Με μια μονο φωτο εκανα 10 ματς μεσα στο καλοκαιρι. Ηλικιες 24-38. Κυριως ξενες. Τωρα ομως στερεψε το πηγαδι.
ενοεις τις πηδηξες ?? Και τι γινετε αμα σε δει κανενας γνωστος μεσα σστο tinder?? what
Με μια μονο φωτο εκανα 10 ματς μεσα στο καλοκαιρι. Ηλικιες 24-38. Κυριως ξενες. Τωρα ομως στερεψε το πηγαδι.
Άλλο όμως να τις πηδάς και άλλο να τις παντρευτείς.Δεν είναι σίγουρο ότι μ'αυτές τις εθνικότητες μπορείς να ανοίξεις σπίτι.
Η Ελληνίδα που είναι μεγαλωμένη σε χωριό,που της έχει μάθει η μάνα της να μαγειρεύει και να σου πλένει τα σώβρακα,ίσως είναι πιο καλή για σπίτι και μεγάλωμα παιδιών.Παρόλο που κι εγώ είμαι υπέρ των γάμων με ξένες,παραδέχομαι ότι είναι ένα ρίσκο γιατί ουσιαστικά δεν ξέρεις τί παίρνεις.
τυπε επισης θελουν και κυνηγι οι γκομενες επειη έχουν συνηθισει από τα λαϊκ των πιρφορων στο φβ :S
θεωρει ότι εισαι υποχρεωμένος αν αρνηθεί μια φορα να την προσεγγίσεις άλλες 5 τουλάχιστον :S
Καλημέρα παιδιά ..χτες παράτησα την κοπέλα μου αλλά και την εξωσχεσιακη γκόμενα πρως αναζήτηση νέου μωρού.. είχα ματς στο τιντερ με γκόμενα μεσαίου κυβισμού,μιλάγαμε δύο μέρες και ψήθηκε για καφέ ...κάτσαμε τρεις ώρες ,μίλαγε πολύ μ έκανε κινήσεις αγγίγματα κτλ...αλλά δεν χώθηκα..ήμουν κομμάτια βκαι δεν μου βγηκε.. αποτέλεσμα χυλοπίτα. Γενικά σε όσες έχω βγει και δεν χωνομαι πάντα καταλήγει χυλοπίτα .η απάντηση της στο να ξανά βγούμε ήταν ότι τις άρεσα αλλά δεν τις βγήκε..πάμε στην επόμενη
Χτές βγηκα με μια Tinder Γκόμενα..Μούφα αποδείχτηκε..Απο κοντά δεν μου άρεσε καμιά σχέση με τις φωτογραφίες και ήταν και πολύ κουλτουρίαρα μιλαγε συνεχώς για θέατρο κλπ...Κανένας ερωτισμός,παιχνίδι,έξυπνο flirt..
Ακόμα μια άσχημη εμπειρία με Ελληνίδα απο Tinder για φέτoς.. 2017 ίναι η πρωτη χρονιά στην ζωή μου που ακόμα δεν έχω πάει με Ελληνίδα. Ενω έχω φτάσει τις 12 γυναίκες πήδημα φέτος μέχρι τωρα είναι και οι 12 ξένες... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
τυπε τοσο λιγο έχεις να πας με ελλεηνιδα;
Καλημέρα παιδιά ..χτες παράτησα την κοπέλα μου αλλά και την εξωσχεσιακη γκόμενα πρως αναζήτηση νέου μωρού.. είχα ματς στο τιντερ με γκόμενα μεσαίου κυβισμού,μιλάγαμε δύο μέρες και ψήθηκε για καφέ ...κάτσαμε τρεις ώρες ,μίλαγε πολύ μ έκανε κινήσεις αγγίγματα κτλ...αλλά δεν χώθηκα..ήμουν κομμάτια βκαι δεν μου βγηκε.. αποτέλεσμα χυλοπίτα. Γενικά σε όσες έχω βγει και δεν χωνομαι πάντα καταλήγει χυλοπίτα .η απάντηση της στο να ξανά βγούμε ήταν ότι τις άρεσα αλλά δεν τις βγήκε..πάμε στην επόμενη
2017 ίναι η πρωτη χρονιά στην ζωή μου που ακόμα δεν έχω πάει με Ελληνίδα.
Ειναί τραγικό να μην βρίσκεις γυναίκες για πήδημα στην Ελλάδα αν δεν έχεις τον κατάλληλο κύκλο..Έχω ξενερώσει..Μέρι πρόπερσι κάπως κράταγε...Κυρίως φέτος είναι σαν να έχουν ερημώσει τα πάντα νύχτα διαδίκτυο κ.λ.π. Ελπίζω να γίνει το μπαμ και να καλυτερέψουν τα πράγματα στην χώρα και κατα προέκταση στην ψυχολογία των ανθρώπων και των γυναικών.
Φέτος ευτυχώς με κράτησαν οι Ουκρανέζες..Τα στατιστικά είναι 7 Ουκρανέζες στο Κίεβο, 1 Πολωνέζα Γκτανσκ, 2 Αμερικανίδες Ελλάδα, 1 Ρωσσίδα Ελλάδα, 1 Δανέζα Ελλάδα..7/12 Ουκρανέζες..Απο τις 12 οι 10 ειναι απο διαδίκτυο!!!!!!!!!!!. Οπότε δίνω όλη μου την ενέργεια πλέον στην Ουκρανία και στο Διαδικτυο.Αυτα επιβάλλουν τα μαθηματικά και η στατιστική.
Ελληνίδες βγήκα περίπου με 7-8 κυρίως απο διαδίκτυο με δυο έπεσε χαμούρεμα αλλα δεν έφτασε σε πήδημα γιατί ήταν τελικά περιπτωσεις..Οι άλλες δεν μου άρεσαν απλα..
Μάγκες λυπάμε που το λέω αλλά ήρθε ο καιρός να αρχίσετε τα ταξίδια..
τραγικός ως προς τι;
Νταξ απλα τραγικος...
Η Πολωνια ειχε τρελα αλλα ειχε και γυναικες....
Στην Ελλαδα ειμαι καμενη γη δυστυχως, και στις γυναικες.
τραγικός ως προς τι;
Ουκρανία ειναι καλύτερα θα το λέω και θα το ξαναλέω μήπως σώσω κανέναν και δεν πετάει τα λεφτά του άδικα Poland..Για πήδημα..
Σερβία ειναι καλύτερες για δεσμό και οικογένεια αλλά είναι δύσκολο να γνωρίσεις γιατί το διαδίκτυο έχει πέσει πολύ εκεί (παλία κάτι γινόταν) και γιατί είναι και γενικά πιο δύσκολες οι Σέρβες...Παλία είχα περάσει όμως καλά Βελιγράδι αλλα ήμουν τυχερός γιατί με είχε βαλέι Σερβα γκόμενα που είχα σε κύκλο..
Αμερικανίδες είναι πανευκολες αλλα φέρονται και μιλάνε λίγο σαν άντρες αλλά έχουν συνήθως λεφτά.. Γενικά όσες έχω γνωρίσει εχουν κάτσει την πρώτη νύχτα...Τα ίδια και Σουηδέζες.
Οι πιο έυκολες όλων είναι όμως οι Φιλλιπινέζες..Έχω γνωρίσει 6-7 παλια Ελλάδα babysitters όλες έκατσαν το πρώτο max δευτερο Βράδυ.
Τα ίδια και οι Λατινες..Εχω φάει απο Tinder αρκετες παλία Ελλάδα απο Νικαράγουα,Βενεζουέλα κλπ..Πολύ εύκολες και καλά κοριτσάκια..Αλλά κερατώνουν πάρα πολύ ..Δεν ειναι για μόνιμο δεσμό..
Οσο πας πέφτεις και πιο χαμηλά.Τωρα έφτασες στις νταντάδες απο τις Φιλιππίνες.Σερβες....χαιρομαι που διαπιστωνεις κι εσυ ποσο δυσκολο ειναι να γινει δικτυωση σε Σερβια, γιατι σημαινει οτι επιβεβαιωνεις οτι εχω πει κι εγω....απροσιτες....
Ποιος ειναι τυχερος να βρει ακρη να δικτυωθει, γιατι απο dating sites αλλα και στο ξεκαρφωτο αν πας εκει, παπαλα....
Καμια προταση για δικτυωση με φιλιππινεζες babysitters στην Ελλαδα;
Ειναί τραγικό να μην βρίσκεις γυναίκες για πήδημα στην Ελλάδα αν δεν έχεις τον κατάλληλο κύκλο..