Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Καλα λεει ο βαλκανιος. Αντρας σημαινει παιρνεις την κατασταση στα χερια σου, την πας δε σε παει.
Τα καταλαβαινουν οι γκομενες αυτα. Αντρες ψαχνουν . Οποτε αν δε φτανετε τα κριτηρια του πως να ειστε μη κλαιγεστε μετα και σας φταινε οι γυναικες.
Οσοι τα λενε αυτα δεν εχουν περασει πραγματικες δυσκολιες στη ζωη τους. Οι γκομενες που περιμενουν ο αντρας να λυνει ολα τα προβληματα και τα δικα τους μαζι ειναι ηλιθιες και ανωριμες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
πως το λενε ρε αυτο με τα καλαμακια μονο εχει και κατι πιτες λιγες

δουλεουν αλβανοι συνηθως

Α στον πεζοδρομο της Χευδεν διπλα απο το everest , γαματο αλλα ακριβο. Σορρυ τυπε εφαγα κολλημα :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οσοι τα λενε αυτα δεν εχουν περασει πραγματικες δυσκολιες στη ζωη τους. Οι γκομενες που περιμενουν ο αντρας να λυνει ολα τα προβληματα και τα δικα τους μαζι ειναι ηλιθιες και ανωριμες.

Ο αντρας ομως πρεπει να λυνει τα δικα του προβληματα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Σιγά ρε Παλαιοκωστα που δε σου βγάζουν διαβατήριο.
Με ταυτότητα πηγαίνεις σε τόσες χώρες,δε σου φτάνουν;

Οποιος έχει τα προβλήματα που λες,το τελευταίο που σκέφτεται είναι να ανοίξει thread "Πως θα φέρω νύφη από τη Γουαδελούπη" :grin:

Γιατί ο cool όλες τις άλλες χωρες τις έχει εξαντλήσει.

Σήκω από τον καναπέ σου λέμε :rockon:
Το σαιτ παιρνει το μυαλο σου απο τα προβληματα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
νταξει παρκαρεις και μετα περπατας ολη την φυλλης πας και λιγο αχαρνων παιρνεις καμια μπυρα απο τα πακιστανικα μαγαζια φαι δυσκολα αντε απο βικτωρια πανω κανα σουβλακι καμια πιτουλκα η την κυρα σοφια μεχρι εκει
εγινε αλβανικο και το κυρα σοφια.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
@Urlauber,το είδα το γιουβαρλάκι.
Να ξέρεις οτι στο Tinder,ειδικά ηλικίες άνω των 27-28 ψάχνουν σε ποσοστό 80%-90% για Beziehung και όχι για στεγνή πούτσα.

Απλά άμα είσαι σε πόλη του 1 εκατ το 10% που απομενει,είναι κάποια εκατοντάδες προφίλ.
Κάποιες είναι μάλιστα πολύ ειλικρινείς και λένε τι θέλουν.
Δε θελω σχέση,μην κολλήσεις μαζί μου,είμαι polyamorous,κ.λ.π.

Το σαιτ παιρνει το μυαλο σου απο τα προβληματα.

Το σάιτ όμως δεν έχει μουνί τύπε :grin:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ο αντρας ομως πρεπει να λυνει τα δικα του προβληματα
Δε λυνονται ολα. Καποτε χανεις τη μαχη. Καποιοι πιο ικανοι σε νικανε. Δεν εχετε καταλαβει σε τι κοσμο ζειτε; Η ζωη ουτε προστατευεται ουτε εχει αξια.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εχω γνωστους που εμφανισιακα ειναι απαραδεκτοι 2/10 κ ομως μουνι δεν τους ελειψε ποτε. Και μουνι 6αρι κ 7αρι ,οχι σαπιες.

Το έχω ξαναπεί κι άλλη φόρα.Αυτοί οι τύποι είναι οι τυχεροί της υπόθεσης.Είναι αυτοί που δεν θα ψάχνονται ποτέ για Πολωνίες και Ουκρανίες γιατί η τύχη τους φέρνει γκόμενες που κολλάνε μαζί τους.

Κάτι που έχω δει πολλές φορές έξω,είναι τύπους με μέτρια ή σκατά εμφάνιση,να κάθονται στην καφετέρια με καλές γκόμενες και να τις έχουν γραμμένες.Να διαβάζουν πχ εφημερίδα,να παίζουν με τα κινητά τους και δίπλα η γκόμενα να τους χαιδεύει,να τους τρίβεται κι αυτοί να την γράφουν.Δηλαδή τώρα τί να πεις,ότι αυτοί είναι καλύτεροι από άλλους και τους έχουν γκόμενες για θεούς;Απλά είχαν την τύχη να τις γνωρίσουν.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Λοιπόν τύποι, το Tinder δουλεύει στη δυτική Ευρώπη και μάλιστα παρα πολυ καλα αν είστε ωραίοι. Αν οχι η καλύτερη επιλογή ειναι να το παλεψετε με κλασικό ξερό καμάκι.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.837
Πόντοι
216
Η ανωριμοτητα δεν τις αφηνει να θεσουν ορια και να διαχειριστουν σωστα τις σχεσεις τους με αλλους ανθρωπους. Βλεπεις μεσα στα γραφεια τι καλαμπαλικι γινεται. Που παει ο συναδελφος και κανει τριβοπουτσι στον κωλο της συναδελφου και εχουν συνεχεια χειρονομιες και γελακια. Η Γερμανιδα μπορει να παρτουζωνεται αλλα ειναι σοβαρη.

ξεχωρισες ισως, τον σημαντικοτερο παραγοντα της μιζέριας στην ελλαδα-αυτο ακριβως!
Βλέπεις την άλλη μες στην καυλαντα με χασκογελακια, και όταν ερθει η ωρα της κρισης αποδεικνύεται ανημπορη να διαχειριστεί πουτσα, κι απτην άλλη βλέπεις μια κυρια, σοβαρη, όταν γινει η φτιαξη τρεμουν τα γονατα σου 2 μερες!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Λοιπόν τύποι, το Tinder δουλεύει στη δυτική Ευρώπη και μάλιστα παρα πολυ καλα αν είστε ωραίοι. Αν οχι η καλύτερη επιλογή ειναι να το παλεψετε με κλασικό ξερό καμάκι.
Εγώ πιο πολύ τραβάω κάποια γυναικεια βλέμματα από κοντά, ενώ στο νετ δεν έχω επιτυχίες. Δεν βγαίνω καλά στις φωτό. Παλιά έβγαινα καλύτερα ειδικά όταν υπήρχε αρκετός φωτισμός γύρω. Στην Ελλάδα ακόμη και οι αρκετά αδύνατες που μου ταιριάζουν το παίζουν ιστορία.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.533
Πόντοι
216
Ρε cool,ξέρουμε περισσοτερα επειδη πήγαμε.

Ποιο on line dating..
Οι τυποι dirty,Dr Love,κ.λ.π. παίζουν οn line ενώ επίκειται ταξίδι,πουλανε παραμύθα,κ.λ.π. αλλα ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ.
Οι γκόμενες ψήνονται επειδή παίζει προοπτικη συναντησης και καλά μόνιμης διαμονής,σχεσης,κ.λ.π.

Εσυ τι κανεις ακριβως;
Δηλωνεις έδρα Αθηνα και ψάχνεις Mail order Bride;
Τις πιανεις στο μουχαμπετι προκειμένου να πετυχεις τι;

Οι γυναικες θέλουν και κυνήγι,να πάμε εμεις εκει,να τραβηχτούμε για πάρτη τους.

Δεν ειναι ετσι οπως τα λες.
Ξερω μεχρι που μπορω να παιξω.
Και αν γινονταν καλη κουβεντα με Σερβα, χαλαρα μπορουσα να κανονισω να παω ταξιδακι.
Μπορει για Ασια να μου πεφτει λιγο δυσκολο, αλλα Βαλκανια μπορω να κινηθω.
Ετσι, θα εδινα οπως λες ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.
Το θεμα ομως ειναι, οτι δεν βγαζω κονε online, για να συνεχισω μετα και στην κανονικη ζωη, κι οτι ηθελε προκυψει.
Τωρα για να παω στο ασχετο να καμακωνω πχ Σερβια, ε οχι, δεν το χω αυτο, δεν ειναι στο στυλ μου, εκτος αν προκυψει τυχαια τετοια φαση.
Εγω θα θελα ψηστηρι και προετοιμασια απο νετ, και μετα τη συναντηση την κανονιζαμε, πχ καλοκαιρακι ειχαμε, μπορουσα να της πω κατεβα να παμε λιγες μερες σε ενα καλο παραλιακο μερος.
Αλλα δεν φαινεται να στεριωνει συζητηση. Βασικα, δεν φαινεται να ξεκινα καν συζητηση....
Επ'αυτου κατι να πει καποιος;

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Tinder= 0 αποτέλεσμα. Μόνο ένα και αυτό το πήρα χαμπάρι 1 μήνα μετά >:( από Ουκρανία 7άρι Από τότε όσο και να σπατάλησα χρόνο...τίποτα. Οι φώτο μου είναι πολύ καλές σαν semi pro photographer.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom