Πρόσφατη εμπειρία σε τσατ.
Βγάζω χιπστερού τύπισσα 28 χρονών που ακούει ροκ και ξέρω γω και πάμε skype. Στέλνω 3 φωτογραφίες. Η απάντηση: "Είσαι πολύ όμορφος βρε. Μ' αρέσεις πολύ". Ευχαριστώ, προχωράμε, στέλνει και αυτή. Τη βλέπω και δεν μου άρεσε καθόλου. Ξερακιανή με πάρα πάρα πολύ μέτριο πρόσωπο. 5/10. Λέω ok αν είναι για κανένα γαμήσι, μιλάμε και βλέπουμε. Της είπα ότι είναι "γλυκιά". Ξενυχτήσαμε, ξημέρωσε Σάββατο και ακόμα μιλούσαμε. Μου είπε όλα τα ψυχολογικά της προβλήματα, ότι έπασχε παλιά από κατάθλιψη, ότι ξέρει 6 γλώσσες (φαντασιόπληκτη), ότι την εγκατέλειψαν οι φίλοι της κλπ. Και ότι τώρα θέλει μια ωραία σεξουαλική σχέση για να περνά καλά. Ωραία λέω, άκουσα όλα τα ψυχολογικά της, όλη την ιστορία της ζωής της, όλες τις μαλακίες της, θα τη γαμάω πού και πού όταν είμαι με τις καύλες μού.
Μιλάμε 3-4 μέρες στο σκάιπ και μετά πάμε τηλέφωνο και WhatsApp. Την 5η μέρα στο WhatsApp μου είπε μια ιστορία που πηδήχτηκε με έναν παντρεμένο μετά από μια συζήτηση που είχαν για τον Καβάφη. Μιλούσαν για Καβάφη (τον οποίο θεωρώ μέτριο και υπερτιμημένο ποιητή) και κάπου καύλωσαν και πηδήχτηκαν στο αυτοκίνητο. Φαντασιοπληκτική μαλακία που κατέβασε η κούτρα της εκείνη τη στιγμή. Εγώ της απάντησα κάτι σαν "χαχα αυθόρμητα σου βγήκε". Αυτή τα παίρνει στο κρανίο και μου λέει "τι θες να πεις; Ότι επειδή θέλω ανοικτή σχέση είμαι καμιά πουτάνα που πάει με τον καθένα;" Της λέω "σχολίασα απλώς, χαλάρωσε". Και βλέπω ότι με σβήνει από τις επαφές της.
Και λέω καλά να πάθω. Έφαγα τον χρόνο μου να ακούω τα ψυχολογικά μιας φόλας και το αποτέλεσμα ήταν τα ψυχολογικά της να γυρίσουν σε μένα.
Το βράδυ επανέρχεται, στέλνει μήνυμα και μου λέει συγνώμη που αντέδρασα έτσι κλπ. Και της λέω ξεκάθαρα "κοίταξε, δεν μου πολυαρέσεις, θεώρησα ότι μπορούμε να τα βρούμε σε μια ανοικτή σχέση κλπ όμως καλύτεα να το αφήσουμε." Και δεν ξανάστειλε.
Προσοχή στον χρόνο που αφιερώνουμε σε κάποια. Όταν μας λέει ότι είχε ψυχολογικά κλπ, τότε σημαίνει ότι σε κάποια στιγμή κάτι παράξενο θα συμβεί και θα καταλάβουμε ότι τόσες μέρες χάναμε τον χρόνο μας.
A πα πα πα πα πα!
Ασε αδερφε κι εγω τα χα δει κατι τετοια εργα παλαιοτερα που ψαχνομουν και λιγο ιντερνετικα (στο τελος τα παρατησα εντελως, γιατι μου καθοταν πολύ καλυτερα στον κανονικο κοσμο η φαση).
Να σου πω ιστοριες για κατι βαρεμένες από adult (παρ ολο που ειχα φαει κατι σπουδαια τεμαχια από κει-εκει μονο και στο irc πουθενα αλλου).
Χαρακτηριστικα θυμαμαι παντρεμενη στο adult (παιζαν πολλες) η οποια ψημμενη για 'αμεσες αμαρτιες' μου δωσε ραντεβού αυθημερόν στην μαρινα της Γλυφαδας...
Φευγω πατητος, νεοτερος εγω και μαχιμος, ερχεται με το αμαξι της, ωραια γκομενα, μου λεει 'εμπα να τα πουμε' μπαινω, παμε στην μαρινα και ξαφνικα ντοκτορ τζεκυλ και χαιντ η δικια σου!
'για πες λοιπον μωρο μου, τι κεφια εχεις γενικα?' και γυρναει αγριεμενη και μου φωναζει...
'ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?'.....
ε μ επιασε νευρικο γελιο, δεν ξερω γιατι, αλλα δεν μπορουσα να σταματήσω....
Εν τελει της ειπα να με παει στ αμαξι να φυγω...
Άλλο παλι (επισης από adult) σκαει μυτη τυπισσα, μου λεει 'θελω να παμε για έναν καφε λιγο πρωτα να τα πουμε, και αν γουστάρουμε μεσα΄...φωτο τιποτα, μια περιγραφή μονο ακουγοταν καλη!
Παω Κυψελη, σκαει μυτη μια η οποια ηταν σα να χει συνδρομο down παιδια...δεν ξερω τι πρόβλημα ειχε η κοπελα, αλλα ειχε καποιο ατυχες θεμα..
Τεσπα, το παιρνω λιγο ανθρωπινα το ζητημα και δεν φευγω τρεχοντας, λεω 'κατσε μωρε θα πω ότι πρεπει να φυγω λογω επειγουσας αναγκης' ξερω γω, ερχεται, με κοιταει καλα-καλα, και μου λεει 'καλε εσυ εισαι μικρότερος απ ότι νομιζα (!) -την ηξερε την ηλικια μου- και 'μονο με ωριμους ανδρες παω'...
Τι να πω, εφυγα τρεχοντας και πανευτυχης, αλλα με ΠΟΛΛΕΣ αποριες!
μια παλια από mirc αρχες 2000 ειχα πρωτοπαρει αμαξι, 35αρα αυτή, παω να την βρω εξω απτο σπιτι της, 12 και μιση το βραδυ. Φτανω, της κανω αναπ. να κατεβει όπως ειπαμε, κατεβαινει, γυναικαρα, μπαινει μεσα, και παμε βολτα προς το βουνο (!). Εν τελει, η τυπισσα προσπαθουσε να με πεισει απλα να γαμησω τον ανδρα της (!!!) ο οποιος περιμενε μονος του σπιτι.....Τεσπα, με τα πολλα καταφερα να την γαμησω, και απλα την αφησα σπιτι της 3 ωρες μετα! Τρεχα γυρευε τι επαιζε....
Άλλες σε ρωτάνε αν μιλας ταυτόχρονα και με άλλες (!), άλλες παλι ξεκινανε μια κουβεντα και σταματάνε στο ασχετο, ακρη δεν βγαινει ποτε, και δεν αξιζει ν ασχολείσαι.
Εγω ο,τι καλα τυχερα ειχα ηταν απτο adult παντως, και εχω κρατησει επαφη ακομα με 2, υστερα από 6 χρονια, φανταστείτε. Δεν μπορω να καταλαβω ΠΟΥ εχουν παει ολες αυτές οι τύπισσες, και που μετακινηθηκε αυτή η φαση πλεον...