Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ξέρεις τι μου τη σπάει με τους περισσότερους στο internet?

Ότι δεν σηκώνονται από τον καναπέ να πάρουν μια Ryanair έστω ένα ΣΚ να δουν τι παίζει μόνοι τους.
Αμπελοφιλοσοφίες στο Internet..
Οι Γερμανοί με τις ασπρες καλτσες,οι Πολωνοί έτσι,οι Τσέχοι γιουβέτσι..

Άμα δεν πας Πολωνικη επαρχία να δεις τα ασοβάτιστα σπίτια,τους άντρες να οργώνουν με άλογο,να έχουν την τουαλέτα στην αυλή,τι χαμπαρι να πάρεις..
Και πως να καταλάβεις πόσο αξίζει η δικη σου μετοχή σε καθε χώρα,αν δεν έχεις χαμπάρι τι παιζει στη χωρα.

Σκάει η Τσεχα 20χρονη μουνάρα στη Μύκονο και δεν ξέρει ο ντόπιος τσομπανης ότι το πιο πιθανό είναι να μένει στο Petrovice στο 17όροφο ενός μπλοκ 30 ίδιων πολυκατοικιων σε 45 τετραγωνικά μαζί με τον αδερφο,τη μάνα και το πατέρα της.
Και ότι αν η 20χρονη μένει Πράγα συγκατοικεί με άλλες 3 κοπελες για να βγει ο μήνας με ψωνια από το Albert.

Οντως έτσι είναι.Το απόλυτο πολιτισμικό σοκ είναι βέβαια Ουκρανία.Μια φορά έμεινα φιλοξενούμενος σε σπίτι γκόμενας και τα είδα όλα.Εβδομος όροφος σε κομμουνιστική πολυκατοικία χωρίς ασανσέρ,χέστρα και μπάνιο να έχουν την ίδια βρύση,θέα σε αμέτρητα μπλοκ ακριβώς τα ίδια,απόλυτη κατάθλιψη.Να παίρνεις τη βρώμικη μαρσούτκα με 10 λεπτά του ευρώ γιατί η γκόμενα ήθελε να κάνει οικονομία.Να τρως μπορς στους γονείς της βλέποντας τηλεόραση σε σοβιετική TV του 70 και ο πατέρας να σε ρωτάει πώς τα πάει στην Ελλάδα ο πρόεδρος Παπαδόπουλος.

Μιλάμε για κατάθλιψη,σου πέφτει το πουλί.Εφαγα μόνο 50 ευρώ για όλη τη βδομάδα από τα 1000 που είχα φέρει αλλά ο σοβιετικός τρόπος ζωής δε σε αφήνει να καλοπεράσεις ακόμα και με καλά μουνιά.
Βέβαια αν δεις τις γκόμενες όταν έχουν βγει από τις τρώγλες τους,ντυμένες και μακιγιαρισμένες στην τρίχα ψαρώνεις,όμως στο τέλος επιστρέφουν πάλι στην τρύπα.
Μερικές ξεμένουν βέβαια ως το πρωί με τα κολλάν,τις τακουνάρες και τα βυζιά έξω περιμένοντας τη μαρσούτκα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Καλα...παντως η εμπειρια μου απο σερβικο online dating, περιμενα να ειναι καλυτερη...
Εμφανισιμος ειμαι, αρα οι φωτος μου δειχνουν εναν ωραιο τυπο,
αλλα σε 2 sites που ειχα ανοιξει προφιλ που μπαινουν σερβες,
οχι απλα 'δεν προχωρησε' (τοτε ισως κατι να γινονταν καποια στιγμη),
αλλα βρηκα ανεφικτο ακομη και να δικτυωθω με καποιες σερβες....
Οι περισσοτερες αγγλικα γρι, και αυτο που καταλαβα οτι ειναι ομορφες πολυ αλλα ξερουν την αξια τους, οποτε ειναι δυσκολες....
Εστειλα μηνυμα σε δεκαδες,...παπαρια....λες και εστελνα σε ελληνιδες....

Κατα τα λοιπα, οποιος φιλος ανεβαινει Σερβια, εχει να μου λεει
- για το ποσο φιλικοι ειναι οι Σερβοι
- για το ποσο ομορφες ειναι οι Σερβες.

Σε online dating ομως παπαλα.
Εκτος αν βγει καποιος και πει οτι πας 'καμικαζι' διακοπες Σερβια, σε βλεπει η Σερβα, πεφτει ξερη, και τα φτιαχνεις μαζι της....
Μακαρι να ηταν απλα και ομορφα, αλλα δεν βλεπω να ειναι....
Πειτε εσεις που ξερετε περισσοτερα ομως....

Ρε cool,ξέρουμε περισσοτερα επειδη πήγαμε.

Ποιο on line dating..
Οι τυποι dirty,Dr Love,κ.λ.π. παίζουν οn line ενώ επίκειται ταξίδι,πουλανε παραμύθα,κ.λ.π. αλλα ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ.
Οι γκόμενες ψήνονται επειδή παίζει προοπτικη συναντησης και καλά μόνιμης διαμονής,σχεσης,κ.λ.π.

Εσυ τι κανεις ακριβως;
Δηλωνεις έδρα Αθηνα και ψάχνεις Mail order Bride;
Τις πιανεις στο μουχαμπετι προκειμένου να πετυχεις τι;

Οι γυναικες θέλουν και κυνήγι,να πάμε εμεις εκει,να τραβηχτούμε για πάρτη τους.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Ρε φίλε ειλικρινά δεν έχω κανένα λόγο να σου πώ ψέματα. Ειδικά απο εδώ. Σου λέω τι μου συμβαίνει.Και θα σου πώ το εξής

[move]ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ!!! [/move]

Δεν σου λέω ότι γαμάω μοντέλα ,Δεκάρια κλπ. Σίγουρα ούτε και μπάζα. Όμως βρίσκω. Αν δεν με πιστευεις δεν μπορώ απο εδώ να σου αλλάξω την άποψη.
Το δύσκολο για μένα είναι να βρείς μια γυναίκα να μπορέσεις να κάνεις μια ανθρώπινη σχέση, να βρείς το λιμάνι που θα δέσεις.
Ρε παιδιά έλεος βγήκα με μια 36χρονη μανούλα, την οποία τη φάσωσα κατευθείαν και την είχα πάει σε κάτι σκοτάδια κάτω απο την Ακρόπολη και της είχα ανεβάσει την μπλούζα και της έγλυφα τα βυζιά. Είχαμε πεί να τα ξαναπούμε για τα γαμήσω και την έγραψα στα παχιά μου @@. Υπόψη ότι της είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν ψήνομαι για σχέση αλλα για σεξ. Με το που ανέβηκε στη μηχανή,  κόλλησε βυζιά στην πλάτη και άρχισε τα χάδια. Άλλη μου τα χωνε ότι δεν θέλει να είναι μια απο τις πολλές που πάω που μου κάνουν like στο fb(δική της έκφραση). Της λέω δεν γουστάρω σχέση και μου σπάει συνέχεια τα @@ πόσο θέλει να τα ξαναπούμε. Άλλη μου σπάει τα @@ συστηματικά και την γειώνω και μου λέει πότε θα τα πούμε επιτέλους. Οι συγκεκριμένες δεν είναι δεκαράκια αλλα σίγουρα αξιοπρεπέστατα 6-7αράκια.
Δεν είμαι ούτε ο σούπερ εμφανίσιμος , ούτε ο σούπερ σωματαράς. Απλά τόσα χρόνια , έχοντας φάει  πολλές φόλες, απογοητεύσεις έμαθα να τις παίζω και να της πηγαίνω με τα νερά μου
Οι γυναίκες έχουν λυσάξει. Στο χέρι του καθ' ένα απο εσάς είναι να τις ρίξετε στο κρεβάτι  και να τις κάνετε να σας παρακαλάνε να ασχοληθείτε μαζί τους. Ακόμα και αυτά τα σκατά οι Ελεεινίδες.

Δεν καταλαβαίνετε όμως κάποιοι εδώ μέσα, μερικά απλά πραγματάκια.
1)Όσο δείχνεις λιγούρης και στέλνεις συνέχεια μηνύματα, ξεχασε τες
2)Ο άλλος έχασε μουνί επειδή θα πήγαινε με συγκοινωνία. Έλεος ρε μάγκες!!!! :headbang: Πόσο ντεκαβλέ πιά;;;Περιμένει αυτός ο άνθρωπος ποτέ να γαμήσει;;;Σύγκρινε τώρα ένα τύπο που περιμένει σαν κακομοίρης ερχόμενος με την συγκοινωνία(κρατώντας και το εισιτήριο του μετρό) με μένα(και άλλους πόσους σαν κι εμένα) που σκάω στο ραντεβού, αργοπορημένος και καλά κατά 5 λεπτάκια και με αντικρίζει πρώτη φορά αγέρωχο και περήφανο στη μηχανή μου.
3) Πρέπει εμείς να είμαστε οι περιζήτητοι. Δεν τελειώνει ο κόσμος σε μια γυναίκα και όλες μπορούν να αντικατασταθούν απο κάποια καλύτερη.
Γεια σου ρε τύπε γαμιά με τη μηχανή σου. Μπερδεύεις όμως την πουτσα με την βούρτσα. Εσύ ο ίδιος είπες ότι πριν έπαιρνες τ αρχιδια σου και τώρα άλλαξες τακτική και γαμας. Μήπως άλλαξες και μηχανή ή πριν είχες παπάκι και τσαλι ; :cheesy:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Γεια σου ρε τύπε γαμιά με τη μηχανή σου. Μπερδεύεις όμως την πουτσα με την βούρτσα. Εσύ ο ίδιος είπες ότι πριν έπαιρνες τ αρχιδια σου και τώρα άλλαξες τακτική και γαμας. Μήπως άλλαξες και μηχανή ή πριν είχες παπάκι και τσαλι ; :cheesy:
Ότι να ναι.....

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Και για να τελειώνουμε. Εγώ την άποψη μου είπα και ότι μου συμβαίνει έμένα προσωπικά. Αν δεν με πιστεύετε ρε παιδιά , δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας, ούτε θα χάσουμε λεφτά ή επενδύσεις. Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν. 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ποια ειναι η αποψή σας για το tinder.αξίζει η ειναι χάσιμο χρόνου??

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Με καλό φίλο μου που μιλάγαμε μου είπε ότι insta γαμάει πιο εύκολα. Και από το περίγυρο μου , είμαι ο μόνος που τα πάω περίφημα με το τίντερ. Όμως στους live φίλους όποιος μ έχει αμφισβητήσει δείχνω ματσαρίσματα και συνομιλίες fb.  Τα μυστικά της προσωπικής μου προβολής μην περιμένεις να στα πω από εδώ δημόσια γιατι το μόνο που θα μένει είναι να σου πω και το Ονοματεπώνυμο μου και δεν θα το ήθελα, στην παρούσα φάση τουλάχιστον.....Επίσης δεν είναι συνταγή για παστίτσιο να εφαρμόζουν σε όλους το ίδιο. Ο καθ' ένας απο εμάς είναι μια ξεχωριστή περίπτωση ανθρώπου με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
;-)
στατιστικα υπαρχει πιθανοτητα να ειναι ετσι.
Εχω γνωστους που εμφανισιακα ειναι απαραδεκτοι 2/10 κ ομως μουνι δεν τους ελειψε ποτε. Και μουνι 6αρι κ 7αρι ,οχι σαπιες.

Αλλα απο τα dating sites το παιχνιδι εχει σβησει προ πολλου,
Δεν το λεω μονο εγω, το λενε σχεδον ολοι.

Για να σε πιστεψω ,μονο κοπυ-paste συνομιλιες με θετικο αποτελεσμα οπως κ το κειμενο στο προφιλ σου.

Δεν θα το κανεις ομως.

Οποτε η συζητηση παραμενει ως εχει: "πολλοι συζητανε για ufo,αλλα δεν τα εχει δει κανεις."

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
στατιστικα υπαρχει πιθανοτητα να ειναι ετσι.
Εχω γνωστους που εμφανισιακα ειναι απαραδεκτοι 2/10 κ ομως μουνι δεν τους ελειψε ποτε. Και μουνι 6αρι κ 7αρι ,οχι σαπιες.

Αλλα απο τα dating sites το παιχνιδι εχει σβησει προ πολλου,
Δεν το λεω μονο εγω, το λενε σχεδον ολοι.

Για να σε πιστεψω ,μονο κοπυ-paste συνομιλιες με θετικο αποτελεσμα οπως κ το κειμενο στο προφιλ σου.

Δεν θα το κανεις ομως.

Οποτε η συζητηση παραμενει ως εχει: "πολλοι συζητανε για ufo,αλλα δεν τα εχει δει κανεις."

Απο badoo και Mamba που εγραψες πριν δεν κατέχω..

Αλλά κατέχω από Tinder.
Το Tinder στη Γερμανία δουλεύει πολυ καλά.
Έχω postάρει πολλές φορές screenshots με ματσαρισματα,superlikes και διαλόγους.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μαγκες το θεμα ειναι ενα να λεμε ψεμματα

να δειχνουμε μη λιγουρια και μη διαθεσιμοι συνεχεια

να μην ζαλιζουμε με μηνυματα κλησεις

τα εμαθα αργα πολλα απο αυτα αλλα ισχυουν

τυπισσα μου ζηταει φβ την γραφω λιγο καιρο
μου ξαναζηταει παλι την γραφω με τα πολλα με βρισκει με κανει αντ την δεχομαι μετα απο καμια βδομαδα
μου λεει απο κοντα ποτε θα βγουμε και τα λοιπα να παμε για καφε
της λεω οπωτε θες και το αφηνω φλου

μου στελνει μηνυμα κυριακη να βγουμε ,βαριομουν και της λεω για αλλη μερα μου στελνει αλλη μερα και με τα πολλα της λεω εγω για το ποτε

η τυπισσα ομως εχει ενα κακο εχει γκομενο οπωτε στα αρχιδια μου να ασχοληθω και τι γραφω
εντελει θα βγω μαζι της αλλα δεν προκειται ουτε κινηση να κανω ουτε τιποτα
και πολλυ που θα βγω απο τη στιγμη που εχει αλλον και να θελει να τον χωρισει και να γουσταρει εμενα δεν ασχολουμαι να κυνηγησω ουτε καθολου

στο πιατο το μουνι να μου φερει μονο τοτε οπως λεει ο πικερ

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Και για να τελειώνουμε. Εγώ την άποψη μου είπα και ότι μου συμβαίνει έμένα προσωπικά. Αν δεν με πιστεύετε ρε παιδιά , δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας, ούτε θα χάσουμε λεφτά ή επενδύσεις. Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν.  
Αν δεν θυμάσαι, να στο θυμίσω εγώ. Εγώ ήμουν αυτός που ανέφερες ότι έχασα ραντεβού με μια καμένη τσιπισα Τουρκμενισα λόγω καθυστέρησης του δρομολογίου του λεωφορείου. Μέσα σε όλα αυτά που εγραψες σε έτρωγε να πετάξεις την μαλακια σου και να την πεις στον άλλον. Δες τα ποστ μου. Αν βρεις εσύ μεταξύ των όσων εχω γράψει απ' όσα γνωρίζω στο θέμα του ονλαιν ντειτιν , να την λέω σε κάποιον και να τον προσβαλω, όπως έκανες εσύ στα προηγούμενα ποστ τότε κάνε παράθεση αυτό το ποστ μου. Έχεις μια μηχανή και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Λες και οι άλλοι που δεν έχουν είναι όλοι αγαμητοι. Υποδηλωνεις  εμμέσως ότι εισαι ανασφαλής και θεωρείς τα υλικά αγαθά ως το εισιτήριο για το γαμησι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αν δεν θυμάσαι, να στο θυμίσω εγώ. Εγώ ήμουν αυτός που ανέφερες ότι έχασα ραντεβού με μια καμένη τσιπισα Τουρκμενισα λόγω καθυστέρησης του δρομολογίου του λεωφορείου. Μέσα σε όλα αυτά που εγραψες σε έτρωγε να πετάξεις την μαλακια σου και να την πεις στον άλλον. Δες τα ποστ μου. Αν βρεις εσύ μεταξύ των όσων εχω γράψει απ' όσα γνωρίζω στο θέμα του ονλαιν ντειτιν , να την λέω σε κάποιον και να τον προσβαλω, όπως έκανες εσύ στα προηγούμενα ποστ τότε κάνε παράθεση αυτό το ποστ μου. Έχεις μια μηχανή και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Λες και οι άλλοι που δεν έχουν είναι όλοι αγαμητοι. Υποδηλωνεις  εμμέσως ότι εισαι ανασφαλής και θεωρείς τα υλικά αγαθά ως το εισιτήριο για το γαμησι.

Δεν νομίζω ότι ήθελε να στην πει προσωπικά,σαν παράδειγμα το ανεφερε.

Χαρά στο κουράγιο σου που ανέφερες δημόσια το περιστατικό,άλλος δε θα το έκανε.
Η δική μου γνώμη είναι ότι μόνο για μαθητή Λυκειου ή το πολύ φοιτητή δικαιολογείται η ολη λεωφορειοφάση.

Άμα μυρίζονται μιζέρια οι γκομενες πριν καν αρχίσει το ραντεβού,στρίβουν ανεξαρτήτου χώρας προέλευσης.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
για το θεμα με το αμαξι αν εισαι μεχρι 24 ας πουμε δικαιολογειται και αυτο αν εισαι φοιτητης και βγαινεις με συνομηλικες

ΑΛΛΑ μετα οχι απλα δεν δικαιολογειται αλλα δεν υπαρχει και λογος να βγεις
εκτος αν τυχει κατι και δεν εχεις αμαξι πχ ειναι συνεργειο η βγαινεις κανα κεντρο και δεν γουσταρεις να ψαχνεις για παρκιν αλλα καλλιτερα να εχεις

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εαν πηγαίνεις Ρωσία,Ουκρανία,Λευκορωσία και δεν ξέρεις ρωσικά,πώς θα συνεννοηθείς εκεί πέρα;Στη νοηματική;Αφού ελάχιστες μιλάνε αγγλικά.

Πολωνία λόγω ΕΕ ξέρουν αγγλικά περισσότερες και απλώς έχεις κάποια πιθανότητα παραπάνω να γνωρίσεις.Όχι για κανένα άλλο λόγο.Στη Σερβία ακόμα υπάρχει ας πούμε μια συμπάθεια προς τους Έλληνες.Δεν λέω ότι γαμάς με το που δηλώνεις Έλληνας,αλλά οι Σερβίδες μετά τους Σέρβους βάζουν εμάς.Κι εκεί εαν το παίξεις και λίγο σερβόφιλος,μπορεί να γνωρίσεις διαμάντια.

Αρα οχι ανατολικη Ευρωπη γενικα, αλλα πρωην σοβιετικη Ενωση ( και οσο παει σε μη ρωσοφωνες χωρες πχ Βαλτικη δε θα μπορει καποιος οπου ναναι)

Οσο για το αλλο. Απο που και ως που βαση ποιας λογικης και τεκμηριου μπορει καποιος να γνωρισει πιο ευκολα γυναικα στην Πολωνια η τη Σερβια απο οτι στη χωρα του την Ελλαδα??
Δηλαδη θα πας αγνωστος μεταξυ αγνωστων σε μια χωρα Πολωνια πχ, η Τσεχια που δε φημιζεται για την ανοιχτοτητα των κατοικων δεν ειναι και οι πιο εξω καρδια και για γεφυρωσε μου λιγο το αλμα πως απο τη στιγμη που πατας το ποδι σου εκει , φτανεις στο σημειο να γνωρισεις γυναικα ( και για ποιο σκοπο αραγε), απο τη στιγμη μαλιστα που δε καταφερνεις κατι τετοιο στην ιδια σου τη χωρα , που εχεις κυκλο, γνωστους, συγγενεις, δουλεια , συμμαθητες- συμφοιτητες κλπ???
Για λυσε μου λιγο αυτη την εξισωση γιατι δε φαινεται να βγαινει με βαση την απλη λογικη και αριθμητικη

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
:2funny: :2funny: :2funny:
Δεν ήθελα να στην πω προσωπικά, δεν θυμόμουν ποιος το χε γράψει αλλά μου ειχε κάνει τρομερη εντύπωση.
Αλλα ρε φίλε κι εσύ μα χάνεις ραντεβού απο συγκοινωνία;;;;
Χαχαχαχαχαχαχα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
:2funny: :2funny: :2funny:
Δεν ήθελα να στην πω προσωπικά, δεν θυμόμουν ποιος το χε γράψει αλλά μου ειχε κάνει τρομερη εντύπωση.
Αλλα ρε φίλε κι εσύ μα χάνεις ραντεβού απο συγκοινωνία;;;;
Χαχαχαχαχαχαχα

ρε μην τον κοροιδευεις τον τυπο
ειπαμε ποιο ειναι το σωστο αλλα μην φτανουμε και στο αλλο ακρο

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Δεν νομίζω ότι ήθελε να στην πει προσωπικά,σαν παράδειγμα το ανεφερε.

Χαρά στο κουράγιο σου που ανέφερες δημόσια το περιστατικό,άλλος δε θα το έκανε.
Η δική μου γνώμη είναι ότι μόνο για μαθητή Λυκειου ή το πολύ φοιτητή δικαιολογείται η ολη λεωφορειοφάση.

Άμα μυρίζονται μιζέρια οι γκομενες πριν καν αρχίσει το ραντεβού,στρίβουν ανεξαρτήτου χώρας προέλευσης.
Βαλκάνιε, την Ελληνική νοοτροπία του να την λέω στον άλλον υποτιμητικά από το πουθενά χωρίς να του έχει δώθει αφορμή, την έχω σιχαθεί.
Εγώ δεν είμαι εδώ να το παίξω ούτε σούπερ γαμιας, ούτε διανοούμενος. Έρχομαι με τη νοοτροπία να μεταδώσω την εμπειρία μου σε συγκεκριμένα πράγματα, πχ ονλαιν ντειτιν, ταξίδια για μη πληρωμένο σεξοτουρισμο, πληροφορίες για τις χώρες που επισκέπτομαι, κλπ.
Δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να έχουν αμάξι η μηχανή. Κάποιοι θεωρούν πολύ επικίνδυνο να οδηγάς μηχανή. Είχε ο πατέρας μου και κόντεψε να σκοτωθεί ουκ ολίγες φορές και με την μάνα μου επάνω.
Δεν με ενδιαφέρουν οι γκόμενες που θέτουν ως απαραίτητο για να βγουν μαζί σου να έχεις μηχανή. Τις θεωρώ χαμηλών νοητικών δυνατοτήτων και γραφικές. Ελαχιστες τέτοιες έχω συναντήσει. Κυρίως τέτοιες είναι οι Ελληνίδες. Εγώ ξέρω ότι αν σε γουστάρουν και πατίνι να έχεις θα το δεχθούν.
Αν μυρίζονται μιζέρια δεν με ενδιαφέρουν οι τυπισσες. Ας κοιτάξουν άλλους.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλές οι θεωρίες kman αλλά σε τρεις εβδομές με περιμένει ένα οχταρι 26 χρονων που τα έχουμε θεωρητικά στο Κίεβο να περάσουμε μια εβδομάδα ζαχαρη!!! Ταυτόχρονα έχω και ένα στόλο 7-8 γυναικών εκει απο τα προηγούμενα ταξίδια που έχουμε επικοινωνιά και περιμένουν..Δεν θα ενεργοποιήσω καν Tinder αυτην την φορά.

Ωραίες οι αναλύσεις αλλά Κίεβο τα ζω αυτα..Όχι Βαρσοβία,όχι Βουδαπέστη,όχι Πράγα..Παρόλο που πάω και εκεί κατα περιόδους..Οπότε πέρα απο το γράψιμο εδώ παίζει ρόλο και η πραγματική ζωή!!

Αν πηγαίνεις για πληρωμένο έρωτα παντόυ το ίδιο είναι..Το θέμα είναι που πηδάς...Όσο και να μου γραφεται εδω θεωρίες και επιτυχίες για Πολωνία κλπ εμένα το πουλί μπαινει σε μουνάρες μόνο στο Κίεβο..Οπότε τα ακούω όλα βερεσε..Ακόμα και να πηδάτε Πολωνία εξαράκια πηδάτε..Κάποια στιγμή ανεβαίνουμε επίπεδο..Για 7 και πάνω μονο Κίεβο..Τα περάσαμε Polandμε τις σκατόφατσες και την τρέλα..Εξελιχτηκαμε τωρα..

Τα παμε στην Πολωνια καταρχην η πλειοψηφια ειναι ΜΠΑΖΑ και δευτερον οι περισσοτερες πασχουν απο σοβαρες ψυχονοητικες διαταραχες που απτονται της ψυχιατρικης καθαρα.
Τριτον δεν υπαρχει καθολου υλικο προς καμακι τουλαχιστον για γυναικες που βλεπονται και ειναι οχι πανω απο " 7 " και "8" αλλα 4 και 5. Οι γκομενες εκει απο το πανεπιστημιο κιολας γενικα απο πολυ μικρες γνωριζουν εναν και τον παντρευονται. Μετα τα 22-23 ελαχιστες ειναι ελευθερες και αυτες που ειναι ενδιαφερονται για Πολωνους που μενουν εκει εχουν δουλεια κλπ. αλλα φυσικα και αυτες εχουν απαιτησεις!
Τωρα για καμια 40αρα χωρισμενη με παιδια που ειναι απο κανα ξεχασμενο χωριο μπορει να θελει θεωρητικα αλλα πως τη συναντας αυτη? Τα ιδια ισχυουν και για τις αλλες χωρες της κεντρικης Ευρωπης, απλα στην Πολωνια καμια πεταμενη σε κανα χωριο μπορει και να βρεις επειδη ειναι και μεγαλη χωρα .
Δευτερον για Πολωνια και Ουκρανια. Οι δυο χωρες οχι μονο δεν εχουν ομοιοτητα, εχουν τεραστιες διαφορες πολιτισμικες , κοινωνικες, οικονομικες κλπ.
Η μια ειναι μια χωρα πρωσικης- ευρωπαικης πολιτισμικης δομης , καθολικη και μαλιστα με εντονο το στοιχειο , λατινικος τροπος γραφης. Η αλλη ορθοδοξη  μαλιστα η κοιτιδα της πρωτης ρωσικης αυτοκρατοριας, ανηκει ξεκαθαρα στο σλαβοορθοδοξο κοσμο, αλλη εντελως πολιτισμικη σφαιρα. Ακομη και ΦΥΛΕΤΙΚΑ εχουν τρομερες διαφορες, οι μεν πολωνοι αναμεμειγμενη με γερμανους και σκανδιναβους οι δε ουκρανοι μια μιξη σλαβων με ταταρους σκυθες τουρκους  χαζαρους ακομη και ελληνες. Τα φυσιογνωμικα χαρακτηριστικα διαφερουν παρα πολυ. Μιλαμε για εντελως διαφορετικους κοσμους.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Δεν θα το κανεις ομως.

Θα σου στείλω εγω μονάχα ένα,απλά για να μην τα ρίχνεις στα dating apps.
Λιγες μερες πριν εγκαταλειψω την Πράγα για να εγκατασταθω στο Μόναχο,έβαλα Location Μόναχο και άρχισα το Casting.

SwuVNpV.jpg

Kατανοείς το διάλογο.

Μπορω να σου στείλω άλλα 10 τέτοια Screenshot,αλλά δεν υπάρχει λόγος.
Απλα κρατησε οτι το Tinder λειτουργεί 100% Γερμανία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom