περα την πλακα θα στο πουν και αλλοι για τον παπαρα33σε ευχαριστώ δάσκαλε για τις συμβουλές σου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
ο chris33 εχει χασει την επαφη με την πραγματικοτητα
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 742
- Πόντοι
- 656
κανεις λαθος αν ειδες την απαντηση μου ;) κανονικα πρεπει να μου στειλει πμ και αν δεν της κανω αυτα που εγραψα θα τη πληρωσω αδρα![]()
με δονιτές ξέρω κι εγώ
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
αν δεχεται ελα να με παιρνεις ματι ;)με δονιτές ξέρω κι εγώ![]()
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 742
- Πόντοι
- 656
αν δεχεται ελα να με παιρνεις ματι ;)
με τι προσόντα καιμενεεεεε
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.360
- Πόντοι
- 506
Ρε μαγκες μην εξαπτεστε.λεμε καμια μπουρδα να περασει η ωρα![]()
θα σου στειλω και το καυλι μου με πμ προσεχε ;)με τι προσόντα καιμενεεεεε![]()
Ρε μαγκες μην εξαπτεστε.λεμε καμια μπουρδα να περασει η ωρα![]()
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 742
- Πόντοι
- 656
θα σου στειλω και το καυλι μου με πμ προσεχε ;)
ικανό σε έχω
mounta
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
το στοιχημα παει η οχι?διοτι με αποκαλεσες παπατζα και κατι τετοια...ο chris33 εχει χασει την επαφη με την πραγματικοτητα
mounta
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αν εκδιδεται και μου το αποδειξεις θα πεσω απο τα συννεφα,διοτι μια απο τις 2 κολλητες της τα ειχε με τον φιλο μου 6 μηνες,η οποια τον κολλησε κονδτλωματα σαν κερατα.Αλλα αν θες στοιχημα και μου το αποδειξεις,τοτε θα σου δωσω λινκ με βιντεο της φιλης που το τραβηξε ο φιλος(φαινεται στις φωτο της μαριλης ποια ειναι και ποσο κολλητες ειναι) και η κοπελα κανει αμαν να βρει τροπο να το σβησει.εαν σε ενδιαφερει το στοιχημα,διοτι χρηματικο στοιχημα δεν εχει νοημα εδω μεσα,πες μου τι χανεις και συ αν δεν το αποδειξεις.πρεπει να ερθει πισω ο Σαμαρας να σας βαλει παλι σε ταξη...γιατι πηρατε αερα
παει το στοιχημα τελικα????
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Για info για καποια απο τις παραπανω pm.
Αν δεν σου ζητησαν οι ιδιες να το κάνεις, εκανες μεγαλη μαλακια, φιλικά σου το λεω.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.541
- Πόντοι
- 17.085
Πολύ σωστά. YannisKapsonis προσοχή.
mounta
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
το θεμα ειναι πως με αποφευγει για το στοιχημα,αρχικα μας ελεγε "αν δεν ξερουμε μην μιλαμε " και τωρα λουης.Αν δεν σου ζητησαν οι ιδιες να το κάνεις, εκανες μεγαλη μαλακια, φιλικά σου το λεω.
mounta
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
περιμενω να απαντησει επι του θεματος,και αν το δεχεται τι χανει.εαν μπει παλι και κανει την παπια θα το ποσταρω για την τιμη των οπλων και το χαβαλε.τι θα γίνει με το στοίχημα τελικά?ο λαός περιμένει βίντεο
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.360
- Πόντοι
- 506
περιμενω να απαντησει επι του θεματος,και αν το δεχεται τι χανει.εαν μπει παλι και κανει την παπια θα το ποσταρω για την τιμη των οπλων και το χαβαλε.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
είσαι μεγάλη μορφή τύπε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K