Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
η δικη μου πρωτοβουλια συναντησης το ειπαμε αναβληθηκε!!

Βασικά στα αρχίδια μας για την όποια πρωτοβουλία σου και για σένα και για όλες τις χαμούρες που μπαίνουν στο site.

Πότε θα δίνετε ρε mods μόνο μια επιλογή φύλου για τους χρήστες που μπαίνουν στο φόρουμ;ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΕΣ.

Μπαίνει το κάθε ρετάλι , εκμεταλεύεται τη σεξουαλική πείνα ορισμένων και γαμάει ένα φόρουμ ολόκληρο. ΟΥΣΤ

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Βασικά στα αρχίδια μας για την όποια πρωτοβουλία σου και για σένα και για όλες τις χαμούρες που μπαίνουν στο site.

Πότε θα δίνετε ρε mods μόνο μια επιλογή φύλου για τους χρήστες που μπαίνουν στο φόρουμ;ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΕΣ.

Μπαίνει το κάθε ρετάλι , εκμεταλεύεται τη σεξουαλική πείνα ορισμένων και γαμάει ένα φόρουμ ολόκληρο. ΟΥΣΤ
και οποιος εισαι εσυ που θα καθορισεις το φυλο των χρηστων εδω?ε κομπλεξικε μουλαρε???

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.192
Πόντοι
216
Φίλε μου κι εγώ με τη σειρά μου δεν θέλω να σ'απογοητεύσω, αλλά μάλλον χάνεις το καιρό σου κι έχεις αρχίσει και χαλιέσαι κατά κάποιο τρόπο, απ'ότι έχω καταλάβει τουλάχιστον,
οπότε "κόβε λάσπη" σιγά σιγά κι αν σε ρωτήσει που χάθηκες και τι συμβαίνει και δεν απαντάς στα μηνύματά της κλπ. πες της πως σε κούρασε αυτή η κατάσταση και ότι το να γνωριστήτε από κοντά είναι πλέον μονόδρομος και πίστεψέ με αν της έχεις κεντρίσει αρκετά το ενδιαφέρον θα το επιδιώξει από μόνη της να βγείτε, τουλάχιστον για καφέ, προκειμένου να μην χαθείτε.
Βέβαια αν το κάνεις αυτό κοίτα μετά μη "κοτέψεις" και κάνεις πάλι εσύ την κίνηση να της πεις να βρεθείτε γιατί τότε θα σε περάσει για "κούλη" και θα σ'έχει για τα "πανηγύρια",
τίποτα εσύ στο ύψος σου την  :badair: και την κάνεις και ΤΕΛΟΣ.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Α ρε πότε θα ξαναέρθουν τα Σχολαρχεία που έδερναν οι δάσκαλοι με το χάρακα για να μάθουν οι κόπροι ορθογραφία ...

Με τους τωρινούς δασκάλους Τσε-Γκεβάρα πάμε κατά διαόλου ...
μονο και μονο που με λες εσυ ρε λακι κοπρο μου φτανει...θελω να χω κατι δικο σου...εστω και βρησια....
χεστο μωρο μου...
Και γιατί το κλείδωσες το thread?
αφου αρχισατε να της κολατε και θελατε να την βγαλετε γκομενα,πως να μην το κλειδωσει το μωρο μου το σεμνο και ταπεινο???? :grin:

J_blues

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μπορει παντως μεσω msn/dating site να προκυψει ο,τιδηποτε. Απο απλο καφε, εως σεξ, η και σχεση. Ολα παιζουν, ομως οπως αναφερθηκε παραπανω, σημασια εχει να μην μενεις καιρο μονο σε αυτη την επικοινωνια...μετα απο ενα σχετικα ευλογο αριθμο μηνυματων, προχωρας στο τηλ, και μετα συναντηση και τοτε βλεπεις στ'αληθεια, δλδ και οι 2 βλεπουν..παντα παιζει κι εσυ να μην αρεσεις στον αλλον. Το σιγουρο ομως ειναι οτι αν το κουραζουμε πολυ μονο στο msn, τοτε μαλλον δεν βγαινει τπτ, η μπορει να ειναι και μουφα η φαση. Αυτα τα λιγα και καλημερα.

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Οι περισσότεροι συναγωνιστές τα έχουν αναφέρει σχεδόν όλα ... πάντως για να παραθέσω και προσωπικές εμπειρίες ... όντως μόνο μπλα μπλα από msn, email και τα συναφή κάπου σε βάθος χρόνου θα κουράσει ... πιστεύω ότι καλύτερα να επιδιώξεις μια συνάντηση έστω με ότι όρους τεθούν για να είναι όλοι άνετοι και να μην κομπλάρουν ... και αν εισπράξεις αρνητική απάντηση τότε τί είχες τί έχασες .. όμως σίγουρα δεν θα την ξαναδείς με το ίδιο μάτι ... και μάλλον η επαφή θα ατονίσει ... άλλωστε έχεις πάντα τη δυνατότητα να μην "εμφανίζεσαι" στο msn αν θες να αποτραβηχτείς.
Aπό την άλλη αν κάτσει meeting .. κυρίως ψυχραιμία για να αξιολογηθεί η επαφή όσο καλύτερα και να μην παρασυρθείς από το οτιδήποτε.

Αυτά τα ολίγα ... και καλά αποτελέσματα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και που είναι η δυσκολία στο να πεις σε μια κοπέλα να βγείτε????
Απλά δεν θα πρέπει να είναι η επόμενη φράση μετά το "Γεια σου" γιατί το πιο λογικό θα είναι να πάρεις τον μπούλο!Και από την άλλη δεν θα πρέπει να το καθυστερήσεις πολύ γιατί αν η κοπέλα "ψάχνεται" και δεν είναι μαλακισμένο θα βγει με κάποιον άλλο...οπότε πάλι τον μπούλο! ;)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
μαριαννα κουκλα μου :think:

ηθελα να ηξερα τι παιρνεις και εισαι :uglystupid:

avenger

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
προσεχε μη βγει μπαζο.την εχω πατησει για αυτο στο λεω
πολυ κοινοτυπο θεμα γιαυτο διαβασα μονο 1 σελιδα...ολοι οσοι περασαν καποιο χρονο στο νετ εχουν πεσει σε μπαζα που λες.
δεν καταλαβα ανοιξες θεμα για να συμβουλευτεις ?η να μιλησεις γενικα για το Msn και τα τυφλα ραντεβου?

gigantios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ηθελα να ρωτησω αν ειναι κανενας εγγεγραμενος σε σαιτ ερωτικων γνωριμιων.κι αν ναι τι γινετε μ΄αυτα,γινετε κανα παιχνιδι η ειναι απατη.παραδειγμα εγω εχω γραφτει στο adultfriendfinder.com αλλα παρολο που ειμαι premium μελος και εχω στειλει αρκετα μυνηματα δεν ελαβα κανενα.δεν εχω βαλει φωτο βεβαια γιατι καπως φοβαμαι αλλα μπορει και να το κανω.τι γνωμη και εμπειρια εχετε εσεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom