Το γάμησες και ψόφησε..
Nαι,ίδιοι και απαράλλαχτοι με του μόγγολους με τις μύτες μπουγατσομαχαιρο και υψος max 1.70.
Φανατιζεσαι να την πεις στον Dr Love και το Σεβαλιε και γράφεις ότι να ναι..
Εσυ ρε ασπρουλιάρη τι σκατά κοινό έχεις στην εμφάνιση με έναν τούρκο;
Εγω που είμαι άσπρος με ανοιχτα μάτια και τους ρίχνω ένα δυο κεφάλια τι κοινά έχω;
Kαι "ινσταμπούλ" ξέρεις ποιοι λένε,ε;
Όσο για Ουκρανέζες-Πολωνέζες,μόνοι οι τυφλοί δεν μπορουν να τις ξεχωρισουν.
Να μου πεις για άλλες Σλάβες ναι,αλλά όχι αυτές τις δυο φυλές.
Μπα,μη νομίζεις.Και εγώ έτσι νόμιζα μέχρι που πήγα Κωνσταντινούπολη.Πολλοί τουρκικοί απλότυποι θεωρούνται Ελλάδα καθαρά ελληνικοί.Και οι Τούρκοι συνήθως ξυρίζονται και αρωματίζονται,σπάνια βλέπεις γενειοφόρους,δερβίσηδες κτλ.
Οι μυτόγκες κτλ προέρχονται από Ανατολία,Κουρδιστάν και γενικά καθυστερημένους πληθυσμούς που είναι ακριβώς αυτοί που έσκασαν Γερμανία όπως και οι Ελληνες από χωριά που δεν τους κάνεις για Ελληνες.
Βέβαια ο άρχοντας Ελληναράς τον σβήνει τον Τούρκο σε όλα τα επίπεδα.Οι Τούρκοι είναι πολύ του παραμυθιού και της θεωρίας όλο υποσχέσεις,χίλιες και μια νύχτες.Οι Βαλκάνιοι είμαστε πιο ουσιαστικοί.Οι Τούρκοι έχουν και ένα είδος αργοστροφίασης,κολλάει ο εγκέφαλος κάτι που δε βλέπεις σε Ελληνες.Για αυτό είναι για τον πούτσο Γερμανία τελείως γκετοποιημένοι με το κεμπάμπ σα μόνιμη φιλοδοξία.Απλά μπουνταλάδες δεν προσαρμόζονται.Εντάξει δεν είναι εντελώς βλάκες όπως οι Αράπηδες αλλά ένα επίπεδο κάτω ακόμα και από τους Αραβες.
Πολωνέζες-Ουκρανέζες ανήκουν στην ίδια σλαβική συνομοταξία.Απλά οι Πολωνέζες είναι πιο έξυπνες και psycho,οι Ουκρανές πιο πρωτόγονες και λογικές.Αλλά πάνω κάτω τα ίδια.Ο μέσος Ελληνας δεν μπορεί να ξεχωρίσει Ουκρανέζα του Λβωφ από Πολωνέζα του Κράκωβ εμφανισιακά.Θα μου πεις δεν μπορεί να ξεχωρίσει Γερμανίδα του Μονάχου από Βιεννέζα ή Τσέχα του Πίλσεν.Ελλάδα οι Ουκρανές είναι απλά πιο κοντές,με μικρότερα βυζιά,και πιο πολύ μέικ απ από τις Πολωνέζες.Οι Ουκρανέζες Πολωνία κάνουν εντύπωση,όμως και οι Ρωσίδες κάνουν εντύπωση Πράγα,δε σημαίνει κάτι αυτό.Γενικά οι ενδοσλαβικοί ανταγωνισμοί Τσέχες vs Πολωνές vs Ρωσίδες vs Ουκρανές vs Σέρβες απαιτούν ακριβή χρήση του πουλόμετρου,δεν είναι εύκολη υπόθεση.Παίζει ρόλο και το γενικό περιβάλλον αλλιώς φαίνεται η Ουκρανή Κίεβο,αλλιώς Κριμαία μέσα στις Ρωσίδες,αλλιώς Βρότσλαβ μες στις Πολωνές αλλιώς Αγία Νάπα μες τις Σκανδιναυές.Το περιβάλλον καθορίζει το βαθμό καυλίασης,οι ανατολικές χώρες έχουν τα πρωτεία σε καταστάσεις πριαπισμού ιδίως τα σλαβικά κέντρα.
Αύριο Κιέβο για ολική επαναφορά να δούμε πώς εξελίχθηκαν οι ντέβουσκες μετά την άρση της βίζας.