Να καταθεσω και την δικη μου εμπειρια-θητεια στις γνωριμιες απο το ιντερνετ.
Εχω κανει μερικες, πολλες δεν οδηγησαν σε σεξ σε διαφορα site και messengers.
Αυτες που οδηγησαν σε σεξ ειναι 3 απο το ΙCQ ολως παραδοξως και μαλιστα πριν αρκετα χρονια, περι το 2000-2002. Kαι σημειωτεον ειναι οτι και οι τρεις ητανε πολυ μανουλια. Περισσοτερα:
1η 1,80 μελανουρι ομορφο νταρτνανικο με το οποιο βρισκομασταν για 2-3 καλοκαιρια απο το 2001-2003 συνεχομενα οποτε ερχοτανε ελλαδα γιατι σπουδαζε/δουλευε εκτος ελλαδος για 1-2 φορες καθε φορα. Κοψαμε επικοινωνια στο 2005 απο δικη μου μαλακια, οταν ειχε ερθει πια μονιμα ελλαδα, αλλα μου εστειλε ενα μαιλ πριν λιγες μερες και ρωτουσε νεα μου. (Εδω θελω βοηθεια τι να την κανω)
2η ψηλο ξανθο ομορφο πρασινοματικο, 1-2 χρονια μεγαλυτερο απο εμενα, δασκαλα πιανου (την εβαζα και μου επαιζε καμια φορα) που βρεθηκαμε παλι απο icq και γαμηθηκαμε μερικες φορες. Αλλα ητανε λιγο μουρλοκομειο οπως ολες οι πιανιστρες. Δεν υπηρξε πολυ συνεχεια γιατι εφυγε εκτος αθηνων. αυτο εγινε περι το 2001-2002.
3η ψηλο μελαχροινο γαλανοματικο, μιση ελληνιδα μιση απο εξωτερικο, που γνωριστηκαμε απο icq παλι το 2000, ιπιαμε εναν καφε, πηγαμε για φαγητο, δεν υπηρξε συνεχεια αλλα αρχισαμε να βρισκομαστε περι το 2002 καλοκαιρι καθε σαββατο, πιναμε ποτακια σπιτι και τελος εγινε το κακο. Αυτο δεν το συνεχισα εγω γιατι δεν γουσταρα αλλο.
Σημειωση ολα αυτα εν μεσω της 4,5 χρονης σχεσης που ειχα με την πρωτη μου αγαπη. Και επιπλεον δεν εκανα βημα για καφε αν δεν ειχα λαβει τουλαχιστον 2-3 φωτογραφιες για να δω με τι εχω να κανω.
Μερικες αλλες κοπελες που γνωρισα απο στο ICQ απλα βγηκαμε για εναν καφε, και δεν υπηρξε συνεχεια.
Ενα περιεργο πραγμα που παρατηρησα τοτε, γιατι τωρα δεν ασχολουμαι, ειναι οτι ολες ειχανε χαμηλη αυτοεκτιμηση και για αυτο ισως να καταφευγανε στο εν λογω σπορ με τον εν λογω τροπο.
Απο site και αλλα δεν εγνωρισα ποτε κοσμο, και δεν αποπειραθηκα να προσπαθησω ιδιεταιρα, μιας και ειχα και αλλες ασχολιες. Απο το irc δεν καταφερα σχεδον τιποτε, αν εξαιρεσεις μερικους καφεδες, απο μερικα νοστιμα κοματακια.
Εχω ομως να παρατηρησω οτι ας πουμε στο hi5 βλεπω πιτσιρικια τα οποια τα βλεπω και στον δρομο εδω στην πολη μου, ενα περιεργο πραγμα. Ισως με το Ηι5 να εχει φαγητο. Ισως ισως και με το myspace η` και αλλα παρεμφερη. Νομιζω δε παλι οτι τα dating sites πρεπει να πεθαινουνε, μιας και τα social engineering sites κερδιζουν εδαφος.
Αν για καποιον ειναι ευκολο να κανει καμακι, απο το ιντερνετ ειναι ακομα πιο ευκολο.
Αν για καποιον παλι ειναι δυσκολο να καμακωνει εξω, απο το ιντερνετ ειναι απλα εφικτο.