Καλημερα.
Να προσθεσω και εγω την εμπειρια μου απο αυτα τα σιτες καιειδικοτερα απο το ζοο.
Λογω εππαγγελματος ειμαι πολλες ωρες εμπρος στον υπολογιστη και επομενο ηταν να μπω σε τετοια σιτεσ.
Μιλισα με παρα πολλες, οι περισσοτερες μουφα μεγαλη, δυο καταφερα να βγουμε και κοιταξτε τι εγινε, η πρωτη μια 47αρα με γενια μεχρι το σαγονι απο περιοχη Καλλιθεας με εργασια σε οικο ρουχισμου, απαισια συμπεριφορα και εμφανιση με απεριψε στα ισια λεγοντας μου οτι ψαχνη τεκνα μεχρι 30, δεν της ειχα κρυψη την ηλικια μου (ειμαι σημερα 48 καλοστεκουμενος εππαγγελματικα επιτυχημενος κτλ). Φολα που με εκανε να αισθανομαι ασχημα για πολυ καιρο.
Η Δευτερη απο Πειραια 40 ετων πολυ μικροκαμομενη παντρεμενη με δυο παιδια, την πηδηξα απο την πρωτη συναντηση, ακολουθησαν ακομα 5/6 μεχρι που να καταλαβω οτι πηγαινε ταυτοχρονα με αλλους 3/4. Αποτελεσμα, ερπης απο εκεινον που ειχε μονιμα στα χειλη της εκεινη, μια φοβερη μυκητιαση που με ταλαιπωρησε 3 μηνες, ασε που κοντεψα να χωρισω και να διαλυσω την οικογενεια μου, την πατησα διοτη επεμενε να την πηδαω χωρις προφυλακτικο. Η κυρια ηταν πολυ γνωστη μεσα στο ζοο, σαν Κατερινα.
Αυτα για γνωση και συμορφοση.