Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.994
Πόντοι
2.546
Οσο ηταν ολα μεσω sites χωρις εφαρμογες γινοταν.Γινονταν ολα ειτε σχεσεις ειτε γνωριμιες ειτε σεξ ειτε πιπες ειτε μαλακιες ειτε καυλαντες.Η μονη ''εφαρμογη'' ηταν το msn.Τρελα παιχνιδια τοτε!Με το που αρχισαν να υπαρχουν smartphones με εφαρμογες ολα πηγαν περιπατο.Εκει ειναι ηρ ιζα ολων.Τα κινητα κατεστρεψαν τα παντα που εννοειται αμεις τα καναμε ολα γιατι αν δεν διναμε αξιες δεν θα χαν αξια οι εφαρμογες.Η ευκολια της χρησης κινητου εφερε τη δυσκολια στις αληθινες συναντησεις.Ολοι το βλεπουμε ολοι το ξερουμε περι δυσκολιας και αληθινων συναντησεων.Πεθανε η απο κοντα γνωριμια και ανθιζε η των οθονων.Οσοι εχουμε προλαβει ξερουμε ποσο διαφορετικα ηταν,δε μετραει η γνωμη της νεολαιας που δ εξερει γτ τβρα στηριζονται στο 1/1000 που θα βγει κατι ενω τοτε βγει δε βγει πηγαινες εξω εκανες κατι κουνιοσουν ωσπου να κατσει να βγει.Απο την αλλη οι εφαρμογες μας γλυτωσαν απο το αν και οποτε γινει τελικα κατι και μας γλυτωσαν απο πολυ χρονο και πολυ κοπο χωρις αποτελεσματα.Προσωπικα προτιμω το να πηγαινω αλλα οταν με κουρασαν εκοψα και εκει.Θαυμαζα τα ατομα που δεν την εψαχναν και ηταν φαση οταν και οποτε προκυψει,πραγματικα ευτυχισμενα ατομα.Ειλικρινα εχω κουραστει τοσο πολυ με ολο αυτο το φασμα απο πριν τις εφαρμογες και εμτα απο αυτες που μακαρι να μην ειχα ασχοληθει ποτε με τιποτα κ ας ειμουν μπακουρος ως να ερχοταν τα αληθινα πραγματα κι ας ειχα μονο 1 κοπελα.Στα 36 μου ετσι το βλεπω πλεον,δεν αντεχω το κηνυγι που αντεχα τοτε.Κ αν εισαι κ ανεργος ειτε τοτε ειτε τωρα κ δεν εχεις κι αμαξι αστο μην κουραζεσαι καλυτερα σε πιο ετοιμες επιλογες να βγεις κανεις γνωριμιες παρανα ζητιανεψεις ιντερνετικα γτ εμεις για φταιμε για ολα αλλα ξυπνησαμε ολα γινονται ως να μεγαλωσει μια γενια ετα πεφτει φτυσιμο και παλι απ τηνα ρχη.Ετσι συντηρουνται οι εφαρμογες.Γι αυτο ας υποχωρησουμε κ λιγο,ας μην ειναι τελεια η αλλη,αν ερχεται μαζι μας παντου ειναι μεσα σε ολα και γοαυσταρει να αραζετε κοιτωντας τα αστερια ξαπλωμενοι σε χορτα γιατι να προτιματε μια εικονικη ζητιανια?

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
249
Πόντοι
281
Στο blind chat, εχω πολλες επιτυχιες. Κυριως με παντρεμενες. Ανω των 40. Ειχα και μια σχεση απο εκει. Γενικα ειναι οκ. Το μονο κακο ειναι οτι πληρωνει μονο ο αντρας συνδρομη, παρα η γυναικα!

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.994
Πόντοι
2.546
Στο blind chat, εχω πολλες επιτυχιες. Κυριως με παντρεμενες. Ανω των 40. Ειχα και μια σχεση απο εκει. Γενικα ειναι οκ. Το μονο κακο ειναι οτι πληρωνει μονο ο αντρας συνδρομη, παρα η γυναικα!
Ε αυτο γινεται σχεδον σε ολα

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.142
Πόντοι
736
Πολύ fake και κοροϊδία. Ένα στα δέκα και αν...

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Πολύ fake και κοροϊδία. Ένα στα δέκα και αν...
Δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι σχετικά με τον κόσμο που μαζεύει το blindchat. Οταν το είχα χρησιμοποιήσει για μια περίοδο κάποια χρόνια πριν ήταν μια χαρά. Ειχα γνωρίσει κάποιες κοπέλες από κοντά, με μια εκανα και σχέση.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη έχει ζουμί?

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.324
Πόντοι
486
Δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι σχετικά με τον κόσμο που μαζεύει το blindchat. Οταν το είχα χρησιμοποιήσει για μια περίοδο κάποια χρόνια πριν ήταν μια χαρά. Ειχα γνωρίσει κάποιες κοπέλες από κοντά, με μια εκανα και σχέση.
"πρίν κάποια χρόνια".... ΤΩΡΑ στο 2024 είναι το θέμα τι γίνεται. Πριν κάποια χρόνια που λες βγάζαμε γκόμενες κ με το απλό fb στέλνοντας ένα γεια τι κάνεις.

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
"πρίν κάποια χρόνια".... ΤΩΡΑ στο 2024 είναι το θέμα τι γίνεται. Πριν κάποια χρόνια που λες βγάζαμε γκόμενες κ με το απλό fb στέλνοντας ένα γεια τι κάνεις.
Φίλε μου εγώ παρέθεσα την εμπειρία μου. Αν θες να μάθεις πραγμσρικα τι γίνεται τώρα απλά γράψου ενα μήνα και πες μας εντυπώσεις. Εκτός αν θες να μείνεις στις εντυπώσεις που έχεις πλάσει στο κεφάλι σου

nikosnikos98

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Με αυτή την Nikol_21nymph στο Instagram ξέρει κανείς τι παίζει;; Έχει πάει κανείς μαζί της; Πολύ διαφήμιση, διαφημίζει και ένα vip_eros club

Με αυτή την Nikol_21nymph στο Instagram ξέρει κανείς τι παίζει;; Έχει πάει κανείς μαζί της; Πολύ διαφήμιση, διαφημίζει και ένα vip_eros club
Ξέρει κανένας τίποτα για αυτήν την έχω στο ίνσταγκραμ και ανεβάζει πολύ τρέλα video και ότι κάνει συναντήσεις αλλά μετά δεν απαντάει
Βέβαια το προφίλ είναι αληθινό και κανονιστεί θα είναι πολύ καλό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom