XRISTOS(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
μαγκες την "Μελινα" (οχι νικ ναμε) απο το ζοο την ξερετε?? Μιλαμε για μεγαλη αρπαχτρα και ρουφιχτρα, επεζε ενα διαστημα με το νικ ναμε κατερινα37
η ελαφινα που λες, την ειχα γνωριση, ηταν απο Πειραια, παντρεμενη , αδυνατη κοντη, δεν ειχε χρονο και συνηθως εδινε ραντεβου η πρωι η απογευμα γυρω στις 4 με 5. κοκκινα μαλλια. Λεμε την ιδια?
Εμένα μου έχει στείλει ένα μήνυμα...και καλά ότι θέλει πάθος και έρωτα...όχι απλά να το κάνει...αλλά δεν μου έχει ξανααπαντήσει....αυτή με τις φωτό από το κάστρο δεν λές?Εσύ έχεις μιλήσει?nick L_womenfolk
με αυτή έχει επικοινωνήσει κανείς ???
Ναι...αν είναι real...είναι αστέρι η γκόμενα....ΑΧΧΧΧΧΧ....τι καστρο ειναι αυτο...και το γκομενακι φυσικα..
Αν ειναι αληθινες οι φωτο βεβαια ;) ;)
1 φορά μου απάντησε και μου είπε να της γράψω τί φαντάζομαι ότι θα της κάνω για να περάσει καλά....αν βγεί και κανένας πούστης μην παραξενευτής...χεχεχεχεχεχεΕσενα τουλαχιστον σου απαντησε...
Εμενα με εχει κλασει ασυστολα
ΑΧΧΧΧΧΧ....τι καστρο ειναι αυτο...και το γκομενακι φυσικα..
Αν ειναι αληθινες οι φωτο βεβαια ;) ;)
Εμένα μου έχει στείλει ένα μήνυμα...και καλά ότι θέλει πάθος και έρωτα...όχι απλά να το κάνει...αλλά δεν μου έχει ξανααπαντήσει....αυτή με τις φωτό από το κάστρο δεν λές?Εσύ έχεις μιλήσει?