Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
φιλε μ αρεσε το ποστ σου αλλα κοιτα να δεις τι λαθος εκανες μονο και μονο για να πηδηξεις εκανες περα τα στανταρτς σου και εδωσες αξια στο μπαζο αυτο τωρα το κανουν ολοι τρθγυρω και καπως ετσι χαλα η πιατσα ολοι δινουμε αξια σε τεσαρακια και πενταρακια και μετα αυτες ανεβαζουν τον αμανε και εχουμε φτασει σε αυτο το χαλι. και μετα βεβαια στους φιλους μας λεμε πως γαμησαμε εξαρακια και εφταρακια
τεραστια αληθεια

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Πολλές δυτικές όμως παντρεύονται μαύρους ή σκούρους σχιστομάτηδες.Για μια ψωλή δηλαδή καταδέχονται να έχουν μαυράκια ή κινεζάκια παιδιά;Ευτυχώς οι Ελληνίδες δεν έφτασαν ακόμα σε τέτοια ξεφτίλα.

Δυτικές που να είναι πάνω από 6άρια,δεν παντρεύονται μαύρους.
Να πηδηχτούν κάποιες μπορει,να παντρευτούν όχι.
Μόνο μπαζα παντρεύονται μαύρους και σκούρους.

Για να χτυπήσει μαυρος καλό δυτικό μουνί,πρέπει να είναι διάσημος ποδοσφαιριστής ή κάτι extreme.
Ο μέσος μαύρος γαμάει χοντρές.

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Ο μέσος μαύρος γαμάει χοντρές όχι μόνο επειδή τις γουστάρει αλλά επειδή οι δικές του χοντρές είναι ανυπόφορες.

Πολλές δυτικές όμως παντρεύονται μαύρους ή σκούρους σχιστομάτηδες.Για μια ψωλή δηλαδή καταδέχονται να έχουν μαυράκια ή κινεζάκια παιδιά;Ευτυχώς οι Ελληνίδες δεν έφτασαν ακόμα σε τέτοια ξεφτίλα.

Αλλά όλοι οι υπόλοιποι λάοι που θέλουν κάποιοι πυρφόροι της κοινωνίας όμως είναι αποδεκτοί; :rolleyes: Τα ίδια σκατά τρώμε και εμείς απλά οι γεύσεις μας τώρα είναι "Αλβανία", "Βαλκάνια" ή "Ρωσσία". Στην τελική φίλε, καλό το πολυπολιτισμικό σεξάκι για το άλμπουμ και την εμπειρία, αλλά στο τέλος, παπούτσι από τον τόπο σου για μόνο έτσι γίνονται δουλειές.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Φαγητά,μουσική,αραλίκι,καφές,πάμπολες τούρκικες λέξεις και το όλο ανατολίτικο στυλ που υπάρχει στην ελληνική οικογένεια.

Όσο και αν μας ενοχλεί,πιο κοντά με αυτούς είμαστε παρα με τον Ευρωπαίο.

Αυτό με κάποια φαγητά ισχύει.

Με τη μουσική όμως όχι.
Σε ολα τα βαλκάνια παίζει το βλαχομπαρόκ τσιφτελελοpop,όπως και στην τουρκια.
Αλλά η τουρκία ούτε Χατζηδάκι έβγαλε,ουτε Τρύπες,Σπαθιά,Θανάσηδες,κ.λ.π.
που τους ακούει αρκετός κόσμος.
Επίσης ο Έλληνας έχει μεγαλώσει και με αγγλόφωνες μπάντες,καλλιτέχνες,οπότε ανέκαθεν το ένα αυτί ήταν προς τη δύση.
Οι τούρκοι όχι..

Ναι,έχουμε λέξεις,400 χρόνια τους φάγαμε στη μάπα.

Για αραλίκι που λες,μαλλον δεν εχεις γνωρίσει Ιταλούς και Ισπανούς.

Προσωπικά με αυτούς που βλέπω τα πιο κοινά στη Γερμανία,είναι με τους Ιταλούς που κατάγονται απο νότια.
Έχει και ιστορική εξηγηση το όλο θέμα,αλλά η όλη συζητηση ειναι έτσι κι αλλιώς off topic

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Κλαρίνα και μπουζούκια όμως, οι γύφτοι(οι μουσουλμανο-αραβοαιγύπτιοι), οι άραβες και οι τούρκοι μας τα φέραν, αυτά μην τα ξεχνάμε.

Πάλι καλά που έχουμε και τίποτε παραπάνω από αυτά αλλά δεν είναι και πολύ ποιότητας πια, αλλά αυτά είναι για άλλο νήμα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.589
Πόντοι
216
Αλλά όλοι οι υπόλοιποι λάοι που θέλουν κάποιοι πυρφόροι της κοινωνίας όμως είναι αποδεκτοί; :rolleyes: Τα ίδια σκατά τρώμε και εμείς απλά οι γεύσεις μας τώρα είναι "Αλβανία", "Βαλκάνια" ή "Ρωσσία". Στην τελική φίλε, καλό το πολυπολιτισμικό σεξάκι για το άλμπουμ και την εμπειρία, αλλά στο τέλος, παπούτσι από τον τόπο σου για μόνο έτσι γίνονται δουλειές.

Εχω εναν φιλο, που ξαδερφος του αφου γυρισε ολη την υφηλιο και ειχε σχεσεις με παρα πολλες εθνικοτητες, τελικα κατεληξε με μια....συγχωριανή από το χωριό του!!!!
Ο φίλος μου μου λέει, θελω να παω και να πιασω τον ξαδερφο να τα πουμε κατ'ιδιαν, τι καταλαβε, ειναι ηλιθιος, ειχε μια χαρα κοπελες πχ απο Ασία,
κι ηρθε Ελλαδα και παντρευτηκε ....ελληνιδα!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Όταν περνούμε χρόνο στα τσατ θα πρέπει να έχουμε κατά νου τον εξής κίνδυνο: το πάγωμα της επικοινωνίας λόγω στασιμότητας. Τι εννοώ. Μιλάμε με κάποια, τα βρίσκουμε και ανταλλάζουμε π.χ. skype. Να έχουμε πάντοτε υπόψη μας ότι οι γκόμενες, ανεξάρτητα από το πόσο ωραίες είναι, κάνουν benching. Δηλαδή μιλάνε με πολλούς, ανταλλάζουν πληροφορίες και συντηρούν τις επαφές που τις ενδιαφέρουν. Άρα πάντοτε μιλάνε και με κάποιον άλλο. Τι πρέπει να κάνουμε εμείς. Πολύ σύντομα να αναβαθμίσουμε την επικοινωνία μας. Από το σκάιπ να μεταφερθούμε σε WhatsApp. Γιατί αυτό; Γιατί πολύ απλά λόγω του benching η αρχική "σχέση" που δημιουργήθηκε υποβιβάζεται σε μια συνηθισμένη επαφή στο ίντερνετ. Χάνεται το μομέντουμ και τότε δεν υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον για επικοινωνία. Άρα γρήγορη αναβάθμιση της επικοινωνίας.

Ένα οικτρό παράδειγμα από την εμπειρία μου: Μιλάω με μια στο ίντερνετ. Υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια, μιλάμε από τις 11 το βράδι μέχρι και τις 3 το πρωί. Πάμε σκάιπ. Καληνυχτίζουμε. Την επομένη μιλάμε λίγο, λέμε τα νέα μας... μετά από λίγες μέρες όμως βλέπω ότι κάτι χάνεται... αυτή που λέει ο λόγος ξεχνά και ποιος είμαι... καταλαβαίνω ότι χάθηκε το ενδιαφέρον και πλέον κλαίω τις ώρες που έφαγα να μιλάω με αυτήν. Έπρεπε από τη 3η ημέρα να της πω να πάμε σε τηλέφωνο κλπ.

Ρε Μητσαρα με ολη την καλη διάθεση..τι είναι αυτά?
Τι αναλύσεις χωρίς νόημα..Γιατί απλα δεν τις λες παμε για καφέ την Δευτέρη μέρα αντε Τρίτη?
Δεν θέλει ανάλυση απλα αν μεσα στο τριήμερο που μιλατε δεν προτείνεις κάτι απόλυτα λογικό είναι να βαλτωσει ή γνωριμία..Τι παραπάνω θα πείτε?
Σήμερα μετά από καιρό βγάζω Ελληνιδα νύχτα απο Tinder..Πέμπτη γίναμε Match..Για να Δούμε πως θα πάει

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εχω εναν φιλο, που ξαδερφος του αφου γυρισε ολη την υφηλιο και ειχε σχεσεις με παρα πολλες εθνικοτητες, τελικα κατεληξε με μια....συγχωριανή από το χωριό του!!!!
Ο φίλος μου μου λέει, θελω να παω και να πιασω τον ξαδερφο να τα πουμε κατ'ιδιαν, τι καταλαβε, ειναι ηλιθιος, ειχε μια χαρα κοπελες πχ απο Ασία,
κι ηρθε Ελλαδα και παντρευτηκε ....ελληνιδα!

Άλλο όμως να τις πηδάς και άλλο να τις παντρευτείς.Δεν είναι σίγουρο ότι μ'αυτές τις εθνικότητες μπορείς να ανοίξεις σπίτι.

Η Ελληνίδα που είναι μεγαλωμένη σε χωριό,που της έχει μάθει η μάνα της να μαγειρεύει και να σου πλένει τα σώβρακα,ίσως είναι πιο καλή για σπίτι και μεγάλωμα παιδιών.Παρόλο που κι εγώ είμαι υπέρ των γάμων με ξένες,παραδέχομαι ότι είναι ένα ρίσκο γιατί ουσιαστικά δεν ξέρεις τί παίρνεις.

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Κοίτα Duke, κάτι πιτσιρίκες(17-25) στο Χαλάνδρι, Μαρούσι και στην Κηφισσιά τους έχουν τσιμπημένους τους μαύρους. Και νόστιμα και ζουμερά κομμάτια οι μικρές, από 6.5 και πάνω. Ελάχιστες μεν, αλλά κάτω του 6, γκόμενα με μαύρο δεν έχω δεί στα μέρη που γυρνάω, εκτός από ζευγαράκια τουρίστες. Στην Μυτιλήνη, πέρα από κάτι διψασμένες με σαλβάρια που δεν βλέπονται ούτε για αστείο γουστάρουν κάποιες φάσεις με αυτούς, αλλά φυσικά θα καταλήξουν με τον εξίσου μπαφιάρη τζιβάτο ή τον αλητοαναρχικό του πανεπιστημίου.

Tsarkas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
27
Like
498
Πόντοι
291
Παλαιότερα είχα ασχοληθεί με zoosk είχα πηδήξει τρεις γκόμενες από εκεί αλλά με πολλές ώρες και με ποσοστό επιτυχίας κάτω του 10% όσων είχα κάνει add στο Facebook.

Εδώ και λίγους μήνες ασχολούμαι χαλαρά με tinder και giapes αλλά πολύ ξενέρωτος ο γυναικείος πληθυσμός. Στο μεν tinder κάνουν like και δεν σου μιλάνε καν ( :think:) σε φάση ούτε να απαντήσουν στο καλημέρα/καλησπέρα. Τί κάνεις like μωρή χαμένη τότε;

Στο δε giapes είναι μεν πιο άμεσο και μπορείς να ανταλλάξεις προφίλ για Facebook. Και εκεί πάντως η ίδια ξενέρα. Χαιρετάς. Μούγκα η άλλη.

Νομίζω είμαστε βασικά οι γκόμενες είναι πολύ πίσω ακόμα στο Ελλάντα.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
280
Πόντοι
36
Παλαιότερα είχα ασχοληθεί με zoosk είχα πηδήξει τρεις γκόμενες από εκεί αλλά με πολλές ώρες και με ποσοστό επιτυχίας κάτω του 10% όσων είχα κάνει add στο Facebook.

Εδώ και λίγους μήνες ασχολούμαι χαλαρά με tinder και giapes αλλά πολύ ξενέρωτος ο γυναικείος πληθυσμός. Στο μεν tinder κάνουν like και δεν σου μιλάνε καν ( :think:) σε φάση ούτε να απαντήσουν στο καλημέρα/καλησπέρα. Τί κάνεις like μωρή χαμένη τότε;

Στο δε giapes είναι μεν πιο άμεσο και μπορείς να ανταλλάξεις προφίλ για Facebook. Και εκεί πάντως η ίδια ξενέρα. Χαιρετάς. Μούγκα η άλλη.

Νομίζω είμαστε βασικά οι γκόμενες είναι πολύ πίσω ακόμα στο Ελλάντα.
Φίλε μου πολύ πιθανόν οι γκόμενες να ακολουθούν την τακτική που ακολουθούμε πολλοί από εμάς. Δηλαδή πατάμε σε όλες λαικ και αν κάτσει κάποιο ματσ με γκομενα που μας αρέσει, μιλάμε. Αν κάθονται εύκολα πολλά ματς, επιλέγουμε ποια θα κρατήσουμε και επικοινωνούμε με αυτά και τα άλλα τα διαγράφουμε. Έτσι λίγο πολλοί κάνουν κι αυτές. Αυτές έχουν ούτως ή άλλως πολλά ματς , ακόμη και οι μέτριες.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
φιλε μ αρεσε το ποστ σου αλλα κοιτα να δεις τι λαθος εκανες μονο και μονο για να πηδηξεις εκανες περα τα στανταρτς σου και εδωσες αξια στο μπαζο αυτο τωρα το κανουν ολοι τρθγυρω και καπως ετσι χαλα η πιατσα ολοι δινουμε αξια σε τεσαρακια και πενταρακια και μετα αυτες ανεβαζουν τον αμανε και εχουμε φτασει σε αυτο το χαλι. και μετα βεβαια στους φιλους μας λεμε πως γαμησαμε εξαρακια και εφταρακια

Φίλε έχεις όντως δίκιο. Εν μέρει όμως. Εγώ το είδα σαν ευκαιρία να πηδάω πού και πού, μια και μου είπε ότι θέλει μια ανοιχτή σχέση. Είμαι σε σοβαρή σχέση και δεν θεωρώ πως πρέπει να χάνω ευκαιρίες για ελεύθερο πήδημα. Είναι όπως σου έρθει εκείνη τη στιγμή. Δηλαδή, βλέπεις την ευκαιρία να εξασφαλίσεις παράνομο πήδημα για κάποιους μήνες έστω και με μια μέτρια, θολώνεις κάπως και ξεχνάς ότι οκ είναι μια μέτρια δεν πάει να γαμηθεί. Το ιντερνετικό σπορ είναι αρκετά επίπονο, έχει τους κινδύνους του και θα πρέπει σε κάθε ευκαιρία που βρίσκεις να κτυπάς και να φεύγεις. Εμείς που το κυνηγάμε παράνομα συχνά παρασυρόμαστε από την προοπτική του παράνομου πηδήματος δυστυχώς.   

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Αυτό με κάποια φαγητά ισχύει.

Με τη μουσική όμως όχι.
Σε ολα τα βαλκάνια παίζει το βλαχομπαρόκ τσιφτελελοpop,όπως και στην τουρκια.
Αλλά η τουρκία ούτε Χατζηδάκι έβγαλε,ουτε Τρύπες,Σπαθιά,Θανάσηδες,κ.λ.π.
που τους ακούει αρκετός κόσμος.
Επίσης ο Έλληνας έχει μεγαλώσει και με αγγλόφωνες μπάντες,καλλιτέχνες,οπότε ανέκαθεν το ένα αυτί ήταν προς τη δύση.
Οι τούρκοι όχι..

Ναι,έχουμε λέξεις,400 χρόνια τους φάγαμε στη μάπα.

Για αραλίκι που λες,μαλλον δεν εχεις γνωρίσει Ιταλούς και Ισπανούς.

Προσωπικά με αυτούς που βλέπω τα πιο κοινά στη Γερμανία,είναι με τους Ιταλούς που κατάγονται απο νότια.
Έχει και ιστορική εξηγηση το όλο θέμα,αλλά η όλη συζητηση ειναι έτσι κι αλλιώς off topic

Δεν έχουν βγάλει έναν γίγαντα χατζιδακικού μεγέθους, ωστόσο έβγαλαν έναν Τζεμ Καρατζά. Επίσης, υπάρχουν και αρκετές ωραίες ροκ μπάντες που τις ακούνε οι λευκοί Τούρκοι, π.χ. Replikas. Οι λευκοί Τούρκοι είναι πλήρως ευθυγραμμισμένοι με τη δυτική μαζική κουλτούρα, έστω και αν το κάνουν με α λα Τούρκα τρόπο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ελλαδα δεν ισχυει το παραπανω.
ισχυει.
2 φιλες ειχα που πηγαν με μαυρο (η μια μαλιστα τον παντρευτηκε) και οι 2 τα ειχανε τα κιλα τους.
επισης πραγματικο περιστατικο παω θαλασσα με φιλη μαυρη και βλέπουμε διπλα 2 ζευγάρια και οι 2 ηταν μαυρος κανονικος με χοντρη ελληνιδα. και μου λεει η μαυρη φιλη μου "εμ αυτές τοσο χοντρες που είναι μονο μαυρο θα βρίσκανε"
για να είμαι ειληκρινης μολις θυμηθηκα και 1 ακομη που ελεγε ότι της αρεσαν οι μαυροι χωρις να είναι χοντρη, αλλα οσο την ηξερα δεν πηγε ποτε με μαυρο, μονο λογια.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Ρε Μητσαρα με ολη την καλη διάθεση..τι είναι αυτά?
Τι αναλύσεις χωρίς νόημα..Γιατί απλα δεν τις λες παμε για καφέ την Δευτέρη μέρα αντε Τρίτη?
Δεν θέλει ανάλυση απλα αν μεσα στο τριήμερο που μιλατε δεν προτείνεις κάτι απόλυτα λογικό είναι να βαλτωσει ή γνωριμία..Τι παραπάνω θα πείτε?
Σήμερα μετά από καιρό βγάζω Ελληνιδα νύχτα απο Tinder..Πέμπτη γίναμε Match..Για να Δούμε πως θα πάει

Φίλε να σου πω. Το Tinder έχει μια άλλη λογική, πιο άμεσης επαφής. Στα τσατ συνήθως θα πρέπει να προηγηθεί κάποιο διάστημα συνομιλίας περί ανέμων και υδάτων, το οποίο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, θα άρει κάθε αμοιβαία καχυποψία και θα οδηγήσει στη συνάντηση. Μην ξεχνάμε ότι στο Tinder δεν θα βρούμε τόσο συχνά παντρεμένες όσο στα απρόσωπα τσατ για ευνόητους λόγους. Τι γίνεται όταν σε ένα τσατ γνωρίσουμε μια ανασφαλή παντρεμένη ή κάποια που βρίσκεται σε σχέση; Επίσης, τι γίνεται όταν εμείς είμαστε ήδη σε σχέση και θέλουμε να ξενοπηδήξουμε; Χρειαζόμαστε 2-3 μέρες για να είμαστε σίγουροι τόσο εμείς όσο και η άλλη.  

Επίσης, μην ξεχνάμε ότι είναι τσατ. Δηλαδή κουβεντολόι. Η άλλη σου λέει κοίτα, κάνεις λάθος αν νομίζεις ότι μιλήσαμε μια φορά και την επομένη θα με γαμάς. Κάτσε να τα πούμε, να δω τι τύπος είσαι και μετά.

Αυτό μπορούν να στο επιβεβαιώσουν και άλλοι οι οποίοι τσατάρουν.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
ισχυει.
2 φιλες ειχα που πηγαν με μαυρο (η μια μαλιστα τον παντρευτηκε) και οι 2 τα ειχανε τα κιλα τους.
επισης πραγματικο περιστατικο παω θαλασσα με φιλη μαυρη και βλέπουμε διπλα 2 ζευγάρια και οι 2 ηταν μαυρος κανονικος με χοντρη ελληνιδα. και μου λεει η μαυρη φιλη μου "εμ αυτές τοσο χοντρες που είναι μονο μαυρο θα βρίσκανε"
για να είμαι ειληκρινης μολις θυμηθηκα και 1 ακομη που ελεγε ότι της αρεσαν οι μαυροι χωρις να είναι χοντρη, αλλα οσο την ηξερα δεν πηγε ποτε με μαυρο, μονο λογια.

Καλα κανε καμια βολτα απο λατιν κλαμπ αποψε και μετρα χοντρες.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
280
Πόντοι
36
Συνάδελφος 45αρης, εμφανίσιμος, παντρεμένος με παιδιά, έχει σήμερα το πρώτο του ραντεβού μέσω Τιντερ.Το καλοκαίρι βγήκαμε έξω ενα βράδυ και μου έδειχνε τα ματς που είχε στο Τιντερ, έχοντας στο προφίλ του μία μόνο φωτο. Τα ματς ήταν από 25-40 ετων, Ελληνίδες και ξένες, καλής έως πολύ καλής εμφάνισης.
Το Τιντερ επομένως δουλευει μια χαρά, για κάποιους. Συνήθως αυτές που ματσαρονται με τύπους με 1-2 φωτό έχουν κι αυτές τον ίδιο περίπου αριθμο φωτογραφιων. Μετά στην επικοινωνία ανταλλάσσονται περισσότερες φωτογραφίες, κυρίως αποκαλυπτικες, αν η συζήτηση πάει στο σεξ.
Μην αγχώνεστε λοιπόν με το να βάλετε ντε και καλά 4-5 φωτογραφίες. Αν βγαίνετε καλά σε μια δυο, αρκεστειτε σε αυτές και δείξτε περισσότερες, κανονικές η γυμνές, στην συνομιλία με την κοπέλα που θα ταιριάξετε. Θεωρώ λάθος για τον άνδρα να έχει πολλές φωτογραφίες. Δείχνει ότι είναι ωραιοπαθης με τις πολλές φωτογραφίες, κάτι που δεν αρέσει σε κάποιες γυναίκες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Στο μεν tinder κάνουν like και δεν σου μιλάνε καν ( :think:) σε φάση ούτε να απαντήσουν στο καλημέρα/καλησπέρα. Τί κάνεις like μωρή χαμένη τότε;  

Αυτές παραπονιούνται ότι οι πολλοί αντρες απλά συλλεγουν Like και δε γράφουν.

Ένα άλλο ενδεχόμενο ειναι και οτι οποιος δεν κάνει swipe left/right,αλλά παταει καρδιά ή Χ με το δάχτυλο, με αποτέλεσμα να πατάει κάποιες φορες σε λάθος επιλογή.
Εγω έχω κανει Superlike σε μπάζο και μετά την μπλοκαρα στα καπάκια.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Συνάδελφος 45αρης, εμφανίσιμος, παντρεμένος με παιδιά, έχει σήμερα το πρώτο του ραντεβού μέσω Τιντερ.Το καλοκαίρι βγήκαμε έξω ενα βράδυ και μου έδειχνε τα ματς που είχε στο Τιντερ, έχοντας στο προφίλ του μία μόνο φωτο. Τα ματς ήταν από 25-40 ετων, Ελληνίδες και ξένες, καλής έως πολύ καλής εμφάνισης.
Το Τιντερ επομένως δουλευει μια χαρά, για κάποιους. Συνήθως αυτές που ματσαρονται με τύπους με 1-2 φωτό έχουν κι αυτές τον ίδιο περίπου αριθμο φωτογραφιων. Μετά στην επικοινωνία ανταλλάσσονται περισσότερες φωτογραφίες, κυρίως αποκαλυπτικες, αν η συζήτηση πάει στο σεξ.
Μην αγχώνεστε λοιπόν με το να βάλετε ντε και καλά 4-5 φωτογραφίες. Αν βγαίνετε καλά σε μια δυο, αρκεστειτε σε αυτές και δείξτε περισσότερες, κανονικές η γυμνές, στην συνομιλία με την κοπέλα που θα ταιριάξετε. Θεωρώ λάθος για τον άνδρα να έχει πολλές φωτογραφίες. Δείχνει ότι είναι ωραιοπαθης με τις πολλές φωτογραφίες, κάτι που δεν αρέσει σε κάποιες γυναίκες.
Με μια μονο φωτο εκανα 10 ματς μεσα στο καλοκαιρι. Ηλικιες 24-38. Κυριως ξενες. Τωρα ομως στερεψε το πηγαδι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom