Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Στο zoo τύπε μπορεί σε μισή ώρα με το που θα μπεις να γαμάς αλλά μπορεί και να ψάχνεσαι μήνες και να στην πέφτουν συνέχεια πουστράκια. Αν σου κάτσει η πρώτη περίπτωση με γυναίκα και αυτή ότι νάναι είναι σαν να έπιασες joker.
Παίζει πάλι να σου ζητάνε τίποτε κάρτες paysafe ή τίποτε κάρτες για κινητά. Υπάρχουν και μερικές που ζητάνε να τους κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό για να φύγουν από το χωριό τους. Το αντάλαγμα είναι ότι θα τις γαμάς για πάντα αρκεί να φύγουν από την μιζέρια του χωριού τους. Ενοείτε όταν κάνεις την κατάθεση δεν τη ξάναβρίσκεις ποτέ. Άσε που μπορεί να είναι και ώριμος μουστακλής που τραβάει ζόρια.
Πάντως «παίζω» και εγώ μερικές φορές εκεί μέσα αλλά τζίφος τώρα τελευταία τουλάχιστον.

:bigdick:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Στο zoo τύπε μπορεί σε μισή ώρα με το που θα μπεις να γαμάς αλλά μπορεί και να ψάχνεσαι μήνες και να στην πέφτουν συνέχεια πουστράκια. Αν σου κάτσει η πρώτη περίπτωση με γυναίκα και αυτή ότι νάναι είναι σαν να έπιασες joker.
Παίζει πάλι να σου ζητάνε τίποτε κάρτες paysafe ή τίποτε κάρτες για κινητά. Υπάρχουν και μερικές που ζητάνε να τους κάνεις κατάθεση σε λογαριασό για να φύγουν από το χωριό τους. Το αντάλαγμα είναι ότι θα τις γαμάς για πάντα αρκεί να φύγουν από την μιζέρια του χωριού τους. Ενοείτε όταν κάνεις την κατάθεση δεν τη ξάναβρίσκεις ποτέ. Άσε που μπορεί να είναι και ώριμος μουστακλής που τραβάει ζόρια.
Πάντως «παίζω» και εγώ μερικές φορές εκεί μέσα αλλά τζίφος τώρα τελευταία τουλάχιστον.

:bigdick:
Έχω πετύχει μια φορά παλιά στο zoo μια γκόμενα που ψαχνόταν τρελά, βγήκαμε αλλά επειδή είμαι παντρεμένος δε με άφηνε ούτε να την αγγίξω. Μετά είχα πετύχει μια νυμφομανή από Αθήνα που γούσταρε, κάναμε τηλεφωνικό σεξ κλπ αλλά επειδή εγώ είμαι μακρυά, μετά γνώρισε άλλον και χαθήκαμε. Στο fb είδα ότι παντρεύτηκε με αυτόν. :cheesy: Τον τελευταίο καιρό όντως μου έχουν μιλήσει πουστράκια (που τους κάνω απευθείας μπλοκ), γκόμενες που απλά θέλουν να μπινελικώσουν κάποιον (επίσης κάνω μπλόκ) και στην καλύτερη περίπτωση ερασιτέχνιδες βιζιτούδες που σου το λένε στην ψύχρα, αλλά και αυτό θέλει τύχη.

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
στο ζοο πριν μερικα χρονια, αλλα για παρα πολυ χρονο, επαιζε σταυρολεξιες καποια μελινα αο Πειραια.
μητρα μεγαλη, δουλευε σε ετερια στον Πειραια, παντρεμενη, παιρνοταν πανευκολα, συνηθως απογευμα μετα τις 5 μιση και για καμια ωρα η πρωινα μετα τις 8 μεχρι τισ 9 με εννεα και μιση.
Αδυνατη, μητρα με ανυπαρκτο βυζι αλλα περνοταν με καυλα.

Υποθετω οτι πολλοι συναγωνιστες την εχουν παρει, απο ζοο η παρεα.gr

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.197
Πόντοι
506
στο zoo μιλουσα με μερικα μιλφακκια αλλα ειχα επικεντροθει σε 2.αλλαξαμε σκαιπ μιλουσαμε και απο εκει η μια αθηνα η αλλη επαρχια.τελικα δε προχωρισε γιατι το αφησα.τωρα μπηκα στο παρεα και απο οτι καταλαβα πρεπει να πληρωσω για να μιλησω.αξιζει για το συγκεκριμενο σαιτ?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Απο οτι εχω παρατηρησει τα μιλφ ειναι η δυσκολοτερη κατηγορια αν θες μονο σεξ γιατι οι περισσοτερες ψαχνονται για σχεση.δυσκολα τα μιλφ. οι μικρες πιθανολογω ειναι πιο ευκολες αν θες μονο σεξακι και τιποτα αλλο

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Να μην πληρώσεις συνδρομές με τίποτα δεν αξίζει. Τα μιλφ ψάχνουν κάνα γέρο να του τα πάρουν ή κάνα πιτσιρικά τεκνάκι να τις ξεσκίσει.
μακαρι να ψαχνονταν για σεξ τα μιλφ.αλλα δεν το πιστευω.οι περισσοτερες πεφτουν δυσκολα.αυτο ισχυει και εκτος διαδικτυου.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Να μην πληρώσεις συνδρομές με τίποτα δεν αξίζει. Τα μιλφ ψάχνουν κάνα γέρο να του τα πάρουν ή κάνα πιτσιρικά τεκνάκι να τις ξεσκίσει.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
δηλαδη για να τις ριξεις πρεπει να τις πισεις οτι εισαι εχεμυθος και οτι δεν θα ελεγες οχι σε σχεση μαζι της ειτε αυτο αφορα ιντερνετ ειτε οχι
δεν ξερω ακριβως τι χρειαζεται.απλα μου φαινονται πιο δυσκολες.ισως παιζει ρολο και η ηλικια και οτι εχουν παψει να μαλακιζονται και εχουν σοβαρευτει ψαχνοντας κατι πιο μονιμο.γενικως δεν πιστευω οτι δινουν ευκαιρια σε κατι πιο επιπολαιο ειδικα οταν το βλεπουν οτι ειναι επιπολαιο

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.197
Πόντοι
506
δηλαδη για να τις ριξεις πρεπει να τις πισεις οτι εισαι εχεμυθος και οτι δεν θα ελεγες οχι σε σχεση μαζι της ειτε αυτο αφορα ιντερνετ ειτε οχι

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό.αυτό όμως το βλέπεις και έξω απο γκόμενες κάτω του μετρίου να σου το παίζουν μουνάρες επειδή έχουν μαζέψει πόσα λαικ και πόσα ωραία λόγια στις φωτο τους
μην ασχολεισαι  μαζι τους.γραψτες στα  αρχιδια σου.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τα πάντα παίζουν. Το να γαμήσεις γυναίκα εκεί μέσα είναι το πιό δύσκολο. Άσε που όλες οι πατσαβούρες, χοντρές,τόφαλοι, ψυχωτικές  το παίζουν γκόμενες. Σε αυτό βέβαια φταίμε και εμείς οι σαβουρογάμηδες που τους δίνουμε σημασία.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.197
Πόντοι
506
έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό.αυτό όμως το βλέπεις και έξω απο γκόμενες κάτω του μετρίου να σου το παίζουν μουνάρες επειδή έχουν μαζέψει πόσα λαικ και πόσα ωραία λόγια στις φωτο τους

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
872
Πόντοι
96
Παιδιά ξέρουμε σε ποια σάιτ βάζουν αγγeλία Ασιάτισσεςπου μένουν Ελλάδα ;έχετε ακουστά τίποτα ; :huh:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.197
Πόντοι
506
Παιδιά ξέρουμε σε ποια σάιτ βάζουν αγγeλία Ασιάτισσεςπου μένουν Ελλάδα ;έχετε ακουστά τίποτα ; :huh:
δεν έχω ακούσει τίποτα λογικά δε παίζουν και ασιάτισσες απο ότι έχω καταλάβει.έψαχνα και σε μπουρδέλα πιο παλιά και δε βρήκα τίποτα.μη φανταστεις κάτι ιδιαίτερο μια απλή έρευνα είχα κάνει

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1

αυτοί οι σαλιάριδες τύπου "μορο μου εισε αγκελος του παραδοισου" και "κουκλα κανε αδδ ειμε μποκ" φταίνε που την έχουν δει μοντέλα όλες οι σαύρες..Πούτσα και ξύλο!! :rockon:

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
δεν έχω ακούσει τίποτα λογικά δε παίζουν και ασιάτισσες απο ότι έχω καταλάβει.έψαχνα και σε μπουρδέλα πιο παλιά και δε βρήκα τίποτα.μη φανταστεις κάτι ιδιαίτερο μια απλή έρευνα είχα κάνει

Μόνο Φιλιππινέζες στο Tagged, κι αυτό γιατί σκαμπάζουν Αγγλικά. Συχνά μιλάνε, λιγότερο συχνά μιλάνε πιο "προσωπικά". Θέουν πάρα πολύ υπομονή πάντως και όχι βουρ. Υπόλοιπες εθνικότητες σχεδόν απίθανο πλην εξαιρετικά ειδικών περιπτώσεων, κυρίως λόγω γλώσσας. Κινέζες ούτε για δείγμα, Γιαπωνέζες μόνο στο fb

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Καλησπέρα. Σχετικά με το ashley madison ξέρω ότι είναι μούφα. Παραθέτω λινκ

Εναλλακτικά δοκίμασε parea.gr ή και fatsa.gr(πρόσεχε όμως γιατί παίζουν πολλά τραβέλια και cross dressers=άντρες που τους αρέσει να ντύνονται γυναικεία)

Το παρέα είναι δοκιμασμένο από μένα αλλά θέλει υπομονή. Το δεύτερο θέλει ακόμα περισσότερη υπομονή. Αν υπάρχει κάποιο ακόμα δεν ξέρω. Και για το badoo πάντως δεν έχω ακούσει καλά σχόλια.

Το parea έχει ακόμα μερικά στανταράκια που ψάχνονται για ποιοτικό σεξ. Έχει και μερικά περισσότερα που ενδίδουν στο "τραβάτε με κι ας κλαίω", αλλά το πάνε καλά μετά. Πάντως, ως συνήθως, χειμώνα έως Απρίλη, η κίνηση πέφτει, όσο πλησιάζει ο Αύγουστος, εμφανίζονται διάττοντες αστέρες ποιότητας. Παλαιότερα ήταν καλύτερα τα πράγματα πάντως κι εκεί.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.197
Πόντοι
506
Το parea έχει ακόμα μερικά στανταράκια που ψάχνονται για ποιοτικό σεξ. Έχει και μερικά περισσότερα που ενδίδουν στο "τραβάτε με κι ας κλαίω", αλλά το πάνε καλά μετά. Πάντως, ως συνήθως, χειμώνα έως Απρίλη, η κίνηση πέφτει, όσο πλησιάζει ο Αύγουστος, εμφανίζονται διάττοντες αστέρες ποιότητας. Παλαιότερα ήταν καλύτερα τα πράγματα πάντως κι εκεί.
στο παρεα πρέπει να πληρώνεις για να μιλάς αν θυμάμαι καλά?

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Anastasia Tzouvala,ρε παιδιά αυτή μόλις της έκανα αίτημα το απεδέχθη και της γράφω ένα ευχαριστώ και ότι δεν πρόλαβα να κάνω αίτημα και συ με δέχθηκες και αυτή μου λέει για χαζή μ έχει παίξε μπάλα ρε!!!και δεν είχα στο προφίλ μου εμένα για φωτογραφία αλλά ένα παλιό τραγουδιστή...ξέρει κανείς τίποτα γι αυτήν;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom