ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.221
- Πόντοι
- 506
πάνω από 150 την ώρα?ναι ειμαι σιγουρος απλα ειναι μονο απο στομα σε στομα...και μεσω γνωριμιας...και τσιμπιμενη τιμη....αυτα...
πάνω από 150 την ώρα?ναι ειμαι σιγουρος απλα ειναι μονο απο στομα σε στομα...και μεσω γνωριμιας...και τσιμπιμενη τιμη....αυτα...
πάνω από 150 την ώρα?
εσυ τολμας να αμφισβητεις το master kapsoni?ntroph!Μ@ν είσαι σίγουρος 100% πώς οι συγκεκριμένες εκδίδονται??? Δεν είναι σωστό να ποστάρουμε έτσι φόρα παρτίδα λογαριασμούς fb που έχουμε υπόνοια πώς εκδίδονται!!!
με εκανες και γελασα τρελε ...
300αρι μινιμουμ....500αρι οι περισσοτερες...και χηνες+ καποιες απο αυτες
εμ σου πεταει το τυρι κ σε αρχιζει στα καψονια!
κατάλαβα παλι δεν θα γαμίσω
Εγώ βλέπω στο facebook και σε λοιπά dating sites όπως badoo πχ που σημειωτέον έχουν εξελιχθεί σε ηλεκτρονικοί κατάλογοι εκδιδόμενων γυναικών ή τρανσ,κλπ να υπάρχουν χιλιάδες ΜΠΑΚΟΥΡΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΟΥΝ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ...
Ειδικά στο facebook αυτό έχει παραγίνει, ή άλλη με κάτι μπούτια καθαρίστριας μου βάζει φωτογραφίες (καμμένες απο το φως κάποιου πρωτόλειου προγράμματος επεξεργασίας φωτο) και παριστάνει την κουκλάρα... Και βλέπεις απο κάτω (δεν εννοώ τα like) αλλά πιο πολύ τα σχόλια. Πολλές δε το έχουν ανάγκη ψυχωτικά...
Και αφού δουν ότι αρχίζουν τα μηνύματα "ΒΡΟΧΗΔΟΝ" αρχίζουν να επιλέγουν...
Μετά από λίγες μέρες ή μήνες όσες δεν βρουν τον τέλειο ΞΕΡΝΑΝΕ φιλοσοφίες του τύπου: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ...
ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΝΕΔΗΜΟ
Να με συγχωρούν οι μονταιραίοι και διαχειρισταίοι του site για τα κόκκινα μπόλντ αλλά οι αλήθειες πρέπει να τονίζονται
μην εισαι απολυτος.μπορει στο μελλον να θελησεις να αποκαταστησεις καποια.εκτος αν εισαι παντρεμενος με την εργενικη ζωηΆκου Κρις, στη ζωή δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι. Εν γένει συμφωνώ μαζί σου. Δεν πρόκειται να αποκαταστήσω καμία. Δεν είναι στις βλέψεις μου ωστόσο να αποκαθιστώ καμία.
την πρωτη που ποσταρησες την γνωριζα προσωπικα(πλεον δεν μιλαμε).εαν δεν εχει διπλη ζωη δεν εκδιδεται.οποτε εαν δεν εισαι 100% σιγουρος μην πετας μαλακιες.με εκανες και γελασα τρελε ...
300αρι μινιμουμ....500αρι οι περισσοτερες...και χηνες+ καποιες απο αυτες
την πρωτη που ποσταρησες την γνωριζα προσωπικα(πλεον δεν μιλαμε).εαν δεν εχει διπλη ζωη δεν εκδιδεται.οποτε εαν δεν εισαι 100% σιγουρος μην πετας μαλακιες.
την πρωτη που ποσταρησες την γνωριζα προσωπικα(πλεον δεν μιλαμε).εαν δεν εχει διπλη ζωη δεν εκδιδεται.οποτε εαν δεν εισαι 100% σιγουρος μην πετας μαλακιες.
εαν εκδιδεται και μου το αποδειξεις θα πεσω απο τα συννεφα,διοτι μια απο τις 2 κολλητες της τα ειχε με τον φιλο μου 6 μηνες,η οποια τον κολλησε κονδτλωματα σαν κερατα.Αλλα αν θες στοιχημα και μου το αποδειξεις,τοτε θα σου δωσω λινκ με βιντεο της φιλης που το τραβηξε ο φιλος(φαινεται στις φωτο της μαριλης ποια ειναι και ποσο κολλητες ειναι) και η κοπελα κανει αμαν να βρει τροπο να το σβησει.εαν σε ενδιαφερει το στοιχημα,διοτι χρηματικο στοιχημα δεν εχει νοημα εδω μεσα,πες μου τι χανεις και συ αν δεν το αποδειξεις.εαν εκδιδεται και σου το αποδειξω...ποσα λεφτα θα μου δωσεις?
εαν εκδιδεται και μου το αποδειξεις θα πεσω απο τα συννεφα,διοτι μια απο τις 2 κολλητες της τα ειχε με τον φιλο μου 6 μηνες,η οποια τον κολλησε κονδτλωματα σαν κερατα.Αλλα αν θες στοιχημα και μου το αποδειξεις,τοτε θα σου δωσω λινκ με βιντεο της φιλης που το τραβηξε ο φιλος(φαινεται στις φωτο της μαριλης ποια ειναι και ποσο κολλητες ειναι) και η κοπελα κανει αμαν να βρει τροπο να το σβησει.εαν σε ενδιαφερει το στοιχημα,διοτι χρηματικο στοιχημα δεν εχει νοημα εδω μεσα,πες μου τι χανεις και συ αν δεν το αποδειξεις.
πηγε στην καφετερια που δουλευει-δουλευε στο θυσειο,δεν ξερω αν ειναι ακομα εκει,της την επεσε και την καρφωσε.δεν ειναι δυσκολο πολυ αν μετρας λιγο σαν αντρας να ριξεις τετοια πουταναρια.πουταναρια ναι μεν,αλλα οχι και να εκδιδοντε,99% δεν το πιστευω εκτος και αν ο απο πανω δεχτει το στοιχημα και το αποδειξει.Πως την γνωρισε ο φιλος σου αυτην?
πηγε στην καφετερια που δουλευει-δουλευε στο θυσειο,δεν ξερω αν ειναι ακομα εκει,της την επεσε και την καρφωσε.δεν ειναι δυσκολο πολυ αν μετρας λιγο σαν αντρας να ριξεις τετοια πουταναρια.πουταναρια ναι μεν,αλλα οχι και να εκδιδοντε,99% δεν το πιστευω εκτος και αν ο απο πανω δεχτει το στοιχημα και το αποδειξει.
το βίντεο θα το δώσεις στο λαό η το κρατάς πριβέ?εαν εκδιδεται και μου το αποδειξεις θα πεσω απο τα συννεφα,διοτι μια απο τις 2 κολλητες της τα ειχε με τον φιλο μου 6 μηνες,η οποια τον κολλησε κονδτλωματα σαν κερατα.Αλλα αν θες στοιχημα και μου το αποδειξεις,τοτε θα σου δωσω λινκ με βιντεο της φιλης που το τραβηξε ο φιλος(φαινεται στις φωτο της μαριλης ποια ειναι και ποσο κολλητες ειναι) και η κοπελα κανει αμαν να βρει τροπο να το σβησει.εαν σε ενδιαφερει το στοιχημα,διοτι χρηματικο στοιχημα δεν εχει νοημα εδω μεσα,πες μου τι χανεις και συ αν δεν το αποδειξεις.
εχει πολυ μπλα μπλα και χωνεται και δεν κολωνει σε αντιθεση με εμενα που ειμαι σχεσακιας και χεστης ταυτοχρονα.και εχει πηδηξει αρκετα μπορω να πω απο μπαντου και τις μαλακιες αυτες.μου χει πει ιστοριες αβερτες και μια την εζησα κιολας.μιλησε με μια στο μπαντου επιτοπου εκεινη την ωρα απο τα σεπολια και ηρθε σπιτι του και γω εκατσα κρυφα με αλλο φιλο σε διπλα δωματιο και του χα γραψει ατακες να πεταει την ωρα που γαμαγε.κλασαμε στο γελιο.ασχετο,αλλα μου ρθε σαν ιστορια να την πω.Ναι ισχυει.
Ο φιλος σου τι έχει και θεωρεις οτι μετράει σαν αντρας?
στο λαο.το δινω ουτως η αλλως αν θελετε,απροσωποι ειμαστε εδω και δεν μιλαω πλεον με τη κοπελα, απλα τωρα θα περιμενω να δω αν ισχυει το στοιχημα η οχι.το βίντεο θα το δώσεις στο λαό η το κρατάς πριβέ?