Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Σωστος..δουλευει.εχει ηδη δουλεια ετοιμη..προκομενη..επισης μιλαμει πολυ με χιουμορ(εχει αισθηση του χιουμορ),πολυ ευχαριστος ανθρωπος,εξω καρδια..γενικα κοριτσι απο σπιτι.δν ειναι εξολης και προολης.
Σε αυτο που ειπες φιλε woodstockr εχεις δικιο..καλιστα μπορεις να βγει μια πολυ καλη φιλη.δεν κυνηγαμε τη σχεση αποκλειστικα.αυτο που με ενδιαφερει ειναι να γνωριστουμε.κ αυτη θα θελε..οι αμυνες της ομως δεν υποχωρουν.Γαμω τις αμυνες μου μεσα.. :tickedoff: :headbang:

Εχμ... daltonbrother... έχω μία μικρή απορία...  :grin:
Αφού σε ενδιαφέρει να γνωριστείτε γιατί έβαλες το θέμα στη SEX ενότητα;  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Σωστος..δουλευει.εχει ηδη δουλεια ετοιμη..προκομενη..επισης μιλαμει πολυ με χιουμορ(εχει αισθηση του χιουμορ),πολυ ευχαριστος ανθρωπος,εξω καρδια..γενικα κοριτσι απο σπιτι.δν ειναι εξολης και προολης.
Σε αυτο που ειπες φιλε woodstockr εχεις δικιο..καλιστα μπορεις να βγει μια πολυ καλη φιλη.δεν κυνηγαμε τη σχεση αποκλειστικα.αυτο που με ενδιαφερει ειναι να γνωριστουμε.κ αυτη θα θελε..οι αμυνες της ομως δεν υποχωρουν.Γαμω τις αμυνες μου μεσα.. :tickedoff: :headbang:

αυτο το λαθος ολοι το κανουμε...δεν λεω αλλα οταν γνωριζουμε μια γκομενα αμεσως λεμε κοριτσι για σπιτι...στην αρχη ολοι καλοι ειμαστε...ασε μην λες μεγαλες κουβεντες..τωρα τα αλλα που εγραψες ειναι καλα στοιχεια

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
16
Ρε φίλε για ένα καφέ πεστης να πάτε εντελώς φιλικά.Το αν σε γουστάρει θα το διαπιστώσεις πολύ πιο εύκολα από κοντά

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Κατευθειαν στο θεμα.δε μου χει ξανατυχει να θελω να γνωρισω μια κοπελα απο το μσν..
Μιλαμε με τη κοπελα τους τελευταιους μηνες.Σχεδον καθημερινα μαλιστα(αρα υπαρχει μια οποια οικειοτητα τηρουμενων των αναλογιων φυσικα)..
Εχουμε δει ο ενας τον αλλον απο φωτογραφιες επισης.ΠΟλυ γλυκια κοπελα.Πλαγιως που το χει φερει,της αρεσω και γω.
Ε και γιατι δε κανονιζουμε να βρεθουμε θα μου πειτε.Εχω κανει ηδη 1 προσπαθεια..πριν καιρο.Ως δικαιολογια ανεφερε ομως οτι δεν συνηθιζει να βγαινει με αγνωστους.(σε ενα βαθμο εχει δικιο)βεβαια αν δεν βρεθουμε καποτε θα συνεχισουμε να ειμαστε 2 γνωστοι αγνωστοι.Ενταξει μεταξυ μας δε περιμενα κιολας να δεχτει αμεσως και να μου πει ναι αγορι μου..παμε..(αλλα οταν μιλαμε επι μηνες σε καθημερινη βαση,θελεις να γνωρισεις τον αλλον)
θελω ενα χερι βοηθειας απο τους εμπειρους σε αυτο..δν ξανα μου χει τυχει να θελω να προτεινω σε κοπελα απο το μσν να γνωριστουμε..Σιγουρα θελει ''κοπο'' και ''τροπο''..Απο κοπο αλλο τιποτα..θελω τις οποιες συμβουλες σας απ οσους τους εχει συμβει κατι αντιστοιχο..Δεν ειναι κ ευκολο να πεισεις μια κοπελα που δε σε χει δει ποτε να δεχτει να βγει μαζι σου για καφε(δεν ειναι κ τοοοσο δυσκολο ομως)
Κατα συμπτωση οι προηγουμενες σχεσεις μας τελειωσαν ταυτοχρονα πριν λιγους μηνες.
Δε ξερω γαμωτο,ειναι οντως δυσκολο ή ειναι πιο ευκολο τελικα και μενα μου φαινεται βουνο και πιο δυσκολο να τη πεισω? :huh:

Ειναι απλο φιλε μου οσο και ζορικο γιατι απο οτι εχω καταλαβει εχεις μπει στο "συναισθηματικο" λουκι και χρειαζεται προσοχη:

Της λες λοιπόν:  Η βρισκομαστε μερα μεσημερι στο ποιο πολυσυχναστο μερος της πολης να δει ο ενας τον αλλο (μη πιστευεις σε φωτογραφιες) η τελειωσε η πλακα.  Αν δεχθει παρολο που θα ειναι κατι θετικο ετοιμασου ψυχολογικά και για "εκπληξεις".  Η ζωη ειναι παντα  απροβλεπτη!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μην της πεις οτι εισαι μελος του bourdela.com και το κυριοτερο μην της πεις οτι σου δεινει συμβουλες ο lakis33...
αν δεν γνωριζει αυτα τα δυο,ολα τα υπολοιπα ειναι ευκολα!!!!!!!
:grin:

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Μένετε κοντά ή έχετε μεγάλη απόσταση μεταξύ σας?Εγώ έχω κοπέλα από μσν και παραδόξως μου αρέσει πιο πολύ από πολλές που έχω γνωρίσει απο παρέες ή από καμάκια.Ήμουν κωλόφαρδος που την γνώρισα.Αλλά δυστυχώς δεν την βλέπω συχνά λόγω απόστασης..

Πάντως όταν ένας φίλος μου είχε κανονίσει να συναντήσει από κοντά γκόμενα από το μσν και αυτή ήταν τελικά μπάζο κάναμε το γνωστό κολπάκι.Μου έκανε αναπάντητη στο κινητό εγώ το αφήνω λίγο να χτυπήσει, το σηκώνω και λέω έλα μωρό μου σε κανά τεταρτάκι θα είμαι εκεί.Ο φίλος μου έκανε πως δεν ήθελε να φύγει για να μην κινήσει υποψίες και εγώ του έλεγα τάχα πως πρέπει να τον γνωρίσω στην κοπέλα μου.Και καθώς την κλάναμε από το μέρος την συνάντησης της φωνάζει φάε blocκ τώρα!Εκεί έλιωσα.Προσωπικά πριν συναντηθώ με κάποια από τσατ κοιτάω πάντα φωτογραφίες και δεν πάω στα τυφλά.Μπορεί να έχω γνωρίσει μόλις 6 γκόμενες έτσι(παρόλο που είχα την ευκαιρία για πολλές περισσότερες) αλλά το ευχαριστήθηκα ;)

Σε καλο σου..με εκανες και γελασα..εφαγε block χαχα..Λοιπον,σοβαρα τωρα..Προς Πειραια αυτη προς Αθηνα εγω..ε δεν μας φαγανε και τα χιλιομετρα!!Οι φωτος λενε..οχι δεν ειναι καμια μουναρα θεογκομενα που εβαλε ψευτικη φωτο..ειναι μια πολυ γλυκια και ωραια κοπελα.
Οριστε..εχεις σχεση που ξεκινησε απο μσν?Θελω τα φωτα σου ε..Παιδια δε παιζει θεμα το που γνωριζεις την αλλη.Οι ανθρωπινες σχεσεις οπως και αν αυτες προκυπτουν ειναι κατι πανεμορφο..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μην της πεις οτι εισαι μελος του bourdela.com και το κυριοτερο μην της πεις οτι σου δεινει συμβουλες ο lakis33...

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1

Δεν εχει παρει κατι το αυτι της(ακομα)χεχε..για το bourdela.com εννοω!!χαχαχα

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
...και το κυριοτερο μην της πεις οτι σου δεινει συμβουλες ο lakis33...
Ξέχασες τον φίλο σου...... :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ--->Εγώ πάντως φίλε έχω ήδη βγεί...δεν έγινε κάτι αλλά μιλάμε μέσω τήλ και με sms...και απο το msn οταν βρισκόμαστε.....και σκέψου πως εμείς δεν είχαμε δεί ποτέ φωτό....

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
16
Φίλε έχω πάνω από 100 γκόμενες στο μσν.Οι 90+ έχουν φάει block και μόνο με καμιά δεκαριά μιλάω.Μία είναι και η κοπέλα μου..Οι υπόλοιπες είναι για χαβαλέ.Την είχα γνωρίσει στο zoo..Η
τακτική μου είναι η εξής:Τα βασικά τα λέω στο ζοο(όνομα ηλικία,καμιά μαλακία για αρχή) και μετά ρωτάω αν έχει μσν.Αν έχει προχωράω.Αν όχι τον μπούλο.Με την συγκεκριμένη ανταλλάξαμε κάποιες φωτογραφίες και μιλάγαμε στην αρχή γενικά και αόριστα.Το χιούμορ παίζει βασικό ρόλο και είναι μεγάλο ατού απο το να λες συνεχώς τα ίδια(τι ωραία φωτό,τι ωραίο όνομα).Βλέπω ότι έχεις πέσει σε συζητήσιμη κοπέλα και είσαι τυχερός.Φαντάζομαι θα την έχεις ρωτήσει γενικά τις απόψεις της περί σχέσεων σεξ.Με τρόπο που να εμπεριέχει χιούμορ και να μην είναι χυδαίος.Αν έχεις και web camera ακόμα καλύτερα.Η γλώσσα του σώματος παίζει και αυτή μεγάλο ρόλο.Πχ ενώ μιλάτε στην καμ κάνε πως σηκώνεσαι να πάρεις κάτι κτλ.Αν έχεις νορμάλ σώμα ή άνω του μετρίου θα το προσέξει και θα της φανεί θετικό.Μην το παρακάνεις όμως γιατί θα νομίζει ότι ακόμα δεν την είδες θες να την γαμήσεις..Το μόνο άσχημο είναι ότι ενώ λες ότι δν έχετε μεγάλη απόσταση δεν θέλει να βρεθείτε.Και η δικιά μου πρόβλημα είχε με αυτό αλλά την κατάφερα σχετικά σύντομα.Και η σχέση μας αντέχει ακόμα παρόλο που εγώ μένω Κόρινθο και αυτή Αθήνα(Σεπόλια)

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Ξέχασες τον φίλο σου...... :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ--->Εγώ πάντως φίλε έχω ήδη βγεί...δεν έγινε κάτι αλλά μιλάμε μέσω τήλ και με sms...και απο το msn οταν βρισκόμαστε.....και σκέψου πως εμείς δεν είχαμε δεί ποτέ φωτό....

Ε τι να πω..μπορει να χω πεσει στη περιπτωση..Δηλ μη μου πεις κ συ οτι δεχτηκε με τη πρωτη ή οτι ηταν ευκολη(στο να δεχτει)??θα σκισω τα πτυχια μου!!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ε τι να πω..μπορει να χω πεσει στη περιπτωση..Δηλ μη μου πεις κ συ οτι δεχτηκε με τη πρωτη ή οτι ηταν ευκολη(στο να δεχτει)??θα σκισω τα πτυχια μου!!
Όχι...πέρασε καιρός....το είχα χειριστεί καλά....την άφησα αυτή να ζητάει να βρεθούμε....αλλά τότε ήμουν με κάποια άλλη που δεν έγινε τελικά κάτι με αυτή...δεν μου άρεσε και 100% και έτσι το αφήσαμε.....

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ρε παιδια μην ασχολειστε με το msn και το chat γενικοτερα. οι χρυσες εποχες που οι γκομενες ηταν ανυποψιαστες περασανε. οτι γαμησαμε γαμησαμε. τωρα μας εχουν παρει χαμπαρι και απο net δεν παιζει τιποτα, πολλες ωρες δουλεια για αντε ενα γαμησι με καμμια πατσαβουρα αμα λαχει. με λιγοτερα γαμας μουναρα ρωσιδα. ουχί στο msn! Μονο χαβαλε.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ρε παιδια μην ασχολειστε με το msn και το chat γενικοτερα. οι χρυσες εποχες που οι γκομενες ηταν ανυποψιαστες περασανε. οτι γαμησαμε γαμησαμε. τωρα μας εχουν παρει χαμπαρι και απο net δεν παιζει τιποτα, πολλες ωρες δουλεια για αντε ενα γαμησι με καμμια πατσαβουρα αμα λαχει. με λιγοτερα γαμας μουναρα ρωσιδα. ουχί στο msn! Μονο χαβαλε.

αντε βρε παλιοαρχιδι που μου γαμας και απο πανω / σε εκανα ανθρωπο / παιδια ξερετε ποιος μιλαει τωρα : ανθρωπος που εχει βγει περιπου με 1000 γυναικες απο τσατ και msn / ντροπη σου ....

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
εαν η κοπελα δεν δεχτει να βγειτε τοτε κατι ασχημο παιζει.κατι δεν παει καλα

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ερχειδι με ει υπουργε μου

translation please !!!!! / ομιλω την Ελληνικη ....

εαν η κοπελα δεν δεχτει να βγειτε τοτε κατι ασχημο παιζει.κατι δεν παει καλα

Μαριαννα τι εγινε τελικα το ραντεβου / ακυρωθηκε ???? χεχεχεχεχε / η κοπελα προφανως δεν θα δεχτει γιατι ειναι αγαμητη ...

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
η συναντηση εαν εννοεις,ακυρωθηκε.το θρεντ κλειδωθηκε!!

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Μήπως παίζει πρόβλημα με το σπίτι? Πολλές κοπέλες τρώνε πόλεμο ψυχολογικό να βρούν ένα <<καλό παιδί>> και άμα είπε τους τίποτα του στυλ γνώρισα ένα (στην ουσία άγνωστο) μέσω νετ-ξέρετε του σατανά είναι αυτά-βράστα δύσκολα τα πράγματα. Εδώ καμάκι στα ίσια κάνεις και κωλούν οι περισσότερες γιατί δεν ξέρουν από που βαστάει η σκούφια σου , από το chat θα σε εμπιστευτούν?
Δύσκολα εαν η κοπέλα δεν είναι ξηγημένη και ντόμπρα(σπάνιο). Καλή τύχη

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Φίλε έχω πάνω από 100 γκόμενες στο μσν.Οι 90+ έχουν φάει block και μόνο με καμιά δεκαριά μιλάω.Μία είναι και η κοπέλα μου..Οι υπόλοιπες είναι για χαβαλέ.Την είχα γνωρίσει στο zoo..Η
τακτική μου είναι η εξής:Τα βασικά τα λέω στο ζοο(όνομα ηλικία,καμιά μαλακία για αρχή) και μετά ρωτάω αν έχει μσν.Αν έχει προχωράω.Αν όχι τον μπούλο.Με την συγκεκριμένη ανταλλάξαμε κάποιες φωτογραφίες και μιλάγαμε στην αρχή γενικά και αόριστα.Το χιούμορ παίζει βασικό ρόλο και είναι μεγάλο ατού απο το να λες συνεχώς τα ίδια(τι ωραία φωτό,τι ωραίο όνομα).Βλέπω ότι έχεις πέσει σε συζητήσιμη κοπέλα και είσαι τυχερός.Φαντάζομαι θα την έχεις ρωτήσει γενικά τις απόψεις της περί σχέσεων σεξ.Με τρόπο που να εμπεριέχει χιούμορ και να μην είναι χυδαίος.Αν έχεις και web camera ακόμα καλύτερα.Η γλώσσα του σώματος παίζει και αυτή μεγάλο ρόλο.Πχ ενώ μιλάτε στην καμ κάνε πως σηκώνεσαι να πάρεις κάτι κτλ.Αν έχεις νορμάλ σώμα ή άνω του μετρίου θα το προσέξει και θα της φανεί θετικό.Μην το παρακάνεις όμως γιατί θα νομίζει ότι ακόμα δεν την είδες θες να την γαμήσεις..Το μόνο άσχημο είναι ότι ενώ λες ότι δν έχετε μεγάλη απόσταση δεν θέλει να βρεθείτε.Και η δικιά μου πρόβλημα είχε με αυτό αλλά την κατάφερα σχετικά σύντομα.Και η σχέση μας αντέχει ακόμα παρόλο που εγώ μένω Κόρινθο και αυτή Αθήνα(Σεπόλια)

Εχουμε περασει απ ολα τα σταδια φιλε..και γενικα και αοριστα στην αρχη μιλουσαμε οποτε βρισκομασταν,μετα αρχισαμε να στελνουμε μνματακια και ας ηταν ενας εκ των δυο εκτος.και εχουμε ψιλοπαρεξηγηθει επισης αλλα τα βρηκαμε αμεσως και ολα.και πιο προσωπικα φτασαμε να λεμε πλεον.
Δηλ ειναι σαν το μονο που χει μεινει για να ολοκληρωθει το πακετο,ειναι να γνωριστουμε επιτελους.αλλα χρησιμοποιει το χιουμορ και σαν αμυνα της,ξερουμε οτι το χιουμορ ειναι καλη αμυνα..νομιζω οτι η ηλικια της (21) δεν την αφηνει να αφησει λιγο τις φοβιες της.
Αλλα ρε φουστη μου..οταν μπαινει το βραδυ στο μσν κ ενω εχει δουλεια ή καλεσμενους τους φιλους της,για να πει μια καληνυχτα και μονο,ε δε μπορει..θα θελει κ αυτη.. :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom