Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
εχω εναν γνωστο ο οποιος ειναι μετρ σε ενα νυχτερινο μαγαζι. Στη φάτσα δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο και απο σωμα τα ιδια ισα ισα εχει κοιλια και ειναι λιγο στρουμπουλος παρολαυτα λιγο το μπλα μπλα και η εξωστρεφεια και φυσικα η δουλεια που κανει τον έχουν βγαλει στο ξεφωτο. Παιζει ρολο και ο κυκλος πιστευω ενα 80% παιζει αυτο. ενα 10% το μπλα μπλα και αλλο 10% η εξωστρεφεια. Και απο μπλα μπλα μη φανταστεις 2-3 πραγματακια θελει να έχεις στο μυαλο σου και κινεισαι αναλογα
μεγάλο πλεονέκτημα η δουλεία του ανοίγει συνέχεια τον κύκλο του απο εκέι.αοπ μπλα μπλα τι εννοείς 2-3 πραγματάκια?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μεγάλο πλεονέκτημα η δουλεία του ανοίγει συνέχεια τον κύκλο του απο εκέι.αοπ μπλα μπλα τι εννοείς 2-3 πραγματάκια?

Τον ζηλευω πολυ σε αυτο , δεν γινεται να τον πιάσουμε αυτον οσο εχει αυτη τη δουλεια καθε βραδυ μπορει να γνωρισει διψηφιο αριθμο γυναικων. Εκει να δεις πως φευγει η μιζερια. Συνδυαζεις δουλεια με γνωριμιες. Αλλα αυτη η δουλεια σε τρωει εχει αρνητικα στην υγεια που θα φανουν μετα. Να μη κλεινεις ματι ολη νυχτα.

Στο μπλα μπλα δεν θελει πολλα πράγματα οσο πιο απλος αλλα ουσιωδης εισαι πιστευω τοσο το καλυτερο

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Μην ακουτε βλακειες.φιλαρακι 180κιλα γαμαει μονο μοντελα με αυτο το προσον μονο.τιποτα αλλο δεν χρειαζεται ειδικα στις μερες μας.τι να το κανουν το μπλα μπλα οταν δουνε τετοιο λουτσο
και πω΄ς φτάνουν στο σημείο να τον δούνε τον λούτσο χωρίς μπλα μπλα?

valentinosrossis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
στο λαο.το δινω ουτως η αλλως αν θελετε,απροσωποι ειμαστε εδω και δεν μιλαω πλεον με τη κοπελα, απλα τωρα θα περιμενω να δω αν ισχυει το στοιχημα η οχι.
να το στειλεις αμεσα
εστω και σε pm
:fuck1: :fuck1: :fuck1:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
κουτσομπολευουν οι γκομενες μεταξυ τους.εχουν πεσει ηδη πριν τους μιλησει
πρέπει να βγει βρώμα όμως για αυτό και δεν είναι κάτι που γίνεται καθημερινά αλλά σε σπάνιες περιπτώσεις

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
καλα ενταξει νημα με τον κρις33 :jerking: :jerking: :jerking:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
πρέπει να βγει βρώμα όμως για αυτό και δεν είναι κάτι που γίνεται καθημερινά αλλά σε σπάνιες περιπτώσεις
μια χαρα βγαινει βρωμα.ευκολα μαλιστα .απλα αυτα τα λεω επειδη εχω ακουσει πολλες μπουρδες εδω μεσα.οπως οτι οι γκομενες θελουν χρημα και αλλες τετοιες μπουρδες.μεγαλη πουτσα θελουν και τιποτα αλλο.το χρημα γραμμενο το εχουν

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
μια χαρα βγαινει βρωμα.ευκολα μαλιστα .απλα αυτα τα λεω επειδη εχω ακουσει πολλες μπουρδες εδω μεσα.οπως οτι οι γκομενες θελουν χρημα και αλλες τετοιες μπουρδες.μεγαλη πουτσα θελουν και τιποτα αλλο.το χρημα γραμμενο το εχουν
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
μπαα δεν νομίζω να είναι τόσο απόλυτα τα πράγματα

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
σαν πιό παλιός κάτι παραπάνω θα ξέρεις
τι να ξερω με τον παλιοπουστα μας τα εχει κανει τσουρεκια μην του μιλας.Επισης προσεχε και ενα αλλο αρχιδι-ναρκωκουλυριαρη.Πακιστανος βιαστης λεγεται

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
τι να ξερω με τον παλιοπουστα μας τα εχει κανει τσουρεκια μην του μιλας.Επισης προσεχε και ενα αλλο αρχιδι-ναρκωκουλυριαρη.Πακιστανος βιαστης λεγεται
σε ευχαριστώ δάσκαλε για τις συμβουλές σου

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
κόμπλαρες χθες από το θρεντ με την τύπισα που γαμιέτε με τους μαύρους  ;)
κανεις λαθος αν ειδες την απαντηση μου ;) κανονικα πρεπει να μου στειλει πμ και αν δεν της κανω αυτα που εγραψα θα τη πληρωσω αδρα :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom