Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Καλές οι θεωρίες kman αλλά σε τρεις εβδομές με περιμένει ένα οχταρι 26 χρονων που τα έχουμε θεωρητικά στο Κίεβο να περάσουμε μια εβδομάδα ζαχαρη!!! Ταυτόχρονα έχω και ένα στόλο 7-8 γυναικών εκει απο τα προηγούμενα ταξίδια που έχουμε επικοινωνιά και περιμένουν..Δεν θα ενεργοποιήσω καν Tinder αυτην την φορά.

Ωραίες οι αναλύσεις αλλά Κίεβο τα ζω αυτα..Όχι Βαρσοβία,όχι Βουδαπέστη,όχι Πράγα..Παρόλο που πάω και εκεί κατα περιόδους..Οπότε πέρα απο το γράψιμο εδώ παίζει ρόλο και η πραγματική ζωή!!

Αν πηγαίνεις για πληρωμένο έρωτα παντόυ το ίδιο είναι..Το θέμα είναι που πηδάς...Όσο και να μου γραφεται εδω θεωρίες και επιτυχίες για Πολωνία κλπ εμένα το πουλί μπαινει σε μουνάρες μόνο στο Κίεβο..Οπότε τα ακούω όλα βερεσε..Ακόμα και να πηδάτε Πολωνία εξαράκια πηδάτε..Κάποια στιγμή ανεβαίνουμε επίπεδο..Για 7 και πάνω μονο Κίεβο..Τα περάσαμε Polandμε τις σκατόφατσες και την τρέλα..Εξελιχτηκαμε τωρα..

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Πριν λιγο διεγραψα λογαριασμο σε badoo k mamba.
Κουραστηκα.
Πολυ φασαρια για το ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα.
Μονο ειδοποιησεις για ΔΗΘΕΝ γκομενες που ενδιαφεροντε για μενα.
Ας μιλησω με νουμερα

Κανα 300 προσπαθειες σε ενα τριμηνο σε ελλαδα κ γερμανια ταυτοχρονα.
5-6 ανταποκριθηκαν
Απαραδεκτης εμφανισης η ηλικιας η ψιλοψυχοπαθεις.
Ανωτερο οριο εμφανισης το 4/10
Ηλικια 45 κ πανω
Καμμια συμμετοχη σε φυσιολογικη ομορφη συζητηση.

Το προφιλ μου δεν ειναι του γαμαω αλλα με αυτο το προφιλ εχω φαει καλα εως πολυ καλα σε λατ. Αμερικη ενω ειχε κ πολυ περαση σε ασια μερια που δοκιμασα.
Φιλιπινες μαλιστα αξιολογα κομματια απο 21-29 χρ. Με σοβαρη συζητηση κ ευγενικη αντιμετωπιση με σκοπο την σοβαρη σχεση απο αυτες.

Ειναι τρομερη υπερπροσπαθεια για να πηδηξεις ενα μπαζο στο τελος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πριν λιγο διεγραψα λογαριασμο σε badoo k mamba.
Κουραστηκα.
Πολυ φασαρια για το ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα.
Μονο ειδοποιησεις για ΔΗΘΕΝ γκομενες που ενδιαφεροντε για μενα.
Ας μιλησω με νουμερα

Κανα 300 προσπαθειες σε ενα τριμηνο σε ελλαδα κ γερμανια ταυτοχρονα.
5-6 ανταποκριθηκαν
Απαραδεκτης εμφανισης η ηλικιας η ψιλοψυχοπαθεις.
Ανωτερο οριο εμφανισης το 4/10
Ηλικια 45 κ πανω
Καμμια συμμετοχη σε φυσιολογικη ομορφη συζητηση.

Το προφιλ μου δεν ειναι του γαμαω αλλα με αυτο το προφιλ εχω φαει καλα εως πολυ καλα σε λατ. Αμερικη ενω ειχε κ πολυ περαση σε ασια μερια που δοκιμασα.
Φιλιπινες μαλιστα αξιολογα κομματια απο 21-29 χρ. Με σοβαρη συζητηση κ ευγενικη αντιμετωπιση με σκοπο την σοβαρη σχεση απο αυτες.

Ειναι τρομερη υπερπροσπαθεια για να πηδηξεις ενα μπαζο στο τελος.

Επρεπε να τους πεις οτι είσαι MGtow να ψαρώσουνε.Το λάθος είναι οτι πας παθητικά και παίρνεις αυτό που σου αναλογεί δηλαδή τα αρχίδια σου όπως και οι περισσότεροι με το ηλεκτρονικό καμάκι.
Ο εύκολος δρόμος είναι πάντα ο λάθος δρόμος.No pain no gain.
Αν και σωστά το έπιασες οτι πλέον στο ίντερνετ έχουν το πάνω χέρι οι γκόμενες.Δεν ήταν έτσι 10-15 χρόνια πριν που ήταν σαν candyland.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
[quote author=flirter notid=91112 link=topic=1223.msg7814560#msg7814560 Τι να πουν και οι άλλοι που δεν έχουν βγει έξω κι έχουν να γαμησουν γκομενα της προκοπής χρόνια ή δεν έχουν γαμησει ποτέ τύπισσα ανάλογη της εμφάνισης τους ή καλύτερη λόγω μαλακίας που δέρνει τις Ελληνίδες. Υπόψη ότι κάποιοι δεν έχουν την άνεση στην επικοινωνία η την συνενόηση στα Αγγλικά.
[/quote]

Αυτο ισχυει φιλε. Εγω που μενω κεντρο θα μπορουσα να κανω ξεναγησεις σε γκρουπ και να εχω και τα τυχερα μου. Ντρεπομαι ομως να επικοινωνησω με κοσμο.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.533
Πόντοι
216
Δεν είναι μόνο το ότι δεν γαμάς.Δεν μπορείς να κάνεις ούτε γνωριμία ρε γαμώτο.Να βγεις έστω ραντεβού.Ακόμα κι αυτό είναι βουνό.Αναγκάζεσαι να ρωτάς φίλους και συγγενείς εαν ξέρουν καμιά κοπέλα ελεύθερη.Αλλιώς μοναξιά,μαλακία και πουτάνες (εαν περισσεύουν λεφτά).

Εδω, θα συμφωνησω μαζι σου.
Στην Ελλαδα εχει γινει σχεδον 'αθλος', ακομη και να κανεις νέες γνωριμιες και να δικτυωθεις.
Εκτος απο λιγα συγκεκριμενα επαγγελματα ή φραγκάτους, ολοι οι αλλοι, εχουν αυτη τη δυσκολια.

Και καπου εκει, ειναι ευκολο να σε παρει απο κατω.
Λες ρε γαμωτο, ουτε μια γυναικεια συναναστροφη της προκοπης;
Γιατι αν υπηρχαν επαρκεις συναναστροφες, περα απο το οτι θα ανεβαινε κανεις ψυχολογικα, κατι θα βγαινε και στο κρεβατι στο τελος.
Αλλα εδω, ακομη και οι γνωριμιες ειναι δυσκολες...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ελπίζω να είναι αντιληπτή η παράνοια του να σχολιάζουμε άτομα διαφορετικής ηλικίας,εμφάνισης,,κ.λ.π. το ίδιο dating app..

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.533
Πόντοι
216
Ανατολική Ευρώπη εαν δεν μιλάς Ρωσικά και δεν έχεις μόνιμα ανοιχτό το πορτοφόλι,παίρνεις τ'αρχίδια σου.Μόνο Πολωνία ή Σερβία αλλά κι απο εκεί δεν μπορείς πλέον να φέρεις καμία στην Ελλάδα.Τί να έρθουν να κάνουν εδώ πέρα;

Ετσι ειναι, πρεπει να το παραδεχτουν ολοι νομιζω...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ελλάδα χαλάνε πολύ τη φάση και οι Ελληνες.Ολο παραμύθι.Ο υπάλληλος ξενοδοχείου που συστήνεται σαν ιδιοκτήτης κτλ.Οι Ελληνίδες βαριούνται να ψάχνουνε ποιος είναι τι,ζητάνε εγγυήσεις και για αυτό βασίζονται στον κύκλο για να έχουν σιγουριά.
Και εξωτερικό αν είχε πολλούς παπατζήδες να πουλάνε φούμαρα,οι γκόμενες θα γίνονταν αντιστοίχως αμυντικές.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Ντάξει πολύ απλά τρολαρεις. Δεν παίζει κάτι άλλο... Μας κάνεις πλάκα; Είσαι πολύ αστείος.

ΔΕΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΟΡΝΕΣ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.

ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
Ρε φίλε ειλικρινά δεν έχω κανένα λόγο να σου πώ ψέματα. Ειδικά απο εδώ. Σου λέω τι μου συμβαίνει.Και θα σου πώ το εξής

[move]ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ!!! [/move]

Δεν σου λέω ότι γαμάω μοντέλα ,Δεκάρια κλπ. Σίγουρα ούτε και μπάζα. Όμως βρίσκω. Αν δεν με πιστευεις δεν μπορώ απο εδώ να σου αλλάξω την άποψη.
Το δύσκολο για μένα είναι να βρείς μια γυναίκα να μπορέσεις να κάνεις μια ανθρώπινη σχέση, να βρείς το λιμάνι που θα δέσεις.
Ρε παιδιά έλεος βγήκα με μια 36χρονη μανούλα, την οποία τη φάσωσα κατευθείαν και την είχα πάει σε κάτι σκοτάδια κάτω απο την Ακρόπολη και της είχα ανεβάσει την μπλούζα και της έγλυφα τα βυζιά. Είχαμε πεί να τα ξαναπούμε για τα γαμήσω και την έγραψα στα παχιά μου @@. Υπόψη ότι της είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν ψήνομαι για σχέση αλλα για σεξ. Με το που ανέβηκε στη μηχανή,  κόλλησε βυζιά στην πλάτη και άρχισε τα χάδια. Άλλη μου τα χωνε ότι δεν θέλει να είναι μια απο τις πολλές που πάω που μου κάνουν like στο fb(δική της έκφραση). Της λέω δεν γουστάρω σχέση και μου σπάει συνέχεια τα @@ πόσο θέλει να τα ξαναπούμε. Άλλη μου σπάει τα @@ συστηματικά και την γειώνω και μου λέει πότε θα τα πούμε επιτέλους. Οι συγκεκριμένες δεν είναι δεκαράκια αλλα σίγουρα αξιοπρεπέστατα 6-7αράκια.
Δεν είμαι ούτε ο σούπερ εμφανίσιμος , ούτε ο σούπερ σωματαράς. Απλά τόσα χρόνια , έχοντας φάει  πολλές φόλες, απογοητεύσεις έμαθα να τις παίζω και να της πηγαίνω με τα νερά μου
Οι γυναίκες έχουν λυσάξει. Στο χέρι του καθ' ένα απο εσάς είναι να τις ρίξετε στο κρεβάτι  και να τις κάνετε να σας παρακαλάνε να ασχοληθείτε μαζί τους. Ακόμα και αυτά τα σκατά οι Ελεεινίδες.

Δεν καταλαβαίνετε όμως κάποιοι εδώ μέσα, μερικά απλά πραγματάκια.
1)Όσο δείχνεις λιγούρης και στέλνεις συνέχεια μηνύματα, ξεχασε τες
2)Ο άλλος έχασε μουνί επειδή θα πήγαινε με συγκοινωνία. Έλεος ρε μάγκες!!!! :headbang: Πόσο ντεκαβλέ πιά;;;Περιμένει αυτός ο άνθρωπος ποτέ να γαμήσει;;;Σύγκρινε τώρα ένα τύπο που περιμένει σαν κακομοίρης ερχόμενος με την συγκοινωνία(κρατώντας και το εισιτήριο του μετρό) με μένα(και άλλους πόσους σαν κι εμένα) που σκάω στο ραντεβού, αργοπορημένος και καλά κατά 5 λεπτάκια και με αντικρίζει πρώτη φορά αγέρωχο και περήφανο στη μηχανή μου.
3) Πρέπει εμείς να είμαστε οι περιζήτητοι. Δεν τελειώνει ο κόσμος σε μια γυναίκα και όλες μπορούν να αντικατασταθούν απο κάποια καλύτερη.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
Όλα αυτά που γράφει ο bourdeliaris είναι πολύ σωστά, αλλά το θέμα είναι πως είναι δυνατόν να βγάζει τόσα μουνιά από το Τιντερ όταν τόσο εγώ όσο και άλλοι έχουμε μετά βίας ένα match το μήνα. Ο ίδιος λέει κιόλας ότι δεν είναι κάτι το εξαιρετικό από εμφάνιση, τη στιγμή που προσωπικά έχω βάλει πολύ δυνατές φωτογραφίες και πάλι παίρνω τα @@ μου. Το μόνο του ατού, αν κατάλαβα καλά, είναι η μηχανή. Μα τόσο γκόμενο μαγνήτης είναι επιτέλους;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ετσι ειναι, πρεπει να το παραδεχτουν ολοι νομιζω...

Δεν ισχυει..

Ελλάδα είναι ο Ορχομενός,τα Πατησια και ο Εύοσμος.
Αλλά Ελλαδα είναι και η Γλυφάδα,οι τουριστικές περιοχές,τα νησιά,κ.λ.π.

Έλληνας είναι και ο υπάλληλος των 480ευρώ στο Media Markt,
Έλληνας είναι και εκείνος που εχει ακόμη τον τροπο να κόβει χρήμα.

Να είσαι σίγουρος ότι η μέση Σλαβα για εναν μέσης εμφάνισης Έλληνα,εργατικό-νορμάλ,με 5 ενοικιαζομενα σε έναν ελληνικό νησί,
θα έκανε τούμπες για να έρθει.

Ο καιρός,η θάλασσα,κ.λ.π. είναι διαχρονικες αξιες για κεντροβορειοευρωπαίους.

Η μεση Γερμανίδα δε θα ερθει,γιατί ειναι δυτική,θελει καριέρα και είναι σε θεση ισχυος.
Ομως μια Σλάβα χωριατοπούλα θα έρθει με τις μπάντες.

Φυσικά παραμύθια της χαλιμάς που 8άρια Σλαβοπιπίνια ερωτεύονται 45άρηδες κωλομπαράδες που μένουν ακόμη με τη μανα τους,δεν έχουν καμία βάση.

Το ονομα της Ελλάδας εχει πέσει προς τα έξω,αλλά κάθε Ελληνας ειναι άλλη περίπτωση.

Και εντελώς φιλικά..
Κάποιοι που δεν εχετε βγει από τα σύνορα της χώρας μη γράφετε με τόση σιγουριά.
Όταν πάτε καμιά Πολωνία σε χωριά και σας πούνε τα 25χρονα οτι Nutella μας έφερνε ο μπαμπάς από τη Γερμανία και την ανοίγαμε μόνο σε καθε γιορτη και ότι οι φίλες μας έμειναν έγκυες γιατι δεν είχαμε λεφτά για καπότες/χάπια,τα ξαναλέμε..

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Όλα αυτά που γράφει ο bourdeliaris είναι πολύ σωστά, αλλά το θέμα είναι πως είναι δυνατόν να βγάζει τόσα μουνιά από το Τιντερ όταν τόσο εγώ όσο και άλλοι έχουμε μετά βίας ένα match το μήνα. Ο ίδιος λέει κιόλας ότι δεν είναι κάτι το εξαιρετικό από εμφάνιση, τη στιγμή που προσωπικά έχω βάλει πολύ δυνατές φωτογραφίες και πάλι παίρνω τα @@ μου. Το μόνο του ατού, αν κατάλαβα καλά, είναι η μηχανή. Μα τόσο γκόμενο μαγνήτης είναι επιτέλους;
φίλε μου δεν σου έγραψα ότι είμαι μπάζο. Δεν είμαι ούτε και μοντέλο όμως. Ούτε κάνω κάθε μέρα 200 ματσαρίσματα. Όμως τα ματσαρίσματα έχουν επιτυχία.Έχω και άλλα ατού εκτός της μηχανής. Κάνω μια καλή προβολή του εαυτού μου και αυτό είναι όλο. Η αρχή έχει γίνει στο ματσάρισμα. Μετά είναι θέμα χειρισμού.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Το είδαμε κι συτο. Στο χανγκαουτς του καουτσ από χθες κάνει αισθητη την παρουσία της Ρωσίδα με ξανθο μακριά μαλλιά, μοντέλε σώμα, που ισχυρίζεται ότι εργάζεται σε στούντιο στη Λίστα. Αθηνών κοντά στο Coffee island. Το έμαθα αφού την μηνυματισα στο γουατσαπ που έδωσε δημοσίως αφού με αποδέχτηκε στο χανγκαουτ της. Αποδέχτηκε επίσης καμία 10αρια επιπλέον άνδρες που πίστευαν ότι είναι κανονική. Σε κάποιον είπε να της στείλει χρήματα για φαγητό !!! Εμένα μου έστειλε τιμοκατάλογο των υπηρεσιών χωρίς να τις ζητήσω. Μετά καπάκι μου έγραψε : Ask Stella. Της κάνω στα Αγγλικά που ήταν η γλώσσα συνεννόησης : Ποια είναι η Στέλλα ; Εγώ μου λέει και πεταει φατσούλα θυμωμένη. Της λέω κούκλα μου εσύ γράφεις ότι σε λένε Mila στο καουτσ.
Πολύ γέλιο η τύπισσα. Παίζει να ήταν και κανένας παπάρας νταβας πίσω από το προφίλ και το γουατσαπ.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
φίλε μου δεν σου έγραψα ότι είμαι μπάζο. Δεν είμαι ούτε και μοντέλο όμως. Ούτε κάνω κάθε μέρα 200 ματσαρίσματα. Όμως τα ματσαρίσματα έχουν επιτυχία.Έχω και άλλα ατού εκτός της μηχανής. Κάνω μια καλή προβολή του εαυτού μου και αυτό είναι όλο. Η αρχή έχει γίνει στο ματσάρισμα. Μετά είναι θέμα χειρισμού.
Ας πούμε πόσα ματσαρισματα έχεις τη μέρα;

Όταν λες προβολή του εαυτού σου, εννοείς κειμενάκι στο προφίλ σου με έξυπνα quotes κλπ;

Δεν ξέρω τι να πω, είσαι ο μόνος που ακούω να μην έχει πρόβλημα με το Τιντερ. Από Instagram πχ, που θεωρείται δύσκολη πλατφόρμα από πολλούς, βρίσκω πολύ πιο γρήγορα να γαμήσω.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ελλάδα χαλάνε πολύ τη φάση και οι Ελληνες.Ολο παραμύθι.Ο υπάλληλος ξενοδοχείου που συστήνεται σαν ιδιοκτήτης κτλ.Οι Ελληνίδες βαριούνται να ψάχνουνε ποιος είναι τι,ζητάνε εγγυήσεις και για αυτό βασίζονται στον κύκλο για να έχουν σιγουριά.
Και εξωτερικό αν είχε πολλούς παπατζήδες να πουλάνε φούμαρα,οι γκόμενες θα γίνονταν αντιστοίχως αμυντικές.

Ο Ελληνιδες εχουν 1) την ντροπη μη τις πουν τσουλες 2) την υποκρισια εμφυτη ή διδαγμενη απ τη μανα τους 3) την ανωριμοτητα

Η ανωριμοτητα δεν τις αφηνει να θεσουν ορια και να διαχειριστουν σωστα τις σχεσεις τους με αλλους ανθρωπους. Βλεπεις μεσα στα γραφεια τι καλαμπαλικι γινεται. Που παει ο συναδελφος και κανει τριβοπουτσι στον κωλο της συναδελφου και εχουν συνεχεια χειρονομιες και γελακια. Η Γερμανιδα μπορει να παρτουζωνεται αλλα ειναι σοβαρη.

Η εμφυτη υποκρισια τις κανει να θελουν παντα φερετζε σε αυτα που κανουν. Αν μιλησει με καποιον στο δρομο ειναι κατι ανοιχτο, κατι που μαθευεται. Αν κερατωνει το γκομενο με το συναδελφο στη δουλεια, τον παλιο φιλο απο την παρεα, το φιλο της φιλης, το συμμαθητη απο τα μαθηματα χορου, ειναι κατι που μαθευεται πιο δυσκολα. Υπαρχουν τειχη ενδιαμεσα. Ετσι καταφερνει να τα εχει ολα δικα της.

Τελος επειδη ο Ελληνας δυσκολα αποδεχεται την εκ φυσεως πολυγαμικοτητα της ελληνιδας, βοηθαει και αυτος να την οδηγησει στο ασυστολο κερατωμα, οταν θα ηταν πιο απλο να σου κανει την εξηγηση η γκομενα οτι θελει ανοιχτη σχεση, φακ μπαντιζ κλπ.

Την ελλεινιδα βεβαια αυτο τη βολευει γιατι οταν κανεις καθαρες εξηγησεις κατι χανεις, ενω με την υποκρισια τα εχεις ολα δικα σου.

Και ενας τεταρτος παραγοντας: Αλβανοι. Τη χρυση δεκαετια του 90 που η Ελλαδα εκμοντερνιζοταν και καπως τα ηθη απελευθερωνονταν, εισεβαλλν ενα εκατομμυριο αποικοι με πρωτογονη κουλτουρα και θρασυτατη αντικοινωνικη συμπεριφορα. Αυτοι, οπου υπηρχαν ανοιχτοι χωροι που οι νεοι φλερταραν, πλατειες, καφετεριες, εκαναν αθλιο καμακι (στις δικες μας γυναικες) και χαλουσαν ολο το κλιμα που υπηρχε μεταξυ αγοριων και κοριτσιων.

Δειτε παλιες ταινιες απο δεκαετια 80 να δειτε ποσο πιο ευκολα λειτουργουσε το φλερτ, παροτι ηταν πιο συντηρητικη εποχη.

Ποια Ελληνιδα θα παρει το ρισκο να δωσει το τηλεφωνο της σε καποιον στο δρομο οταν το επωνυμο του "Νικο" μπορει να ειναι "Τσεναι";

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν ισχυει..

Να είσαι σίγουρος ότι η μέση Σλαβα για εναν μέσης εμφάνισης Έλληνα,εργατικό-νορμάλ,με 5 ενοικιαζομενα σε έναν ελληνικό νησί,

Η μεση Γερμανίδα δε θα ερθει,γιατί ειναι δυτική,θελει καριέρα και είναι σε θεση ισχυος.

Φυσικά παραμύθια της χαλιμάς που 8άρια Σλαβοπιπίνια ερωτεύονται 45άρηδες κωλομπαράδες που μένουν ακόμη με τη μανα τους,δεν έχουν καμία βάση.

Το ονομα της Ελλάδας εχει πέσει προς τα έξω,αλλά κάθε Ελληνας ειναι άλλη περίπτωση.

Και εντελώς φιλικά..
Όταν πάτε καμιά Πολωνία σε χωριά και σας πούνε τα 25χρονα οτι Nutella μας έφερνε ο μπαμπάς από τη Γερμανία και την ανοίγαμε μόνο σε καθε γιορτη και ότι οι φίλες μας έμειναν έγκυες γιατι δεν είχαμε λεφτά για καπότες/χάπια,τα ξαναλέμε..

Ετσι είναι.Καλά,παλιά έφερνες γκόμενες Ελλάδα για διακοπές για πλάκα.Τσέχες,Πολωνές κτλ έρχονταν χαλαρά.
Τότε βέβαια ήταν και τα dating sites διαφορετικά πιο χύμα και δεν υπήρχαν facebook κτλ να τσεκάρει η γκόμενα.
Πολωνία στα χωριά υπήρχε τρελλή φτώχεια.Θυμάμαι τον άνεργο πατέρα να μου εξηγεί τι γαμάτος ήταν ο Γιαρουζέλσκι και τι χάλια είναι η νέα Πολωνία.
Η να βγαίνω από το σπίτι να χέσω μετά το γαμήσι τη νύχτα και να δαγκώνω πουτσόκρυο στους μείον δέκα πριν φτάσω στην τούρκικη τουαλέτα στην αυλή.
Η να μπαίνεις στην πολυκατοικία της γκόμενας γεμάτη γκράφιτι και να συναντάς παντού φρικιά,νάνους,περίεργους,να έρχεται ένας τρεκλίζοντας τίγκα στο πιώμα να χαιρετήσει πρωί πρωί και να λέει η γκόμενα αυτός ήταν ο καθηγητής μου στο πανεπιστήμιο.

Γενικά αυτές οι χώρες είχαν τρομερή ατμόσφαιρα τσέχικη,πολωνική που τώρα έχει εξαφανιστεί.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.533
Πόντοι
216
Δεν ισχυει..

Και εντελώς φιλικά..

Καλα...παντως η εμπειρια μου απο σερβικο online dating, περιμενα να ειναι καλυτερη...
Εμφανισιμος ειμαι, αρα οι φωτος μου δειχνουν εναν ωραιο τυπο,
αλλα σε 2 sites που ειχα ανοιξει προφιλ που μπαινουν σερβες,
οχι απλα 'δεν προχωρησε' (τοτε ισως κατι να γινονταν καποια στιγμη),
αλλα βρηκα ανεφικτο ακομη και να δικτυωθω με καποιες σερβες....
Οι περισσοτερες αγγλικα γρι, και αυτο που καταλαβα οτι ειναι ομορφες πολυ αλλα ξερουν την αξια τους, οποτε ειναι δυσκολες....
Εστειλα μηνυμα σε δεκαδες,...παπαρια....λες και εστελνα σε ελληνιδες....

Κατα τα λοιπα, οποιος φιλος ανεβαινει Σερβια, εχει να μου λεει
- για το ποσο φιλικοι ειναι οι Σερβοι
- για το ποσο ομορφες ειναι οι Σερβες.

Σε online dating ομως παπαλα.
Εκτος αν βγει καποιος και πει οτι πας 'καμικαζι' διακοπες Σερβια, σε βλεπει η Σερβα, πεφτει ξερη, και τα φτιαχνεις μαζι της....
Μακαρι να ηταν απλα και ομορφα, αλλα δεν βλεπω να ειναι....
Πειτε εσεις που ξερετε περισσοτερα ομως....

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ετσι είναι.Καλά,παλιά έφερνες γκόμενες Ελλάδα για διακοπές για πλάκα.Τσέχες,Πολωνές κτλ έρχονταν χαλαρά.
Τότε βέβαια ήταν και τα dating sites διαφορετικά πιο χύμα και δεν υπήρχαν facebook κτλ να τσεκάρει η γκόμενα.
Πολωνία στα χωριά υπήρχε τρελλή φτώχεια.Θυμάμαι τον άνεργο πατέρα να μου εξηγεί τι γαμάτος ήταν ο Γιαρουζέλσκι και τι χάλια είναι η νέα Πολωνία.
Η να βγαίνω από το σπίτι να χέσω μετά το γαμήσι τη νύχτα και να δαγκώνω πουτσόκρυο στους μείον δέκα πριν φτάσω στην τούρκικη τουαλέτα στην αυλή.
Η να μπαίνεις στην πολυκατοικία της γκόμενας γεμάτη γκράφιτι και να συναντάς παντού φρικιά,νάνους,περίεργους,να έρχεται ένας τρεκλίζοντας τίγκα στο πιώμα να χαιρετήσει πρωί πρωί και να λέει η γκόμενα αυτός ήταν ο καθηγητής μου στο πανεπιστήμιο.

Ξέρεις τι μου τη σπάει με τους περισσότερους στο internet?

Ότι δεν σηκώνονται από τον καναπέ να πάρουν μια Ryanair έστω ένα ΣΚ να δουν τι παίζει μόνοι τους.
Αμπελοφιλοσοφίες στο Internet..
Οι Γερμανοί με τις ασπρες καλτσες,οι Πολωνοί έτσι,οι Τσέχοι γιουβέτσι..

Άμα δεν πας Πολωνικη επαρχία να δεις τα ασοβάτιστα σπίτια,τους άντρες να οργώνουν με άλογο,να έχουν την τουαλέτα στην αυλή,τι χαμπαρι να πάρεις..
Και πως να καταλάβεις πόσο αξίζει η δικη σου μετοχή σε καθε χώρα,αν δεν έχεις χαμπάρι τι παιζει στη χωρα.

Σκάει η Τσεχα 20χρονη μουνάρα στη Μύκονο και δεν ξέρει ο ντόπιος τσομπανης ότι το πιο πιθανό είναι να μένει στο Petrovice στο 17όροφο ενός μπλοκ 30 ίδιων πολυκατοικιων σε 45 τετραγωνικά μαζί με τον αδερφο,τη μάνα και το πατέρα της.
Και ότι αν η 20χρονη μένει Πράγα συγκατοικεί με άλλες 3 κοπελες για να βγει ο μήνας με ψωνια από το Albert.

• Like
Αντιδράσεις: maldi

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Ας πούμε πόσα ματσαρισματα έχεις τη μέρα;

Όταν λες προβολή του εαυτού σου, εννοείς κειμενάκι στο προφίλ σου με έξυπνα quotes κλπ;

Δεν ξέρω τι να πω, είσαι ο μόνος που ακούω να μην έχει πρόβλημα με το Τιντερ. Από Instagram πχ, που θεωρείται δύσκολη πλατφόρμα από πολλούς, βρίσκω πολύ πιο γρήγορα να γαμήσω.
Με καλό φίλο μου που μιλάγαμε μου είπε ότι insta γαμάει πιο εύκολα. Και από το περίγυρο μου , είμαι ο μόνος που τα πάω περίφημα με το τίντερ. Όμως στους live φίλους όποιος μ έχει αμφισβητήσει δείχνω ματσαρίσματα και συνομιλίες fb.  Τα μυστικά της προσωπικής μου προβολής μην περιμένεις να στα πω από εδώ δημόσια γιατι το μόνο που θα μένει είναι να σου πω και το Ονοματεπώνυμο μου και δεν θα το ήθελα, στην παρούσα φάση τουλάχιστον.....Επίσης δεν είναι συνταγή για παστίτσιο να εφαρμόζουν σε όλους το ίδιο. Ο καθ' ένας απο εμάς είναι μια ξεχωριστή περίπτωση ανθρώπου με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
;-)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
[quote author=flirter notid=91112 link=topic=1223.msg7814560#msg7814560 Τι να πουν και οι άλλοι που δεν έχουν βγει έξω κι έχουν να γαμησουν γκομενα της προκοπής χρόνια ή δεν έχουν γαμησει ποτέ τύπισσα ανάλογη της εμφάνισης τους ή καλύτερη λόγω μαλακίας που δέρνει τις Ελληνίδες. Υπόψη ότι κάποιοι δεν έχουν την άνεση στην επικοινωνία η την συνενόηση στα Αγγλικά.

Αυτο ισχυει φιλε. Εγω που μενω κεντρο θα μπορουσα να κανω ξεναγησεις σε γκρουπ και να εχω και τα τυχερα μου. Ντρεπομαι ομως να επικοινωνησω με κοσμο.
Πρέπει να μπεις σιγά σιγά σε γκρουπ ως απλός συμμετέχων. Μετά αφού αρχίζεις να αποκτάς άνεση στην επικοινωνία τοτε μπορείς να κάνεις το δικό σου γκρουπ, με τιπ η χωρίς. Έτσι θα έχεις και γκομενάκια που θα ενδιαφέρονται για την ξενάγηση και μιας και θα είσαι διοργανωτής και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα σου στέλνουν και μηνύματα μόνες τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom