Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

supervans13

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
75
Πόντοι
1
Μ@ν είσαι σίγουρος 100% πώς οι συγκεκριμένες εκδίδονται??? Δεν είναι σωστό να ποστάρουμε έτσι φόρα παρτίδα λογαριασμούς fb που έχουμε υπόνοια πώς εκδίδονται!!!
εσυ τολμας να αμφισβητεις το master kapsoni?ntroph!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγώ βλέπω στο facebook και σε λοιπά dating sites όπως badoo πχ που σημειωτέον έχουν εξελιχθεί σε ηλεκτρονικοί κατάλογοι εκδιδόμενων γυναικών ή τρανσ,κλπ να υπάρχουν χιλιάδες ΜΠΑΚΟΥΡΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΟΥΝ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ...

Ειδικά στο facebook αυτό έχει παραγίνει, ή άλλη με κάτι μπούτια καθαρίστριας μου βάζει φωτογραφίες (καμμένες απο το φως κάποιου πρωτόλειου προγράμματος επεξεργασίας φωτο) και παριστάνει την κουκλάρα... Και βλέπεις απο κάτω (δεν εννοώ τα like) αλλά πιο πολύ τα σχόλια. Πολλές δε το έχουν ανάγκη ψυχωτικά...

Και αφού δουν ότι αρχίζουν τα μηνύματα "ΒΡΟΧΗΔΟΝ" αρχίζουν να επιλέγουν...
Μετά από λίγες μέρες ή μήνες όσες δεν βρουν τον τέλειο ΞΕΡΝΑΝΕ φιλοσοφίες του τύπου: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ...

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΝΕΔΗΜΟ

Να με συγχωρούν οι μονταιραίοι και διαχειρισταίοι του site για τα κόκκινα μπόλντ αλλά οι αλήθειες πρέπει να τονίζονται

Στο τέλος ολες αυτες τα μπλέκουν με άτομα απο τον κυκλο τους ειναι πολυ χαζος κάποιος αν νομιζει οτι με προσωπικη επαφη 0 και με μερικα like απο το φβ οτι θα βγαλει γκομενα ειδικα τέτοιες που εχουν αρκετες προτασεις καμια απελπισμενη μπορει το μονο σεναριο ειναι η άλλη να εχει κολλησει με τον υπολογιστη και να έχει κλασει τις παρεες της απο εξω αλλα αυτο γινοτανε τον καιρο που δεν υπηρχανε κινητα για να μπαινεις στο ιντερνετ και η αλλη κλεινοταν στο σπιτι της για να μπει στο ιντερνετ οποτε αναγκαστικα χανοταν και με την παρέα της και ηταν πιο ευαλωτη στην πειθω τωρα με την παρέα να καραδοκει γάμησε τα

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Άκου Κρις, στη ζωή δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι. Εν γένει συμφωνώ μαζί σου. Δεν πρόκειται να αποκαταστήσω καμία. Δεν είναι στις βλέψεις μου ωστόσο να αποκαθιστώ καμία.
μην εισαι απολυτος.μπορει στο μελλον να θελησεις να αποκαταστησεις καποια.εκτος αν εισαι παντρεμενος με την εργενικη ζωη

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: με εκανες και γελασα τρελε ...

300αρι μινιμουμ....500αρι οι περισσοτερες...και χηνες+ καποιες απο αυτες
την πρωτη που ποσταρησες την γνωριζα προσωπικα(πλεον δεν μιλαμε).εαν δεν εχει διπλη ζωη δεν εκδιδεται.οποτε εαν δεν εισαι 100% σιγουρος μην πετας μαλακιες.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
την πρωτη που ποσταρησες την γνωριζα προσωπικα(πλεον δεν μιλαμε).εαν δεν εχει διπλη ζωη δεν εκδιδεται.οποτε εαν δεν εισαι 100% σιγουρος μην πετας μαλακιες.

εαν εκδιδεται και σου το αποδειξω...ποσα λεφτα θα μου δωσεις?

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26

πρεπει να ερθει πισω ο Σαμαρας να σας βαλει παλι σε ταξη...γιατι πηρατε αερα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Και εσυ? γιατι βλεπω τωρα στο φβ οτι εχει βγαλει φωτογραφιες με εναν γνωστο μου  :dancing:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ολες εκδιδονται.απλα καποιες φανερα και καποιες κρυφα.ολες το πουλανε και καμια δεν το δινει τσαμπα.αυτο ισχυει για τα θεομουνα περισσοτερο

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
ενταξει μαγκες δεν ξαναποσταρω...παμε να βοηθησουμε και μας τι λετε και απο πανω...ας κλειστει το thread να πα να γαμηθει

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
εαν εκδιδεται και σου το αποδειξω...ποσα λεφτα θα μου δωσεις?
εαν εκδιδεται και μου το αποδειξεις θα πεσω απο τα συννεφα,διοτι μια απο τις 2 κολλητες της τα ειχε με τον φιλο μου 6 μηνες,η οποια τον κολλησε κονδτλωματα σαν κερατα.Αλλα αν θες στοιχημα και μου το αποδειξεις,τοτε θα σου δωσω λινκ με βιντεο της φιλης που το τραβηξε ο φιλος(φαινεται στις φωτο της μαριλης ποια ειναι και ποσο κολλητες ειναι) και η κοπελα κανει αμαν να βρει τροπο να το σβησει.εαν σε ενδιαφερει το στοιχημα,διοτι χρηματικο στοιχημα δεν εχει νοημα εδω μεσα,πες μου τι χανεις και συ αν δεν το αποδειξεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εαν εκδιδεται και μου το αποδειξεις θα πεσω απο τα συννεφα,διοτι μια απο τις 2 κολλητες της τα ειχε με τον φιλο μου 6 μηνες,η οποια τον κολλησε κονδτλωματα σαν κερατα.Αλλα αν θες στοιχημα και μου το αποδειξεις,τοτε θα σου δωσω λινκ με βιντεο της φιλης που το τραβηξε ο φιλος(φαινεται στις φωτο της μαριλης ποια ειναι και ποσο κολλητες ειναι) και η κοπελα κανει αμαν να βρει τροπο να το σβησει.εαν σε ενδιαφερει το στοιχημα,διοτι χρηματικο στοιχημα δεν εχει νοημα εδω μεσα,πες μου τι χανεις και συ αν δεν το αποδειξεις.

Πως την γνωρισε ο φιλος σου αυτην?

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Πως την γνωρισε ο φιλος σου αυτην?
πηγε στην καφετερια που δουλευει-δουλευε στο θυσειο,δεν ξερω αν ειναι ακομα εκει,της την επεσε και την καρφωσε.δεν ειναι δυσκολο πολυ αν μετρας λιγο σαν αντρας να ριξεις τετοια πουταναρια.πουταναρια ναι μεν,αλλα οχι και να εκδιδοντε,99% δεν το πιστευω εκτος και αν ο απο πανω δεχτει το στοιχημα και το αποδειξει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πηγε στην καφετερια που δουλευει-δουλευε στο θυσειο,δεν ξερω αν ειναι ακομα εκει,της την επεσε και την καρφωσε.δεν ειναι δυσκολο πολυ αν μετρας λιγο σαν αντρας να ριξεις τετοια πουταναρια.πουταναρια ναι μεν,αλλα οχι και να εκδιδοντε,99% δεν το πιστευω εκτος και αν ο απο πανω δεχτει το στοιχημα και το αποδειξει.

Ναι ισχυει.

Ο φιλος σου τι έχει και θεωρεις οτι μετράει σαν αντρας?

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
το βίντεο θα το δώσεις στο λαό η το κρατάς πριβέ?

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Ναι ισχυει.

Ο φιλος σου τι έχει και θεωρεις οτι μετράει σαν αντρας?
εχει πολυ μπλα μπλα και χωνεται και δεν κολωνει σε αντιθεση με εμενα που ειμαι σχεσακιας και χεστης ταυτοχρονα.και εχει πηδηξει αρκετα μπορω να πω απο μπαντου και τις μαλακιες αυτες.μου χει πει ιστοριες αβερτες και μια την εζησα κιολας.μιλησε με μια στο μπαντου επιτοπου εκεινη την ωρα απο τα σεπολια και ηρθε σπιτι του και γω εκατσα κρυφα με αλλο φιλο σε διπλα δωματιο και του χα γραψει ατακες να πεταει την ωρα που γαμαγε.κλασαμε στο γελιο.ασχετο,αλλα μου ρθε σαν ιστορια να την πω.

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
το βίντεο θα το δώσεις στο λαό η το κρατάς πριβέ?
στο λαο.το δινω ουτως η αλλως αν θελετε,απροσωποι ειμαστε εδω και δεν μιλαω πλεον με τη κοπελα, απλα τωρα θα περιμενω να δω αν ισχυει το στοιχημα η οχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom