Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Καλα σιγουρα,δεν την ειχα για να τη χασω.Μια σημειωση,οτι το να γουσταρουμε να μιλαμε ο ενας στον αλλον μας βγηκε αυθορμητα,κολλησαμε.Δεν το επιδειωξαμε,μας βγηκε.. :helpplea:

Επισκέπτης
Καλα σιγουρα,δεν την ειχα για να τη χασω.Μια σημειωση,οτι το να γουσταρουμε να μιλαμε ο ενας στον αλλον μας βγηκε αυθορμητα,κολλησαμε.Δεν το επιδειωξαμε,μας βγηκε.. :helpplea:

ρε μεγαλε αυτα τωρα ειναι ψευτικα μεσω υπολογιστη...αστο...ρολαρε κ εαν σου πει οχι κλαστει κ ρολαρε αλλου..μεσω ιντερνετ τι γκομενα περιμενεις να βγλαεις

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
προσεχε μη βγει μπαζο.την εχω πατησει για αυτο στο λεω

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
ρε μεγαλε αυτα τωρα ειναι ψευτικα μεσω υπολογιστη...αστο...ρολαρε κ εαν σου πει οχι κλαστει κ ρολαρε αλλου..μεσω ιντερνετ τι γκομενα περιμενεις να βγλαεις

Δεν ειναι αυτοσκοπος να βγαλω γκομενα απο το ιντερνετ.απλα αφου μιλαμε καθημερινα πλεον τοσο καιρο..γιατι οχι..

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
φιλαράκι όπως και να έχει
αξίζει να το δεις και να το δοκιμάσεις
αφού έχεις μπει στο τριπάκι!..
οπότε συνέχισε τις προσπάθειες σου
εγώ πιστεύω
ότι μέσω νετ δε μπορεις να κανεις σοβαρη γνωριμία
αλλά ποτέ δεν ξέρεις..  :think:

Επισκέπτης
Δεν ειναι αυτοσκοπος να βγαλω γκομενα απο το ιντερνετ.απλα αφου μιλαμε καθημερινα πλεον τοσο καιρο..γιατι οχι..

αυτο σου ειπα κ εγω..εαν σου πει οχι κλαστει μην ξανασχοληθεις..ασε που δεν ξερεις τι θα σου βγει

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Καταρχας, απεσπασε το τηλεφωνο της. Αν δεν στο δινει,δωσε εσυ το διικο σου. Απο τη φωνη καταλαβαινεις πολλα πραγματα. Να εισαι γλυκος και καθησυχαστικος. Οχι ανυπομονος. Να της προτεινεις ενα σχετικα πολυσυχναστο μερος για να νοιωθει πιο σιγουρη. Προσεχε ομως, αυτο το μερος να ευννοει την κουβεντα. Τελος σκεψου, οτι ειναι πολυ πιθανο η φωτογραφια που σου εστειλε, να μην ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα. Σε αυτη την περιπτωση, αν τελικως τη δεις και δε σου αρεσει,αλλα εισαι ευαισθητος και δε θες να την πληγωσεις,πιειτε εναν καφε και πες της με τροπο, οτι δε θελεις να ξαναβρεθειτε γιατι δεν εκτιμας το ψεμα. Δηλαδη, της λες να παει να γαμηθει και φευγεις σαν κυριος. Αν παλι σου αρεσει, κανε τους σωστους χειρισμους και καλο βολι!

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
προσεχε μη βγει μπαζο.την εχω πατησει για αυτο στο λεω

Γι αυτο στο εγγυωμαι!!οι φωτογραφιες εχουν παρει φωτια..Το θεμα ειναι να καταληξω εκει που κατεληξες και συ..(ασχετα αν σου βγηκε μαπα το καρπουζι τελικα)

Επισκέπτης
Καταρχας, απεσπασε το τηλεφωνο της. Αν δεν στο δινει,δωσε εσυ το διικο σου. Απο τη φωνη καταλαβαινεις πολλα πραγματα. Να εισαι γλυκος και καθησυχαστικος. Οχι ανυπομονος. Να της προτεινεις ενα σχετικα πολυσυχναστο μερος για να νοιωθει πιο σιγουρη. Προσεχε ομως, αυτο το μερος να ευννοει την κουβεντα. Τελος σκεψου, οτι ειναι πολυ πιθανο η φωτογραφια που σου εστειλε, να μην ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα. Σε αυτη την περιπτωση, αν τελικως τη δεις και δε σου αρεσει,αλλα εισαι ευαισθητος και δε θες να την πληγωσεις,πιειτε εναν καφε και πες της με τροπο, οτι δε θελεις να ξαναβρεθειτε γιατι δεν εκτιμας το ψεμα. Δηλαδη, της λες να παει να γαμηθει και φευγεις σαν κυριος. Αν παλι σου αρεσει, κανε τους σωστους χειρισμους και καλο βολι!

ωραιος........

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ρε σεις άμα είναι πολύ ωραίες και πολύ εντυπωσιακές οι
φώτος μπορεί να είναι μούφα, και να βγει
στο τέλος καμιά ασχημούλα.. ή το χειρότερο...κάνας μήτσος!!
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1

Διαβασα προσεχτικα αυτα που ειπες.Ειναι σωστα.το τηλ μου της το εχω δωσει σε ανυποπτη στιγμη.δε ξερω αν το χει κρατησει.(ποτε δε θα ξεχασω οτι τις γιορτες ειχα  αναπαντητες κλησεις απο αποκρυψη αριθμου..)Στις φωτο ειναι οντως η κοπελια..μου χει δειξει αρκετες αφενως και αφετερου μου δειξε κ με την ανηψια της(μου χει μιλησει πολυ για αυτην).δεν ειναι απατη..Το θεμα ειναι οτι το παιζει δυσκολη.ΕΛΕΟΣ ομως..αλλωστε τα εμβολια μου τα χω κανει..δεν εχει φοβο..χαχα..

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
16
Τι ηλικία έχει η κοπέλα φίλε?

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε μου, προτεινέ της ραντεβού σε κεντρικό μέρος και σίγουρα μέρα ωστε της φύγει λίγο ο φόβος. Και μπάζο να είναι στα παπάρια σου. Αν τα βρίσκετε από το msn μπορεί να τα βρείτε και από κοντά. Και γκόμενα να μην τη βγάλεις ίσως βρείς μια καλή φίλη ή πάλι ίσως ανακαλύψεις πόσο ψεύτικος κόσμος είναι το ιντερνετ και πόσο διαφορετικός είναι ένας άνθρωπος πίσω από το πληκτρολόγιο.
Για την ιστορία ένας φίλος μου θα παντρευτεί σύντομα με μια κοπέλα που γνώρισε πρίν από 3,5 χρόνια μέσω mIRC.
Άντε και στα δικά σου...

Επισκέπτης
Κατά τη γνώμη μου χάνεις το χρόνο σου.
Όχι επειδή η γνωριμία έγινε μέσω ίντερνετ, αλλά επειδή έμεινε στο ίντερνετ.
Το ίντερνετ είναι καλό για να γνωρίζεις γκόμενες, εφόσον κανονίζεται από την αρχή, ζωντανή συνάντηση.
Αν παίξει δηλαδή από αγγελία γνωριμίας  ή καμακο-site αλλά κατευθείαν ανταλληγή τηλεφώνων και συνάντηση.

Διαφορετικά μπορείς να μπλέξεις με μαλακισμένες αργόσχολες αγάμητες σε συζητήσεις που θα κρατήσουν χρόνια. Και ανά πάσα στιγμή θα μπορούν να εξαφανιστούν.

Η κοπέλα μπορεί να μην είχε ποτέ γκόμενο, να μην έχει κάνει ποτέ της τίποτε και να χρειάζεται 3 χρόνια για να βγείτε, άλλα 2 για να σε αφήσει να τη φιλήσεις και 10 για να τη γαμήσεις! Είσαι διατεθειμένος να ακολουθήσεις τους ρυθμούς της;

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
16
Μένετε κοντά ή έχετε μεγάλη απόσταση μεταξύ σας?Εγώ έχω κοπέλα από μσν και παραδόξως μου αρέσει πιο πολύ από πολλές που έχω γνωρίσει απο παρέες ή από καμάκια.Ήμουν κωλόφαρδος που την γνώρισα.Αλλά δυστυχώς δεν την βλέπω συχνά λόγω απόστασης..

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
16
Πάντως όταν ένας φίλος μου είχε κανονίσει να συναντήσει από κοντά γκόμενα από το μσν και αυτή ήταν τελικά μπάζο κάναμε το γνωστό κολπάκι.Μου έκανε αναπάντητη στο κινητό εγώ το αφήνω λίγο να χτυπήσει, το σηκώνω και λέω έλα μωρό μου σε κανά τεταρτάκι θα είμαι εκεί.Ο φίλος μου έκανε πως δεν ήθελε να φύγει για να μην κινήσει υποψίες και εγώ του έλεγα τάχα πως πρέπει να τον γνωρίσω στην κοπέλα μου.Και καθώς την κλάναμε από το μέρος την συνάντησης της φωνάζει φάε blocκ τώρα!Εκεί έλιωσα.Προσωπικά πριν συναντηθώ με κάποια από τσατ κοιτάω πάντα φωτογραφίες και δεν πάω στα τυφλά.Μπορεί να έχω γνωρίσει μόλις 6 γκόμενες έτσι(παρόλο που είχα την ευκαιρία για πολλές περισσότερες) αλλά το ευχαριστήθηκα ;)

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
σπουδαζει δουλευει..για να καταλαβουμε τι ειναι πες κατι...οχι ακριβη στοιχεια αλλα για να δουμε τι ανθρωπος ειναι

Σωστος..δουλευει.εχει ηδη δουλεια ετοιμη..προκομενη..επισης μιλαμει πολυ με χιουμορ(εχει αισθηση του χιουμορ),πολυ ευχαριστος ανθρωπος,εξω καρδια..γενικα κοριτσι απο σπιτι.δν ειναι εξολης και προολης.
Σε αυτο που ειπες φιλε woodstockr εχεις δικιο..καλιστα μπορεις να βγει μια πολυ καλη φιλη.δεν κυνηγαμε τη σχεση αποκλειστικα.αυτο που με ενδιαφερει ειναι να γνωριστουμε.κ αυτη θα θελε..οι αμυνες της ομως δεν υποχωρουν.Γαμω τις αμυνες μου μεσα.. :tickedoff: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom