Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
πηγε στην καφετερια που δουλευει-δουλευε στο θυσειο,δεν ξερω αν ειναι ακομα εκει,της την επεσε και την καρφωσε.δεν ειναι δυσκολο πολυ αν μετρας λιγο σαν αντρας να ριξεις τετοια πουταναρια.πουταναρια ναι μεν,αλλα οχι και να εκδιδοντε,99% δεν το πιστευω εκτος και αν ο απο πανω δεχτει το στοιχημα και το αποδειξει.
ο φιλος σου απο οτι καταλαβα εχει μεγαλο πεος.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.206
Πόντοι
506
εχει πολυ μπλα μπλα και χωνεται και δεν κολωνει σε αντιθεση με εμενα που ειμαι σχεσακιας και χεστης ταυτοχρονα.και εχει πηδηξει αρκετα μπορω να πω απο μπαντου και τις μαλακιες αυτες.μου χει πει ιστοριες αβερτες και μια την εζησα κιολας.μιλησε με μια στο μπαντου επιτοπου εκεινη την ωρα απο τα σεπολια και ηρθε σπιτι του και γω εκατσα κρυφα με αλλο φιλο σε διπλα δωματιο και του χα γραψει ατακες να πεταει την ωρα που γαμαγε.κλασαμε στο γελιο.ασχετο,αλλα μου ρθε σαν ιστορια να την πω.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχει πολυ μπλα μπλα και χωνεται και δεν κολωνει σε αντιθεση με εμενα που ειμαι σχεσακιας και χεστης ταυτοχρονα.και εχει πηδηξει αρκετα μπορω να πω απο μπαντου και τις μαλακιες αυτες.μου χει πει ιστοριες αβερτες και μια την εζησα κιολας.μιλησε με μια στο μπαντου επιτοπου εκεινη την ωρα απο τα σεπολια και ηρθε σπιτι του και γω εκατσα κρυφα με αλλο φιλο σε διπλα δωματιο και του χα γραψει ατακες να πεταει την ωρα που γαμαγε.κλασαμε στο γελιο.ασχετο,αλλα μου ρθε σαν ιστορια να την πω.

Δηλαδη στην σερβιτορα που εριξε απο την καφετερια τι της ειπε? ησουν και εσυ μαζι του? πως χωθηκε?

θα μου πεις σιγα μην θελουνε και τιποτα τρομερες φιλοσοφιες αυτα τα πουταναρια

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.206
Πόντοι
506
στο λαο.το δινω ουτως η αλλως αν θελετε,απροσωποι ειμαστε εδω και δεν μιλαω πλεον με τη κοπελα, απλα τωρα θα περιμενω να δω αν ισχυει το στοιχημα η οχι.
ε τότε ας παίξει το στοιχηματάκι να πάρουμε λίγο μάτι

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.206
Πόντοι
506
Δηλαδη στην σερβιτορα που εριξε απο την καφετερια τι της ειπε? ησουν και εσυ μαζι του? πως χωθηκε?

φιλοσοφίες δε νομιζω να θέλουν.πιστεύω αυτές είναι για πέσιμο στα ίσια

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6

η σερβιτορα ειανι η φιλη,η μαριλης ξημερωβραδιαζεται εκει,εκτος αν απολυθηκε αυτη δεν ξερω,εχω να τις δω 1 χρονο και.Μαλακιες αν της αρεσεις της γκομενας οτι πιπα και να πεις την εριξες.μονο που αν ισχυει το στοιχημα θα δω την απαντηση το βραδυ,τωρα παω οακα να δω μπασκετ.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ετσι λεει,αλλα δεν τον πολυπιστευω
να το πιστεψεις.φιλαρακι που τον εχει 25+ ποντους δεν προλαβαινει να γαμαει.εχει βγει βρωμαοτι τον εχει μεγαλο και του την πεφτουν ολες

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.206
Πόντοι
506
να το πιστεψεις.φιλαρακι που τον εχει 25+ ποντους δεν προλαβαινει να γαμαει.εχει βγει βρωμαοτι τον εχει μεγαλο και του την πεφτουν ολες
ισχύει ξέρω ίδια περίπτωση

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
αμα ειναι ετσι να τυπωσω μπλουζα που να το λεει απανω  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
η σερβιτορα ειανι η φιλη,η μαριλης ξημερωβραδιαζεται εκει,εκτος αν απολυθηκε αυτη δεν ξερω,εχω να τις δω 1 χρονο και.Μαλακιες αν της αρεσεις της γκομενας οτι πιπα και να πεις την εριξες.μονο που αν ισχυει το στοιχημα θα δω την απαντηση το βραδυ,τωρα παω οακα να δω μπασκετ.

ε ναι ρε αυτο μετραει πιο πολυ απο ολα. Αλλιως οτι μπλα μπλά και να έχεις

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.206
Πόντοι
506
αν η γκομενα δε γουστάρει όσο και να προσπαθείς δύσκολα την ρίχνεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν μιλαμε για μια συγκεκριμενη τωρα...αλλα πως θα βρεις γενικα μια καλη γκομενα το να ριξεις μια συγκεκριμενη ειναι πιο δυσκολο απο το να βρεις γενικα κατι απλα μου φανηκε περιεργο γιατι ετσι οπως το εγραψε σαν εννουσε οτι ο τυπος απλα της την επεσε ρε παιδι μου ασχετα την εμφανιση ειχε το μπλα μπλα και την εριξε

οι σερβιτορες ειναι δυσκολο παιχνιδι οπως και οι μπαργουμαν και ολες αυτες οι νυχτοβιες επειδη γνωριζουν αρκετους τυπους καθε μερα και δεν μπορεις να το παιξεις τοσο μεσα στα πραγματα γιατι υπάρχουν αλλοι πιο μέσα απο σενα επισης πρεπει να προσεχεις πολυ μην κανεις καμια μαλακια και γενικα να εισαι απλος στη προσεγγιση γιατι εχεις μεγαλο ανταγωνισμο

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.206
Πόντοι
506
παίζει το μπλα μπλα αλλά αν είσαι τέρμα χαλιάρης δε τη ρίχνεις μονο με αυτό πρέπει να την έλκεις και σαν εμφάνιση

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
παίζει το μπλα μπλα αλλά αν είσαι τέρμα χαλιάρης δε τη ρίχνεις μονο με αυτό πρέπει να την έλκεις και σαν εμφάνιση
αυτο ακριβως,ο φιλος εχει ενα αλφα υψος  ομορφια τυπικη και λεγειν διοτι το υψος μονο,που διαθετω και γω,δεν φτανει πλεον.χαιρετω και θα διαβασω μετα το ματς τι παιχτηκε και αν δεχτηκε το στοιχημα ο απο πανω

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.206
Πόντοι
506
δεν μιλαμε για μια συγκεκριμενη τωρα...αλλα πως θα βρεις γενικα μια καλη γκομενα το να ριξεις μια συγκεκριμενη ειναι πιο δυσκολο απο το να βρεις γενικα κατι απλα μου φανηκε περιεργο γιατι ετσι οπως το εγραψε σαν εννουσε οτι ο τυπος απλα της την επεσε ρε παιδι μου ασχετα την εμφανιση ειχε το μπλα μπλα και την εριξε

οι σερβιτορες ειναι δυσκολο παιχνιδι οπως και οι μπαργουμαν και ολες αυτες οι νυχτοβιες επειδη γνωριζουν αρκετους τυπους καθε μερα και δεν μπορεις να το παιξεις τοσο μεσα στα πραγματα γιατι υπάρχουν αλλοι πιο μέσα απο σενα επισης πρεπει να προσεχεις πολυ μην κανεις καμια μαλακια και γενικα να εισαι απλος στη προσεγγιση γιατι εχεις μεγαλο ανταγωνισμο
όντως οι γκόμενες της νύχτας είναι πιο δύσκολο να σου κάτσουν

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μην ακουτε βλακειες.φιλαρακι 180κιλα γαμαει μονο μοντελα με αυτο το προσον μονο.τιποτα αλλο δεν χρειαζεται ειδικα στις μερες μας.τι να το κανουν το μπλα μπλα οταν δουνε τετοιο λουτσο

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
α και επιπλεον αναφερομαι σε βιντεο της δεξιας της χριστινας.περιμενω εξελιξεις το βραδυ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
όντως οι γκόμενες της νύχτας είναι πιο δύσκολο να σου κάτσουν

εχω εναν γνωστο ο οποιος ειναι μετρ σε ενα νυχτερινο μαγαζι. Στη φάτσα δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο και απο σωμα τα ιδια ισα ισα εχει κοιλια και ειναι λιγο στρουμπουλος παρολαυτα λιγο το μπλα μπλα και η εξωστρεφεια και φυσικα η δουλεια που κανει τον έχουν βγαλει στο ξεφωτο. Παιζει ρολο και ο κυκλος πιστευω ενα 80% παιζει αυτο. ενα 10% το μπλα μπλα και αλλο 10% η εξωστρεφεια. Και απο μπλα μπλα μη φανταστεις 2-3 πραγματακια θελει να έχεις στο μυαλο σου και κινεισαι αναλογα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom