Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μπορει για Ασια να μου πεφτει λιγο δυσκολο, αλλα Βαλκανια μπορω να κινηθω.
Ετσι, θα εδινα οπως λες ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

Cool τις γκομενες εστω και μέσω internet πρεπει να τις φέρνουμε προ τετελεσμένων.
Δηλαδή να ψηθεί η άλλη με το σενάριο του ερχομού,ότι θα τον φάει,να το δουλέψει στο μυαλό της.

Γράψε στο προφίλ σου.
Μπλα..μπλα..μπλα..
Έρχομαι για επαγγελματικούς λόγους από τότε μέχρι τότε Βελιγράδι.

Και για να γνωρίσεις Ασιάτισες δε χρειαζεται να πας μέχρι τη Χιροσίμα.
Σου βρωμάνε αυτές στην Αθήνα;
Πήγαινε Ρωμη,Πράγα,Παρίσι..
Το 80% των τουριστριων γκρουπ από Ασία ειναι..

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αυστραλια Καναδα κ Αγγλια Λονδινο ζουν οι περισσοτερες ασιατισσες expats.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Απλά από το ίντερνετ γαμάς πολλές γιατί ρίχνεις τα στάνταρ σου υποχρεωτικά.Στο daygame γνωρίζεις αυτές που θες αλλά είναι τρομερά χρονοβόρο.Τις καλύτερες γκόμενες έχω γαμήσει από daygame.
Πολλές από το ίντερνετ ούτε που θα τους έδινα σημασία αν τις έβλεπα στο δρόμο.Αλλες όμως στέκονται.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τα παμε στην Πολωνια καταρχην η πλειοψηφια ειναι ΜΠΑΖΑ και δευτερον οι περισσοτερες πασχουν απο σοβαρες ψυχονοητικες διαταραχες που απτονται της ψυχιατρικης καθαρα.
Τριτον δεν υπαρχει καθολου υλικο προς καμακι τουλαχιστον για γυναικες που βλεπονται και ειναι οχι πανω απο " 7 " και "8" αλλα 4 και 5. Οι γκομενες εκει απο το πανεπιστημιο κιολας γενικα απο πολυ μικρες γνωριζουν εναν και τον παντρευονται. Μετα τα 22-23 ελαχιστες ειναι ελευθερες και αυτες που ειναι ενδιαφερονται για Πολωνους που μενουν εκει εχουν δουλεια κλπ. αλλα φυσικα και αυτες εχουν απαιτησεις!
Τωρα για καμια 40αρα χωρισμενη με παιδια που ειναι απο κανα ξεχασμενο χωριο μπορει να θελει θεωρητικα αλλα πως τη συναντας αυτη? Τα ιδια ισχυουν και για τις αλλες χωρες της κεντρικης Ευρωπης, απλα στην Πολωνια καμια πεταμενη σε κανα χωριο μπορει και να βρεις επειδη ειναι και μεγαλη χωρα .
Δευτερον για Πολωνια και Ουκρανια. Οι δυο χωρες οχι μονο δεν εχουν ομοιοτητα, εχουν τεραστιες διαφορες πολιτισμικες , κοινωνικες, οικονομικες κλπ.
Η μια ειναι μια χωρα πρωσικης- ευρωπαικης πολιτισμικης δομης , καθολικη και μαλιστα με εντονο το στοιχειο , λατινικος τροπος γραφης. Η αλλη ορθοδοξη  μαλιστα η κοιτιδα της πρωτης ρωσικης αυτοκρατοριας, ανηκει ξεκαθαρα στο σλαβοορθοδοξο κοσμο, αλλη εντελως πολιτισμικη σφαιρα. Ακομη και ΦΥΛΕΤΙΚΑ εχουν τρομερες διαφορες, οι μεν πολωνοι αναμεμειγμενη με γερμανους και σκανδιναβους οι δε ουκρανοι μια μιξη σλαβων με ταταρους σκυθες τουρκους  χαζαρους ακομη και ελληνες. Τα φυσιογνωμικα χαρακτηριστικα διαφερουν παρα πολυ. Μιλαμε για εντελως διαφορετικους κοσμους.

Τι λες τώρα?Οι δύο λαοί έχουν αναμιχθεί στο έπακρο.Για αιώνες ζούσαν μαζί.Η Πολωνία ιστορικά εκτεινόταν μέχρι το Κάμενετς Ποντόλσκι,δηλαδή περιλάμβανε τη μισή σημερινή Ουκρανία.
Απλά οι Πολωνοί ζούσαν στις πόλεις και οι Ουκρανοί στα χωριά.

Χάρτης της Πολωνίας το 1620.Εφτανε και πέρα από το Κίεβο.Πρακτικά ολόκληρη η Ουκρανία ήταν ενσωματωμένη.

History_of_Poland_in_the_Early_Modern_era_(1569%E2%80%931795)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τι λες τώρα?Οι δύο λαοί έχουν αναμιχθεί στο έπακρο.Για αιώνες ζούσαν μαζί.Η Πολωνία ιστορικά εκτεινόταν μέχρι το Κάμενετς Ποντόλσκι,δηλαδή περιλάμβανε τη μισή σημερινή Ουκρανία.

Χάρτης της Πολωνίας το 1620.Εφτανε και πέρα από το Κίεβο.Πρακτικά ολόκληρη η Ουκρανία ήταν ενσωματωμένη.

Απλά καμία σχέση Πολωνέζα με Ουκρανέζα..Απλά!!! Σε όλα..Εμφάνιση,κουλτούρα,θρησκεία...ΜΗΔΕΝ

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Aρχηγέ έχω σπρώξει γκόμενα από το Κάμενετς Ποντόλσκι και δεν την έκανες για Πολωνέζα με τίποτα.
100% Ουκρανέζα.
Ψηλόλιγνη σχεδόν 1.80,ξανθιά,με μπλε κρυα ματια σαν White Walker.

Τα ιστορικά που παραθέτεις είναι σωστά,αλλά εμάς μας νοιάζει η ουσία.
Και όσο αφορά τις γυναίκες,οι Ουκρανέζες με τις Πολωνέζες σε εμφάνιση,ντυσιμο,συμπεριφορά,δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση.

Επειδή έχω νταραβεριστεί με παρέα όπου συνυπήρχαν Πολωνέζες και Ουκρανέζες,το μόνο κοινό τους ήταν ότι κατά 80-90% καταλάβαινε η μία τη γλώσσα της άλλης.

Κατά τα άλλα η μέση Ουκρανέζα σε εμφάνιση ριχνει στα αυτιά στη μεση Πολωνέζα.
Τα 7αρια-8άρια-9άρια είναι πιο συχνα μεταξύ των Ουκρανέζων,ενώ μεταξυ των Πολωνεζων,πιο σπάνια.

Τέσπα,τα ξέρεις και εσυ αυτά που γράφω,δε χρειάζεται να συνεχίσω..

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Πρόσφατη εμπειρία σε τσατ.

Βγάζω χιπστερού τύπισσα 28 χρονών που ακούει ροκ και ξέρω γω και πάμε skype. Στέλνω 3 φωτογραφίες. Η απάντηση: "Είσαι πολύ όμορφος βρε. Μ' αρέσεις πολύ". Ευχαριστώ, προχωράμε, στέλνει και αυτή. Τη βλέπω και δεν μου άρεσε καθόλου. Ξερακιανή με πάρα πάρα πολύ μέτριο πρόσωπο. 5/10. Λέω ok αν είναι για κανένα γαμήσι, μιλάμε και βλέπουμε. Της είπα ότι είναι "γλυκιά". Ξενυχτήσαμε, ξημέρωσε Σάββατο και ακόμα μιλούσαμε. Μου είπε όλα τα ψυχολογικά της προβλήματα, ότι έπασχε παλιά από κατάθλιψη, ότι ξέρει 6 γλώσσες (φαντασιόπληκτη), ότι την εγκατέλειψαν οι φίλοι της κλπ. Και ότι τώρα θέλει μια ωραία σεξουαλική σχέση για να περνά καλά. Ωραία λέω, άκουσα όλα τα ψυχολογικά της, όλη την ιστορία της ζωής της, όλες τις μαλακίες της, θα τη γαμάω πού και πού όταν είμαι με τις καύλες μού.

Μιλάμε 3-4 μέρες στο σκάιπ και μετά πάμε τηλέφωνο και WhatsApp. Την 5η μέρα στο WhatsApp μου είπε μια ιστορία που πηδήχτηκε με έναν  παντρεμένο μετά από μια συζήτηση που είχαν για τον Καβάφη. Μιλούσαν για Καβάφη (τον οποίο θεωρώ μέτριο και υπερτιμημένο ποιητή) και κάπου καύλωσαν και πηδήχτηκαν στο αυτοκίνητο. Φαντασιοπληκτική μαλακία που κατέβασε η κούτρα της εκείνη τη στιγμή. Εγώ της απάντησα κάτι σαν "χαχα αυθόρμητα σου βγήκε". Αυτή τα παίρνει στο κρανίο και μου λέει "τι θες να πεις; Ότι επειδή θέλω ανοικτή σχέση είμαι καμιά πουτάνα που πάει με τον καθένα;" Της λέω "σχολίασα απλώς, χαλάρωσε". Και βλέπω ότι με σβήνει από τις επαφές της.    

Και λέω καλά να πάθω. Έφαγα τον χρόνο μου να ακούω τα ψυχολογικά μιας φόλας και το αποτέλεσμα ήταν τα ψυχολογικά της να γυρίσουν σε μένα.

Το βράδυ επανέρχεται, στέλνει μήνυμα και μου λέει συγνώμη που αντέδρασα έτσι κλπ. Και της λέω ξεκάθαρα "κοίταξε, δεν μου πολυαρέσεις, θεώρησα ότι μπορούμε να τα βρούμε σε μια ανοικτή σχέση κλπ όμως καλύτεα να το αφήσουμε." Και δεν ξανάστειλε.

Προσοχή στον χρόνο που αφιερώνουμε σε κάποια. Όταν μας λέει ότι είχε ψυχολογικά κλπ, τότε σημαίνει ότι σε κάποια στιγμή κάτι παράξενο θα συμβεί και θα καταλάβουμε ότι τόσες μέρες χάναμε τον χρόνο μας.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36

Βγάζω χιπστερού τύπισσα 28 χρονών που ακούει ροκ και ξέρω γω και πάμε skype. Στέλνω 3 φωτογραφίες. Η απάντηση: "Είσαι πολύ όμορφος βρε. Μ' αρέσεις πολύ". Ευχαριστώ, προχωράμε, στέλνει και αυτή. Τη βλέπω και δεν μου άρεσε καθόλου. Ξερακιανή με πάρα πάρα πολύ μέτριο πρόσωπο. 5/10. Λέω ok αν είναι για κανένα γαμήσι, μιλάμε και βλέπουμε. Της είπα ότι είναι "γλυκιά". Ξενυχτήσαμε, ξημέρωσε Σάββατο και ακόμα μιλούσαμε. Μου είπε όλα τα ψυχολογικά της προβλήματα, ότι έπασχε παλιά από κατάθλιψη, ότι ξέρει 6 γλώσσες (φαντασιόπληκτη), ότι την εγκατέλειψαν οι φίλοι της κλπ. Και ότι τώρα θέλει μια ωραία σεξουαλική σχέση για να περνά καλά. Ωραία λέω, άκουσα όλα τα ψυχολογικά της, όλη την ιστορία της ζωής της, όλες τις μαλακίες της, θα τη γαμάω πού και πού όταν είμαι με τις καύλες μού.

Μιλάμε 3-4 μέρες στο σκάιπ και μετά πάμε τηλέφωνο και WhatsApp. Την 5η μέρα στο WhatsApp μου είπε μια ιστορία που πηδήχτηκε με έναν  παντρεμένο μετά από μια συζήτηση που είχαν για τον Καβάφη. Μιλούσαν για Καβάφη (τον οποίο θεωρώ μέτριο και υπερτιμημένο ποιητή) και κάπου καύλωσαν και πηδήχτηκαν στο αυτοκίνητο. Φαντασιοπληκτική μαλακία που κατέβασε η κούτρα της εκείνη τη στιγμή. Εγώ της απάντησα κάτι σαν "χαχα αυθόρμητα σου βγήκε". Αυτή τα παίρνει στο κρανίο και μου λέει "τι θες να πεις; Ότι επειδή θέλω ανοικτή σχέση είμαι καμιά πουτάνα που πάει με τον καθένα;" Της λέω "σχολίασα απλώς, χαλάρωσε". Και βλέπω ότι με σβήνει από τις επαφές της.   

Και λέω καλά να πάθω. Έφαγα τον χρόνο μου να ακούω τα ψυχολογικά μιας φόλας και το αποτέλεσμα ήταν τα ψυχολογικά της να γυρίσουν σε μένα.

Το βράδυ επανέρχεται, στέλνει μήνυμα και μου λέει συγνώμη που αντέδρασα έτσι κλπ. Και της λέω ξεκάθαρα "κοίταξε, δεν μου πολυαρέσεις, θεώρησα ότι μπορούμε να τα βρούμε σε μια ανοικτή σχέση κλπ όμως καλύτεα να το αφήσουμε." Και δεν ξανάστειλε.

Προσοχή στον χρόνο που αφιερώνουμε σε κάποια. Όταν μας λέει ότι είχε ψυχολογικά κλπ, τότε σημαίνει ότι σε κάποια στιγμή κάτι παράξενο θα συμβεί και θα καταλάβουμε ότι τόσες μέρες χάναμε τον χρόνο μας.
Tυπε ενδιαφερουσα ιστορια,και οδηγος για πολλους.

Πιο παλια,σε εποχη mIRC ,MSN κτλ.κι εγω τα εκανα αυτα. Εβγαζα γκομενες απο εκει κα ιειχα φαει πολυ πραγμα.Αλλα πολλες με ψυχολογικα.Αναλωση ωρων συζητησης,και τελικα σ ενα σχολιο ή καποια ατακα χανοτανε,παρεξηγιοτανε κτλ...

Γενικα εκει εχω πεσει και σε πολυ μπαζο,και σε καλα μουνακια...Αλλα καψιμο φιλος...Εχασα χρονια να κυνγαω μουνια απο εκει και δεν εκανα πεσιματα εξω...
Νομιζω τελικα,η μαγεια της επικοινωνιας διχως τη φωτο,αν εισαι καλος στο γραπτο λογο,ηταν πιο δυνατη απο την δυναμη του Fb σημερα.
Ειχε το ρισκο φυσικα οτι μπορουσες να μιλας με γκομενα επι μερες και να μην την ειχες δει σε φωτο,οπως σημερα,αλλα της γαμουσες το μυαλο και ερχονταν λιωμενη σαν βουτηρακι στον πουτσο σου...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Aρχηγέ έχω σπρώξει γκόμενα από το Κάμενετς Ποντόλσκι και δεν την έκανες για Πολωνέζα με τίποτα.
100% Ουκρανέζα.
Ψηλόλιγνη σχεδόν 1.80,ξανθιά,με μπλε κρυα ματια σαν White Walker.

Τα ιστορικά που παραθέτεις είναι σωστά,αλλά εμάς μας νοιάζει η ουσία.
Και όσο αφορά τις γυναίκες,οι Ουκρανέζες με τις Πολωνέζες σε εμφάνιση,ντυσιμο,συμπεριφορά,δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση.

Επειδή έχω νταραβεριστεί με παρέα όπου συνυπήρχαν Πολωνέζες και Ουκρανέζες,το μόνο κοινό τους ήταν ότι κατά 80-90% καταλάβαινε η μία τη γλώσσα της άλλης.

Κατά τα άλλα η μέση Ουκρανέζα σε εμφάνιση ριχνει στα αυτιά στη μεση Πολωνέζα.
Τα 7αρια-8άρια-9άρια είναι πιο συχνα μεταξύ των Ουκρανέζων,ενώ μεταξυ των Πολωνεζων,πιο σπάνια.

Τέσπα,τα ξέρεις και εσυ αυτά που γράφω,δε χρειάζεται να συνεχίσω..

Φαίνονται καλύτερες σε εμφάνιση οι Ουκρανεζες γιατί βάφονται περισσότερο,φοράνε πιο συχνά φορέματα και είναι πιο λεπτές.Αν δεις μια Πολωνέζα με μπικίνι και μια ίδιου βάρους Ουκρανη στην παραλία δεν μπορείς να τις ξεχωρίσεις.
Οι Ουκρανεζες Ελλάδα που βγάζουν τα ίδια λεφτά με Πολωνεζες Ελλάδα είναι πολύ πιο δύσκολες από τις τελευταίες και συχνά πιο χοντρές.
Αμα πάτε Χαρκοβο και δείτε τις butterface σα να τις χτύπησε λεωφορείο θα νοσταλγειτε το Ποζναν και το Κρακωβ.Αν δείτε τις απεριποιητες χυμα υποσιτισμενες Ουκρανες χωριατοπουλες με τα χοντρά rough πρόσωπα θα νοσταλγησετε τις χυμα Πολωνες χωριατοπουλες με τις μπουταρες,βυζαρες κωλαρες και τη μπουγατσοφατσα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Οτι οι πολωνοι αριστοκρατες τους ειχαν δουλους στα κτηματα τους δε τους κανει και ιδιο λαο. Αλλωστε οι ορθοδοξοι Ουκρανοι χωρικοι πρωτοστατουσαν και επαιρναν το μερος του ρωσικου στρατου οταν ο Τσαρος τους επαιρνε τα εδαφη.
Και εμεις ρε φιλε ημασταν με τους Οθωμανους και περισσοτερα χρονια, και οι Σερβοι , μας κανει αυτο ιδιο λαο με τους Τουρκους?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οτι οι πολωνοι αριστοκρατες τους ειχαν δουλους στα κτηματα τους δε τους κανει και ιδιο λαο. Αλλωστε οι ορθοδοξοι Ουκρανοι χωρικοι πρωτοστατουσαν και επαιρναν το μερος του ρωσικου στρατου οταν ο Τσαρος τους επαιρνε τα εδαφη.
Και εμεις ρε φιλε ημασταν με τους Οθωμανους και περισσοτερα χρονια, και οι Σερβοι , μας κανει αυτο ιδιο λαο με τους Τουρκους?

Αν πας Ιστανμπουλ,γράψε μου αν δεις διαφορά από τον πληθυσμό στην Αθήνα.Ιδιοι και απαραλλακτοι είναι εμφανισιακά στη δυτική μικρά Ασία αφου προέρχονται από τον ιδιο πληθυσμο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αν πας Ιστανμπουλ,γράψε μου αν δεις διαφορά από τον πληθυσμό στην Αθήνα.Ιδιοι και απαραλλακτοι είναι εμφανισιακά στη δυτική μικρά Ασία αφου προέρχονται από τον ιδιο πληθυσμο.

Το γάμησες και ψόφησε..

Nαι,ίδιοι και απαράλλαχτοι με του μόγγολους με τις μύτες μπουγατσομαχαιρο και υψος max 1.70.

Φανατιζεσαι να την πεις στον Dr Love και το Σεβαλιε και γράφεις ότι να ναι..

Εσυ ρε ασπρουλιάρη τι σκατά κοινό έχεις στην εμφάνιση με έναν τούρκο;
Εγω που είμαι άσπρος με ανοιχτα μάτια και τους ρίχνω ένα δυο κεφάλια τι κοινά έχω;

Kαι "ινσταμπούλ" ξέρεις ποιοι λένε,ε;

Όσο για Ουκρανέζες-Πολωνέζες,μόνοι οι τυφλοί δεν μπορουν να τις ξεχωρισουν.
Να μου πεις για άλλες Σλάβες ναι,αλλά όχι αυτές τις δυο φυλές.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Μιλάμε 3-4 μέρες στο σκάιπ και μετά πάμε τηλέφωνο και WhatsApp. Την 5η μέρα στο WhatsApp μου είπε μια ιστορία που πηδήχτηκε με έναν  παντρεμένο μετά από μια συζήτηση που είχαν για τον Καβάφη. Μιλούσαν για Καβάφη (τον οποίο θεωρώ μέτριο και υπερτιμημένο ποιητή) και κάπου καύλωσαν και πηδήχτηκαν στο αυτοκίνητο. Φαντασιοπληκτική μαλακία που κατέβασε η κούτρα της εκείνη τη στιγμή. Εγώ της απάντησα κάτι σαν "χαχα αυθόρμητα σου βγήκε". Αυτή τα παίρνει στο κρανίο και μου λέει "τι θες να πεις; Ότι επειδή θέλω ανοικτή σχέση είμαι καμιά πουτάνα που πάει με τον καθένα;" Της λέω "σχολίασα απλώς, χαλάρωσε". Και βλέπω ότι με σβήνει από τις επαφές της.    

Στειλε μου πμ το προφιλ. Πιστευω οτι μπορει να ταιριαζουμε.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Καλα να παθεις τυπε!
χιπστερου εναλλακτικη και καβαφικη βρωμιαρα αναρχοαπλυτη αριστερη συρριζαια μου θελες...

λουσου τα τωρα!  :2funny: :headbaning1:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.784
Πόντοι
216

Μιλάμε 3-4 μέρες στο σκάιπ και μετά πάμε τηλέφωνο και WhatsApp. Την 5η μέρα στο WhatsApp μου είπε μια ιστορία που πηδήχτηκε με έναν  παντρεμένο μετά από μια συζήτηση που είχαν για τον Καβάφη. Μιλούσαν για Καβάφη (τον οποίο θεωρώ μέτριο και υπερτιμημένο ποιητή) και κάπου καύλωσαν και πηδήχτηκαν στο αυτοκίνητο. Φαντασιοπληκτική μαλακία που κατέβασε η κούτρα της εκείνη τη στιγμή. Εγώ της απάντησα κάτι σαν "χαχα αυθόρμητα σου βγήκε". Αυτή τα παίρνει στο κρανίο και μου λέει "τι θες να πεις; Ότι επειδή θέλω ανοικτή σχέση είμαι καμιά πουτάνα που πάει με τον καθένα;" Της λέω "σχολίασα απλώς, χαλάρωσε". Και βλέπω ότι με σβήνει από τις επαφές της.   

A πα πα πα πα πα!

Ασε αδερφε κι εγω τα χα δει κατι τετοια εργα παλαιοτερα που ψαχνομουν και λιγο ιντερνετικα (στο τελος τα παρατησα εντελως, γιατι μου καθοταν πολύ καλυτερα στον κανονικο κοσμο η φαση).

Να σου πω ιστοριες για κατι βαρεμένες από adult (παρ ολο που ειχα φαει κατι σπουδαια τεμαχια από κει-εκει μονο και στο irc πουθενα αλλου).
Χαρακτηριστικα θυμαμαι παντρεμενη στο adult (παιζαν πολλες) η οποια ψημμενη για 'αμεσες αμαρτιες' μου δωσε ραντεβού αυθημερόν στην μαρινα της Γλυφαδας...
Φευγω πατητος, νεοτερος εγω και μαχιμος, ερχεται με το αμαξι της, ωραια γκομενα, μου λεει 'εμπα να τα πουμε' μπαινω, παμε στην μαρινα και ξαφνικα ντοκτορ τζεκυλ και χαιντ η δικια σου!
'για πες λοιπον μωρο μου, τι κεφια εχεις γενικα?'  και γυρναει αγριεμενη και μου φωναζει...
'ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?'.....
ε μ επιασε νευρικο γελιο, δεν ξερω γιατι, αλλα δεν μπορουσα να σταματήσω....
Εν τελει της ειπα να με παει στ αμαξι να φυγω...

Άλλο παλι (επισης από adult) σκαει μυτη τυπισσα, μου λεει 'θελω να παμε για έναν καφε λιγο πρωτα να τα πουμε, και αν γουστάρουμε μεσα΄...φωτο τιποτα, μια περιγραφή μονο ακουγοταν καλη!
Παω Κυψελη, σκαει μυτη μια η οποια ηταν σα να χει συνδρομο down παιδια...δεν ξερω τι πρόβλημα ειχε η κοπελα, αλλα ειχε καποιο ατυχες θεμα..
Τεσπα, το παιρνω λιγο ανθρωπινα το ζητημα και δεν φευγω τρεχοντας, λεω 'κατσε μωρε θα πω ότι πρεπει να φυγω λογω επειγουσας αναγκης' ξερω γω, ερχεται, με κοιταει καλα-καλα, και μου λεει 'καλε εσυ εισαι μικρότερος απ ότι νομιζα (!) -την ηξερε την ηλικια μου- και 'μονο με ωριμους ανδρες παω'...
Τι να πω, εφυγα τρεχοντας και πανευτυχης, αλλα με ΠΟΛΛΕΣ αποριες!

μια παλια από mirc αρχες 2000 ειχα πρωτοπαρει αμαξι, 35αρα αυτή, παω να την βρω εξω απτο σπιτι της, 12 και μιση το βραδυ. Φτανω, της κανω αναπ. να κατεβει όπως ειπαμε, κατεβαινει, γυναικαρα, μπαινει μεσα, και παμε βολτα προς το βουνο (!). Εν τελει, η τυπισσα προσπαθουσε να με πεισει απλα να γαμησω τον ανδρα της (!!!) ο οποιος περιμενε μονος του σπιτι.....Τεσπα, με τα πολλα καταφερα να την γαμησω, και απλα την αφησα σπιτι της 3 ωρες μετα! Τρεχα γυρευε τι επαιζε....

Άλλες σε ρωτάνε αν μιλας ταυτόχρονα και με άλλες (!), άλλες παλι ξεκινανε μια κουβεντα και σταματάνε στο ασχετο, ακρη δεν βγαινει ποτε, και δεν αξιζει ν ασχολείσαι.

Εγω ο,τι καλα τυχερα ειχα ηταν απτο adult παντως, και εχω κρατησει επαφη ακομα με 2, υστερα από 6 χρονια, φανταστείτε. Δεν μπορω να καταλαβω ΠΟΥ εχουν παει ολες αυτές οι τύπισσες, και που μετακινηθηκε αυτή η φαση πλεον...

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Καλαααα

Απο τρελες φασεις αλλο τιποτα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Φαγητά,μουσική,αραλίκι,καφές,πάμπολες τούρκικες λέξεις και το όλο ανατολίτικο στυλ που υπάρχει στην ελληνική οικογένεια.

Όσο και αν μας ενοχλεί,πιο κοντά με αυτούς είμαστε παρα με τον Ευρωπαίο.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36

Σε ποιο τσατ τύπε ; Το πιο σημαντικό δεν ανέφερες. Από την στιγμή που δεν σου άρεσε δεν νομίζω ότι υπήρχε λόγος να επικοινωνήσεις μαζί της 2η φορά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom