ο φιλος σου απο οτι καταλαβα εχει μεγαλο πεος.πηγε στην καφετερια που δουλευει-δουλευε στο θυσειο,δεν ξερω αν ειναι ακομα εκει,της την επεσε και την καρφωσε.δεν ειναι δυσκολο πολυ αν μετρας λιγο σαν αντρας να ριξεις τετοια πουταναρια.πουταναρια ναι μεν,αλλα οχι και να εκδιδοντε,99% δεν το πιστευω εκτος και αν ο απο πανω δεχτει το στοιχημα και το αποδειξει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.206
- Πόντοι
- 506
εχει πολυ μπλα μπλα και χωνεται και δεν κολωνει σε αντιθεση με εμενα που ειμαι σχεσακιας και χεστης ταυτοχρονα.και εχει πηδηξει αρκετα μπορω να πω απο μπαντου και τις μαλακιες αυτες.μου χει πει ιστοριες αβερτες και μια την εζησα κιολας.μιλησε με μια στο μπαντου επιτοπου εκεινη την ωρα απο τα σεπολια και ηρθε σπιτι του και γω εκατσα κρυφα με αλλο φιλο σε διπλα δωματιο και του χα γραψει ατακες να πεταει την ωρα που γαμαγε.κλασαμε στο γελιο.ασχετο,αλλα μου ρθε σαν ιστορια να την πω.
mounta
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ετσι λεει,αλλα δεν τον πολυπιστευωο φιλος σου απο οτι καταλαβα εχει μεγαλο πεος.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
εχει πολυ μπλα μπλα και χωνεται και δεν κολωνει σε αντιθεση με εμενα που ειμαι σχεσακιας και χεστης ταυτοχρονα.και εχει πηδηξει αρκετα μπορω να πω απο μπαντου και τις μαλακιες αυτες.μου χει πει ιστοριες αβερτες και μια την εζησα κιολας.μιλησε με μια στο μπαντου επιτοπου εκεινη την ωρα απο τα σεπολια και ηρθε σπιτι του και γω εκατσα κρυφα με αλλο φιλο σε διπλα δωματιο και του χα γραψει ατακες να πεταει την ωρα που γαμαγε.κλασαμε στο γελιο.ασχετο,αλλα μου ρθε σαν ιστορια να την πω.
Δηλαδη στην σερβιτορα που εριξε απο την καφετερια τι της ειπε? ησουν και εσυ μαζι του? πως χωθηκε?
θα μου πεις σιγα μην θελουνε και τιποτα τρομερες φιλοσοφιες αυτα τα πουταναρια
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.206
- Πόντοι
- 506
ε τότε ας παίξει το στοιχηματάκι να πάρουμε λίγο μάτιστο λαο.το δινω ουτως η αλλως αν θελετε,απροσωποι ειμαστε εδω και δεν μιλαω πλεον με τη κοπελα, απλα τωρα θα περιμενω να δω αν ισχυει το στοιχημα η οχι.
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.206
- Πόντοι
- 506
φιλοσοφίες δε νομιζω να θέλουν.πιστεύω αυτές είναι για πέσιμο στα ίσιαΔηλαδη στην σερβιτορα που εριξε απο την καφετερια τι της ειπε? ησουν και εσυ μαζι του? πως χωθηκε?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
φιλοσοφίες δε νομιζω να θέλουν.πιστεύω αυτές είναι για πέσιμο στα ίσια
Κατσε να μας πει
mounta
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
η σερβιτορα ειανι η φιλη,η μαριλης ξημερωβραδιαζεται εκει,εκτος αν απολυθηκε αυτη δεν ξερω,εχω να τις δω 1 χρονο και.Μαλακιες αν της αρεσεις της γκομενας οτι πιπα και να πεις την εριξες.μονο που αν ισχυει το στοιχημα θα δω την απαντηση το βραδυ,τωρα παω οακα να δω μπασκετ.Δηλαδη στην σερβιτορα που εριξε απο την καφετερια τι της ειπε? ησουν και εσυ μαζι του? πως χωθηκε?
να το πιστεψεις.φιλαρακι που τον εχει 25+ ποντους δεν προλαβαινει να γαμαει.εχει βγει βρωμαοτι τον εχει μεγαλο και του την πεφτουν ολεςετσι λεει,αλλα δεν τον πολυπιστευω
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.206
- Πόντοι
- 506
ισχύει ξέρω ίδια περίπτωσηνα το πιστεψεις.φιλαρακι που τον εχει 25+ ποντους δεν προλαβαινει να γαμαει.εχει βγει βρωμαοτι τον εχει μεγαλο και του την πεφτουν ολες
mounta
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αμα ειναι ετσι να τυπωσω μπλουζα που να το λεει απανωνα το πιστεψεις.φιλαρακι που τον εχει 25+ ποντους δεν προλαβαινει να γαμαει.εχει βγει βρωμαοτι τον εχει μεγαλο και του την πεφτουν ολες
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
η σερβιτορα ειανι η φιλη,η μαριλης ξημερωβραδιαζεται εκει,εκτος αν απολυθηκε αυτη δεν ξερω,εχω να τις δω 1 χρονο και.Μαλακιες αν της αρεσεις της γκομενας οτι πιπα και να πεις την εριξες.μονο που αν ισχυει το στοιχημα θα δω την απαντηση το βραδυ,τωρα παω οακα να δω μπασκετ.
ε ναι ρε αυτο μετραει πιο πολυ απο ολα. Αλλιως οτι μπλα μπλά και να έχεις
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
δεν μιλαμε για μια συγκεκριμενη τωρα...αλλα πως θα βρεις γενικα μια καλη γκομενα το να ριξεις μια συγκεκριμενη ειναι πιο δυσκολο απο το να βρεις γενικα κατι απλα μου φανηκε περιεργο γιατι ετσι οπως το εγραψε σαν εννουσε οτι ο τυπος απλα της την επεσε ρε παιδι μου ασχετα την εμφανιση ειχε το μπλα μπλα και την εριξε
οι σερβιτορες ειναι δυσκολο παιχνιδι οπως και οι μπαργουμαν και ολες αυτες οι νυχτοβιες επειδη γνωριζουν αρκετους τυπους καθε μερα και δεν μπορεις να το παιξεις τοσο μεσα στα πραγματα γιατι υπάρχουν αλλοι πιο μέσα απο σενα επισης πρεπει να προσεχεις πολυ μην κανεις καμια μαλακια και γενικα να εισαι απλος στη προσεγγιση γιατι εχεις μεγαλο ανταγωνισμο
οι σερβιτορες ειναι δυσκολο παιχνιδι οπως και οι μπαργουμαν και ολες αυτες οι νυχτοβιες επειδη γνωριζουν αρκετους τυπους καθε μερα και δεν μπορεις να το παιξεις τοσο μεσα στα πραγματα γιατι υπάρχουν αλλοι πιο μέσα απο σενα επισης πρεπει να προσεχεις πολυ μην κανεις καμια μαλακια και γενικα να εισαι απλος στη προσεγγιση γιατι εχεις μεγαλο ανταγωνισμο
mounta
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αυτο ακριβως,ο φιλος εχει ενα αλφα υψος ομορφια τυπικη και λεγειν διοτι το υψος μονο,που διαθετω και γω,δεν φτανει πλεον.χαιρετω και θα διαβασω μετα το ματς τι παιχτηκε και αν δεχτηκε το στοιχημα ο απο πανωπαίζει το μπλα μπλα αλλά αν είσαι τέρμα χαλιάρης δε τη ρίχνεις μονο με αυτό πρέπει να την έλκεις και σαν εμφάνιση
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.206
- Πόντοι
- 506
όντως οι γκόμενες της νύχτας είναι πιο δύσκολο να σου κάτσουνδεν μιλαμε για μια συγκεκριμενη τωρα...αλλα πως θα βρεις γενικα μια καλη γκομενα το να ριξεις μια συγκεκριμενη ειναι πιο δυσκολο απο το να βρεις γενικα κατι απλα μου φανηκε περιεργο γιατι ετσι οπως το εγραψε σαν εννουσε οτι ο τυπος απλα της την επεσε ρε παιδι μου ασχετα την εμφανιση ειχε το μπλα μπλα και την εριξε
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
όντως οι γκόμενες της νύχτας είναι πιο δύσκολο να σου κάτσουν
εχω εναν γνωστο ο οποιος ειναι μετρ σε ενα νυχτερινο μαγαζι. Στη φάτσα δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο και απο σωμα τα ιδια ισα ισα εχει κοιλια και ειναι λιγο στρουμπουλος παρολαυτα λιγο το μπλα μπλα και η εξωστρεφεια και φυσικα η δουλεια που κανει τον έχουν βγαλει στο ξεφωτο. Παιζει ρολο και ο κυκλος πιστευω ενα 80% παιζει αυτο. ενα 10% το μπλα μπλα και αλλο 10% η εξωστρεφεια. Και απο μπλα μπλα μη φανταστεις 2-3 πραγματακια θελει να έχεις στο μυαλο σου και κινεισαι αναλογα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K