Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ηθελα να ρωτησω αν ειναι κανενας εγγεγραμενος σε σαιτ ερωτικων γνωριμιων.κι αν ναι τι γινετε μ΄αυτα,γινετε κανα παιχνιδι η ειναι απατη.παραδειγμα εγω εχω γραφτει στο adultfriendfinder.com αλλα παρολο που ειμαι premium μελος και εχω στειλει αρκετα μυνηματα δεν ελαβα κανενα.δεν εχω βαλει φωτο βεβαια γιατι καπως φοβαμαι αλλα μπορει και να το κανω.τι γνωμη και εμπειρια εχετε εσεις;
προσωπικα δεν ειμαι γραμμενος πουθενα αλλα αν ψαξεις πηγες θα δεις οτι προκειται συνηθως περι απατης.προσφατο παραδειγμα τα μηνυματα που στελνανε διαφορες ρωσιδες κτλ λεγοντας οτι ειδαν τη φωτογραφια σου εκει και σε ερωτευτηκαν κτλ και το μονο που θελουν ειναι 200ευρω για βιζα και μαλακιες.σκεψου το και λογικα,ειναι δυνατον κατι που γινεται σε τοσο μεγαλη κλιμακα να ειναι απολυτως καθαρο??

gigantios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μαλλον εχεις δικιο φιλε τι να πω.παντως παλιοτερα ειχα γνωρισει γκομενα απο αλλο σαιτ οχι καμμια μου--ρα βεβαια αλλα επειδη θελω να μπω κατευθειαν στο ζουμι,δεν μας περνει τωρα για "αγαπες και λουλουδια"γι αυτο γραφτηκα εκει.Λεω να βγαλω φωτο τον πουτσο μου οπως εχουν κανει πολλοι μπας και γινει τιποτα(λες να τον γνωρισει καμμια η να χω προβλημα)και υστερα λενε οτι θελουν σεξ και αχαλινωτες καταστασεις..

Επισκέπτης
μαλλον εχεις δικιο φιλε τι να πω.παντως παλιοτερα ειχα γνωρισει γκομενα απο αλλο σαιτ οχι καμμια μου--ρα βεβαια αλλα επειδη θελω να μπω κατευθειαν στο ζουμι,δεν μας περνει τωρα για "αγαπες και λουλουδια"γι αυτο γραφτηκα εκει.Λεω να βγαλω φωτο τον πουτσο μου οπως εχουν κανει πολλοι μπας και γινει τιποτα(λες να τον γνωρισει καμμια η να χω προβλημα)και υστερα λενε οτι θελουν σεξ και αχαλινωτες καταστασεις..
αμα θες πηδημα πηγαινε σε σπιτι γιατι να ασχολεισαι με σαιτ γνωριμιων.αμα τον γνωρισει καμμια πες της οτι τον πρωωθεις

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Το thread συγχωνεύτηκε...

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Στα dating sites και το τσατ προσπαθείς να σου δώσει σημασία η όποια θεόχοντρη , μπαζόλα κατίνα που εν τω μεταξύ έχει άλλους 50 υποψήφιους να προσπαθούν να τους απαντήσει.Άλλες απαιτούν φωτογραφία (κάποιον "κούκλο" ζητάνε) τη στιγμή που οι ίδιες πιθανώς να μη βλέπονται.Ταυτόχρονα απαξιούν να βάλουν φωτογραφία.Εντωμεταξύ αναλογία αντρών-γυναικών 20:1.
Πώς καταντήσαμε έτσι δεν έχω καταλάβει... 

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν για το συγκεκριμένο θέμα έχω άποψη. Έχω μιλήσει να πω με 200 είναι λίγοι Από τους διακόσιους άξιζαν οι τρεις όλοι οι άλλοι είτε ήταν κομπλεξικοί σαραντάρηδες παντρεμένοι ή χωρισμένοι που χαν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια είτε φλωράκια του αισχύστου είδους. Αυτοί που άξιζαν τώρα ήταν τριαντάρηδες καλά παιδιά με άποψη και κυρίως χωρίς κανένα κόμπλεξ. Ο ένας ζήταγε πράγματα που εγώ δεν μπορώ να δώσω -παντρεμένη γαρ- με τον άλλο παίχτηκαν κάτι βλακείες οκ παίχτηκε και από το άλλο καλός δεν λέω -καλά αυτόν τον τρέλλανα με ακούει και τρέχει το μεγάλο δε πατατρακ το πάθε όταν έμαθε ότι ειναι όχι ο δεύτερος αλλά ο τρίτος........ όσο για τον τρίτο και καλύτερο που ήταν και το πρώτο μου τσατ μμμμμμμμ περνάμε υπέροχα αν και πρέπει να το τελειώνω γιατί έχουν αρχίσει και γίνονται επικίνδυνα τα πράγματα και ξεφεύγουν από τους αρχικούς μου στόχους.
Γενικά δεν βγαίνω με άτομα από τσατ είτε φιλικά είτε ερωτικά αν δεν τα ψάξω πρώτα καλά και δεν εννοώ μόνο φάτσα αλλά κυρίως συμπεριφορά και ξεκάθαρες απόψεις για το τι ζητάνε

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Πριγκηπισσα συμφωνα μαζι σου!!καθοτι και ομοιοπαθης!! (παντρεμενος!)
και μενα μου τυχαν μερικες.....δυστυχως ολες μπαζα!και θελαν πολλα μετα...ερχοντουσαν και κατω απο το γραφειο...αστα χαλια μαυρα....

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Λοιπόν για το συγκεκριμένο θέμα έχω άποψη. Έχω μιλήσει να πω με 200 είναι λίγοι Από τους διακόσιους άξιζαν οι τρεις όλοι οι άλλοι είτε ήταν κομπλεξικοί σαραντάρηδες παντρεμένοι ή χωρισμένοι που χαν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια είτε φλωράκια του αισχύστου είδους. Αυτοί που άξιζαν τώρα ήταν τριαντάρηδες καλά παιδιά με άποψη και κυρίως χωρίς κανένα κόμπλεξ. Ο ένας ζήταγε πράγματα που εγώ δεν μπορώ να δώσω -παντρεμένη γαρ- με τον άλλο παίχτηκαν κάτι βλακείες οκ παίχτηκε και από το άλλο καλός δεν λέω -καλά αυτόν τον τρέλλανα με ακούει και τρέχει το μεγάλο δε πατατρακ το πάθε όταν έμαθε ότι ειναι όχι ο δεύτερος αλλά ο τρίτος........ όσο για τον τρίτο και καλύτερο που ήταν και το πρώτο μου τσατ μμμμμμμμ περνάμε υπέροχα αν και πρέπει να το τελειώνω γιατί έχουν αρχίσει και γίνονται επικίνδυνα τα πράγματα και ξεφεύγουν από τους αρχικούς μου στόχους.
Γενικά δεν βγαίνω με άτομα από τσατ είτε φιλικά είτε ερωτικά αν δεν τα ψάξω πρώτα καλά και δεν εννοώ μόνο φάτσα αλλά κυρίως συμπεριφορά και ξεκάθαρες απόψεις για το τι ζητάνε
Δεν διευκρίνησες τελικά.
Βγήκες η δεν βγήκες για καφέ ή ότι άλλο;

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
καλως ηρθες κοπελια...μιας κ εχεις αποψη για το θεμα ολες αυτες οι γκομενιτσες που ειναι εκει μεσα ξερεις αν καποιες απο αυτες πληρωνοντε απ το σαιτ?

sosat

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Το βασικοτερο ειναι αν ολες αυτες οι αγγελιες ειναι αληθινες , δηλ. ειλικρινεις ???????
Μαλλον οι περισοτερες ειναι στημενες...........
Αν καποιος συν .. αδελφος εχει αλλες εμπειριες παρακαλω να τις καταθεσει

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πριγκηπισσα συμφωνα μαζι σου!!καθοτι και ομοιοπαθης!! (παντρεμενος!)
και μενα μου τυχαν μερικες.....δυστυχως ολες μπαζα!και θελαν πολλα μετα...ερχοντουσαν και κατω απο το γραφειο...αστα χαλια μαυρα....

λοιπόν φίλε μου γι αυτό λέω ότι θέλει πρώτα καλό και προσεκτικό ψάξιμο ειδικά για μας τους ομοιοπαθεπείς στο φινάλε άμα το χει το πεπρωμένο σου να χωρίσεις να χωρίσεις αλλά να το θες εσύ κι όχι να το θέλουν οι άλλοι και να γίνεις και ρόμπα ξεκούμπωτη γιατί όπως ξέρεις ουδέν κρυπτόν υπό το φως του ηλίου.......
Όσο για μπάζα που αναφέρεις περί ορέξεως κολοκυθόπιττα φίλε μου αυτούς αίφνις που γουστάρω εγώ εμφανισικά οι φίλες μου τους θεωρούν μπάζα Αβυσσος η ψυχή κλπ κλπ κλπ
Εύχομαι την άλλη φορά να είσαι πιο τυχερός

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φυσικά και βγήκα για καφέ με δύο το προχωρήσα και κατά new victory μεριά  ;)
και με τον τρίτο αυτό που μείναμε στον καφέ έχουμε πολύ καλές φιλικές σχέσεις δεν τα βρήκαμε ερωτικώς αλλά είναι εξαιρετικό παιδί και γουστάρω τρελλά που τα λέμε.......
Για αυτούς που το προχώρησα τώρα με τον έναν είμαστε ακόμη μαζί και περνάμε υπέροχα με τον άλλο γίναν κάτι βλακείες και το κόψαμε κακώς βεβαίως αλλά that's life
Επίσης ευχαριστώ για το καλωσόρισμα αλλά για τις αγγελίες και το άλλο θέμα για τις κοπέλες δεν γνωρίζω δεν απαντώ
Εκείνο που θέλω να σας πω είναι ειδικά για το zoo ότι πολλές κυρίες μπαίνουν μόνο για χαβαλέ και ενώ μπορεί να σας τάξουν λαγούς με πετραχήλια στην ουσία σας δουλεύουν ψιλό γαζί
Για τα θέμα <<μπάζα>> τα είπα και πιο πάνω περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και να σας το πω στα ίσα? Φαινόμαστε οι γκόμενες φίλτατοι απ΄τον τρόπο που θα πούμε <<γειά>> ο έξυπνος ο άντρας μας καταλαβαίνει.......Αλλωστε μη μου πείτε ότι δεν σας έχουν τύχει αφενός γκομενάρες <<αγαμήτου>> αφετέρου λιγότερο γκομενάρες <<παραγαμήτου>>.......
Η επιλογή δικιά σας βέβαια και καλό βόλι.......

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
Βρε κατι μου θυμιζει η ολη ιστορια, μπας και εισαι η Μελινα απο Πειραια??

Τετοια ομοιτητα στα γεγονοτα τι να πω προτοφανης.

Επισκέπτης
Να καταθεσω και την δικη μου εμπειρια-θητεια στις γνωριμιες απο το ιντερνετ.
Εχω κανει μερικες, πολλες δεν οδηγησαν σε σεξ σε διαφορα site και messengers.
Αυτες που οδηγησαν σε σεξ ειναι 3 απο το ΙCQ ολως παραδοξως και μαλιστα πριν αρκετα χρονια, περι το 2000-2002. Kαι σημειωτεον ειναι οτι και οι τρεις ητανε πολυ μανουλια. Περισσοτερα:
1η 1,80 μελανουρι ομορφο νταρτνανικο με το οποιο βρισκομασταν για 2-3 καλοκαιρια απο το 2001-2003 συνεχομενα οποτε ερχοτανε ελλαδα γιατι σπουδαζε/δουλευε εκτος ελλαδος για 1-2 φορες καθε φορα. Κοψαμε επικοινωνια στο 2005 απο δικη μου μαλακια, οταν ειχε ερθει πια μονιμα ελλαδα, αλλα μου εστειλε ενα μαιλ πριν λιγες μερες και ρωτουσε νεα μου. (Εδω θελω βοηθεια τι να την κανω)
2η ψηλο ξανθο ομορφο πρασινοματικο, 1-2 χρονια μεγαλυτερο απο εμενα, δασκαλα πιανου (την εβαζα και μου επαιζε καμια φορα) που βρεθηκαμε παλι απο icq και γαμηθηκαμε μερικες φορες. Αλλα ητανε λιγο μουρλοκομειο οπως ολες οι πιανιστρες. Δεν υπηρξε πολυ συνεχεια γιατι εφυγε εκτος αθηνων. αυτο εγινε περι το 2001-2002.
3η ψηλο μελαχροινο γαλανοματικο, μιση ελληνιδα μιση απο εξωτερικο, που γνωριστηκαμε απο icq παλι το 2000, ιπιαμε εναν καφε, πηγαμε για φαγητο, δεν υπηρξε συνεχεια αλλα αρχισαμε να βρισκομαστε περι το 2002 καλοκαιρι καθε σαββατο, πιναμε ποτακια σπιτι και τελος εγινε το κακο. Αυτο δεν το συνεχισα εγω γιατι δεν γουσταρα αλλο.
Σημειωση ολα αυτα εν μεσω της 4,5 χρονης σχεσης που ειχα με την πρωτη μου αγαπη. Και επιπλεον δεν εκανα βημα για καφε αν δεν ειχα λαβει τουλαχιστον 2-3 φωτογραφιες για να δω με τι εχω να κανω.

Μερικες αλλες κοπελες που γνωρισα απο στο ICQ απλα βγηκαμε για εναν καφε, και δεν υπηρξε συνεχεια.
Ενα περιεργο πραγμα που παρατηρησα τοτε, γιατι τωρα δεν ασχολουμαι, ειναι οτι ολες ειχανε χαμηλη αυτοεκτιμηση και για αυτο ισως να καταφευγανε στο εν λογω σπορ με τον εν λογω τροπο.
Απο site και αλλα δεν εγνωρισα ποτε κοσμο, και δεν αποπειραθηκα να προσπαθησω ιδιεταιρα, μιας και ειχα και αλλες ασχολιες. Απο το irc δεν καταφερα σχεδον τιποτε, αν εξαιρεσεις μερικους καφεδες, απο μερικα νοστιμα κοματακια.

Εχω ομως να παρατηρησω οτι ας πουμε στο hi5 βλεπω πιτσιρικια τα οποια τα βλεπω και στον δρομο εδω στην πολη μου, ενα περιεργο πραγμα. Ισως με το Ηι5 να εχει φαγητο. Ισως ισως και με το myspace η` και αλλα παρεμφερη. Νομιζω δε παλι οτι τα dating sites πρεπει να πεθαινουνε, μιας και τα social engineering sites κερδιζουν εδαφος.

Αν για καποιον ειναι ευκολο να κανει καμακι, απο το ιντερνετ ειναι ακομα πιο ευκολο.
Αν για καποιον παλι ειναι δυσκολο να καμακωνει εξω, απο το ιντερνετ ειναι απλα εφικτο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
στο ζοο τι παιζει ρε?
Οι Ελλεηνιδες σε ολο το μεγαλειο τους,βεβαια παντου υπαρχουν και οι εξερεσεις.Θελει ατσαλινα @@
και να εχεις ολα αυτα που ζητανε σε γραφουν στην μουναρα τους για τον λογο οτι δεν εισαι ο μονος στην ουρα περιμενουν οι γαμπροι....που θελουν να την γνωρισουν.Αναλογια 20 αντρες-1 γυναικα.

J_blues

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Δηλαδη, κατα την αποψη σου, οι 40ρηδες παντρεμενοι η χωρισμενοι ειναι κομπλεξικοι που εχουν χασει τ αυγα και τα πασχαλια....τωρα, αν εγω σου πω για τις 25αρες με 40 κατι φευγα που εχω γνωρισει απο ιντερνετ, και το τι κομπλεξ κουβαλανε, μαλλον θα θυμωσεις...αντε γεια, και καλες αναζητησεις....

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36

Ξεκαθαρα...;)..;)
χαχαχαχαχαχαχα....
;)..;)..;)

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
ΑΠ' ό,τι ξέρω τα διάφορα sites περνάνε τις φάσεις τους.Ξέρει κανείς κανα σάιτ που να αξίζει αυτόν τον καιρό ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom