Καλα τυποι, μιας και μιλαμε για συντηριτισμο του κωλου, εμενα μου χει τυχει κι άλλο καλο 'κελεπουρι'-ακουστε εδώ!
Πριν αρκετο καιρο, μου ξηγιεται πασα μια φιλη μου μια τυπισσα, η οποια ηταν πολύ κυριλλε φαινομενικα! Και ωραιο μουνακι, με απιστευτο σωμα για τα 36 ετη της.
Τελοςπαντων, βγαινουμε με την τυπισσα, γουστάρουμε, φτανουμε 3ο ραντεβού, φασωνομαστε αγρια στο αμαξι της, το μουνακι της σταζει και της λεω 'καμ του μαη σπιτι του σοου γιου μαη τουιτι!'
Προκυπτει ότι η τυπισσα......ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ!!!
δηλαδή γουσταρει να την δαχτυλωνω μες στο αμαξι της, να της ανοιγω κωλοτρυπιδια και να της γλειφω τις ρωγιτσες, αλλα...δεν θελει να γαμηθει!
'Άλλο και τουτο παλι' σκέφτομαι κι εγω..την ρωταω στα ισα να μου πει (γιατι εδειχνε ντομπρο ατομο δλδ) εάν εχει καποιο θεμα, να μου το πει να ξερω, γιατι δεν γουστάρω κιολας να βγαινω και μαλακας.
Ε, αρχισε να μου λεει κατι παπαριες τυπου 'θελω να δεθω μαζι σου, είμαι γενικα κατά του γαμηθω στα μπαμ (!) και λοιπα αστοχα'...την ωρα που ειχα ακομα τα δαχτυλα μου στο μουνι της!
Τεσπα, πολύ απλα της λεω πως εάν γουσταρει δαχτυλα μπορει να την βρισκει και μονη της, και ότι δεν εχει λογικη αυτό που κανει.
Και ξενερωμένος, την καληνυχτισα!
Τεσπα, παιρνω την φιλη μου και της τα λεω, μπας και μου βγαλει καμμια ακρη!
Σαν γατονι η δικια μου μαγκες, την άλλη μερα μου φερνει το στο πιατο τα εξης:
'η τυπισσα γαμηθηκε μ έναν 'ασχετο' πριν εναμησι μηνα, και κολλησε παρασημο, και ωσπου να ισιωσει λεει πλήρως, αποφευγει να γαμηθει'....τρεχα γυρευε.
Επειδή προεκυψε και μια άλλη περιπτωση και ασχολιομουν, κοβω την εν λογω βλαμμενη, και καπου εκει τα τηλεφωνα πλυθηναν 'δεν ηθελα να σε στεναχωρησω, συγνωμη, γουσταρω' και παπαριες.
Βγαινουμε με τα πολλα, και της τα χωνω ταχα ότι δεν ξερω τιποτα και ότι είμαι ξενερωμένος. Μου τα ειπε όλα! Με την διαφορα ότι δεν 'γαμηθηκε με καποιον ασχετο' αλλα με μια 'μικρη σχεση 2 μηνων' που ειχε (χωρις εγω να χω ρωτησει τετοιο πραγμα), για να μου το παιξει κυρια η μαλακω!
Εκεινο το βραδυ εδωσε πονο το κοριτσι! Και δεν της ξαναμιλησα ΠΟΤΕ!
Για να βλέπετε σε τι επίπεδα ξεφτίλας διατίθενται να φτασουν πολλες με τα ψεμματα, για να σου πουλησουν φουμαρα!
Όταν τις 'πιασεις' να πουλανε φουμαρο, στριμωξτε τις! Όπως κανουν οι τελωνειακοι στα αμερικανικα αεροδρομια. Αρχιζει ο αυτοεξευτελισμος, και αποδομουνται μονες τους. Μετα πεφτουν οι αμυνες, τις σκιζεις και σου φιλανε τα ποδια!