εμφάνιση με έναν τούρκο;
Εγω που είμαι άσπρος με ανοιχτα μάτια και τους ρίχνω ένα δυο κεφάλια τι κοινά έχω;

Kαι "ινσταμπούλ" ξέρεις ποιοι λένε,ε;

Όσο για Ουκρανέζες-Πολωνέζες,μόνοι οι τυφλοί δεν μπορουν να τις ξεχωρισουν.
Να μου πεις για άλλες Σλάβες ναι,αλλά όχι αυτές τις δυο φυλές.

Μπα,μη νομίζεις.Και εγώ έτσι νόμιζα μέχρι που πήγα Κωνσταντινούπολη.Πολλοί τουρκικοί απλότυποι θεωρούνται Ελλάδα καθαρά ελληνικοί.Και οι Τούρκοι συνήθως ξυρίζονται και αρωματίζονται,σπάνια βλέπεις γενειοφόρους,δερβίσηδες κτλ.
Οι μυτόγκες κτλ προέρχονται από Ανατολία,Κουρδιστάν και γενικά καθυστερημένους πληθυσμούς που είναι ακριβώς αυτοί που έσκασαν Γερμανία όπως και οι Ελληνες από χωριά που δεν τους κάνεις για Ελληνες.
Βέβαια ο άρχοντας Ελληναράς τον σβήνει τον Τούρκο σε όλα τα επίπεδα.Οι Τούρκοι είναι πολύ του παραμυθιού και της θεωρίας όλο υποσχέσεις,χίλιες και μια νύχτες.Οι Βαλκάνιοι είμαστε πιο ουσιαστικοί.Οι Τούρκοι έχουν και ένα είδος αργοστροφίασης,κολλάει ο εγκέφαλος κάτι που δε βλέπεις σε Ελληνες.Για αυτό είναι για τον πούτσο Γερμανία τελείως γκετοποιημένοι με το κεμπάμπ σα μόνιμη φιλοδοξία.Απλά μπουνταλάδες δεν προσαρμόζονται.Εντάξει δεν είναι εντελώς βλάκες όπως οι Αράπηδες αλλά ένα επίπεδο κάτω ακόμα και από τους Αραβες.

Πολωνέζες-Ουκρανέζες ανήκουν στην ίδια σλαβική συνομοταξία.Απλά οι Πολωνέζες είναι πιο έξυπνες και psycho,οι Ουκρανές πιο πρωτόγονες και λογικές.Αλλά πάνω κάτω τα ίδια.Ο μέσος Ελληνας δεν μπορεί να ξεχωρίσει Ουκρανέζα του Λβωφ από Πολωνέζα του Κράκωβ εμφανισιακά.Θα μου πεις δεν μπορεί να ξεχωρίσει Γερμανίδα του Μονάχου από Βιεννέζα ή Τσέχα του Πίλσεν.Ελλάδα οι Ουκρανές είναι απλά πιο κοντές,με μικρότερα βυζιά,και πιο πολύ μέικ απ από τις Πολωνέζες.Οι Ουκρανέζες Πολωνία κάνουν εντύπωση,όμως και οι Ρωσίδες κάνουν εντύπωση Πράγα,δε σημαίνει κάτι αυτό.Γενικά οι ενδοσλαβικοί ανταγωνισμοί Τσέχες vs Πολωνές vs Ρωσίδες vs Ουκρανές vs Σέρβες απαιτούν ακριβή χρήση του πουλόμετρου,δεν είναι εύκολη υπόθεση.Παίζει ρόλο και το γενικό περιβάλλον αλλιώς φαίνεται η Ουκρανή Κίεβο,αλλιώς Κριμαία μέσα στις Ρωσίδες,αλλιώς Βρότσλαβ μες στις Πολωνές αλλιώς Αγία Νάπα μες τις Σκανδιναυές.Το περιβάλλον καθορίζει το βαθμό καυλίασης,οι ανατολικές χώρες έχουν τα πρωτεία σε καταστάσεις πριαπισμού ιδίως τα σλαβικά κέντρα.
Αύριο Κιέβο για ολική επαναφορά να δούμε πώς εξελίχθηκαν οι ντέβουσκες μετά την άρση της βίζας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φαγητά,μουσική,αραλίκι,καφές,πάμπολες τούρκικες λέξεις και το όλο ανατολίτικο στυλ που υπάρχει στην ελληνική οικογένεια.

Όσο και αν μας ενοχλεί,πιο κοντά με αυτούς είμαστε παρα με τον Ευρωπαίο.

Ναι,απλά οι Τούρκοι είναι όπως οι Ελληνες στη δεκαετία του 60.Μουστακαλήδες να ρίχνουν φάπες στο μικρό στην ταβέρνα,ανύπαρκτες τιμές,γενικά πολλή πλάκα.Πεζοδρόμια του κώλου,κουρνιαχτός,παπατζιλίκι,απέραντη φτώχεια και αντιθέσεις,γενικά ό,τι βλέπεις στις ταινίες του 50-60.
Ο Ελληνας με τον Ευρωπαίο δεν έχει καμία σχέση.Η φυσική τάση είναι να τον πλακώσεις,υπάρχει αμοιβαία απέχθεια,απλά υποχωρούμε και οι δύο πλευρές.Γενικά οι Ευρωπαίοι μας βλέπουν πονηρούς,απατεώνες,αναξιόπιστους και προδότες,εμείς τους βλέπουμε υποκριτές και καριόληδες,PC.Υπάρχει αμοιβαία καχυποψία αλλά οι δύο πλευρές προσπαθούνε να τα βρούνε λέγοντας πίπες και από τις δύο πλευρές που δεν ισχύουνε αλλά αποτελούν αναγκαίο συνεκτικό ιστό.Οι Τουρκαλάδες δεν κάνουν καμιά προσπάθεια να προσαρμοστούνε,πιστεύουν οτι είναι πολύ ανώτεροι της Δύσης κτλ,καμία σχέση.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
872
Πόντοι
96
A πα πα πα πα πα!

Ασε αδερφε κι εγω τα χα δει κατι τετοια εργα παλαιοτερα που ψαχνομουν και λιγο ιντερνετικα (στο τελος τα παρατησα εντελως, γιατι μου καθοταν πολύ καλυτερα στον κανονικο κοσμο η φαση).

Να σου πω ιστοριες για κατι βαρεμένες από adult (παρ ολο που ειχα φαει κατι σπουδαια τεμαχια από κει-εκει μονο και στο irc πουθενα αλλου).
Χαρακτηριστικα θυμαμαι παντρεμενη στο adult (παιζαν πολλες) η οποια ψημμενη για 'αμεσες αμαρτιες' μου δωσε ραντεβού αυθημερόν στην μαρινα της Γλυφαδας...
Φευγω πατητος, νεοτερος εγω και μαχιμος, ερχεται με το αμαξι της, ωραια γκομενα, μου λεει 'εμπα να τα πουμε' μπαινω, παμε στην μαρινα και ξαφνικα ντοκτορ τζεκυλ και χαιντ η δικια σου!
'για πες λοιπον μωρο μου, τι κεφια εχεις γενικα?'  και γυρναει αγριεμενη και μου φωναζει...
'ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?'.....
ε μ επιασε νευρικο γελιο, δεν ξερω γιατι, αλλα δεν μπορουσα να σταματήσω....
Εν τελει της ειπα να με παει στ αμαξι να φυγω...

Άλλο παλι (επισης από adult) σκαει μυτη τυπισσα, μου λεει 'θελω να παμε για έναν καφε λιγο πρωτα να τα πουμε, και αν γουστάρουμε μεσα΄...φωτο τιποτα, μια περιγραφή μονο ακουγοταν καλη!
Παω Κυψελη, σκαει μυτη μια η οποια ηταν σα να χει συνδρομο down παιδια...δεν ξερω τι πρόβλημα ειχε η κοπελα, αλλα ειχε καποιο ατυχες θεμα..
Τεσπα, το παιρνω λιγο ανθρωπινα το ζητημα και δεν φευγω τρεχοντας, λεω 'κατσε μωρε θα πω ότι πρεπει να φυγω λογω επειγουσας αναγκης' ξερω γω, ερχεται, με κοιταει καλα-καλα, και μου λεει 'καλε εσυ εισαι μικρότερος απ ότι νομιζα (!) -την ηξερε την ηλικια μου- και 'μονο με ωριμους ανδρες παω'...
Τι να πω, εφυγα τρεχοντας και πανευτυχης, αλλα με ΠΟΛΛΕΣ αποριες!

μια παλια από mirc αρχες 2000 ειχα πρωτοπαρει αμαξι, 35αρα αυτή, παω να την βρω εξω απτο σπιτι της, 12 και μιση το βραδυ. Φτανω, της κανω αναπ. να κατεβει όπως ειπαμε, κατεβαινει, γυναικαρα, μπαινει μεσα, και παμε βολτα προς το βουνο (!). Εν τελει, η τυπισσα προσπαθουσε να με πεισει απλα να γαμησω τον ανδρα της (!!!) ο οποιος περιμενε μονος του σπιτι.....Τεσπα, με τα πολλα καταφερα να την γαμησω, και απλα την αφησα σπιτι της 3 ωρες μετα! Τρεχα γυρευε τι επαιζε....

Άλλες σε ρωτάνε αν μιλας ταυτόχρονα και με άλλες (!), άλλες παλι ξεκινανε μια κουβεντα και σταματάνε στο ασχετο, ακρη δεν βγαινει ποτε, και δεν αξιζει ν ασχολείσαι.

Εγω ο,τι καλα τυχερα ειχα ηταν απτο adult παντως, και εχω κρατησει επαφη ακομα με 2, υστερα από 6 χρονια, φανταστείτε. Δεν μπορω να καταλαβω ΠΟΥ εχουν παει ολες αυτές οι τύπισσες, και που μετακινηθηκε αυτή η φαση πλεον...
Φίλε Ανανία , πλήρωνες συνδρομή στο ανταλτ;Φαντάζομαι ότι είναι το addult friend finder; :huh:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Σε ποιο τσατ τύπε ; Το πιο σημαντικό δεν ανέφερες. Από την στιγμή που δεν σου άρεσε δεν νομίζω ότι υπήρχε λόγος να επικοινωνήσεις μαζί της 2η φορά.

Στο chat.greek-chat.gr.

Βρίσκομαι σε μακροχρόνια σχέση και σίγουρα βρήκα ελκυστικό το γεγονός ότι κάποια, έστω και 5αράκι, ήθελε μια καθαρά σεξουαλική σχέση. Πού να ξέρω ότι όταν έλεγε πως υπήρξε ψυχάκι στο παρελθόν εννοούσε ότι συνεχίζει να είναι και σήμερα.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Στειλε μου πμ το προφιλ. Πιστευω οτι μπορει να ταιριαζουμε.
Δυστυχώς έγινε πρόσφατα αυτό το πράγμα και η τύπισσα έχει φωτογραφίες μου. Να μη λέω ονόματα και γίνει καμιά μαλακία και το ψυχάκι στέλνει τις φωτογραφίες μου δεξιά-αριστερά. Τέρμα ψυχάκι είναι φίλε άστα. Φαντασιόπληκτη, εκτός τόπο και χρόνου.  

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Cool τις γκομενες εστω και μέσω internet πρεπει να τις φέρνουμε προ τετελεσμένων.
Δηλαδή να ψηθεί η άλλη με το σενάριο του ερχομού,ότι θα τον φάει,να το δουλέψει στο μυαλό της.

Γράψε στο προφίλ σου.
Μπλα..μπλα..μπλα..
Έρχομαι για επαγγελματικούς λόγους από τότε μέχρι τότε Βελιγράδι.

Δηλαδη λες, οτι αν γραφω στο προφιλ μου 'ερχομαι Βελιγραδι τον Οκτωβριο', θα τσιμπησουν και θα εχω καποιες επικοινωνιες με μερικες;
Δεν το πιστευω, τι να πω, κανω λαθος;

Εγω πχ βλεπω μια ωραια σερβα στο προφιλ της, και θελω να της μιλησω, και μετα βλεπουμε τα περαιτερω, πως/που θα βρεθουμε.
Για τις Σερβες πρεπει να βαλω 'ταμπελα' 'ερχομαι' για να αποκτησουν ενδιαφερον για μενα;
Δυσκολευομαι να πιστευω οτι αυτο ειναι λυση.

Εγω σου λεω οτι εγω στελνω μηνυματα, και αυτες απλα δεν απαντουν.
Αν απαντουσαν, μετα μιλουσαμε για θεματα 'χειρισμου', αν κανω εγω κατι λαθος.
Κι οπως ειπα, το προφιλ μου/φωτος δειχνουν εναν ενδιαφερον τυπο, και το λεω για να μην πειτε 'μηπως εισαι χαλια' κλπ

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Όταν περνούμε χρόνο στα τσατ θα πρέπει να έχουμε κατά νου τον εξής κίνδυνο: το πάγωμα της επικοινωνίας λόγω στασιμότητας. Τι εννοώ. Μιλάμε με κάποια, τα βρίσκουμε και ανταλλάζουμε π.χ. skype. Να έχουμε πάντοτε υπόψη μας ότι οι γκόμενες, ανεξάρτητα από το πόσο ωραίες είναι, κάνουν benching. Δηλαδή μιλάνε με πολλούς, ανταλλάζουν πληροφορίες και συντηρούν τις επαφές που τις ενδιαφέρουν. Άρα πάντοτε μιλάνε και με κάποιον άλλο. Τι πρέπει να κάνουμε εμείς. Πολύ σύντομα να αναβαθμίσουμε την επικοινωνία μας. Από το σκάιπ να μεταφερθούμε σε WhatsApp. Γιατί αυτό; Γιατί πολύ απλά λόγω του benching η αρχική "σχέση" που δημιουργήθηκε υποβιβάζεται σε μια συνηθισμένη επαφή στο ίντερνετ. Χάνεται το μομέντουμ και τότε δεν υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον για επικοινωνία. Άρα γρήγορη αναβάθμιση της επικοινωνίας.

Ένα οικτρό παράδειγμα από την εμπειρία μου: Μιλάω με μια στο ίντερνετ. Υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια, μιλάμε από τις 11 το βράδι μέχρι και τις 3 το πρωί. Πάμε σκάιπ. Καληνυχτίζουμε. Την επομένη μιλάμε λίγο, λέμε τα νέα μας... μετά από λίγες μέρες όμως βλέπω ότι κάτι χάνεται... αυτή που λέει ο λόγος ξεχνά και ποιος είμαι... καταλαβαίνω ότι χάθηκε το ενδιαφέρον και πλέον κλαίω τις ώρες που έφαγα να μιλάω με αυτήν. Έπρεπε από τη 3η ημέρα να της πω να πάμε σε τηλέφωνο κλπ.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Καθεστε και παρακαλατε τη καθε πουτανα...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δυστυχώς έγινε πρόσφατα αυτό το πράγμα και η τύπισσα έχει φωτογραφίες μου. Να μη λέω ονόματα και γίνει καμιά μαλακία και το ψυχάκι στέλνει τις φωτογραφίες μου δεξιά-αριστερά. Τέρμα ψυχάκι είναι φίλε άστα. Φαντασιόπληκτη, εκτός τόπο και χρόνου. 
Δε με ενδιαφερει να ρωτησω για σενα αλλα να τα φτιαξω μαζι της γιατι πιστεθω οτι εχουμε κοινα στοιχεια. Μπηκα σε αυτο το γκρικ τσατ αλλα δε βλεπω γυναικες

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Τυπε βλεπω να σου στελνει το... καυλι του τζιμμυ αντι για το μουνεττο της!!! :2funny: :2funny:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Μερικά μικρά tips για να ξεχωρίζουμε τους gay που προσποιούνται τις γυναίκες στα τσατ ρουμς:

1) Γράφει πάρα πολύ, χρησιμοποιεί μεγάλες προτάσεις και με προβληματική σύνταξη = 100% gay

2) Λέει εξ αρχής σεξουαλικά υπονοούμενα αλλά με ένα πιο άμεσο "βρώμικο" τρόπο = 90% gay

3) Γυρίζει γρήγορα τη συζήτηση στο ότι της αρέσει να γλείφει = 100% gay

4) Σε τσατ ρουμς όπως το greek-chat χρησιμοποιεί νικς καθημερινά ονόματα όπως maria, elena, κλπ και βάζει φωτογραφίες με χαριτωμένα καρτουνίστικα προσωπάκια = 70% gay

5) Σε τσατ ρουμς όπως το greek-chat γράφει χρησιμοποιώντας χρώματα = 70% gay

6) Σε τσατ ρουμς όπως το greek-chat χρησιμοποιεί σημαδάκια όπως ^^ κλπ = 70% gay

7) Σε τσατ ρουμς όπως το greek-chat βάζει νικ ρηματικές φράσεις (π.χ. Αρμέγω κατσίκια) ή ονοματικές φράσεις (π.χ. Τα κρεμμύδια της Νιόβης) = 80% gay

8) Σε τσατ ρουμς όπως το greek-chat απαντάει πάρα πολύ γρήγορα = 70% gay

9) Όταν η συζήτηση γυρνά στα ενδιαφέροντα λέει γενικολογίες και δείχνει ότι δεν την πολυενδιαφέρουν = 80% gay

10) Όταν γράφει σε έντονα ρομαντικούς και ανάλαφρους τόνους = 80% gay

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ο Ελληνας με τον Ευρωπαίο δεν έχει καμία σχέση.Η φυσική τάση είναι να τον πλακώσεις,υπάρχει αμοιβαία απέχθεια,απλά υποχωρούμε και οι δύο πλευρές.Γενικά οι Ευρωπαίοι μας βλέπουν πονηρούς,απατεώνες,αναξιόπιστους και προδότες,εμείς τους βλέπουμε υποκριτές και καριόληδες,PC.Υπάρχει αμοιβαία καχυποψία αλλά οι δύο πλευρές προσπαθούνε να τα βρούνε λέγοντας πίπες και από τις δύο πλευρές που δεν ισχύουνε αλλά αποτελούν αναγκαίο συνεκτικό ιστό.

Έτσι μας βλέπουν μόνο οι άντρες ή και οι γυναίκες;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έτσι μας βλέπουν μόνο οι άντρες ή και οι γυναίκες;

Γενικά.Δύση παίζει και φεμινισμός οπότε είναι σκατά για έναν Ελληναρά.Βέβαια αν ξεφεύγει εισοδηματικά και εμφανισιακά αλλάζει ο τρόπος που τον βλέπουν.Δηλαδή θέλουν σχέσεις με τους ευκατάστατους,ωραίους,επιτυχημένους Ελληνες,όχι με το μέσο όρο των Ελλήνων μεταναστών.
Επίσης στις δυτικές γκόμενες δεν αρέσουν τα κλαρίνα,θέλουν καθαρό λουκ.Κλαρίνα Ελληνες Γερμανία μπορούν να καθαρίσουν αλλά μόνο σε Σλάβες,Βαλκάνιες ή Τουρκάλες.

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Μία περίοδο που είχα ΠΟΛΥ καιρό να κάνω σεξ (δεν είχα ξαναρχίσει τις επισκέψεις σε οίκους τότε) γνώρισα μερικές γκόμενες απο internet....όχι απο τσατ όμως αλλά από forums και σελίδες....

Βγήκα με μερικές...Άλλες μου άρεσαν, άλλες όχι...μία που κάναμε σεξ είχε έρθει Αθήνα γτ θα έφευγε για διακοπές και ήταν να πάει σε νήσι οπότε θα παιρνε πλοίο απο Πειραιά...

Τεσπά μου λέει να βγούμε...της λέω ναρθει σπίτι καλύτερα να αράξουμε και μου λέει

"Θα δούμε ταινία και θα κοιμηθούμε ε?"

και της λέω...

"Τι δεν θα κάνουμε σεξ?"

αλλά την ρώτησα τόσο φυσιολογικά και χαλαρά σαν να την ρώταγα τι θα φάμε....Είχα πλέον συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι μπορεί και να μην γαμήσω....έχει συμβεί ΑΠΕΙΡΕΣ φορές να φέρω την άλλη σπίτι, να πάει να γίνει παιχνίδι και να μην γίνει τπτ...

Νομίζω όμως ότι αυτός ο τρόπος πιάνει...Χαλαρά και να ναι προετοιμασμένη...Όποτε το εφαρμόζω συνειδητά πλέον πιάνει...Αρκεί βέβαια να γνωρίζεις αρκετές γυναίκες

• Like
Αντιδράσεις: pinboy

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Γενικά.Δύση παίζει και φεμινισμός οπότε είναι σκατά για έναν Ελληναρά.Βέβαια αν ξεφεύγει εισοδηματικά και εμφανισιακά αλλάζει ο τρόπος που τον βλέπουν.Δηλαδή θέλουν σχέσεις με τους ευκατάστατους,ωραίους,επιτυχημένους Ελληνες,όχι με το μέσο όρο των Ελλήνων μεταναστών.
Επίσης στις δυτικές γκόμενες δεν αρέσουν τα κλαρίνα,θέλουν καθαρό λουκ.Κλαρίνα Ελληνες Γερμανία μπορούν να καθαρίσουν αλλά μόνο σε Σλάβες,Βαλκάνιες ή Τουρκάλες.

Πιο πολλές πιθανότητες έχει ο Έλληνας ή ο μαύρος με τις Ευρωπαίες;Όταν βλέπεις πχ την Χάιντι Κλουμ ή την Ντούτζεν Κρος να παντρεύονται μαύρους,μήπως αυτοί γαμάνε εκεί τις καλύτερες;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πιο πολλές πιθανότητες έχει ο Έλληνας ή ο μαύρος με τις Ευρωπαίες;Όταν βλέπεις πχ την Χάιντι Κλουμ ή την Ντούτζεν Κρος να παντρεύονται μαύρους,μήπως αυτοί γαμάνε εκεί τις καλύτερες;

Ο εξευρωπαισμενος Έλληνας έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες.Αν αφήσεις πολλές ελληνικές συνήθειες πίσω και το παίξεις Ευρωπαίος,γίνεται.Σαν κλασσικός Ελληναρας δύσκολα παρόλο που είμαστε ανωτεροι σε πολλά θέματα.
Οι αραπηδες έχουν το πλεονέκτημα του μυθου της μαύρης ψωλης.Οι δυτικές που πάνε μαζί τους το κάνουν καθαρά λόγω ψωλικου παραγοντος,όλα τα άλλα είναι αρνητικά για τους μαλακες τους αραπηδες.Ειναι και μερικές βέβαια που γουστάρουν ραπ,twerking,black culture αλλά είναι ελάχιστες στη δυτική Ευρώπη.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ο εξευρωπαισμενος Έλληνας έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες.Αν αφήσεις πολλές ελληνικές συνήθειες πίσω και το παίξεις Ευρωπαίος,γίνεται.Σαν κλασσικός Ελληναρας δύσκολα παρόλο που είμαστε ανωτεροι σε πολλά θέματα.
Οι αραπηδες έχουν το πλεονέκτημα του μυθου της μαύρης ψωλης.Οι δυτικές που πάνε μαζί τους το κάνουν καθαρά λόγω ψωλικου παραγοντος,όλα τα άλλα είναι αρνητικά για τους μαλακες τους αραπηδες.Ειναι και μερικές βέβαια που γουστάρουν ραπ,twerking,black culture αλλά είναι ελάχιστες στη δυτική Ευρώπη.

Πολλές δυτικές όμως παντρεύονται μαύρους ή σκούρους σχιστομάτηδες.Για μια ψωλή δηλαδή καταδέχονται να έχουν μαυράκια ή κινεζάκια παιδιά;Ευτυχώς οι Ελληνίδες δεν έφτασαν ακόμα σε τέτοια ξεφτίλα.

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Πρόσφατη εμπειρία σε τσατ.

Βγάζω χιπστερού τύπισσα 28 χρονών που ακούει ροκ και ξέρω γω και πάμε skype. Στέλνω 3 φωτογραφίες. Η απάντηση: "Είσαι πολύ όμορφος βρε. Μ' αρέσεις πολύ". Ευχαριστώ, προχωράμε, στέλνει και αυτή. Τη βλέπω και δεν μου άρεσε καθόλου. Ξερακιανή με πάρα πάρα πολύ μέτριο πρόσωπο. 5/10. Λέω ok αν είναι για κανένα γαμήσι, μιλάμε και βλέπουμε. Της είπα ότι είναι "γλυκιά". Ξενυχτήσαμε, ξημέρωσε Σάββατο και ακόμα μιλούσαμε. Μου είπε όλα τα ψυχολογικά της προβλήματα, ότι έπασχε παλιά από κατάθλιψη, ότι ξέρει 6 γλώσσες (φαντασιόπληκτη), ότι την εγκατέλειψαν οι φίλοι της κλπ. Και ότι τώρα θέλει μια ωραία σεξουαλική σχέση για να περνά καλά. Ωραία λέω, άκουσα όλα τα ψυχολογικά της, όλη την ιστορία της ζωής της, όλες τις μαλακίες της, θα τη γαμάω πού και πού όταν είμαι με τις καύλες μού.

Μιλάμε 3-4 μέρες στο σκάιπ και μετά πάμε τηλέφωνο και WhatsApp. Την 5η μέρα στο WhatsApp μου είπε μια ιστορία που πηδήχτηκε με έναν  παντρεμένο μετά από μια συζήτηση που είχαν για τον Καβάφη. Μιλούσαν για Καβάφη (τον οποίο θεωρώ μέτριο και υπερτιμημένο ποιητή) και κάπου καύλωσαν και πηδήχτηκαν στο αυτοκίνητο. Φαντασιοπληκτική μαλακία που κατέβασε η κούτρα της εκείνη τη στιγμή. Εγώ της απάντησα κάτι σαν "χαχα αυθόρμητα σου βγήκε". Αυτή τα παίρνει στο κρανίο και μου λέει "τι θες να πεις; Ότι επειδή θέλω ανοικτή σχέση είμαι καμιά πουτάνα που πάει με τον καθένα;" Της λέω "σχολίασα απλώς, χαλάρωσε". Και βλέπω ότι με σβήνει από τις επαφές της.   

Και λέω καλά να πάθω. Έφαγα τον χρόνο μου να ακούω τα ψυχολογικά μιας φόλας και το αποτέλεσμα ήταν τα ψυχολογικά της να γυρίσουν σε μένα.

Το βράδυ επανέρχεται, στέλνει μήνυμα και μου λέει συγνώμη που αντέδρασα έτσι κλπ. Και της λέω ξεκάθαρα "κοίταξε, δεν μου πολυαρέσεις, θεώρησα ότι μπορούμε να τα βρούμε σε μια ανοικτή σχέση κλπ όμως καλύτεα να το αφήσουμε." Και δεν ξανάστειλε.

Προσοχή στον χρόνο που αφιερώνουμε σε κάποια. Όταν μας λέει ότι είχε ψυχολογικά κλπ, τότε σημαίνει ότι σε κάποια στιγμή κάτι παράξενο θα συμβεί και θα καταλάβουμε ότι τόσες μέρες χάναμε τον χρόνο μας.

φιλε μ αρεσε το ποστ σου αλλα κοιτα να δεις τι λαθος εκανες μονο και μονο για να πηδηξεις εκανες περα τα στανταρτς σου και εδωσες αξια στο μπαζο αυτο τωρα το κανουν ολοι τρθγυρω και καπως ετσι χαλα η πιατσα ολοι δινουμε αξια σε τεσαρακια και πενταρακια και μετα αυτες ανεβαζουν τον αμανε και εχουμε φτασει σε αυτο το χαλι. και μετα βεβαια στους φιλους μας λεμε πως γαμησαμε εξαρακια και εφταρακια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom