marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ολοι γνωριζουν το γιατι!το εγραψαΓιατί όμως?
ολοι γνωριζουν το γιατι!το εγραψαΓιατί όμως?
η δικη μου πρωτοβουλια συναντησης το ειπαμε αναβληθηκε!!
ολοι γνωριζουν το γιατι!το εγραψα
και οποιος εισαι εσυ που θα καθορισεις το φυλο των χρηστων εδω?ε κομπλεξικε μουλαρε???Βασικά στα αρχίδια μας για την όποια πρωτοβουλία σου και για σένα και για όλες τις χαμούρες που μπαίνουν στο site.
Πότε θα δίνετε ρε mods μόνο μια επιλογή φύλου για τους χρήστες που μπαίνουν στο φόρουμ;ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΕΣ.
Μπαίνει το κάθε ρετάλι , εκμεταλεύεται τη σεξουαλική πείνα ορισμένων και γαμάει ένα φόρουμ ολόκληρο. ΟΥΣΤ
στο θρεντ που ειχα ανοιξει το εγραψαΔεν το γνωρίζουν όλοι. Πού το έγραψες?
στο θρεντ που ειχα ανοιξει το εγραψα
τους λογους τους εγραψα.γιατι καποιοι κακοπροαιρετα αρχισαν να μου τη λενε .και υπονοουσαν παρα πολλαΚαι γιατί το κλείδωσες το thread?
μονο και μονο που με λες εσυ ρε λακι κοπρο μου φτανει...θελω να χω κατι δικο σου...εστω και βρησια....Α ρε πότε θα ξαναέρθουν τα Σχολαρχεία που έδερναν οι δάσκαλοι με το χάρακα για να μάθουν οι κόπροι ορθογραφία ...
Με τους τωρινούς δασκάλους Τσε-Γκεβάρα πάμε κατά διαόλου ...
χεστο μωρο μου...δηλαδη
αφου αρχισατε να της κολατε και θελατε να την βγαλετε γκομενα,πως να μην το κλειδωσει το μωρο μου το σεμνο και ταπεινο????Και γιατί το κλείδωσες το thread?
τους λογους τους εγραψα.γιατι καποιοι κακοπροαιρετα αρχισαν να μου τη λενε .και υπονοουσαν παρα πολλα
πολυ κοινοτυπο θεμα γιαυτο διαβασα μονο 1 σελιδα...ολοι οσοι περασαν καποιο χρονο στο νετ εχουν πεσει σε μπαζα που λες.προσεχε μη βγει μπαζο.την εχω πατησει για αυτο στο λεω
εχεις σκεφτει μηπως ειναι καμμια απο τις "πρωην" ???Κατα συμπτωση οι προηγουμενες σχεσεις μας τελειωσαν ταυτοχρονα πριν λιγους μηνες.
larousse σε μενα οι ειρωνειες να λειπουν!!!μην τα βαζεις μαζι μου!επι του θεματος γραψε!μαριαννα κουκλα μου
ηθελα να ηξερα τι παιρνεις και εισαι
δε μπορω να βγω με καποιον που παλια ΕΨΑΧΝΕ ΤΡΑΝΣ!!!
Παιδιά δεν ισχύει το name αυτό. Λάθος. ειμαι μαλάκας. δεν έχω πάει ποτε με αυτή την κοπέλα. ειπα ψέματα.helen29
εχει και φωτο της