Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
μαλλον κατι παιζεται σε αυτη την ιστορια!μηπως παιζει αλλος?και δεν σου το εχει πει??

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
αντε βρε παλιοαρχιδι που μου γαμας και απο πανω / σε εκανα ανθρωπο / παιδια ξερετε ποιος μιλαει τωρα : ανθρωπος που εχει βγει περιπου με 1000 γυναικες απο τσατ και msn / ντροπη σου ....

προσπαθω να τους διωξω ολους απο το τσατ για να το χω μονοπωλιο παλι..θελω να διωξω και κατι αρχιδια σαν εσενα που εμαθα μπαινεις στο zoo( γιατι νομιζες οτι εκει μπαινουν τα ζωα τετοιος που εισαι) και μου ειχες και το Nick datsunokarpouza42 νομιζοντας οτι μ αυτο θα βγαλεις γκομενα παλιοφουστη.

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Κατευθειαν στο θεμα.δε μου χει ξανατυχει να θελω να γνωρισω μια κοπελα απο το μσν..
Μιλαμε με τη κοπελα τους τελευταιους μηνες.Σχεδον καθημερινα μαλιστα(αρα υπαρχει μια οποια οικειοτητα τηρουμενων των αναλογιων φυσικα)..
Εχουμε δει ο ενας τον αλλον απο φωτογραφιες επισης.ΠΟλυ γλυκια κοπελα.Πλαγιως που το χει φερει,της αρεσω και γω[/color].
Ε και γιατι δε κανονιζουμε να βρεθουμε θα μου πειτε.Εχω κανει ηδη 1 προσπαθεια..πριν καιρο.Ως δικαιολογια ανεφερε ομως οτι δεν συνηθιζει να βγαινει με αγνωστους.(σε ενα βαθμο εχει δικιο)βεβαια αν δεν βρεθουμε καποτε θα συνεχισουμε να ειμαστε 2 γνωστοι αγνωστοι.Ενταξει μεταξυ μας δε περιμενα κιολας να δεχτει αμεσως και να μου πει ναι αγορι μου..παμε..(αλλα οταν μιλαμε επι μηνες σε καθημερινη βαση,θελεις να γνωρισεις τον αλλον)
θελω ενα χερι βοηθειας απο τους εμπειρους σε αυτο..δν ξανα μου χει τυχει να θελω να προτεινω σε κοπελα απο το μσν να γνωριστουμε..Σιγουρα θελει ''κοπο'' και ''τροπο''..Απο κοπο αλλο τιποτα..θελω τις οποιες συμβουλες σας απ οσους τους εχει συμβει κατι αντιστοιχο..Δεν ειναι κ ευκολο να πεισεις μια κοπελα που δε σε χει δει ποτε να δεχτει να βγει μαζι σου για καφε(δεν ειναι κ τοοοσο δυσκολο ομως)
Κατα συμπτωση οι προηγουμενες σχεσεις μας τελειωσαν ταυτοχρονα πριν λιγους μηνες.
Δε ξερω γαμωτο,ειναι οντως δυσκολο ή ειναι πιο ευκολο τελικα και μενα μου φαινεται βουνο και πιο δυσκολο να τη πεισω? :huh:

Για να μη 8ελει - 8α ναι καμια μοσχαροκεφαλη που εχει βαλει φωτο "μαιμου"..
Γραψτη στ @@ σου και καντη και block να ισιωσει.. :grin:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δε μπορω να βγω με καποιον που παλια ΕΨΑΧΝΕ ΤΡΑΝΣ!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

ελα βρε μωρο μου....τι κι αν εψαχνα...αφου δεν βρηκα τελικα.....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
πες της να βγαλει μια φωτο που με το δεξι χερι να ξυνει το κεφαλι της και με τον αριστερο δεικτη να καθαριζει τη μυτη της για να εξακριβωσεις αν οι γωτο ειναι αληθινες.....

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
πες της να βγαλει μια φωτο που με το δεξι χερι να ξυνει το κεφαλι της και με τον αριστερο δεικτη να καθαριζει τη μυτη της για να εξακριβωσεις αν οι γωτο ειναι αληθινες.....
TI εξυπναδα!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μωρο μου....μαναρι μου...κοριτσαρα μου...θα διαπιστωσεις απο κοντα την εξυπναδα μου...θα στην δειξω και με vga και με mms και μ οτι θες...ειμαι στον ογκο εξυπναδας τωρα...
μπουχαχαχαχα
τελος παντων σταματαω μην γαμησω το θρεντ του παιδιου....

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
μωρο μου....μαναρι μου...κοριτσαρα μου...θα διαπιστωσεις απο κοντα την εξυπναδα μου...θα στην δειξω και με vga και με mms και μ οτι θες...ειμαι στον ογκο εξυπναδας τωρα...
μπουχαχαχαχα
τελος παντων σταματαω μην γαμησω το θρεντ του παιδιου....
δηλαδη

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1

της ειπα να βγαλει καινουριες φωτο οταν αλλαξε το μαλλακι της και μου της εδειξε.πιο ευκολα να μην ειμαι εγω παρα να μην ειναι αυτη..ειμαι σιγουρος σε αυτο. :dancing:
μαλλον κατι παιζεται σε αυτη την ιστορια!μηπως παιζει αλλος?και δεν σου το εχει πει??

Οχι δε παιζει.θα μου το χε πει.αλλωστε πιο πολυ μιλαει μαζι μου.που τον βρηκε?στη τσεπη τον ειχε?
παιζει μαριαννα οτι φοβαται..αυτο θελω να της εξηγησω να διωξει την οποια διστακτικοτητα..αλλωστε εγω τα εμβολια μου τα χω κανει! :grin:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Οχι δε παιζει.θα μου το χε πει.αλλωστε πιο πολυ μιλαει μαζι μου.που τον βρηκε?στη τσεπη τον ειχε?
παιζει μαριαννα οτι φοβαται..αυτο θελω να της εξηγησω να διωξει την οποια διστακτικοτητα..αλλωστε εγω τα εμβολια μου τα χω κανει! :grin:
οχι αυτο που λες δεν το δεχομαι θα τη φας δηλαδη??τι θα της κανεις εαν πιει ενα καφε??

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
οχι αυτο που λες δεν το δεχομαι θα τη φας δηλαδη??τι θα της κανεις εαν πιει ενα καφε??

Έχει δίκιο η Μαριάννα. Εδώ αυτή δεν είχε πρόβλημα να πιει καφέ με όλα τα μέλη του site και η δικιά σου κωλώνει να (τον) πιει με εσένα?

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1

δεν ειχα στο μυαλο μου να της κανω κατι..ουτε να τη φαω ουτε να τη ψησω..δεν εχω κληση στο καννιβαλισμο(οχι ακομα)
:grin:
αμα συνεχισει ομως θα εχω λογο πλεον.. ;)
οντως μαριαννα..οι ανθρωπινες σχεσεις οπως κ αν αυτες προκυπτουν ειναι κατι πανεμορφο..

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
η δικη μου πρωτοβουλια συναντησης το ειπαμε αναβληθηκε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom