Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
μαγκες την "Μελινα" (οχι νικ ναμε) απο το ζοο την ξερετε?? Μιλαμε για μεγαλη αρπαχτρα και ρουφιχτρα, επεζε ενα διαστημα με το νικ ναμε κατερινα37

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
παιδια αυτη η Ελαφινα ηταν μια και καλα που καταγοταν απο κατερινι-κιλκις
καπου εκει? μια ψηλη αδυνατη? για δωστε περισσοτερες πληροφοριες
και μαλλον εχο να σας πω κατι !

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
η ελαφινα που λες, την ειχα γνωριση, ηταν απο Πειραια, παντρεμενη , αδυνατη κοντη, δεν ειχε χρονο και συνηθως εδινε ραντεβου η πρωι η απογευμα γυρω στις 4 με 5. κοκκινα μαλλια. Λεμε την ιδια? 

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Στα περισσότερα site πλέον η αναλογια ανδρών-γυναικών είναι τραγική, οι περισσότεροι δε έχουν 2-3 προφιλ. Εάν είσαι gay ή λεσβία υπάρχει κοινό για να συνομιλήσεις ή να συνευρεθείς.  Παλιά 2001, 2002 είχα βγει με 2-3 κοπέλλες από σαιτ αλλά ήταν είτε μέτριες εμφανισιακά είτε δεν υπήρχαν κοινά ενδιαφέροντα. Δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ελπίδα για κάτι ενδιαφέρον αλλά οι πιθανότητες είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Οι επαγγελματίες κάνουν μπαμ.  Τώρα κάνω πια μόνο την πλάκα μου μέσα από αυτό και δεν ψάχνω πραγματικά γνωριμία.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Καταλαβαίνει κανείς από τα γραφόμενά σας πώς στα sites γνωριμιών περιδιαβαίνει μία συγκεκριμένη ώριμη τύπισσα που μοιράζει δεξιά κι αριστερά αφροδίσια.΄Όσοι έχετε κάτι υπόψη, βάλτε κάτω μαζί τα στοιχεία, ούτως ώστε να τα διασταυρώσουμε εμείς οι υπόλοιποι και να μη συμβεί ποτέ να πέσουμε στην παγίδα της.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
η ελαφινα που λες, την ειχα γνωριση, ηταν απο Πειραια, παντρεμενη , αδυνατη κοντη, δεν ειχε χρονο και συνηθως εδινε ραντεβου η πρωι η απογευμα γυρω στις 4 με 5. κοκκινα μαλλια. Λεμε την ιδια? 

οχι τελικα...αυτη που ελεγα εγω ηταν ψηλη...πολυ ψηλη...
ηθελε ν την πηδηξω αλλα τελικα δε μου βγηκε...
το μετανιωσα που δεν της εδωσα παντως μια πιπα αλλα με πετυχε
σε ασχημη συγκυρια !

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
Γεια χαρα. Μεσα στο ΜΣΝ υπηρχε και καποια με το νικ νειμ ελαφινα. Της αρεσε πολυ το σεχ και ειδικωτερα το τηλ σεχ. Εαν δε εβγενε με καποιον απο το πρωτο ραντεβου τον αρπαζε.

dominus34

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχουν τελευταία και τα εναλλακτικά προς το internet dating sites σε κινητά. Οι αναλογίες εξακολουθούν να είναι και εκεί τραγικές, αλλά τουλάχιστον, όπου οι διαχειριστές αξιοποιούν το μοναδικό αριθμό συνδρομητή (λέμε τώρα, αφού με τα καρτοκινητά όλα γίνονται), τουλάχιστον περιορίζουν τις πολλαπλές εγγραφές από τους ίδιους χρήστες. Ενδεικτικά αναφέρω το www.Banana.gr/]http://www.Banana.gr/[/url], όπου γνώρισα αρκετές (θεωρητικά) γυναίκες, γνωρίστηκα δε "εκ του σύνεγγυς" με τρεις σε διάστημα περίπου ενός μήνα. Εϊναι δωρεάν η εγγραφή, ο σχηματισμός προφίλ και η αναζήτηση, αλλά χρεώνεσαι από τη στιγμή που θελήσεις να επικοινωνήσεις με κάποιο μέλος. Η χρέωση για WIND και CosmOTE είναι 1,19 ανά ημέρα για όσα μηνύματα θέλεις και 2,38 ανά εβδομάδα για Vodafone, αλλά θα πρέπει να προσθέσετε και την "κίνηση" που χρεώνεστε από την εταιρία κινητής που έχετε, η οποία είναι περίπου 1 σέντ ανά kb (που μας κάνει, αν δεν κάνω λάθος περίπου 10 Ευρώ ανά MB - τραγικό)... :o
Παρόλαυτα η εν λόγω υπηρεσία έχει αρκετό λαό και ενδιαφέρον. :-

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
nick L_womenfolk
με αυτή έχει επικοινωνήσει κανείς ???
Εμένα μου έχει στείλει ένα μήνυμα...και καλά ότι θέλει πάθος και έρωτα...όχι απλά να το κάνει...αλλά δεν μου έχει ξανααπαντήσει....αυτή με τις φωτό από το κάστρο δεν λές?Εσύ έχεις μιλήσει?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.442
Πόντοι
12.056
ΑΧΧΧΧΧΧ....τι καστρο ειναι αυτο...και το γκομενακι φυσικα..
Αν ειναι αληθινες οι φωτο βεβαια  ;) ;) :dancing:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.442
Πόντοι
12.056
Εσενα τουλαχιστον σου απαντησε...
Εμενα με εχει κλασει ασυστολα  :badair:

:2funny: :2funny: :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εσενα τουλαχιστον σου απαντησε...
Εμενα με εχει κλασει ασυστολα  :badair:

:2funny: :2funny: :2funny:
1 φορά μου απάντησε και μου είπε να της γράψω τί φαντάζομαι ότι θα της κάνω για να περάσει καλά....αν βγεί και κανένας πούστης μην παραξενευτής...χεχεχεχεχεχε

magua

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Εμένα μου έχει στείλει ένα μήνυμα...και καλά ότι θέλει πάθος και έρωτα...όχι απλά να το κάνει...αλλά δεν μου έχει ξανααπαντήσει....αυτή με τις φωτό από το κάστρο δεν λές?Εσύ έχεις μιλήσει?

:'( εμένα δεν μου απανταει ...  :huh: Κρίμα και θέλω και εγώ πολύ πάθος  :knockinb:

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
"εκείνη" που επιμένει να της γράψετε φαντασιώσεις και αποφεύγει κάθε είδους άλλη πιο άμεση επικοινωνία είναι συνήθως "εκείνος"

Γεωργίου speaking μάγκες...

psaxnome28

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα....
Υπάρχουν πολλά site γνωριμιών....
Υπάρχουν ομως γκόμενεσ που παίζουν τέτεια παιχνίδια ???

Για να καταλίξω,εχετε πηδήξει κανα γκομενακι απο αυτα τα δεκαδεσ site ? πως ηταν ? τι δόσατε κλπ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Κάνε το post στα Ελληνικά...θα στο σβήσουν.....

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
και γρηγορα αν θες να γλυτωσεις τον βουρδουλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom