Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ημουν επαγγελματιας! Εμπαινα ωρες εβγαλα και 2 γκομενες-η 1 εκατσε η αλλη ηταν συντηριτικουρα ..ΑΛΛΑ παρακμη! απειρεσ εργατωρες ποιοτητα ανυπαρκτη αυτη -γιατι μια στις 20 αξιζε που αξιζε μονο περιμενε κανα πουρο με λεφτα -επαρχιωτισσα που περασε αθηνα για σπουδες... -και ετζασε οταν ειδε οτι ουτε πουρο ειμαι ουτε μ...ας!!!!!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ανοίγω αυτό το θρέντ για να πούμε τις εμπειρίες μας (αν έχουμε).Έχετε πάει ποτέ με κοπέλα που γνωρίσατε σε κάποιο chat(mirc,msn,icq) από το internet ? :think:

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
παιδια χανετε τον χρονο σας.εχω βγει 4 ραντεβου το ενα χειροτερο απο το αλλο.....οι οραιες γκομενεσ δεν κυκλοφορουν σε τελειωμενα sites αλλα σε μπαρακια κτλ....εκει να πατε...αντε ξεκολατε και λιγο απο την οθονη
Μην είσαι σίγουρος...Ξέρεις τι μουνιά κυκλοφορούν στο ίντερνετ. myspace χαμός γίνεται ... !!

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
Μην είσαι σίγουρος...Ξέρεις τι μουνιά κυκλοφορούν στο ίντερνετ. myspace χαμός γίνεται ... !!
εχεις δικαιο.οποιος θελει ας το πιστεψει και οποιος δεν θελει ας μην το πιστεψει.εγω μεσω chat αυτην που γνωρισα...δεν πιστευα στα ματια μου φιλε! :o :o :oελεγα ονειρο βλεπω..ετοιμος να πηδηξω απο τον 7οροφο! :helpplea: :helpplea: :helpplea:πραγματικα,την εβλεπα σε κατι λεωφορια της θεσσαλονικης σαν λουκουμακη τελιο!και αυτην σημασια δεν με εδινε.joker ειταν!και ξεσκισα μπρος-πισω-πανω-κατω,αφου την επομενη μερα ευτυχως κυριακη,σερνωμουνα!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Δώσε να φάμε κάτι κι εμείς ρε φίλε goystakia...

grwinner

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κυριοι MySpace ειναι πολυ καλος τροπος , αρκει πρεπει να φερ8ειτε λιγο κοσμια!!
Δεν ειναι για καφριλες εκει γιατι σε σουταραν οι γκομενες με την μια!!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Είδατε το myspace.... ;)

J_blues

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για το myspace δεν εχω αποψη..παιχνιδι εχω κανει στο hi5...οχι πολλα πραγματα, αλλα καλα...στο παρεα εχω κανει πολυ περισσοτερα, αλλα εκει οντως ισχυει το οτι βγαινεις με 20, και αξιζει η μια μονο..

gamias87

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πος ξεκινατε τιν ζιζιτισι ρε μαγεσ?
ατακεσ και λοιπα?

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Τώρα είναι της μόδας το facebook, εγώ από το 2002 παίζω σε ICQ και από το 2006 Skype

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
για δωστε ενημερωση ρε μαγκες τι παιζει στα σαιτ αυτα γαμαει κανενας

MatureHunter77

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
βλεπω παιδευοσαστε με το ζητημα...δεν αξιζει καν το κοπο...το να το δοκιμασετε μια φορα για την εμπειρια και καλα οκ δεκτον...τα σωστα γκομενακια ειναι εκει εξω και περιμενουν διψασμενες για την αντρικη ικανοποιηση

προσωπικα ειχα μια εμπειρια πριν 6-7 χρονια...το μετανιωσα που χαραμησα ενα βραδυ για παρτη της...μεγαλη βαρεμαρα...ενω εδειχνε διαφορετικη στο τσατ στα τηλεφωνα κτλπ στο ραντεβουδακι ηταν  ενας αλλος ανθρωπος...μια εμπειρια ηταν αρκετη για να μην ασχοληθω παλι και ουτε προκειται

Επισκέπτης
βασικά είναι για μαλακισμένα μικρά το παρέα κάτι λέει αλλά θέλει υπομονή και μαεστρία.

Γενικα το να ψαχνεις να γαμησεις και να γνωρισεις γκομενες απο διαφορα site και ειδικα αυτα τα φλωρικα hi5 και myspace το θεωρω λιγο μαλακια.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
συμφωνω..!

Stories