Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Εχει κανένας εμπειρία απο speed- dating
Eχω κλείσει ραντεβού για ********* αξίζει ή είναι τζάμπα λεφτά;

mod:
Καλου κακου σου εσβησα, το ποτε εχεις κλήσει ραντεβου.
Αντε και καλη τύχη ;)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.404
Πόντοι
6.955
σιγα ρε λακυ33 μην γνωρισες τοσες πολλες γκομενες απο το chat? εγω ασχολουμε χρονια με chat και sides γνωριμιων και το μονο που καταφερα ηταν να βγω για κφε με μια μονο.
- το dating club ηταν το καλυτερο αλλα τωρα εχει γινει μαλακια
- αρνουμε να πληρωσω το zoo.gr αισθνανομε μαλακας να τα σκαω στους ιδιοκτητες
- εχω τσεκαρει οτι φτιαχνουν προφιλ τα οποια ειναι ψευτικα διοτι μετα απο λιγο καιρο δεν υπαρχουν αυτα τα προφιλ

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Το adultfriendfinder έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι έχει πολλά ψεύτικα προφίλ και γενικά δεν μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη.

Όσο για τις ανατολικές, είναι γεγονός ότι όταν τις πιάνεις αισθάνεσαι ότι πιάνεις πραγματικά γυναίκα. Δυστυχώς έτσι παρέσυραν και τον κόμητα στον κομμουνισμό.

Τα ελληνικά είναι τελείως γτπ γιατί πέφτει πολύ τουπέ και κλαψομουνίαση. Το κυριότερο όλες αυτές φτιάχνονται βλέποντας τους "άντρες" να τις παρακαλάνε για καφέ, γιατί στην πραγματικότητα είναι μπάζα. Από τις λίγες που δεν είναι, πιστεύω ότι αρκετές είναι ημιεπαγγελματίες.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ρε παιδια εχει κανεις καμια πλροφορια σχετικα με το τι παιζει στο ????? :think: :think: :think:

φιλε forbadwoman πηγα στο σαιτ που ειπες και τρελαθηκα τελειως
δεν πιστευω πλεον τα ματια μου!!!
καραλεσβιες του κερατα!
μια λεει δεν δεχεται εμαιλς απο αντρες ακομα και αν ειναι ωμα!!
τρελλα..

ουστ ρε μακρια. παλιοφολες γαμω την καταδικη σας..

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Έχω προφίλ εδώ και 2 χρόνια στο . Το συμπέρασμα: μηδέν εις τον πηλίκο!!! Λίγα γυναικεία προφίλ συγκριτικά μ'αυτάτων αντρών (να μη μιλήσω για τα τραβέλια και τις αδερφές που στην πέφτουν με μηνύματα). Οι περισσότερες δε δηλώνουν κάτι αναλογίες ύψους-βάρους....Μοντέλες σου λέω...Τον θέλουν δεν ψηλό, μελαχροινό, με +3000 ευρώ εισόδημα και να μην καπνίζει! Κατάφερα και βγήκα με 6-7 μπάζα....εεε κοπέλες ήθελα να πω! Ναι, όλες τους ήταν ή φαλαινίτσες ή κακάσχημες του κερατά ή και τα δύο! Ο Todok έχει δίκιο για αυτό που λέει περί ημιεπαγγελματιών: η μοναδική εμφανίσιμη γυναίκα που βγήκα, αποδείχτηκε ότι μάλλον ήθελε να μου κάνει αφαίμαξη στο πορτοφόλι και φυσικά έφυγε από εκεί που ήρθε (ποιός ξέρει, ίσως κάποιοι από τους συμφορουμίτες να την έχουν πάρει και βίζιτα!) Την τελευταία φορά, ένα μπάζο από αυτές, αφού το έφτιαξα, μου πήρε τσιμπούκι από το πρώτο ραντεβού και τα πήρε όλα στο στόμα...εκείνη τη στιγμή το φχαριστήθηκα αλλά μετά...δεν υπήρχε μετά: Λυπήθηκα και αυτήν αλλά περισσότερο τον εαυτό μου που μπήκε σ'αυτήν τη περιπέτεια. Χίλιες φορές στο μπουρδελάκι ή να κάνεις χίλια καμάκια και να φας 999 χυλούς (ε του κερατά, η μια θα κάτσει, αλλά θα αξίζει!) παρά σ'αυτές τις απάτες!

TANTE

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα και απο μενα
Εχει λογιων λογιων καταστασεις ετυχε να γνωρισω καποιες απο site που εχετε αναφερθεί αλλά και  απο το pathfinder(PIM) ,παιζουν πολλες παντρεμενες εκει,ενταξει σαφως υπαρχουν και πισωγλεντηδες που το παιζουν γυναικες.Παντου υπαρχουν φωλες βεβαιως βεβαιως αλλά και καλά κομματια.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Την τελευταία φορά, ένα μπάζο από αυτές, αφού το έφτιαξα, μου πήρε τσιμπούκι από το πρώτο ραντεβού και τα πήρε όλα στο στόμα...εκείνη τη στιγμή το φχαριστήθηκα αλλά μετά...δεν υπήρχε μετά: Λυπήθηκα και αυτήν αλλά περισσότερο τον εαυτό μου που μπήκε σ'αυτήν τη περιπέτεια.

Μπορείς να το κάνεις πιο λιανά? Τι σε χάλασε? Μια πίπα έδωσες. Δεν είχε συνάχεια, ΟΚ. Και γιατί το χαρακτηρίζεις σαν "περιπέτεια"? Επειδή ήταν μπάζο?

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Απλά είχα την αφέλεια, και δεν ντρέπομαι να το πω, ότι θα μπορούσα να βρω μια νορμάλ κοπέλα για σχέση από τέτοια site! Και η τελευταία φορά κατέληξε σε ξεπέτα. Ναι, εκείνη τη στιγμή το ευχαριστήθηκα (όπως εκείνη φαντάζομαι) αλλά πέστε με λίγο ρομαντικό, λίγο παλιομοδίτη, ήθελα να έχει συνέχεια..Τέλοσπάντων, ίσως το "περιπέτεια" να είναι λίγο υπερβολικό. Ας το πούμε "νταραβέρι" καλύτερα. Πάντως τη σταμάτησα τη φάση, γιατί εκείνη άριχσε να κάνει όνειρα για σχέση. Καλό είναι να τελιώνει κάτι πλήν αρχίζεις να πληγώνεις και να πληγώνεσαι. Κάποιοι θα πούνε: "Σιγά ρε μεγάλε που την πλήγωσες κιόλας τη καργιόλα! Γάμα εκεί πέρα να το φχαριστηθείς!". Και όμως αγαπητοί μου, ακόμη και οι πορωμένοι μπουρδελιάρηδες σ'αυτό το φόρουμ ζητούν από τις πουτάνες το GFE, όπως το αποκαλούν...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η συνεχεια δεν επηλθε επειδη ηταν μπαζο ή για καποιο αλλο λογο?και αν ηταν μπαζο πως της τον εδωσες εξ αρχης στο στομα αφου δε σου εβγαλε απολυτως τιποτις σεξουαλικο?

εγω παντως ειχα γνωρισει πολυ κοσμο απο τσατ σε φαση παρεας ομως ειχα βγει μια-δυο φορες......εμενα απλα δε μου αρεσε ολο αυτο το πραμα αλλα ξερω πολλες κοπελες οπως και παλληκαρια που βγαινανε συστηματικα για καφε με κοσμο απο το τσατ ειτε επειδη ψαχνονταν ειτε επειδη ηταν απιστευτα μοναχικοι....γνωρισα πολλα τετοια ατομα σε αυτες τις δυο συναντησεις και ειλικρινα ηταν πολυ κριμα ο τροπος που εψαχναν απεγνωσμενα μια παρεα γιαυτο και δεν ξαναπατησα....εκτοτε ζητημα να εχω βγει με 3-4 ατομα απο σαιτ και κατοπιν τρελης επεξεργασιας για το αν τελικα αξιζει να βρεθω μαζι τους......και ο λογος για αυτο το τελευταιο ειναι οτι το τσατ ειναι αυτο που ειναι περναμε καλα οκ με το που κλεινω την οθονη ομως τελειωνει το θεμα και δεν εχω ιδιαιτερη ορεξη να το ψαξω περαιτερω...σεξουαλικα δε δεν το εχω ψαξει ποτε το θεμα μεσα απο φορουμ ή τσατ αλλα ξερω πολυ κοσμο που το εχει κανει με μεγαλη επιτυχια... :)

καλα στο ζου πλερωνεις? απο ποτε? εγω ειμαι τζαμπα εκει...

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Απλά έγινε το εξής: Θες ότι είχα κάμποσο καιρό να τον δώσω (προσωπικα έχω να πάω σε μπουρδέλο σχεδόν 20 χρόνια και δεν σκοπεύω στο μέλλον...), θες απερισκεψία, τελικά έγινε. Και βέβαια για να ακριβολογώ, τον άρπαξε μόνη της, δεν την έβαλα δια της βίας να το κάνει. Ήταν απλά ένα λάθος, που το πρόλαβα και δεν έγινε πρόβλημα. Και όταν έννοώ "μπάζο" εννοώ μια αντικειμενικά καθόλου εμφανίσιμη ψηλή και εύσωμη κοπέλα, που επιπλέον ήταν πολύ χοντροκομμένη στους τρόπους και τις εκφράσεις της, και με την οποία δεν είχα να πω και να μοιραστώ τίποτα. Και αυτά φαίνονται από την αρχή-αρχή. Τέλοσπάντων, ήταν ένα λάθος, έχει περάσει καιρός από τότε, η ζωή συνεχίζεται και πάμε με αισοδοξία για άλλα!

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
Καλημερα.
Να προσθεσω και εγω την εμπειρια μου απο αυτα τα σιτες καιειδικοτερα απο το ζοο.
Λογω εππαγγελματος ειμαι πολλες ωρες εμπρος στον υπολογιστη και επομενο ηταν να μπω σε τετοια σιτεσ.
Μιλισα με παρα πολλες, οι περισσοτερες μουφα μεγαλη, δυο καταφερα να βγουμε και κοιταξτε τι εγινε, η πρωτη μια 47αρα με γενια μεχρι το σαγονι απο περιοχη Καλλιθεας με εργασια σε οικο ρουχισμου, απαισια συμπεριφορα και εμφανιση με απεριψε στα ισια λεγοντας μου οτι ψαχνη τεκνα μεχρι 30, δεν της ειχα κρυψη την ηλικια μου (ειμαι σημερα 48 καλοστεκουμενος εππαγγελματικα επιτυχημενος κτλ). Φολα που με εκανε να αισθανομαι ασχημα για πολυ καιρο.
Η Δευτερη απο Πειραια 40 ετων πολυ μικροκαμομενη παντρεμενη με δυο παιδια, την πηδηξα απο την πρωτη συναντηση, ακολουθησαν ακομα 5/6 μεχρι που να καταλαβω οτι πηγαινε ταυτοχρονα με αλλους 3/4. Αποτελεσμα, ερπης απο εκεινον που ειχε μονιμα στα χειλη της εκεινη, μια φοβερη μυκητιαση που με ταλαιπωρησε 3 μηνες, ασε που κοντεψα να χωρισω και να διαλυσω την οικογενεια μου, την πατησα διοτη επεμενε να την πηδαω χωρις προφυλακτικο. Η κυρια ηταν πολυ γνωστη μεσα στο ζοο, σαν Κατερινα.
Αυτα για γνωση και συμορφοση.     

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Καλημερα.
Να προσθεσω και εγω την εμπειρια μου απο αυτα τα σιτες καιειδικοτερα απο το ζοο.
Λογω εππαγγελματος ειμαι πολλες ωρες εμπρος στον υπολογιστη και επομενο ηταν να μπω σε τετοια σιτεσ.
Μιλισα με παρα πολλες, οι περισσοτερες μουφα μεγαλη, δυο καταφερα να βγουμε και κοιταξτε τι εγινε, η πρωτη μια 47αρα με γενια μεχρι το σαγονι απο περιοχη Καλλιθεας με εργασια σε οικο ρουχισμου, απαισια συμπεριφορα και εμφανιση με απεριψε στα ισια λεγοντας μου οτι ψαχνη τεκνα μεχρι 30, δεν της ειχα κρυψη την ηλικια μου (ειμαι σημερα 48 καλοστεκουμενος εππαγγελματικα επιτυχημενος κτλ). Φολα που με εκανε να αισθανομαι ασχημα για πολυ καιρο.
Η Δευτερη απο Πειραια 40 ετων πολυ μικροκαμομενη παντρεμενη με δυο παιδια, την πηδηξα απο την πρωτη συναντηση, ακολουθησαν ακομα 5/6 μεχρι που να καταλαβω οτι πηγαινε ταυτοχρονα με αλλους 3/4. Αποτελεσμα, ερπης απο εκεινον που ειχε μονιμα στα χειλη της εκεινη, μια φοβερη μυκητιαση που με ταλαιπωρησε 3 μηνες, ασε που κοντεψα να χωρισω και να διαλυσω την οικογενεια μου, την πατησα διοτη επεμενε να την πηδαω χωρις προφυλακτικο. Η κυρια ηταν πολυ γνωστη μεσα στο ζοο, σαν Κατερινα.
Αυτα για γνωση και συμορφοση.     
Για την 1η που λές σιγά μην αισθανόμουνα και άσχημα με το μπάζο...για την 2η αν κατάλαβα καλά σού είπε πως ήθελε να την πηδάς χωρίς προφύλαξη?Και δέχτηκες?Μάλλον λάθος σου...εγώ θα την είχα κάνει και θα είχε φάει και 1 βρισίδι....

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
εχεισ δικιο, απολυτο θα ελεγα, αλλα βλεπεις καμια φορα παρασυρομαστε καιειδικα οταν η αλλη δειχνει πολυ παθιασμενη.
οποτε ειναι πολυ ευκολο να παρασυρθεις και ειδικα εαν μεχρι τοτε δεν εχεις παρει καποιο παρασημο.

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
συμφονω με τον ποδολαγνο ειναι μεγαλι ρισκο χωρισ προφυλαξη δεν την ξερεισ .....πολλα μπορουν να συμβουν

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
φιλοι αγνωστοι αλλα τοσο καλοι, ειλικρινα ειστε πολυ σωστοι, αλλα ειπαμε χωρις να θελω να δικεολογιθω, εγινε, και μαλιστα εμαθα μετα οτι αυτο ειχε γινει και με αλλους πολλους χωρισ αντιρηση 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
εχεισ δικιο, απολυτο θα ελεγα, αλλα βλεπεις καμια φορα παρασυρομαστε καιειδικα οταν η αλλη δειχνει πολυ παθιασμενη.
οποτε ειναι πολυ ευκολο να παρασυρθεις και ειδικα εαν μεχρι τοτε δεν εχεις παρει καποιο παρασημο.
Εγώ πάντως όταν κάποια μου πεί πως δεν θέλει προφύλαξη,όσο και ωραία να είναι τρώει 1 σούτ και 1 βρισίδι και...άντε γειά....εννοώ για τέτοιους είδους γνωριμίες ή γνωριμίες μιάς βραδιάς....εγώ,μέσω net, έχω βγεί μόνο με 1...την γνώρισα στο mirc και μετά μιλάγαμε για πολύ καιρό μέσω msn...πολύ καλά κοπέλα...όχι καμιά για ξεπέτες απλά δεν κόλλησε...και για κάποιο λόγο έφταιγα εγώ...σε πολλά πάντως site αν είσαι απλό μέλος και δεν πληρώνεις κάποια συνδρομή δεν σου απαντάει καμία...είναι τσεκαρισμένο....πέφτει πολύ απάτη...
ΥΓ.Φίλε Χρήστο,προς θεού,δεν σε κριτικάρω...απλά σου είπα τί θα έκανα εγώ...ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά και κάνει ότι γουστάρει.....

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
εχεισ δικιο, αλλα οταν εισαι σε καποια ηλικια , παντρεμενος χρονια πολλα και σου συμβει αυτο πρωτη φορα, ε τοτε ειναι πιο ευκολο.

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για να δείτε τί μαμακίες γράφουν στα dating οι διάφορες φόλες, σε προφίλ του parea.gr (δεν ονομάζω ποιό για να μην έχω νομικά μπλεξίματα με αυτά τα τυπάκια). Η τύπισσα δηλώνει 1.65 ύψος, 67 βάρος (βάλε +10 ακόμη...), μεταπτυχιακή φοιτήτρια (που, στην ανωτ. μικροφωνική;;), και σαν χόμπυ δηλώνει snowboard/ιστιοπλοϊα (όπα ρε αριστοκράτισσα λεφτού!). Και θέλει ο άλλος να είναι 1.70 με 2.00 ύψος και εισόδημα (προσέξτε αυτό) +2000-3000 γιούρια. Και προσθέτει με νόημα: "Σιχαίνομαι την τσιγκουνιά και την καρμιριά! Κάνω πάντα ζημιές, για αυτό πριν επικοινωνήσεις, ξανασκέψου το!". Ε, αν αυτό αν δεν είναι αγγελία ημιεπαγγελματία, τότε τί άλλο να πω!!!!
Αν οι διαχειριστές κρίνουν ότι δεν είναι θεμιτή και νόμιμη η αναγραφή πληροφοριών από dating, παρακαλώ να διαγράψουν το post, καθώς δεν θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση το forum.

Επισκέπτης
Για να δείτε τί μαμακίες γράφουν στα dating οι διάφορες φόλες, σε προφίλ του parea.gr (δεν ονομάζω ποιό για να μην έχω νομικά μπλεξίματα με αυτά τα τυπάκια). Η τύπισσα δηλώνει 1.65 ύψος, 67 βάρος (βάλε +10 ακόμη...), μεταπτυχιακή φοιτήτρια (που, στην ανωτ. μικροφωνική;;), και σαν χόμπυ δηλώνει snowboard/ιστιοπλοϊα (όπα ρε αριστοκράτισσα λεφτού!). Και θέλει ο άλλος να είναι 1.70 με 2.00 ύψος και εισόδημα (προσέξτε αυτό) +2000-3000 γιούρια. Και προσθέτει με νόημα: "Σιχαίνομαι την τσιγκουνιά και την καρμιριά! Κάνω πάντα ζημιές, για αυτό πριν επικοινωνήσεις, ξανασκέψου το!". Ε, αν αυτό αν δεν είναι αγγελία ημιεπαγγελματία, τότε τί άλλο να πω!!!!
Αν οι διαχειριστές κρίνουν ότι δεν είναι θεμιτή και νόμιμη η αναγραφή πληροφοριών από dating, παρακαλώ να διαγράψουν το post, καθώς δεν θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση το forum.

Nα συμπληρώσω ότι όπως βάζεις +10 στα κιλά, θα πρέπει να βγάζεις και 5-6 από το ύψος!!! Αυτή σίγουρα δεν είναι ημιεπαγγελματίας όπως λες. Απλά ψάχνει να βρει τον μαλάκα και το Internet της έχει δώσει το βήμα να το κάνει (γιατί σε προσωπικό επίπεδο έχει αποτύχει) :cheesy:

Μην εκνευρίζεσαι λοιπόν φίλε μου. Εκείνη έχει το πρόβλημα, όχι εσύ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom