Εσύ τί λες;;;fb σημαίνει facebook;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.360
- Πόντοι
- 506
μου φαίνεται λίγο δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.σχεδόν όλες είναι ψωνισμένες εκεί μέσα οπότε δε το βλέπω και ότι καλύτερο.Καλά μην βαράς παιδί μου! Πάντως δεν έχω λογαριασμό στο facebook.Πολλοί λένε ότι μπορείς να δικτυωθείς και να φας καλά αν έχεις φτιάξει καλό προφίλ.
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.360
- Πόντοι
- 506
πρώτη φορά τη βλέπω δε τη ξέρω.φαίνεται καλό από αθήνα είναι?Anastasia Tzouvala,ρε παιδιά αυτή μόλις της έκανα αίτημα το απεδέχθη και της γράφω ένα ευχαριστώ και ότι δεν πρόλαβα να κάνω αίτημα και συ με δέχθηκες και αυτή μου λέει για χαζή μ έχει παίξε μπάλα ρε!!!και δεν είχα στο προφίλ μου εμένα για φωτογραφία αλλά ένα παλιό τραγουδιστή...ξέρει κανείς τίποτα γι αυτήν;;;
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.093
- Πόντοι
- 1.496
Πληροφοριακα μιλωντας,μια κοπελα στη δουλεια καλης εμφανισης,μπαινει καμια φορα στο φεισμπουκ απο το κινητο της.Καθονται λοιπον δυο τρεις γυναικες μαζι και βλεπουν τα σχολια,τα λαικς,τι ομορφη που εισαι μωρο μου και τετοια.Ε,το τι δουλεμα και γελιο παιφτει με τους ηλιθιους πιρφορους δε περιγραφεται.μου φαίνεται λίγο δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.σχεδόν όλες είναι ψωνισμένες εκεί μέσα οπότε δε το βλέπω και ότι καλύτερο.
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.360
- Πόντοι
- 506
δυστυχώς είναι συχνό φαινόμενο.το έχω ζήσει αρκετές φορές.αυτοί οι καληνυχτάκιδες κατέστρεψαν την πιάτσαΠληροφοριακα μιλωντας,μια κοπελα στη δουλεια καλης εμφανισης,μπαινει καμια φορα στο φεισμπουκ απο το κινητο της.Καθονται λοιπον δυο τρεις γυναικες μαζι και βλεπουν τα σχολια,τα λαικς,τι ομορφη που εισαι μωρο μου και τετοια.Ε,το τι δουλεμα και γελιο παιφτει με τους ηλιθιους πιρφορους δε περιγραφεται.
οι περισσοτεροι απο αυτους που ονομαζεις πιρφορους θελουν μονο ενα πουτσο να ριξουν και τιποτα αλλο.δεν ειναι τοσο πιρφοροι οσο φαινονται.Πληροφοριακα μιλωντας,μια κοπελα στη δουλεια καλης εμφανισης,μπαινει καμια φορα στο φεισμπουκ απο το κινητο της.Καθονται λοιπον δυο τρεις γυναικες μαζι και βλεπουν τα σχολια,τα λαικς,τι ομορφη που εισαι μωρο μου και τετοια.Ε,το τι δουλεμα και γελιο παιφτει με τους ηλιθιους πιρφορους δε περιγραφεται.
στο παρεα πρέπει να πληρώνεις για να μιλάς αν θυμάμαι καλά?
H εγγραφή είναι δωρεάν, σε αφήνει να στέλνεις 5 μηνύματα την ημέρα επίσης δωρεάν (για περισσότερα έχει διάφορες χρεώσεις, κάπου στα 2 Ευρώ για απεριόριστα την εβδομάδα). Επίσης, κατόπιν αιτήματος στο άλλο μέλος, αν σε δεχθεί, μπορείτε να μιλάτε από το μέσεντζερ και πάλι δωρεάν. Αν η άλλη όντως ψάχνεται, συνήθως μετά από 1-2 μηνύματα κι εφόσον ενδιαφέρεται θα μιλήσει στο μέσεντζερ. Προσωπικά, όταν κάπως προχωρήσει, μεταβαίνω σε fb ή skype. Από οικονομικής απόψεως (μιλάμε πάντα για ελληνικά σάιτ), δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο οικονομικό και με μεγαλύτερο "κοινό", αν και, το ξαναλέω, τα πράγματα είναι πεσμένα σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.093
- Πόντοι
- 1.496
Εστω.Και τι καταφερνουν;Κοπο,χρονο,προσπαθεια και τρωνε και δουλεμα.Αρκουνται φαινεται μ αυτο,ο καθενας οπως τη βρισκειοι περισσοτεροι απο αυτους που ονομαζεις πιρφορους θελουν μονο ενα πουτσο να ριξουν και τιποτα αλλο.δεν ειναι τοσο πιρφοροι οσο φαινονται.
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.360
- Πόντοι
- 506
και δεν γαμάνε και οι γκόμενες το παίζουν ψιλομίτες εξαιτίας τουςοι περισσοτεροι απο αυτους που ονομαζεις πιρφορους θελουν μονο ενα πουτσο να ριξουν και τιποτα αλλο.δεν ειναι τοσο πιρφοροι οσο φαινονται.
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.360
- Πόντοι
- 506
είμαι νέο μέλος στο παρέα θα το τσεκάρω.προς το παρόν μόνο από ζοο έχω εμπειρίεςH εγγραφή είναι δωρεάν, σε αφήνει να στέλνεις 5 μηνύματα την ημέρα επίσης δωρεάν (για περισσότερα έχει διάφορες χρεώσεις, κάπου στα 2 Ευρώ για απεριόριστα την εβδομάδα). Επίσης, κατόπιν αιτήματος στο άλλο μέλος, αν σε δεχθεί, μπορείτε να μιλάτε από το μέσεντζερ και πάλι δωρεάν. Αν η άλλη όντως ψάχνεται, συνήθως μετά από 1-2 μηνύματα κι εφόσον ενδιαφέρεται θα μιλήσει στο μέσεντζερ. Προσωπικά, όταν κάπως προχωρήσει, μεταβαίνω σε fb ή skype. Από οικονομικής απόψεως (μιλάμε πάντα για ελληνικά σάιτ), δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο οικονομικό και με μεγαλύτερο "κοινό", αν και, το ξαναλέω, τα πράγματα είναι πεσμένα σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.
είμαι νέο μέλος στο παρέα θα το τσεκάρω.προς το παρόν μόνο από ζοο έχω εμπειρίες
Στο zoo πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται και με κουράζει επίσης. Γενικά, φοβάμαι ότι οι χρυσές ημέρες του dating είναι πολλά χρόνια πίσω, τότε όσες έμπαιναν ήταν αποφασισμένες και δεν ήταν πολλά τα τρολ και οι αργόσχολες.
αλλο πιρφορος και αλλο αντιπαραγωγικοςΕστω.Και τι καταφερνουν;Κοπο,χρονο,προσπαθεια και τρωνε και δουλεμα.Αρκουνται φαινεται μ αυτο,ο καθενας οπως τη βρισκει
οι γκομενες δεν εχουν πεινασει.γιαυτο το παιζουν ιστορια.οχι επειδη τους την πεφτουνκαι δεν γαμάνε και οι γκόμενες το παίζουν ψιλομίτες εξαιτίας τους
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.360
- Πόντοι
- 506
τότε γιατί κάτι χοντρές μπάζα το παίζουν ιστορία?οι γκομενες δεν εχουν πεινασει.γιαυτο το παιζουν ιστορια.οχι επειδη τους την πεφτουν
ενοω δεν εχουν πεινασει απο πλευρας βιοπορισμου .η πεινα στη γυναικα ειναι το καλυτερο αφροδισιακοτότε γιατί κάτι χοντρές μπάζα το παίζουν ιστορία?
Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.368
- Πόντοι
- 216
αυτοί οι σαλιάριδες τύπου "μορο μου εισε αγκελος του παραδοισου" και "κουκλα κανε αδδ ειμε μποκ" φταίνε που την έχουν δει μοντέλα όλες οι σαύρες..Πούτσα και ξύλο!!![]()
Πόσο δίκιο έχεις μ@ν μιλάμε για γελοίους τύπους....Εμετός πραγματικά και μετά απορούμε που η κάθε μπαζόλα την βλέπει γκομενάρα!!!
Anastasia Tzouvala,ρε παιδιά αυτή μόλις της έκανα αίτημα το απεδέχθη και της γράφω ένα ευχαριστώ και ότι δεν πρόλαβα να κάνω αίτημα και συ με δέχθηκες και αυτή μου λέει για χαζή μ έχει παίξε μπάλα ρε!!!και δεν είχα στο προφίλ μου εμένα για φωτογραφία αλλά ένα παλιό τραγουδιστή...ξέρει κανείς τίποτα γι αυτήν;;;
Είσαι σίγουρος φίλε πώς δεν έχει και "δώρο έκπληξη" ανάμεσα στα πόδια???
thourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Πολύπλοκη διαδικασία.H εγγραφή είναι δωρεάν, σε αφήνει να στέλνεις 5 μηνύματα την ημέρα επίσης δωρεάν (για περισσότερα έχει διάφορες χρεώσεις, κάπου στα 2 Ευρώ για απεριόριστα την εβδομάδα). Επίσης, κατόπιν αιτήματος στο άλλο μέλος, αν σε δεχθεί, μπορείτε να μιλάτε από το μέσεντζερ και πάλι δωρεάν. Αν η άλλη όντως ψάχνεται, συνήθως μετά από 1-2 μηνύματα κι εφόσον ενδιαφέρεται θα μιλήσει στο μέσεντζερ. Προσωπικά, όταν κάπως προχωρήσει, μεταβαίνω σε fb ή skype. Από οικονομικής απόψεως (μιλάμε πάντα για ελληνικά σάιτ), δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο οικονομικό και με μεγαλύτερο "κοινό", αν και, το ξαναλέω, τα πράγματα είναι πεσμένα σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.214
- Πόντοι
- 2.356
Πόσο δίκιο έχεις μ@ν μιλάμε για γελοίους τύπους....Εμετός πραγματικά και μετά απορούμε που η κάθε μπαζόλα την βλέπει γκομενάρα!!!
Είσαι σίγουρος φίλε πώς δεν έχει και "δώρο έκπληξη" ανάμεσα στα πόδια???
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.214
- Πόντοι
- 2.356
Πληροφοριακα μιλωντας,μια κοπελα στη δουλεια καλης εμφανισης,μπαινει καμια φορα στο φεισμπουκ απο το κινητο της.Καθονται λοιπον δυο τρεις γυναικες μαζι και βλεπουν τα σχολια,τα λαικς,τι ομορφη που εισαι μωρο μου και τετοια.Ε,το τι δουλεμα και γελιο παιφτει με τους ηλιθιουςπιρφορουςδε περιγραφεται.
Μεγάλη Αλήθεια. ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ! ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ! ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ.... ΣΑΣ ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΓΟΜΕΝΕΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΤΑ ΣΑΛΙΑΡΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΡΕ
όταν μια γκόμενα γουστάρει θα στο δείξει με 1.000.000 τρόπους αλλιώς βάραγε κάνοντας τρύπα στο νερό...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 13K