ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.221
- Πόντοι
- 506
α και επιπλεον αναφερομαι σε βιντεο της δεξιας της χριστινας.περιμενω εξελιξεις το βραδυ.
το περιμένω πως και πως
α και επιπλεον αναφερομαι σε βιντεο της δεξιας της χριστινας.περιμενω εξελιξεις το βραδυ.
μεγάλο πλεονέκτημα η δουλεία του ανοίγει συνέχεια τον κύκλο του απο εκέι.αοπ μπλα μπλα τι εννοείς 2-3 πραγματάκια?εχω εναν γνωστο ο οποιος ειναι μετρ σε ενα νυχτερινο μαγαζι. Στη φάτσα δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο και απο σωμα τα ιδια ισα ισα εχει κοιλια και ειναι λιγο στρουμπουλος παρολαυτα λιγο το μπλα μπλα και η εξωστρεφεια και φυσικα η δουλεια που κανει τον έχουν βγαλει στο ξεφωτο. Παιζει ρολο και ο κυκλος πιστευω ενα 80% παιζει αυτο. ενα 10% το μπλα μπλα και αλλο 10% η εξωστρεφεια. Και απο μπλα μπλα μη φανταστεις 2-3 πραγματακια θελει να έχεις στο μυαλο σου και κινεισαι αναλογα
μεγάλο πλεονέκτημα η δουλεία του ανοίγει συνέχεια τον κύκλο του απο εκέι.αοπ μπλα μπλα τι εννοείς 2-3 πραγματάκια?
και πω΄ς φτάνουν στο σημείο να τον δούνε τον λούτσο χωρίς μπλα μπλα?Μην ακουτε βλακειες.φιλαρακι 180κιλα γαμαει μονο μοντελα με αυτο το προσον μονο.τιποτα αλλο δεν χρειαζεται ειδικα στις μερες μας.τι να το κανουν το μπλα μπλα οταν δουνε τετοιο λουτσο
να το στειλεις αμεσαστο λαο.το δινω ουτως η αλλως αν θελετε,απροσωποι ειμαστε εδω και δεν μιλαω πλεον με τη κοπελα, απλα τωρα θα περιμενω να δω αν ισχυει το στοιχημα η οχι.
κουτσομπολευουν οι γκομενες μεταξυ τους.εχουν πεσει ηδη πριν τους μιλησεικαι πω΄ς φτάνουν στο σημείο να τον δούνε τον λούτσο χωρίς μπλα μπλα?
πρέπει να βγει βρώμα όμως για αυτό και δεν είναι κάτι που γίνεται καθημερινά αλλά σε σπάνιες περιπτώσειςκουτσομπολευουν οι γκομενες μεταξυ τους.εχουν πεσει ηδη πριν τους μιλησει
μια χαρα βγαινει βρωμα.ευκολα μαλιστα .απλα αυτα τα λεω επειδη εχω ακουσει πολλες μπουρδες εδω μεσα.οπως οτι οι γκομενες θελουν χρημα και αλλες τετοιες μπουρδες.μεγαλη πουτσα θελουν και τιποτα αλλο.το χρημα γραμμενο το εχουνπρέπει να βγει βρώμα όμως για αυτό και δεν είναι κάτι που γίνεται καθημερινά αλλά σε σπάνιες περιπτώσεις
μια χαρα βγαινει βρωμα.ευκολα μαλιστα .απλα αυτα τα λεω επειδη εχω ακουσει πολλες μπουρδες εδω μεσα.οπως οτι οι γκομενες θελουν χρημα και αλλες τετοιες μπουρδες.μεγαλη πουτσα θελουν και τιποτα αλλο.το χρημα γραμμενο το εχουν
μπαα δεν νομίζω να είναι τόσο απόλυτα τα πράγματαμια χαρα βγαινει βρωμα.ευκολα μαλιστα .απλα αυτα τα λεω επειδη εχω ακουσει πολλες μπουρδες εδω μεσα.οπως οτι οι γκομενες θελουν χρημα και αλλες τετοιες μπουρδες.μεγαλη πουτσα θελουν και τιποτα αλλο.το χρημα γραμμενο το εχουν
ρε κεστα φαινεσαι σοβαρος μην ασχολεισαι με το λεσιμπαα δεν νομίζω να είναι τόσο απόλυτα τα πράγματα
σαν πιό παλιός κάτι παραπάνω θα ξέρειςρε κεστα φαινεσαι σοβαρος μην ασχολεισαι με το λεσι
καλα ενταξει νημα με τον κρις33
καλα ενταξει νημα με τον κρις33
τι να ξερω με τον παλιοπουστα μας τα εχει κανει τσουρεκια μην του μιλας.Επισης προσεχε και ενα αλλο αρχιδι-ναρκωκουλυριαρη.Πακιστανος βιαστης λεγεταισαν πιό παλιός κάτι παραπάνω θα ξέρεις
γαμησι και στρατιωτικο περιπατο θα σας παωαν δεν σ αρέσει πούλο
γαμησι και στρατιωτικο περιπατο θα σας παω
σε ευχαριστώ δάσκαλε για τις συμβουλές σουτι να ξερω με τον παλιοπουστα μας τα εχει κανει τσουρεκια μην του μιλας.Επισης προσεχε και ενα αλλο αρχιδι-ναρκωκουλυριαρη.Πακιστανος βιαστης λεγεται
κανεις λαθος αν ειδες την απαντηση μου ;) κανονικα πρεπει να μου στειλει πμ και αν δεν της κανω αυτα που εγραψα θα τη πληρωσω αδρακόμπλαρες χθες από το θρεντ με την τύπισα που γαμιέτε με τους μαύρους ;)