You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
απλά στο παρέα έχει μεγαλύτερη ποικιλία σε ηλικίες και όντως υπάρχουν αρκετές γυναίκες που ψάχνουν μια διέξοδο από εκεί.Γενικα το να ψαχνεις να γαμησεις και να γνωρισεις γκομενες απο διαφορα site και ειδικα αυτα τα φλωρικα hi5 και myspace το θεωρω λιγο μαλακια.
Επισκέπτης
α εσύ είσαι και βιαστικός.υπαρχει γενικοτερα κανενα ονομα απο κανα ξεκολο που παιζει σε αυτα τα σαιτς ρε μαγκες?
Επισκέπτης
πάντως στο παρέα εγώ που μπαίνω έτσι εγκυκλοπαιδικά λόγο ότι ήμουν πολύ παλιά μέλος μια εποχή που λόγο εργασίας βρισκόμουν εκτός Αθηνών για μεγάλα διαστήματα έχω εντοπίσει μερικές σοβαρές καταστάσεις εκεί μέσα.
Επισκέπτης
πάντως στο παρέα εγώ που μπαίνω έτσι εγκυκλοπαιδικά λόγο ότι ήμουν πολύ παλιά μέλος μια εποχή που λόγο εργασίας βρισκόμουν εκτός Αθηνών για μεγάλα διαστήματα έχω εντοπίσει μερικές σοβαρές καταστάσεις εκεί μέσα.
Το παρεα δεν το εχω ψαξει.Πολυ παλια ομως και απο το irc παιζοταν ευκολα φαση.Ειχα γνωρισει μαλιστα μια σαλονικια που ψηνοταν να γαμηθει αλλα που να τρεχω εκει πανω για ενα πηδημα ελεος.
Τωρα και απο το hi5 μπορει να γνωρισεις καμια πιτσιρικα αμα εχεις καλο και εντυπωσιακο profile με αρκετες φωτογραφιες σου αλλα γενικα αυτος ο τροπος δεν μου αρεσει.
Επισκέπτης
σίγουρα δεν είναι ότι το καλύτερο και ότι σοβαρό υπάρχει εκεί μέσα είναι και πολύ δύσκολο να το βγάλεις εύκολα.δεν ξέρω ρε αρίον μπορεί να είναι
και κουλ άτομα εκεί μέσα δεν διαφωνώ
αλλά το όλο σκηνικό είναι μαλακία
πιστεύω..δύσκολο πολύ και χρονοβόρο
φαντάζομαι...
Επισκέπτης
σίγουρα δεν είναι ότι το καλύτερο και ότι σοβαρό υπάρχει εκεί μέσα είναι και πολύ δύσκολο να το βγάλεις εύκολα.
Γενικα το θεωρω χρονοβορο να ασχοληθεις σοβαρα με αυτον τον τροπο και να γνωρισεις καποια αξιολογη που στην τελικη δεν μπορεις να εισαι και 100% σιγουρος τι να το κανεις αμα ειναι στην αλλη ακρης της Ελλαδας η ακομα και στο εξωτερικο.
Επισκέπτης
εγώ απλά μέσα στο παρέα έχω αρκετά χρόνια και εξήγησα ήταν ένα μέσον παλαιότερα να περνάω την ώρα μου όταν βρισκόμουν εκτός Αθηνών για μεγάλα διαστήματα και λόγο ότι έχω πιάσει μερικές φιλίες εκεί μέσα δεν έχω σβήσει το προφίλ μου και μπαίνω έτσι στην πλάκα και λέμε καμιά μαλακία με μερικές από εκεί.Γενικα το θεωρω χρονοβορο να ασχοληθεις σοβαρα με αυτον τον τροπο και να γνωρισεις καποια αξιολογη που στην τελικη δεν μπορεις να εισαι και 100% σιγουρος τι να το κανεις αμα ειναι στην αλλη ακρης της Ελλαδας η ακομα και στο εξωτερικο.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Ή το 11888....και αυτό καλό.....Πάρε το 11880
Επισκέπτης
δηλαδή αν είναι Βουλγάρικο θα σε χαλάσει που έχει και Βουλγάρες που μένουν Ελλάδα?καλησπέρα πεδες εδώ θα ήθελα να γράψουμε site που είναι απο ελλαδα και είναι για dating
αλλά πριν ανοίξεις το θρεντ εδώ για ψάξε στο φόρουμ να δεις ότι υπάρχει ανάλογο θρεντ τόσα παλικάρια είναι εδώ μέσα λες να έχουν βγει από την σχολή καλογριών?
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
γαμώ τα σάιτ...μέχρι podolagnous έχει...για όλα τα γουστα...
καλησπέρα πεδες εδώ θα ήθελα να γράψουμε site που είναι απο ελλαδα και είναι για dating
To θέμα συγχωνεύτηκε! Ψάχνουμε και λίγο πριν ανοίξουμε καινούριο.
daltonsbrothers
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
Κατευθειαν στο θεμα.δε μου χει ξανατυχει να θελω να γνωρισω μια κοπελα απο το μσν..
Μιλαμε με τη κοπελα τους τελευταιους μηνες.Σχεδον καθημερινα μαλιστα(αρα υπαρχει μια οποια οικειοτητα τηρουμενων των αναλογιων φυσικα)..
Εχουμε δει ο ενας τον αλλον απο φωτογραφιες επισης.ΠΟλυ γλυκια κοπελα.Πλαγιως που το χει φερει,της αρεσω και γω.
Ε και γιατι δε κανονιζουμε να βρεθουμε θα μου πειτε.Εχω κανει ηδη 1 προσπαθεια..πριν καιρο.Ως δικαιολογια ανεφερε ομως οτι δεν συνηθιζει να βγαινει με αγνωστους.(σε ενα βαθμο εχει δικιο)βεβαια αν δεν βρεθουμε καποτε θα συνεχισουμε να ειμαστε 2 γνωστοι αγνωστοι.Ενταξει μεταξυ μας δε περιμενα κιολας να δεχτει αμεσως και να μου πει ναι αγορι μου..παμε..(αλλα οταν μιλαμε επι μηνες σε καθημερινη βαση,θελεις να γνωρισεις τον αλλον)
θελω ενα χερι βοηθειας απο τους εμπειρους σε αυτο..δν ξανα μου χει τυχει να θελω να προτεινω σε κοπελα απο το μσν να γνωριστουμε..Σιγουρα θελει ''κοπο'' και ''τροπο''..Απο κοπο αλλο τιποτα..θελω τις οποιες συμβουλες σας απ οσους τους εχει συμβει κατι αντιστοιχο..Δεν ειναι κ ευκολο να πεισεις μια κοπελα που δε σε χει δει ποτε να δεχτει να βγει μαζι σου για καφε(δεν ειναι κ τοοοσο δυσκολο ομως)
Κατα συμπτωση οι προηγουμενες σχεσεις μας τελειωσαν ταυτοχρονα πριν λιγους μηνες.
Δε ξερω γαμωτο,ειναι οντως δυσκολο ή ειναι πιο ευκολο τελικα και μενα μου φαινεται βουνο και πιο δυσκολο να τη πεισω?
Μιλαμε με τη κοπελα τους τελευταιους μηνες.Σχεδον καθημερινα μαλιστα(αρα υπαρχει μια οποια οικειοτητα τηρουμενων των αναλογιων φυσικα)..
Εχουμε δει ο ενας τον αλλον απο φωτογραφιες επισης.ΠΟλυ γλυκια κοπελα.Πλαγιως που το χει φερει,της αρεσω και γω.
Ε και γιατι δε κανονιζουμε να βρεθουμε θα μου πειτε.Εχω κανει ηδη 1 προσπαθεια..πριν καιρο.Ως δικαιολογια ανεφερε ομως οτι δεν συνηθιζει να βγαινει με αγνωστους.(σε ενα βαθμο εχει δικιο)βεβαια αν δεν βρεθουμε καποτε θα συνεχισουμε να ειμαστε 2 γνωστοι αγνωστοι.Ενταξει μεταξυ μας δε περιμενα κιολας να δεχτει αμεσως και να μου πει ναι αγορι μου..παμε..(αλλα οταν μιλαμε επι μηνες σε καθημερινη βαση,θελεις να γνωρισεις τον αλλον)
θελω ενα χερι βοηθειας απο τους εμπειρους σε αυτο..δν ξανα μου χει τυχει να θελω να προτεινω σε κοπελα απο το μσν να γνωριστουμε..Σιγουρα θελει ''κοπο'' και ''τροπο''..Απο κοπο αλλο τιποτα..θελω τις οποιες συμβουλες σας απ οσους τους εχει συμβει κατι αντιστοιχο..Δεν ειναι κ ευκολο να πεισεις μια κοπελα που δε σε χει δει ποτε να δεχτει να βγει μαζι σου για καφε(δεν ειναι κ τοοοσο δυσκολο ομως)
Κατα συμπτωση οι προηγουμενες σχεσεις μας τελειωσαν ταυτοχρονα πριν λιγους μηνες.
Δε ξερω γαμωτο,ειναι οντως δυσκολο ή ειναι πιο ευκολο τελικα και μενα μου φαινεται βουνο και πιο δυσκολο να τη πεισω?
Επισκέπτης
μπορει να φοβαται το βραδυ..εαν δεν θελει πες της πρωι..δεν εγινε τιποτα..τωρα εαν δεν θελει κ αυτο προσπαθησε λιγο ακομα κ εαν δεν θελει κοβε λασπη...στην τελικη δεν ειναι ουτε γκομενα σου ουτε την εχεις δει
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Πρότεινέ της το πάλι. Αν ξαναρνηθεί, χέστη. Διάγραψέ τη κι από το msn να τελειώνεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K