Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
251
Πόντοι
281
Στο blind chat, εχω πολλες επιτυχιες. Κυριως με παντρεμενες. Ανω των 40. Ειχα και μια σχεση απο εκει. Γενικα ειναι οκ. Το μονο κακο ειναι οτι πληρωνει μονο ο αντρας συνδρομη, παρα η γυναικα!

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.397
Πόντοι
2.546
Στο blind chat, εχω πολλες επιτυχιες. Κυριως με παντρεμενες. Ανω των 40. Ειχα και μια σχεση απο εκει. Γενικα ειναι οκ. Το μονο κακο ειναι οτι πληρωνει μονο ο αντρας συνδρομη, παρα η γυναικα!
Ε αυτο γινεται σχεδον σε ολα

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.120
Πόντοι
736
Πολύ fake και κοροϊδία. Ένα στα δέκα και αν...

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.241
Πόντοι
206
Πολύ fake και κοροϊδία. Ένα στα δέκα και αν...
Δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι σχετικά με τον κόσμο που μαζεύει το blindchat. Οταν το είχα χρησιμοποιήσει για μια περίοδο κάποια χρόνια πριν ήταν μια χαρά. Ειχα γνωρίσει κάποιες κοπέλες από κοντά, με μια εκανα και σχέση.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
Για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη έχει ζουμί?

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι σχετικά με τον κόσμο που μαζεύει το blindchat. Οταν το είχα χρησιμοποιήσει για μια περίοδο κάποια χρόνια πριν ήταν μια χαρά. Ειχα γνωρίσει κάποιες κοπέλες από κοντά, με μια εκανα και σχέση.
"πρίν κάποια χρόνια".... ΤΩΡΑ στο 2024 είναι το θέμα τι γίνεται. Πριν κάποια χρόνια που λες βγάζαμε γκόμενες κ με το απλό fb στέλνοντας ένα γεια τι κάνεις.

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.241
Πόντοι
206
"πρίν κάποια χρόνια".... ΤΩΡΑ στο 2024 είναι το θέμα τι γίνεται. Πριν κάποια χρόνια που λες βγάζαμε γκόμενες κ με το απλό fb στέλνοντας ένα γεια τι κάνεις.
Φίλε μου εγώ παρέθεσα την εμπειρία μου. Αν θες να μάθεις πραγμσρικα τι γίνεται τώρα απλά γράψου ενα μήνα και πες μας εντυπώσεις. Εκτός αν θες να μείνεις στις εντυπώσεις που έχεις πλάσει στο κεφάλι σου

nikosnikos98

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Με αυτή την Nikol_21nymph στο Instagram ξέρει κανείς τι παίζει;; Έχει πάει κανείς μαζί της; Πολύ διαφήμιση, διαφημίζει και ένα vip_eros club

Με αυτή την Nikol_21nymph στο Instagram ξέρει κανείς τι παίζει;; Έχει πάει κανείς μαζί της; Πολύ διαφήμιση, διαφημίζει και ένα vip_eros club
Ξέρει κανένας τίποτα για αυτήν την έχω στο ίνσταγκραμ και ανεβάζει πολύ τρέλα video και ότι κάνει συναντήσεις αλλά μετά δεν απαντάει
Βέβαια το προφίλ είναι αληθινό και κανονιστεί θα είναι πολύ καλό

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
3
Πόντοι
0
Μέτα απο εννέα χρόνια ξανά μπήκα σε badoo , okc και mamba . Μεγάλη απογοήτευση !!!!
Ενώ πριν γαμούσα πολύ ωραία μουνιά και τα σαιτ είχαν πολύ χώρο δωρεάν τώρα έχει πολυ χάλι γυναίκες και δεν μπορείς να κινηθείς χωρίς χρήματα και πιστοποιήσεις . Ξέρει κάποιος κάποιο άλλο καλύτερο σαιτ ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom