Μπα τύπε σε μένα δεν περνάνε οι ξυνιλες. Οποια έχει ορεξη για ξυνιλες και φασαρίες τρώει πορτα. Να πάνε σε κανεναν άλλον να βγάλουν τα κομπλεξ τους. Εγω βαριέμαι τις μαλακιες.
Αμα θέλουν να ξεσκιστούμε δυνατά και ομορφα εδώ είμαι
ναι αυτες ειναι και ηλιθιες πολλες απο αυτες δηλαδη
λες και εμεις ειμαστε τιποτα μαλακες που πολλοι ειναι δηλαδη αλλα οι περισσοτεροι ειναι μια χαρα παιδια να περασουμε καλα θελουμε και οι μεν και οι δε με ωραιο τροπο αλλα πολλες ψαχνονται για να φερουν δυσκολιες και χαζοαρνησεις και μαλακιες
μωρη μαλακω εσυ πανω απο ολα θα περασεις καλα με καποιον
μετα χαθηκαν οι αντρες
αναθεμα και αν ξερουν
πειτε μου ενα λογο που θα βγει καποιος σε μπαρ αν οχι για να γνωρισει καποια να μιλησουν να δουν πως παει ωραια και ομορφα να πιουν παρεα και αμα ειναι να γινει κατι αλλο εχει καλως αλλιως παμε για αλλη μερα
αλλα αυτες ουτε να το καταλαβουν αυτο καθονται ολες μαζι χαζοχορευουν και φευγουν
αν εισαι ελευθερη μωρη και πας εξω σε μπαρ εχεις την απαιτηση να μην σε προσεγγισει ο αλλος .και που ???ΣΤΟ ΜΠΑΡ
αν ειναι δυνατον
και δεν υπαρχει αυτο οτι βγηκα για να πιω μονη μου να περασω καλα εκτος αν ειναι αλκοολικη
χιλιες φορες θα περασεις καλυτερα με καποιον αντρα αρκει να ξερει πως να φερθει ειδικα στην αρχη