Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

PROFONDO

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Παιδιά σε αυτό το site γνωριμιών υπάρχουν αγγελίες με ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Τι παίζει; Ξέρει κανείς;

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Φίλε PROFONDO,

Έγινε συγχώνευση του θέματος σου, προς αποφυγή διασποράς πληροφοριών.

Ευχαριστώ

facundo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
μιλαμε για την προηγουμενη πενταετια & βαλε..ακομη παιζει αυτη η φαμπρικα???λαθος επαγγελματικο προσανατολισμο πηραμε ρε γαμωτο αφου υπαρχουν παντα νεα θυματα..
συμφωνώ ότι είναι απάτη, λέτε να διαδώσω το μσν της? (σατανικο γελιο!)

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Σας δίνω τα nicknames από κάτι κοριτσάκια σε site γνωριμιών . Γνωρίζει κάποιος κάτι ? ΥΓ: Δεν δηλώνουν βιζιτούδες, αλλά μήπως κάι κάποιος έχει διαφορετική άποψη???

1. _SeXy_GiRl_  apo fatsa.gr
2. ann0ula_23    apo fatsa.gr
3. giota23sex    apo fatsa.gr
4. koukla1982    apo singles.gr
5. tzina20      apo fatsa.gr

megasakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
Ανοίγω αυτό το θέμα για να μοιραστούμε ιστορίες απο chat, MSN, webcam, cyber που μας έχουν κάτσει και έχουν καταλείξει σε συνάντηση. 

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

megasakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
πριν κανα τετραμηνο έκανα τσατ στο ΖΟΟ
γνώρισα μια κοπέλα και μου ζήτησε να παμε σε ΜΣΝ. απο μόνη της έβαλε καμερα. εγω δεν είχα. είχε βαλει αυτή και μου μιλούσε με μικρόφονο. την επομένη μέρα πήγα και αγόρασα καμερα και μιλουσαμε καθημερινα με ον καμερα.
Ηταν θεσσαλονικη και θα κατέβαινε αθηνα στον πατέρα της σε λίγες μέρες. εγώ μετα απο κανα μήνα παντρευόμουν και μου πρότεινε να ζήσω μαζί της όσο μου απομένει ακόμα η ελευθερεία στιγμές τρελής καυλας. ¨Ετσι και έγεινε. κατεβεικε αθήνα και συναντηθήκαμε. πήγαμε σε ένα hotel στο σκαραμαγκά και έκανε ένα σεξ σκέτη τρέλα. Έιχε μαζι της δονητές κτλ. Ήταν παχουλή με αρκετό στήθος, αλλα στο σεξ ήταν σκέτη καύλα.  Απο τότε και μετά όποτε κατεβαίνει γαμιόμαστε όπως λέει και αυτή. τέτοια σκηνικά έχω κάνει πολλές φορές απο chat αλλα΄αυτή ήταν η κάλυτερη απο όλλες.

megasakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
helen29
εχει και φωτο της

giorgos_spv

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα στην εδω παρεα...
παιδια με το ΖΟΟ ασχολιομουν και εγω στην αρχη οταν ειχε πρωτοανοιξει. Σημερα ομως η υποθεση εχει βρωμεσει παρα πολυ. Κατ αρχας οι τυποι εχουν βαλει ταριφα με τα coins και τις μαλακιες τους  σχεδον σε καθε δραστηριοτητα και ξενερωνεις με την μια. Μετα αν μπεις στο chat βρισκεις τουλαχιστον 100 χρηστες on line απο τους οποιους οι 90 ειναι επιπεδου εντελως ασχετου (πιτσιρικαδες, μπαλαριες, μαθητουδια, κοριτσακια που θελουν φιλους και μπουτσες μπλε). Ασε δε που για να πιασεις κουβεντα ειναι μια στις χιλιες,ποσο μαλλον να σου βγει σε καλο. Ενας φιλος μου ειπε για το hi5
εχει γαμησει 7 γκομενες απο εκει,(τις 4 μου τις γνωρισε)
εγω δεν εχω πλεον υπομονη να ασχολουμαι με αυτα, αλλα αν καποια στιγμη το ξανακανω, θα αρχισω απο εκει

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
103
Πόντοι
6
hi5? τι είναι αυτό συνάδελφε??

παιδια με το ΖΟΟ ασχολιομουν και εγω στην αρχη οταν ειχε πρωτοανοιξει. Σημερα ομως η υποθεση εχει βρωμεσει παρα πολυ. Κατ αρχας οι τυποι εχουν βαλει ταριφα με τα coins και τις μαλακιες τους  σχεδον σε καθε δραστηριοτητα και ξενερωνεις με την μια. Μετα αν μπεις στο chat βρισκεις τουλαχιστον 100 χρηστες on line απο τους οποιους οι 90 ειναι επιπεδου εντελως ασχετου (πιτσιρικαδες, μπαλαριες, μαθητουδια, κοριτσακια που θελουν φιλους και μπουτσες μπλε). Ασε δε που για να πιασεις κουβεντα ειναι μια στις χιλιες,ποσο μαλλον να σου βγει σε καλο. Ενας φιλος μου ειπε για το hi5
εγω δεν εχω πλεον υπομονη να ασχολουμαι με αυτα, αλλα αν καποια στιγμη το ξανακανω, θα αρχισω απο εκει

electra(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ελπιζω να μην σας πειραζει να πει και ενα κοριτσι την εμπειρια του.

εγω η μονη εποχη που ασχοληθηκα με chat ηταν πριν 5 χρονια στο irc.εμπαινα απλα για συζητηση αλλα μια φορα εκανα το λαθος και κανονισα με εναν αφου μιλουσαμε κανα 2 βδομαδες.πηγα λοιπον ενταξει εμφανισιακα ητανε οπως κ στις φοτο (εστειλε αληθινες)και γω επισης.τεσπα δε βρηκα κανενα κοινο σημειο μεταξυ μας,σα χαρακτηρες ημασταν η μερα με τη νυχτα με αποτελεσμα σε οτι συζητουσαμε οι αποψεις μας ητανε μαυρο ο ενας ασπρο ο αλλος.ενταξει αυτο δε μου αρεσε αλλα δεν εδωσα και τοσο βαρυτητα πια.ολοι οι ανθρωποι ιδιοι ειναι?αυτο που με ξενερωσε απιστευτα και με εκνευρισε σε πολλες περιπτωσεις ηταν οτι εκρινε τις αποψεις μου, τις θεωρουσε λαθος και προσπαθουσε να με πεισει και να μου επιβαλλει την αποψη του γενικοτερα :headbang: :headbang: -δε βγηκα ρε φιλε για κυρηγμα,αποψη σου και αποψη μου γιατι το κανεις θεμα,εχει καμια σημασια?- :tickedoff: :tickedoff:θα θελα να πω αλλα εκανα υπομονη εχοντας ως σκοπο να δωσω τερμα σε ολη αυτη την ηλιθιοτητα.επομενως εκατσα μεχρι το τελος της εξοδου κανοντας απιστευτη υπομονη και εφυγα απιστευτα ξενερωμενη!! το θεμα ειναι οτι ο τυπος μου εγινε κολιτσιδα παρολο που τον απεφευγα κανονικα και του εδειχνα οτι δε θελω περαιτερω παρτιδες (κατι για το οποιο με εκρινε παλι οτι ειναι λαθος και δεν ειναι σωστη συμπεριφορα μπλα μπλα μπλα :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot:)και αφου με επρηζε απιστευτα με μηνυματα και τηλ για κανα 2 βδομαδες συνεχομενα το πηρε αποφαση και εκοψε!! ουφ τι το θυμηθηκα παλι, συγχηστηκα !! απο τοτε αν μπω σε κανα τσατ (σπανια δλδ)δηλωνω και στο προφιλ ακομα μονο για συζητηση για αποφυγη τετοιων περιστατικων.ενταξει δε λεω οτι παντα θα πεφτω σε τετοιες περιπτωσεις αλλα πλεον δε θελω καν να το δοκιμασω ξανα.το ρισκο ειναι μεγαλυτερο απο την ικανοποιηση.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
μακρια απο ζοο.gr,adults.gr kai singles.gr.το χειροτερο βεβαια ειναι το amateurmatch.com :tickedoff:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16

καλα αυτες μεσω τσατ βριισκουν καβλι?μια βολτα να κανουν 1700 θα βρουν..ΗΛΙΘΙΕΣ..
στο ΖΟΟ,ενας κολλητος μου εχει γνωρισει 3 γκόμενες..ΚΑΙ ΟΙ 3 που μου τις γνωρισε ηταν ΚΑΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ..30 ετων,ανεργες η τεμπέλες που ολη μερα πιναν μπαφο..ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ..

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ελπιζω να μην σας πειραζει να πει και ενα κοριτσι την εμπειρια του.

εγω η μονη εποχη που ασχοληθηκα με chat ηταν πριν 5 χρονια στο irc.εμπαινα απλα για συζητηση αλλα μια φορα εκανα το λαθος και κανονισα με εναν αφου μιλουσαμε κανα 2 βδομαδες.πηγα λοιπον ενταξει εμφανισιακα ητανε οπως κ στις φοτο (εστειλε αληθινες)και γω επισης.τεσπα δε βρηκα κανενα κοινο σημειο μεταξυ μας,σα χαρακτηρες ημασταν η μερα με τη νυχτα με αποτελεσμα σε οτι συζητουσαμε οι αποψεις μας ητανε μαυρο ο ενας ασπρο ο αλλος.ενταξει αυτο δε μου αρεσε αλλα δεν εδωσα και τοσο βαρυτητα πια.ολοι οι ανθρωποι ιδιοι ειναι?αυτο που με ξενερωσε απιστευτα και με εκνευρισε σε πολλες περιπτωσεις ηταν οτι εκρινε τις αποψεις μου, τις θεωρουσε λαθος και προσπαθουσε να με πεισει και να μου επιβαλλει την αποψη του γενικοτερα :headbang: :headbang: -δε βγηκα ρε φιλε για κυρηγμα,αποψη σου και αποψη μου γιατι το κανεις θεμα,εχει καμια σημασια?- :tickedoff: :tickedoff:θα θελα να πω αλλα εκανα υπομονη εχοντας ως σκοπο να δωσω τερμα σε ολη αυτη την ηλιθιοτητα.επομενως εκατσα μεχρι το τελος της εξοδου κανοντας απιστευτη υπομονη και εφυγα απιστευτα ξενερωμενη!! το θεμα ειναι οτι ο τυπος μου εγινε κολιτσιδα παρολο που τον απεφευγα κανονικα και του εδειχνα οτι δε θελω περαιτερω παρτιδες (κατι για το οποιο με εκρινε παλι οτι ειναι λαθος και δεν ειναι σωστη συμπεριφορα μπλα μπλα μπλα :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot:)και αφου με επρηζε απιστευτα με μηνυματα και τηλ για κανα 2 βδομαδες συνεχομενα το πηρε αποφαση και εκοψε!! ουφ τι το θυμηθηκα παλι, συγχηστηκα !! απο τοτε αν μπω σε κανα τσατ (σπανια δλδ)δηλωνω και στο προφιλ ακομα μονο για συζητηση για αποφυγη τετοιων περιστατικων.ενταξει δε λεω οτι παντα θα πεφτω σε τετοιες περιπτωσεις αλλα πλεον δε θελω καν να το δοκιμασω ξανα.το ρισκο ειναι μεγαλυτερο απο την ικανοποιηση.

Δεν πιστευω να πειραξε καποιον η συμμετοχη σου σε ενα site σαν αυτο καθως ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες.

Θα βρω πατημα στην δικια σου εμπειρια για να πω οτι θεωρω την μεγαλυτερη ανοησια και χασιμο χρονου την προσπαθεια για ανευρεση γκομενου/ας απο τσατ..Εχω βγει και γω 4-5 φορες απο τις οποιες καμμια δεν μπορω να πω οτι με αφησε ικανοποιημενο και μονο ο τροπος γνωριμιας με χαλαγε..τι ζηταει καποιος απο ενα τσατ?Ειπες οτι μπαινεις απλα για κουβεντα..Δεν σε κατακρινω  αλλωστε και εγω το εχω κανει αρκετες φορες, αλλα ειναι δυσκολο να βρεις καποιον μονο γι αυτο γιατι στο μυαλο του αλλου αλλα και του δικου σου υποβοσκει η περιπτωση της γνωριμιας. Πλεον προτιμω να διευρυνω τον κυκλο μου με ατομα που δεν εχουν σχεση με τσατ και αν θελω κουβεντα παιρνω τους ηδη υπαρχοντες φιλους και γνωστους..ολο και καποιον θα βρουμε. Γιατι να ψαχνουμε καπου οπου οι περισσοτεροι ειναι σε μια φαση της ζωης τους πολυ κακη για να ψαχνουν να κοινωνικοποιηθουν μεσα απο το νετ. Εγω γουσταρω αυτο το site γιατι με βοηθαει να ικανοποιησω καποιες αναγκες μου οπως να βρω την καλυτερη δυνατη πουτ να για να γ@μησω και να νανταλλαξω και διαφορες αποψεις ειτε για να δω τι γνωμη εχουν αλλοι για ενα θεμα και για να μαθω κατι περισσοτερο η μια πληροφορια ας πουμε..Δεν εχω μπει σε τσατ εδω και ενα χρονο γιατι ακομη και αν θες να μιλησεις δεν σου μιλαει κανεις και λες καθε φορα τα ιδια πραγματα..Η κανονικη γνωριμια παιδες εχει αλλη χαρη και ειναι πιο φυσιολογικη. Συμβουλη μου μακρια απο τσατ,ειναι χασιμο χρονου!

electra(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
φιλε DIKY εχεις απολυτο δικιο και συμφωνω 100% μαζι σου.οπως θα ειδες και στο παραπανω μηνυμα μου τα τελευταια 5 χρονια μπαινω παρα πολυ σπανια (1 φορα το 6μηνο) χωρις κανενα περαιτερω σκοπο  και αυτο σε στιγμη απιστευτης βαρεμαρα για να σκοτωσω λιγο την ωρα μου.αν και γι αυτο ακομα πλεον δεν ενδεικνυται γι αυτο και με βρισκεις εδω περα, ετσι γιατι απλα για καποιο λογο  :uglystupid:μ αρεσει προς το παρον το σαιτ. :headbang:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
απλα για καποιο λογο  :uglystupid:μ αρεσει προς το παρον το σαιτ. :headbang:

πιστευω οτι αν διαβασεις αρκετα threads του σαιτ θα μαθεις καλυτερα πως σκεφτονται οι περισσοτεροι αντρες και θα γινεις και συ καλυτερη. Το σαιτ ειναι κολλημα, δεν ξερω πως θα βρω τροπο να απεξαρτηθω! :cheesy:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
αυτο το σαιτ τι σοι ειναι...4,5 γκομενες εχει απο ρωσια η μια απο μολδαβια η αλλη κοκ.
μπας και ειναι κανενα "γραφειο" :idiot:,μαλιστα για την καθε γκομενα εχει και τηλεφ και καλα παρτε με το απογευμα.
αλλα αφηνει πολλα υπονοουμενα "οτι προκυψει" :think:

Επισκέπτης
αυτο το σαιτ τι σοι ειναι...4,5 γκομενες εχει απο ρωσια η μια απο μολδαβια η αλλη κοκ.
μπας και ειναι κανενα "γραφειο" :idiot:,μαλιστα για την καθε γκομενα εχει και τηλεφ και καλα παρτε με το απογευμα.
αλλα αφηνει πολλα υπονοουμενα "οτι προκυψει" :think:
μούφα πρέπει να είναι.

labros_joker

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2007
Like
3
Πόντοι
1
μακρια απο ζοο.gr,adults.gr kai singles.gr.το χειροτερο βεβαια ειναι το amateurmatch.com :tickedoff:

Ξερεις καποιο αλλο να προτεινεις?
Εγω συνηθως χρησιμοποιω το . Στο οποιο υπαρχουν και καμερες που μπορεις να βλεπεις....αλλα το βαρεθηκα κι αυτο πλεον...γενικοτερα εχω βαρεθει το chat

giorgos_spv

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παντως παιδια σε γενικες γραμμες πιστευω οτι τα chat η μαλλον το φλερτ μεσω chat εξυπηρετει κυριως παντρεμενους/ες οι οποιοι εχουν καποιους λογους (καλως η κακως)να αναζηταν ερωτικο συντροφο εκ του ασφαλους, δηλαδη χωρις να μπουν στη διαδικασια του live καμακιου σε καποιο δημοσιο χωρο...σας μιλαω εκ πειρας. Σαφως και δε βρισκω ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ να ασχοληθει κανεις με αυτα οταν ειναι ελευθερος και εχει καθε ελευθερια στις κινησεις του, διχως να πρεπει να δωσει λογο σε κανενα για τις πραξεις του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom