Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
και τι εγινε στο τελος ? ποιος νικησε ???

Επισκέπτης
Για το κλού της υπόθεσης πάντως η τύπισσα απάντησε στο τηλ. αυτή την φορά και όντως μιλήσαμε. Και όντως είναι γκόμενα. (είχε και ωραία φωνή)
Όπως είπα όμως περιορίστηκε η κουβέντα στο "password reset attempt"
και τίποτα παραπάνω απο δική μου πρόθεση.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
τελικα ηταν απλως μαλακισμενη ή ειχε καποιο κακοβουλο κινητρο?

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Δεν καταλαβα καθόλου τι εκανες αλλα δεν ειναι εκει το θέμα. Αφου βγηκε στο τηλ δεν της ειπες να τα πείτε από κοντά ??

εμενα καθε μερα passord reset μου στελενει το hotmail μακαρί να το κανει καμια γκόμενα.
θα της πω με πίπα παιρνεις το gmail, ιεραποστολικό to yahoo στα τεσσερα το hotmail

Επισκέπτης
Ryu υποθέτω το 2ο αλλά δεν είχα και πρόθεση να το ψάξω περαιτέρω.
Όπως είπα "τον πούλο, αρμ" για μένα η γκόμενα...

Επισκέπτης
troueno τέτοιες προτάσεις είχαν γίνει και δεν ενέδιδε ούτε καν να μιλήσει στο τηλ. μέχρι να γίνει όλο αυτό.
Και γυναίκα που ζητάει να την φτιάχνεις απο το MSN και μετά το παίζει δύσκολη να σου μιλήσει στο τηλ.  = not worth it
Αλλά όπως ειπα και στον Ryu "τον πούλο" πήρε για μένα (όχι στην κυριολεξία)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
"Και γυναίκα που ζητάει να την φτιάχνεις απο το MSN και μετά το παίζει δύσκολη να σου μιλήσει στο τηλ.  = not worth it"

μπα ποτε δεν ξερεις! και στο φιναλε και χοντρη να ειναι θα την παντρευτεις?? Για ενα καφε/ποτο θα πάτε και αν δεν σου αρεσει ντυνεσαι και φευγεις!!!!!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ryu υποθέτω το 2ο αλλά δεν είχα και πρόθεση να το ψάξω περαιτέρω.
Όπως είπα "τον πούλο, αρμ" για μένα η γκόμενα...
το μσν της πλζ με πμ να κανω οτι δεν εκανες εσυ....ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΩ (τουλαχιστον...)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αν κ δε διαβασα οοολοοο το κατεβατο γιατι βαριομουνα

δλδ... πως? ποια? ποιος? μπορει να πιστεψει αυτο το ημαιλ απο οπου κ αν ερχεται? πρεπει να σαι τελειως μα τελειως ασχετος για να πιστεψεις αυτο το πραγμα

Security Warning: You have tried unsuccesful ly too many times to sign-in as <εδω το email σας@gmail.com>.
At the same time you have just immediately signed-in as <mairoula@gmail.com> from the same IP address.
This was recognised as a "password violation attempt" pattern and constitutes a policy violation according to our SPAM filters.
The user <εδω το email σας@gmail.com> has been notified accordingly and you IP has been logged.
Further continuatio n of such attempts may result in blocking you email account and/or terminating acccess to our service.

παντως για αυτο το θεμα κ χαιμπερμπολικ σε βρισκω.. αλλα δατς τζαστ μαι οπινιον

Επισκέπτης
BiteMeIaMfresH
πάντως στην δική μου περίπτωση το πίστεψε και το παραπίστεψε...
Ίσως επειδή ήταν όντως κοπέλα.

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Μου ετυχε μια περιπτωση και σε εμενα με μια υποτιθεμενη κοπελιτσα {{τροπος του λεγειν}} απο το  :idiot:
site www: KinkyClub.gr με το
ψευδονυμο Dirty_Woman  (OVER 40)[/b] ανταλασωμαι μηνυματα και μου λεει να την κανω add στο msn στο παρακατω
mail s_woman1974@hotmail.com με την εισοδο μου στο msn εμφανιζεται και δευτερο mail  koukli25@yahoo.gr σε ονομα
Katerina GIA AMESH EPAFH LOGO DOYLEIAS  αρχιζομαι να μιλαμαι να μου λεει διαφορα , στο mail ειχε και γυναικια φωτογραφια και μου εστηλε και αλλες {{{{αλλα δεν ξερω να τις ανεβασω}}πως δουλευει στο μαγαζι του πατερα τις και δεν εχει πολλες ωρες διαθεσιμες , οτι μενει με καποιον αλλο μαζι που δουλευη τα βραδεια και κινες τις ωρες μονο ειναι ελευθερη στη ζουλα , κανω την μαλακια και ανταλασω τηλεφωνο  αρχιζωμαι τα μηνυματα , καποια στιγμη  περνω τηλεφωνο και δεν το σηκωνη ξαναπροσπαθω τιποτα  τις στελνω μηνυμα , η απαντηση ηταν καποιος ειναι διπλα και δεν μπορω να μιλησω , εγω τον χαβα μου και σινεχιζω , κανω δευτερη προσπαθεια για τηλεφωνικη εποικινωνια τιποτα, τις στελνω ενα μηνυμα και τις λεω ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ μονο που δεν με εφαγε απο το τηλεφωνο και το msn , εντομεταξη με διαφορες ανωμαλειες που ηθελε , για να μην τα πολυλογο αποφασιζω να παω ραντεβου καποιο βραδυ μεταμεσονυχτια  . :uglystupid:
οπως αποδειχτηκε ειχα πολλοι δικαιο , αλλα μεχρι να καταλαβω τη συμβαινη μου τον ειχε βουτηξει και τον τσιμπουκονε  , εγω βεβαια μολισ βρηκα ευκαιρια συκοθηκα και εφυγα , μετα απο μερες τον πετιχαινω στο msn και τον ρωταω

ΓΙΑΤΙ  Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΛΑ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ
οποιος ενδειαφερεται για το τηλεφωνο μπορω να του το  στειλω σε  pm :blowup:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
οπως αποδειχτηκε ειχα πολλοι δικαιο , αλλα μεχρι να καταλαβω τη συμβαινη μου τον ειχε βουτηξει και τον τσιμπουκονε  

Ρε φίλε μετά συγχωρήσεως μου θύμισες το ανέκδοτο

Πάει στον ψυχολόγο ένας κακοποιημένος νέος από χωριό.
"Τι έγινε νεέ μου;" τον ρωταέι ο ψυχολόγος
"Σηκώθηκα να πάω να δουλέψω στα χωράφια"
"Και"
"Δούλευα όλη μέρα σκυμένος μέσα στο λιοπήρι"
"Και τι έγινε;"
"Ο μπάρμπα Γιώργος εκεί που δουλευαμε μαζί, τσαπ μου τον φοραεί. Φώναζα βοήθεια, δεν θέλω, τίποτα"
"Καλά αφού εσύ είσαι νέος γιατί δεν το έβαζες στα πόδια;"
"Που να τρέξεις γιατρέ μου μες τα χωράφια με 12 πόντους γόβα;"

sunset25

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
146
Πόντοι
1
χαράς στο κουράγιο σου βρε φίλε! εγώ δε θα ασχολιόμουν καν!!!

όσο για το τριγωνισμό του σήματος.. respect! πρέπει όντως να έχεις 'άκρες'! :cheesy:

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
....
όσο για το τριγωνισμό του σήματος.. respect! πρέπει όντως να έχεις 'άκρες'! :cheesy:

..οπως ειπα και πιο πανω,
αφου αλλαξε πλευρο μετα ξυπνησε...
"τριγωνισμο"..>>. ποιος θυμαται την Νικολουλη που εψαχνε ενα τυπακο απο τον Κολωνο.Ειχε κανει το τελευταιο τηλεφωνο κατα τις 3 το βραδυ και επεσαν ολοι οι ειδικοι, οι εισαγγελεις εδωσαν αδεια και οι Εταιρειες κινητης και λοιποι "τεχνιταραδες" (και η Νικολουλη χαιροταν) εκαναν τον τριγωνισμο (εχει επιτυχια στα 5 μετρα) και ω του θαυματος εντοπισαν πως εκανε το τηλεφωνημα καπου στο Χαϊδαρι!!!!..
Μετα απο κανα μηνα που τον βρηκαν τον κακομοιρο απεναντι απ'το Καπνεργοστασιο στον Κολωνο σε ενα παρκινγκ πεθαμενο..!!!!
Ακριβεια 5 μετρων...(στον χαρτη βεβαια και σε μεγενθηση!!)...
καποιοι φιλοι βλεπουν πολυ Ευαγγελατο......
η αλλιως
" Η ημημαθια ειναι χειροτερη και απο την Αμαθεια"
Καληνυκτα...;)...;)

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
..οπως ειπα και πιο πανω,
αφου αλλαξε πλευρο μετα ξυπνησε...
"τριγωνισμο"..>>. ποιος θυμαται την Νικολουλη που εψαχνε ενα τυπακο απο τον Κολωνο.Ειχε κανει το τελευταιο τηλεφωνο κατα τις 3 το βραδυ και επεσαν ολοι οι ειδικοι, οι εισαγγελεις εδωσαν αδεια και οι Εταιρειες κινητης και λοιποι "τεχνιταραδες" (και η Νικολουλη χαιροταν) εκαναν τον τριγωνισμο (εχει επιτυχια στα 5 μετρα) και ω του θαυματος εντοπισαν πως εκανε το τηλεφωνημα καπου στο Χαϊδαρι!!!!..
Μετα απο κανα μηνα που τον βρηκαν τον κακομοιρο απεναντι απ'το Καπνεργοστασιο στον Κολωνο σε ενα παρκινγκ πεθαμενο..!!!!
Ακριβεια 5 μετρων...(στον χαρτη βεβαια και σε μεγενθηση!!)...
καποιοι φιλοι βλεπουν πολυ Ευαγγελατο......
η αλλιως
" Η ημημαθια ειναι χειροτερη και απο την Αμαθεια"
Καληνυκτα...;)...;)

Γιατι πρεπει δηλαδη μολις εκανε το τελευταιο τηλεφωνο (ισως οντος στο χαιδαρι) να πεθανε? αφου λες οτι τον βρηκαν κανενα μηνα μετα,θα μπορουσε ανετα να χε παρει το τηλεφωνακι του στο χαιδαρι και μεςτα να....πεθανε (με οποιος και αν ηταν ο τροπος) στον κολωνο...

(Δεν ξερω το θεμα που αναφερεις..απλα το σχολιαζω με βαση αυτα που εγραψες..)
οχι τιποτα αλλο αλλα μην παμε να τα βγαλουμε ολα σκαρτα και οτι δεν γινονται..

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Γιατι πρεπει δηλαδη μολις εκανε το τελευταιο τηλεφωνο (ισως οντος στο χαιδαρι) να πεθανε? αφου λες οτι τον βρηκαν κανενα μηνα μετα,θα μπορουσε ανετα να χε παρει το τηλεφωνακι του στο χαιδαρι και μεςτα να....πεθανε (με οποιος και αν ηταν ο τροπος) στον κολωνο...

(Δεν ξερω το θεμα που αναφερεις..απλα το σχολιαζω με βαση αυτα που εγραψες..)
οχι τιποτα αλλο αλλα μην παμε να τα βγαλουμε ολα σκαρτα και οτι δεν γινονται..

καλα εκανες και ερωτησες...
Αλλα οποιος ειχε ακουσει(η παρακολουθησει) την υποθεση ξερει(γιατι αποδειχθηκε χωρις να μεινει καμμια αμφιβολια) πως ο κακομηρος το τηλεφωνο το ειχε κανει απο εκει που βρεθηκε (λιγα μετρα απο το σπιτι του μεσα στο αυτοκινητο του, στο παρκινγκ)...
Οι "ειδικοι" ομως τον εψαχναν στο Χαϊδαρι...!...ειπαμε διπλα απο τον Κολωνο ειναι (στον χαρτη ομως και με λιγη μεγενθυση)

Δεν εβγαλα σκαρτο τιποτα...>>το παραδειγμα και η κριση ειταν για τους ημημαθεις και μονο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom