VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Δόκτωρα , προσκυνώ.Τα είπες όλα.Θα προσθέσω και μια μελέτη που έκανε το ανδρολογικό ιστιτούτο παλιά.Σε ερώτηση σε Ελληνίδες όλων των ηλικιών αν θα γνωρίζαν άνδρες κατά τη νυκτερινή έξοδο (κλαμπ , μπαρ , ντισκο , ταβέρνα κτλπ), είπαν το εξής φοβερό.'Οχι γιατί όσο και καλοί να είναι σε εμφάνιση και τρόπους και ομιλία, , για να βγαίνουν μόνος ή μόνοι κάποιο κουσούρι ή ελάττωμα θα έχουν αλλιώς θα συνοδεύονταν από γυναίκες.Δηλ. για να βγαίνουν μόνοι κάτι έχουν!Αυτό που έξω θεωρείται φυσιολογικό , δηλ. το να πας να γνωρίσεις κάποια σε έξοδο , εδώ θεωρείται ανωμαλία!Πάντοτε κάνουν κινήσεις μέσω γνωστών φοβούμενες μην κακοπέσουν ή επειδή ψάχνουν λεφτά.Αλλά πάλι τα διαζύγια δείχνουν ότι η μέθοδος τους είναι για τον πούτσο.Αν είναι να την πατήσεις με το σύντροφο σου θα την πατήεις ΄'οτι και να κάνεις εκ των πρωτέρων!
Να διευκρινησω εαν μου επιτρεπεται!
Η μεθοδος τους ΔΕΝ ειναι αποτυχημενη. Απεναντιας ειναι επιτυχημενες.
Η εξηγηση παρακατω:
Οι Ελληνιδες πραγματι ως επι τω πλειστω φασωνονται , και παντευονται απο κυκλο για να γνωριζουν τι κουμας ειναι ο αλλος αλλα και το ΧΡΗΜΑ που διαθετει. Ο σκοπος της ελληνιδας δεν ειναι ο πετυχημενος γαμος, αλλα να παντρευθει καποιον καλυτερης οικονομικης επιφανειας απο αυτην , ναγκαστρωθει και μετα να τον χωρισει λαμβανοντας διατροφη ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. Αυτο ειναι επιτυχια για αυτες, και αρα το πετυχαινουν απο τους ΜΑΛΑΚΟΚΑΒΛΙΔΕΣ ελληνες πυρφορους.
Σημειωτεων, τα λεει αυτα ενας που ΔΕΝ την εχει πατησει........ΑΚΟΜΑ !!! Προσπαθω να εχω ανοιχτα τα ματια μου!!