Κατευθειαν στο θεμα.δε μου χει ξανατυχει να θελω να γνωρισω μια κοπελα απο το μσν..
Μιλαμε με τη κοπελα τους τελευταιους μηνες.Σχεδον καθημερινα μαλιστα(αρα υπαρχει μια οποια οικειοτητα τηρουμενων των αναλογιων φυσικα)..
Εχουμε δει ο ενας τον αλλον απο φωτογραφιες επισης.ΠΟλυ γλυκια κοπελα.Πλαγιως που το χει φερει,της αρεσω και γω.
Ε και γιατι δε κανονιζουμε να βρεθουμε θα μου πειτε.Εχω κανει ηδη 1 προσπαθεια..πριν καιρο.Ως δικαιολογια ανεφερε ομως οτι δεν συνηθιζει να βγαινει με αγνωστους.(σε ενα βαθμο εχει δικιο)βεβαια αν δεν βρεθουμε καποτε θα συνεχισουμε να ειμαστε 2 γνωστοι αγνωστοι.Ενταξει μεταξυ μας δε περιμενα κιολας να δεχτει αμεσως και να μου πει ναι αγορι μου..παμε..(αλλα οταν μιλαμε επι μηνες σε καθημερινη βαση,θελεις να γνωρισεις τον αλλον)
θελω ενα χερι βοηθειας απο τους εμπειρους σε αυτο..δν ξανα μου χει τυχει να θελω να προτεινω σε κοπελα απο το μσν να γνωριστουμε..Σιγουρα θελει ''κοπο'' και ''τροπο''..Απο κοπο αλλο τιποτα..θελω τις οποιες συμβουλες σας απ οσους τους εχει συμβει κατι αντιστοιχο..Δεν ειναι κ ευκολο να πεισεις μια κοπελα που δε σε χει δει ποτε να δεχτει να βγει μαζι σου για καφε(δεν ειναι κ τοοοσο δυσκολο ομως)
Κατα συμπτωση οι προηγουμενες σχεσεις μας τελειωσαν ταυτοχρονα πριν λιγους μηνες.
Δε ξερω γαμωτο,ειναι οντως δυσκολο ή ειναι πιο ευκολο τελικα και μενα μου φαινεται βουνο και πιο δυσκολο να τη πεισω?