Ημουν επαγγελματιας! Εμπαινα ωρες εβγαλα και 2 γκομενες-η 1 εκατσε η αλλη ηταν συντηριτικουρα ..ΑΛΛΑ παρακμη! απειρεσ εργατωρες ποιοτητα ανυπαρκτη αυτη -γιατι μια στις 20 αξιζε που αξιζε μονο περιμενε κανα πουρο με λεφτα -επαρχιωτισσα που περασε αθηνα για σπουδες... -και ετζασε οταν ειδε οτι ουτε πουρο ειμαι ουτε μ...ας!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Συμφωνώ με τον arion.μούφα πρέπει να είναι.
Μην είσαι σίγουρος...Ξέρεις τι μουνιά κυκλοφορούν στο ίντερνετ. myspace χαμός γίνεται ... !!παιδια χανετε τον χρονο σας.εχω βγει 4 ραντεβου το ενα χειροτερο απο το αλλο.....οι οραιες γκομενεσ δεν κυκλοφορουν σε τελειωμενα sites αλλα σε μπαρακια κτλ....εκει να πατε...αντε ξεκολατε και λιγο απο την οθονη
goystakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2007
- Like
- 38
- Πόντοι
- 1
εχεις δικαιο.οποιος θελει ας το πιστεψει και οποιος δεν θελει ας μην το πιστεψει.εγω μεσω chat αυτην που γνωρισα...δεν πιστευα στα ματια μου φιλε! :o :o :oελεγα ονειρο βλεπω..ετοιμος να πηδηξω απο τον 7οροφο! πραγματικα,την εβλεπα σε κατι λεωφορια της θεσσαλονικης σαν λουκουμακη τελιο!και αυτην σημασια δεν με εδινε.joker ειταν!και ξεσκισα μπρος-πισω-πανω-κατω,αφου την επομενη μερα ευτυχως κυριακη,σερνωμουνα!Μην είσαι σίγουρος...Ξέρεις τι μουνιά κυκλοφορούν στο ίντερνετ. myspace χαμός γίνεται ... !!
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Δώσε να φάμε κάτι κι εμείς ρε φίλε goystakia...
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
στο ζοο τι παιζει ρε?
πολυ χρημα γι'αυτους που το χουν.
στο ζοο τι παιζει ρε?
Mαλακία.Πολύ μου την έχει σπάσει αυτό το κωλοσάιτ.
Θα δοκιμάσω αλλού και πολύ άργησα.
MatureHunter77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
βλεπω παιδευοσαστε με το ζητημα...δεν αξιζει καν το κοπο...το να το δοκιμασετε μια φορα για την εμπειρια και καλα οκ δεκτον...τα σωστα γκομενακια ειναι εκει εξω και περιμενουν διψασμενες για την αντρικη ικανοποιηση
προσωπικα ειχα μια εμπειρια πριν 6-7 χρονια...το μετανιωσα που χαραμησα ενα βραδυ για παρτη της...μεγαλη βαρεμαρα...ενω εδειχνε διαφορετικη στο τσατ στα τηλεφωνα κτλπ στο ραντεβουδακι ηταν ενας αλλος ανθρωπος...μια εμπειρια ηταν αρκετη για να μην ασχοληθω παλι και ουτε προκειται
προσωπικα ειχα μια εμπειρια πριν 6-7 χρονια...το μετανιωσα που χαραμησα ενα βραδυ για παρτη της...μεγαλη βαρεμαρα...ενω εδειχνε διαφορετικη στο τσατ στα τηλεφωνα κτλπ στο ραντεβουδακι ηταν ενας αλλος ανθρωπος...μια εμπειρια ηταν αρκετη για να μην ασχοληθω παλι και ουτε προκειται
Επισκέπτης
βασικά είναι για μαλακισμένα μικρά το παρέα κάτι λέει αλλά θέλει υπομονή και μαεστρία.στο ζοο τι παιζει ρε?
Επισκέπτης
βασικά είναι για μαλακισμένα μικρά το παρέα κάτι λέει αλλά θέλει υπομονή και μαεστρία.
Γενικα το να ψαχνεις να γαμησεις και να γνωρισεις γκομενες απο διαφορα site και ειδικα αυτα τα φλωρικα hi5 και myspace το θεωρω λιγο μαλακια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K