You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Swordmaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Ημουν και εγω ενας απο αυτούς. Οντως, γαμήσαμε απίθανα απο εκει. Και αρκετές. Και ακόμα, γινεται μια μικρή ανακύκλωση, οπως είπες. Ξερεις γιατί? Γιατί ηταν καινουριο κονσεπτ. Ινοβειτιβ. Είχε γυναικες που καναν την πλακα τους και τωρα ειναι αλλου. Περάσαν τη φαση τους. όσοι ηταν εκει, και μπορούσαν, φαγανε. As simple as that. Δεν θα ξαναγινει αυτο....
έτσι ειναι.. οπως τα λες.. για να θυμονται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι...
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Υπάρχει, ωστόσο, ένα κρίσιμο ερώτημα. Εφόσον εμείς, οι παλιοί αγωνιστές του datingclub δεν κατεβάζουμε τα όπλα κάτω και εξακολουθούμε να δίνουμε τις μάχες μας σε διάφορα μετερίζια του φλερτ και του έρωτα, οι παλιές μας φίλες, δεν είναι λογικό να κάνουν κάτι παρόμοιο; Όποιος/α αρχίζει ένα τέτοιο σπόρ, δύσκολα το εγκαταλείπει.
Ας ξεχυθούμε, λοιπόν, φίλοι να βρούμε σε ποιο/ποια site/s πουτσοβόσκουν.
Ας ξεχυθούμε, λοιπόν, φίλοι να βρούμε σε ποιο/ποια site/s πουτσοβόσκουν.
ultramarine
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 470
- Πόντοι
- 291
Υπάρχει, ωστόσο, ένα κρίσιμο ερώτημα. Εφόσον εμείς, οι παλιοί αγωνιστές του datingclub δεν κατεβάζουμε τα όπλα κάτω και εξακολουθούμε να δίνουμε τις μάχες μας σε διάφορα μετερίζια του φλερτ και του έρωτα, οι παλιές μας φίλες, δεν είναι λογικό να κάνουν κάτι παρόμοιο; Όποιος/α αρχίζει ένα τέτοιο σπόρ, δύσκολα το εγκαταλείπει.
Ας ξεχυθούμε, λοιπόν, φίλοι να βρούμε σε ποιο/ποια site/s πουτσοβοσκούν.
Μια καλύτερη ιδεα... Γιατι δεν φτιαχνουμε το σωστο τετοιο site?
Είμαι κι εγω από τους πολύ παλιους στο Ιντερνετικο.. - απ το 1998 με αρκετες εμπειριες μια εκ των οποιων (Datingclub) συγκλονιστικη.
Επισκέπτης
Ας ξεχυθούμε, λοιπόν, φίλοι να βρούμε σε ποιο/ποια site/s πουτσοβοσκούν.
Εγω θα έλεγα να μην ξαναζεστανουμε τη σούπα...όσα (φάκινγκ) ριγιούνιον έκανα την τελευταία 2ετία ηταν απο μετρια έως απογοητευτικά...καμιά σχέση με τα αρχικά ....σίγουρα παντως, εκεί εξω, και σε καποια σάιτς, γραφεία, γυμναστηρια, μπάρ, κλπ, φρέσκες, πρόθυμες θηληκιές αναζητούν παρτενερ για τις μικρές, πικαντικες απερισκεψίες τους...
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
...όσα (φάκινγκ) ριγιούνιον έκανα την τελευταία 2ετία ηταν απο μετρια έως απογοητευτικά...καμιά σχέση με τα αρχικά ....
Δεν άφηνες μάλλον τις σωστές αποστάσεις του χρόνου για να κάνεις ένα reunion που θα 'ταν καλό.
Μια καλύτερη ιδεα... Γιατι δεν φτιαχνουμε το σωστο τετοιο site?
Δύσκολο να ξαναγίνει τέτοιο site, γιατί δεν υπάρχουν καλά επιχειρηματικά μυαλά να επενδύσουν σε ένα τέτοιο project.
Αναπολώντας το παλιό μεγαλείο του DatingClub, είχα σκαρφιστεί και είχα προσφέρει (εντελώς δωρεάν ο μαλάκας ) σε μία τύπισσα το ιδανικό όνομα για ένα νέο τέτοιο site. Εκείνη, πήγε και βρήκε τους πλέον ακατάλληλους χρηματοδότες και συνεργάτες και έφτιαξε το πλέον ακατάλληλο site. Ενδεχομένως, ήταν η ίδια ακατάλληλη για τέτοιο εγχείρημα. Ένα site που πουλήθηκε σε άλλους, αλλά που εξακολουθεί να "φυτοζωεί".
Τελικά παιδιά, μου φαίνεται πώς πράγματι, DatingClub, δεν ξαναγίνεται.
Επισκέπτης
Για να συνεχίσω όμως την ιστορια επειδή ύπήρξαν εξελίξεις παραθέτω τα γεγονότα :
Μου απαντάει σε email ότι "..βγήκα μετά τις 02:30 και γι'αυτό δεν σε πήρα τηλ. και δεν θέλω να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά ακόμα" και κάτι άλλες τέτοιες παπαριές.
Της/του (γιατί δεν ξέρουμε ακόμα) ανταπαντάω ότι αν δεν ξέρω με ποιόν μιλάω δεν έχει νόημα ή όλη συζήτηση και αν γουστάρει να με πάρει τηλ.
Την επόμενη ημέρα μου'ρχεται ένα password reset email.
Προφανώς ο/η εξυπνούλα προσπάθησε να κάνει reset το password μου και να βάλει άλλο ώστε να διαβάσει τα email μου μαντεύοντας το secret question. Προφανώς δεν το βρήκε οπότε ακολουθώντας την εναλλακτική οδό (μια και δεν του/της έβγαινε) του να αποσταλεί το password σε εναλλακτική email address (που μάλλον λόγω ασχετοσύνης θα το έκανε) ήρθε το email σε μένα και έτσι προδώθηκαν οι προθέσεις της/του.
Είτε είναι κοριτσάκι είτε αγοράκι, το γαμάς ή δεν το γαμάς το κωλοπαιδαράκι τώρα ? Μου λέτε ?
Εντωμεταξύ της/του στέλνω ένα email και της/του λέω ότι έλαβα ένα password reset email και αν ξέρει τίποτα σχετικά.
Μου απαντά :
"Kalimera,
to mono pou ekana einai na mpo sto google gia chat kai zitisa lipsi enimeroseon gia sena alla poios o logos na zitiso dika sou credentials na apostaloun se esena?"
Προφανώς και προσπάθησε το password reset και προσπαθεί να τα μπαλώσει δηλ. πετώντας μπαρούφες. Το google-chat ούτε καν έχει τέτοια λειτουργικότητα -να ζητήσεις updates-.
Το γαμάς ή δεν το γαμάς το κωλοπαιδαράκι λέω εγώ ξανά....
Μου απαντάει σε email ότι "..βγήκα μετά τις 02:30 και γι'αυτό δεν σε πήρα τηλ. και δεν θέλω να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά ακόμα" και κάτι άλλες τέτοιες παπαριές.
Της/του (γιατί δεν ξέρουμε ακόμα) ανταπαντάω ότι αν δεν ξέρω με ποιόν μιλάω δεν έχει νόημα ή όλη συζήτηση και αν γουστάρει να με πάρει τηλ.
Την επόμενη ημέρα μου'ρχεται ένα password reset email.
Προφανώς ο/η εξυπνούλα προσπάθησε να κάνει reset το password μου και να βάλει άλλο ώστε να διαβάσει τα email μου μαντεύοντας το secret question. Προφανώς δεν το βρήκε οπότε ακολουθώντας την εναλλακτική οδό (μια και δεν του/της έβγαινε) του να αποσταλεί το password σε εναλλακτική email address (που μάλλον λόγω ασχετοσύνης θα το έκανε) ήρθε το email σε μένα και έτσι προδώθηκαν οι προθέσεις της/του.
Είτε είναι κοριτσάκι είτε αγοράκι, το γαμάς ή δεν το γαμάς το κωλοπαιδαράκι τώρα ? Μου λέτε ?
Εντωμεταξύ της/του στέλνω ένα email και της/του λέω ότι έλαβα ένα password reset email και αν ξέρει τίποτα σχετικά.
Μου απαντά :
"Kalimera,
to mono pou ekana einai na mpo sto google gia chat kai zitisa lipsi enimeroseon gia sena alla poios o logos na zitiso dika sou credentials na apostaloun se esena?"
Προφανώς και προσπάθησε το password reset και προσπαθεί να τα μπαλώσει δηλ. πετώντας μπαρούφες. Το google-chat ούτε καν έχει τέτοια λειτουργικότητα -να ζητήσεις updates-.
Το γαμάς ή δεν το γαμάς το κωλοπαιδαράκι λέω εγώ ξανά....
stefanos1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αδερφε καποιο πουστρακι ειναι .... απο τετοια γεματο το net
Επισκέπτης
ξεσκισε το καυλιαρη!!!
galanomatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Μου λέει πάω να κάνω ένα ντούς και θα σε πάρω τηλ. (σημ. τηλ. είχαμε ανταλλάξει ίσως μαλακία το ξέρω αλλά ένα κινητό είναι, όταν θες απαντάς όταν θες όχι). Φυσικά τηλ. δεν με πήρε και ούτε απαντάει σε δική μου κλήση.
Εσείς τι λέτε για όλα τα παραπάνω ?
Μούφα ή αλήθεια ?
Θα επανέλθω και με άλλες ιστορίες στο θέμα πάντως.
[/quote]
ρε φιλε εδω πας σε μπαρακι και πιανεις κουβεντα με γκομενα μιλας μαζι της αχαχουχα κερνας ποτα ανταλλαζεις τηλεφωνα και μετα στελνεις μυνημα και περνεις τηλεφωνο και δεν το σηκωνει...ετσι απλα ......τι ψαχνεις να βρεις?ακρη με τις γυναικες δεν προκειται να βγαλεις ακρη ποτε
Επισκέπτης
Υπάρχουν φυσικά πολλοί τρόποι να "γαμάς" τέτοια άτομα.
Και ο πιο καλός είναι ο ηλεκτρονικός (no offense pitsilisti αλλά δεν το έλεγα με την κυριολεκτική έννοια το "γαμάς")
Ετοιμαστείτε για τον ultimate οδηγό "πατήματος στον λαιμό" για τέτοια άτομα. Διότι φυσικά του ετοιμάζω μεγάλο χουνέρι.
Υπάρχει τρόπος να βρείς ακριβώς ποιός είναι σε αυτές τι περιπτώσεις, και ενώ δεν πρόκειται να διαπομπεύσω κανέναν over the internet προφανώς, θα περιγράψω όμως με λεπτομέρεια (και μπορεί να ανεβάσω και δικά μου προγράμματα που χρησιμοποίησα) τον τρόπο που κινήθηκα για να ανακαλύψω την πραγματική ταυτότητα κάποιου που μπορεί να νομίζει ότι κρύβεται επαρκώς πίσω απο ένα email ή ένα MSN nickname.
Και ο τρόπος για αυτούς που θα πούν "δεν γίνεται τεχνικά.." κλπ
περιλαμβάνει εκτός απο το τεχνικό μέρος και social engineering.
Περισσότερα πιο αργά σήμερα, ή αύριο ανάλογα αν πετύχει το εγχείρημα ή όχι.
Θα επανέρθω πάντως.
Και ο πιο καλός είναι ο ηλεκτρονικός (no offense pitsilisti αλλά δεν το έλεγα με την κυριολεκτική έννοια το "γαμάς")
Ετοιμαστείτε για τον ultimate οδηγό "πατήματος στον λαιμό" για τέτοια άτομα. Διότι φυσικά του ετοιμάζω μεγάλο χουνέρι.
Υπάρχει τρόπος να βρείς ακριβώς ποιός είναι σε αυτές τι περιπτώσεις, και ενώ δεν πρόκειται να διαπομπεύσω κανέναν over the internet προφανώς, θα περιγράψω όμως με λεπτομέρεια (και μπορεί να ανεβάσω και δικά μου προγράμματα που χρησιμοποίησα) τον τρόπο που κινήθηκα για να ανακαλύψω την πραγματική ταυτότητα κάποιου που μπορεί να νομίζει ότι κρύβεται επαρκώς πίσω απο ένα email ή ένα MSN nickname.
Θα επανέρθω πάντως.
stefanos1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δωσε τα φωτα σου ! ! ! !
The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
Υπάρχουν φυσικά πολλοί τρόποι να "γαμάς" τέτοια άτομα.
Θα επανέρθω πάντως.
..και μετα αλλαξες πλευρο??
;)...;)...;)
Επισκέπτης
Ένας νέος Kevin Mitnick είναι ανάμεσα μας και εσύ τον αποπαίρνεις...
Επισκέπτης
Όχι "The Lover" η όλη φάση είναι πραγματική.
Γράφω το άρθρο και με τεχνικές λεπτομέρειες και θα το ποστάρω εδώ.
Γράφω το άρθρο και με τεχνικές λεπτομέρειες και θα το ποστάρω εδώ.
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ
Μία φίλη από το MSN μου διεμήνυσε πώς υπάρχει χρήστης που εμφανίζεται ως pussycat@hotmail.com ή pussy_cat@hotmail.com (δε θυμάμαι, ένα απ' τα δύο ισχύει), που σε καλεί νατην κάνεις add up στο contact list σου, και αν πέσεις στην παγίδα, σου κολλάει ιός που σουγαμάει όλο τον σκληρό.
Διαδώστε το σε φίλους/ες σας.
Μία φίλη από το MSN μου διεμήνυσε πώς υπάρχει χρήστης που εμφανίζεται ως pussycat@hotmail.com ή pussy_cat@hotmail.com (δε θυμάμαι, ένα απ' τα δύο ισχύει), που σε καλεί νατην κάνεις add up στο contact list σου, και αν πέσεις στην παγίδα, σου κολλάει ιός που σουγαμάει όλο τον σκληρό.
Διαδώστε το σε φίλους/ες σας.
Επισκέπτης
MSN κορίτσια - οδηγός προς ναυτιλομένους ή αλλιώς "How I hacked Mary".
----------------------------------------------------------------------
Ακολουθεί μια μίνι εισαγωγή για μια "περιπέτεια" που μπορεί να συμβεί σε όλους μας
και να εξελιχθεί ανάλογα πως θα το αντιμετωπίσει ο καθένας με καλό ή κακό τρόπο.
Είσαι αμέριμνος και ωραίος, logged in στον Msn Messenger και ξαφνικά τσούπ! σου έρχεται ένα
add contact request απο ένα nickname που δεν ξέρεις.
Στροφή πλοκής νο. 1: Δεν προσθέτεις το contact ποτέ και δεν συνεχίζεις να διαβάζεις αυτό το άρθρο.
Στροφή πλοκής νο. 2: Προσθέτεις το contact και με περιέργεια αρχίζεις την κουβέντα.
Γνωρίζεις την Mary λοιπόν.
Οι πρώτη επαφή εκ μέρους της φαίνεται αθώα και περιστρέφεται χοντρικά γύρω απο το εξής :
"Mary: Ξέρεις είδα το hotmail σου στο τάδε τεχνικό forum και ήθελα να σε ρωτήσω μερικά πράγματα."
Και φυσικά απαντάς στις αθώες όντως ερωτήσεις της Μαιρούλας. Για να μην τα πολυλογώ και επειδή είπαμε
μίνι-εισαγωγή, το story συνεχίζεται έτσι αθώα για λίγο καιρό (μερικές ημέρες) μέχρι που αρχίζει να υπάρχει
αυτό που θα αποκαλούσαμε "ολίγον χημεία" μεταξύ σας. Σου λέει διάφορα πειράγματα, της λες κι εσύ κ.ο.κ.
Μέχρι που φτάνετε ένα βράδυ να σου λέει "φτιάξε με μωρό μου μέσω MSN" και άλλα τέτοια.
Να σημειώσω για την ιστορία-παράδειγμα (που είναι real) ότι έχετε ανταλλάξει τηλ. αλλά για κάποιο λόγο
εκείνη δεν θέλει να μιλήσετε. Μόνο MSN. Και δεν σηκώνει και τηλ. όταν την καλείτε.
Δεν την έχετε "κερδίσει" όπως λέει. Κατα τ'αλλα βεβαια δεν έχει πρόβλημα να σας λέει προστυχόλογα μέσω MSN.
Αφού λοιπόν παιχτεί ένα hot session ένα βραδυ σου πετάει ένα :
"Mary: Πάω να κάνω ένα ντους και θα σε πάρω τηλ."
Φυσικά ποτέ δεν παίρνει.
Πιθανά συμπεράσματα μέχρι τώρα :
α) Είναι χαζογκόμενα και cock-teaser αλλά μέχρι εκεί.
β) Είναι τραβέλι/gay και την βρίσκει με αυτό τον τρόπο.
γ) Είναι κάποιος που μου κάνει πλάκα.
Το β. έχει υψηλότερες πιθανότητες και είναι μάλλον απίθανο να "βγάλετε" γκόμενα.
Έτσι έχοντας αποκλείσει το γ. και ενόσω το α. φαντάζει όνειρο θερινής νυχτός σκέφτεστε ένα
the hell with it και πάτε για ύπνο.
Την επόμενη ημέρα σκάει email που λέει :
"sorry μετά βγήκα για μπουζούκια και δεν σε πήρα τηλ. γι'αυτό"
Αντε καλά λες εσύ αλλά αρχίζει και στην σπάει το όλο θέμα και δεν ξανασχολείσαι.
Δεν απαντάς καν. Εντός της ίδια ημέρας όμως σου έρχεται και ένα password reset request
το οποίο δεν έχεις ζητήσει εσύ προφανώς.
Κάτι κάνει κλίκ στο μυαλό μας εκείνη την στιγμή και επιστρατεύουμε τον κοινωνικό μηχανικό μέσα μας.
Στέλνουμε λοιπόν ένα email στο οποίο ρωτάμε :
"Mary έλαβα ένα email το οποίο με προέτρεπε για password reset στο email μου, χωρίς να έχω ζητήσει κάτι τέτοιο.
Ξέρεις κάτι γι'αυτό ?"
Απάντηση Μαιρούλας:
"Kalimera,
to mono pou ekana einai na mpo sto google gia chat kai zitisa lipsi enimeroseon gia sena alla poios o logos na zitiso
dika sou credentials na apostaloun se esena?
xazo mou akougetai,den zitisa pote kati tetoio sorry an fanike san paraviasi."
ώπα... πιάσαμε λαβράκι.. Προφανώς η γκόμενα και έκανε κάτι. Γιατί το password reset request φυσικά και το έχουμε
λάβει, και με την απάντησή της αυτή φαίνεται πως πάει κάτι να μπαλώσει γιατί κατάλαβε ότι έκανε κάποια μαλακία.
Με λίγα λόγια τσίμπησε. Το αγκίστρι είναι ήδη στο στόμα της.
(Ξέρω θα προτιμούσατε να είναι ξανθό μοντέλο και να έβαζε τίποτα άλλο στο στόμα της αλλά ακολουθήστε με για λίγο..)
Το μόνο που έχουμε να κάνουμε απο εδώ και στο εξής είναι να συνεχίζουμε το παιγνίδι ενισχύοντας την μπλόφα με "στοιχεία"
τα οποία θα σας πω αμέσως πως θα αποκτήσουμε.
Καταρχήν οι μηχανισμοί password reset σε web-based email systems λειτουργούν είτε με το να σε ρωτήσουν κάποιο secret question
και αν απαντήσεις σωστά να σου πουν το password, ή να σου στείλουν σε μια εναλλακτική διεύθυνση email το ίδιο το password.
Το δε, δεύτερο ήταν αυτό που πρόδωσε και την Μαιρούλα στην προκειμένη περίπτωση, αλλά και το μοιραίο λάθος της.
Ξέροντας αυτό λοιπόν και αφού έχουμε λάβει password reset email απο τον provider μας και μέσω των παραπάνω έχουμε και σαφή
ένδειξη ότι ο ένοχος για το attempt είναι η Μαιρούλα κάνουμε το εξής απλό:
Στέλνουμε ένα fake-email με αποστολέα όμως π.χ. το support@hotmail.com ή support@yahoo.gr
(ανάλογα ποιό είναι το email σας. (Προσοχή το δικό σας email!)
Στο οποίο λέμε μέσα : (π.χ. για Google-Mail)
-----
Security Warning: You have tried unsuccesfully too many times to sign-in as <εδω το email σας@gmail.com>.
At the same time you have just immediately signed-in as <mairoula@gmail.com> from the same IP address.
This was recognised as a "password violation attempt" pattern and constitutes a policy violation according to our SPAM filters.
The user <εδω το email σας@gmail.com> has been notified accordingly and you IP has been logged.
Further continuation of such attempts may result in blocking you email account and/or terminating acccess to our service.
------
Και στέλνετε και φυσικά σε σας άλλο ένα με ίδιο αποστολέα το support@... που λέει :
-------
Security Warning: Someone is repeatedly trying to login with your credentials and failing.
For your consideration the user mairoula@gmail.com has immediately signed-in from the same IP address the attempts were made.
This violates our security policy on SPAM attacks and or password violation rules.
The user has been notified, and a relevant email has been sent.
Further information see at : ------
Η κεντρική ιδέα είναι να φαίνεται κάτι επίσημο και πιστευτό. Αυτά που παρέθεσα δούλεψαν και με το παραπάνω.
Εξηγώ όμως πως θα στείλετε το email ώστε ο αποστολέας να φαίνεται "support@yahoo.com". Γιατί αυτό είναι το κρίσιμο
στοιχείο της όλης ιστορίας.
1. Κατεβάζετε το Argosoft Email Server. (θα το βρείτε στο internet με λίγο Google-ing)
Το στήνετε και ενεργοποιείτε το relay. (χωρίς relay δεν παίζει το κόλπο)
2. Φτιάχνετε ένα μικρό προγραμματάκι στην γλώσσα της προτίμησή σας (εγώ το έκανα σε C#)
το οποίο στέλνει ένα email προς ένα internet πραγματικό email account.
Ο δε, αποστολέας μπορεί να είναι ότι θέλετε εδώ.
Παραθέτω δείγμα κώδικα (σε C# όπως είπα) για να καταλάβετε τα καίρια σημεία :
try
{
MailMessage msg = new MailMessage();
MailAddress ma = new MailAddress("support@gmail.com"); // το fake-email
msg.From = ma;
msg.Sender = ma;
msg.To.Add("mairoyla@gmail.com");
msg.IsBodyHtml=true;
string mailbody = "<u>Warning</u><br>";
mailbody += "Security Warning: You have tried unsuccesfully too many times to sign-in as <εδω το email σας@gmail.com>.<br>";
mailbody += "At the same time you have just immedi
ately signed-in as <mairoula@gmail.com> from the same IP address.<br>";
mailbody += "This was recognised as a 'password violation attempt' pattern and constitutes a policy violation according to our SPAM filters and or password violation rules.<br>";
mailbody += "The user <εδω το email σας@gmail.com> has been notified accordingly and you IP has been logged.<br>";
mailbody += "Further continuation of such attempts may result in blocking you email account and/or terminating accces to our service.<br>";
msg.Body = mailbody;
msg.Subject = "Gmail Warning";
System.Net.Mail.SmtpClient smtp = new SmtpClient();
smtp.Host = "localhost"; // τοπικά τρέχει ο ArgoSoft Mail Server οπότε θα κάνει relay ανετότατα...
smtp.Send(msg);
}
finally
{
// do nothing..
}
3. Μετά τα παραπάνω βήματα το παιγνίδι είναι υπέρ σας. Έχετε το πάνω χέρι διότι σε οποιαδήποτε άρνηση της υποφαινόμενης "Μαιρούλας"
μπορείτε να παρουσιάσετε αποδείξεις. Και επιπλέον ξέρετε ότι έχει λάβει το σχετικό email !
(Δοκιμάστε το πρώτα στον εαυτό σας εννοείται, να δείτε ότι δουλεύει και όντως ο αποστολέας είναι αυτό που θέλετε.)
Σε μένα ο παραπάνω κώδικας δούλεψε 100% αλλά και πάλι, πρώτα σε μένα το δοκίμασα για να δω και πως θα φαίνεται όταν το διαβάζει κάποιος.
Θυμηθείτε ο απώτερος σκοπός είναι να μιλήσετε τηλεφωνικά έστω, για να μάθετε περισσότερα στοιχεία για την υποφαινόμενη Μαιρούλα.
Αν είναι γκόμενα έχει καλώς ανάλογα πως θα το παίξετε περαιτέρω. Αν είναι "μάγκας" όμως είναι εύκολο να το καταλάβετε.
1. Δεν θα απαντήσει ή θα κάνει πίσω γενικότερα.
2. Θα αρνείται τα πάντα αλλά και πάλι δεν θα απαντάει σε τηλ. και θα αποφύγει να μιλήσετε (λόγω αντρικής φωνής προφανώς) ενώ μπορεί να συνεχίζει
το όποιο παιγνίδι.
Σε κάθε μία απο τις παραπάνω δύο περιπτώσεις έχετε πετύχει τριχωτό gay ή κάποιον που σας κάνει πλάκα και τον κάνατε outsmart.
Οπότε κόβετε κάθε επικοινωνία και ησυχάζετε.
Σε άλλη περίπτωση τώρα .... που είναι γκομενίτσα δηλ. παραθέτω την email συνομιλία για το πως το χειρίστηκα εγώ.
Διαβάστε πρώτα το κείμενο με ">" που είναι το δικό μου email και μετά την ανταπάντηση που είναι απο πάνω
για να υπάρχει ειρμός στην ροή του κειμένου.
1o EMAIL
---------
Kalimera,
to mono pou ekana einai na mpo sto google gia chat kai zitisa lipsi enimeroseon gia sena alla poios
o logos na zitiso dika sou credentials na apostaloun se esena?
xazo mou akougetai,den zitisa pote kati tetoio sorry an fanike san paraviasi.
Xazo paixnidi xekinise eho mia entiposi...
> From: forparea
> To: Mary
> Subject: erwthsh
>
>
> Elaba ena "Google Password Warning" email oti kapoios pou ekane login ws
> <to_email_ths@gmail.com
> prospa8hse apo to idio IP address (dhl. thn idia syndesh) na synde8ei me ta
> dika mou credentials
> polles fores.
>
> Ksereis kati gi'ayto ?
>
2o EMAIL
---------
Den mporo na do thn eikona pou mou esteiles...den paizo kai den kano tipota tetoio sto email....poios o logos na to ekana sto xanaleo?
kai mexri stigmis den exo lavei kanena email sto diko mou gmail san antapodeixi aytou pou les.
alla kai sto xanaleo to mono pou ekana htan lipsi enimerosevn tou logariasmou !an ayto tygxanei ths elleipsis
gnosis tou xeirismou tou gmail to dexomai.
alla den eimai enoxi gia tin paraviasi tou logariasmoy sou kai den me fobizei tipota tetoio pou les.
sygnomi an egine kati athela mou alla tipota eskemmena.
Den thelo na to synexiso ...gia emena to thema einai lixan...
kai oson afora ayto to apeilitiko 'ego den paizo' sygnomi alla den me aggizei katholou giati den exo kanei
kati pou na se protrepei na mou to peis...
Theoro to thema lixan opos sou proeipa...svino thn dieythinsi soy gia na mhn nomizeis oti se apeilo
kata kapoio tropo esena h kai ta prosopika dedomena sou kai oti sxetiko email,kinito,etc pou exo me to onoma sou .
ego opos den thelo na mou kanoun kliseis sto kinito mou etsi kai esy opos den theleis na milas se agnostous,gia ayto loipon..
xarika gia thn gnorimia alla os edo.
Moy thn dinei oli ayth h katastasi.
Xarika pou se gnorisa...eis to epanidein kapoia stigmi.
mary
>
>
> To gmail den stelnei gia plaka tetoia warnings kai eksallou exw to email ws apodeijh
> sto janaeipa. An 8es na sou steilw screenshot.
> lambanw poly sobara ypopsin mou otan ginontai tetoies kinhseis parabiashs email accounts
> ta opoioa exoun kai synepeies opws leei to gmail.
> Sou episynaptw kai sxetiko screenshot pantws gia na mhn exeis amfibolia...
> Sorry kiolas alla emena den m'aresei na paizw me ayta...
>
3o EMAIL
--------
To gmail exei lipsi enimeroseon...check it.
apo to email vgazei page error...alla to anoixa apo allou to attachment.
pantos ego sto xanaleo den prospathisa na kano paraviasi logariasmou kai tipota tetoio genika.
pare osa thl thes to apogeyma tha eimai spiti an me ayto sou fygei h periergeia.
mary
> Subject: RE:
>
> To den paizw den htan apeilh. Apla endeijh oti milaw sobara. Oti den kanw
> plaka.
>
> To GMAIL den exei leitourgikothta lipsis enhmerwsewn kai to email gia
> password reset
> kserw poly kala pote to stelnei. Otan zhthsei kapoios password reset, wste
> na ballei allo password kai na diabasei ta email apokleiontas ton kanoniko katoxo
> (efoson den einai o odios).
>
> Ta peri "eleipshs gnwshs xeirismou" kai "athela" ksereis poly kala oti DEN
> EYSTA8OUN.
> Toylaxiston paradejou oti prospa8hses. Afou yparxoun apta stoixeia.
>
> Opws sou eipa egw 8a se parw ena thl. etsi gia na einai kai gia mena lhksan
> to 8ema.
> Kai sou eipa an den apanthseis poia 8ewrhsh 8a kanw. Oti eisai enoxh.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Εδώ όπως βλέπετε το επιθυμητό έχει επιτευχθεί. Εκεί που αρνείτο κατηγορηματικά να μιλήσει τηλεφωνικά
τώρα που θίξαμε θέμα εντιμότητας έχουν αντιστραφεί τα πράγματα.
Φυσικά αυτό μας λέει ότι όντως μπορεί να είναι η γκόμενα που λέει ότι είναι.
Δηλ. άλλη μια κλασσική ελληνίδα ξυνισμένη, ίσως χοντρή και άσχημη γι'αυτό και τα κόμπλεξ,
αλλά εν πάσει περιπτώσει γκόμενα.
Τώρα το τι λέμε στο τηλ. (αν απαντήσει....)
Καταρχήν είμαστε ευγενικοί και ρωτάμε τον λόγο για τον οποίο ήθελε να διαβάσει τα email μας.
Με αυτό ξεκινάμε ως επιχείρημα και τίποτα άλλο. Τώρα το αν θέλουμε να παίξουμε παραπάνω και να δούμε
αν τε
λικά θα την πηδήξουμε παρόλη την "ιστορία" ή γενικότερα αν είναι πρόθυμη σε συνομιλία
αυτό είναι κάτι που αφενώς θα φανεί απο τις αντιδράσεις της, αφετέρου δε και απο τις προθέσεις
που εμείς θα δείξουμε (γιατί μην ξεχνάτε σε αυτές αντιδρά τόση ώρα).
Γενικά θα πρότεινα να αποφύγετε πάντως τα περαιτέρω. Η γκόμενα είναι με τα κόμπλεξ της και definately δεν
πρόκειται να "κάτσει" εύκολα. Το σπόρ είναι σπόρ όμως και όσοι τολμηροί ... τολμήστε!
Στην δική μου περίπτωση το "ξέκοψα" γιατί δεν γουστάρω να χάνω και πολύ χρόνο με όλα αυτά, διότι απλά δεν τον έχω.
Τώρα θα μου πείτε γιατί τότε όλο αυτό το "εγχείρημα" ?
Διευκρίνηση : Δεν έχω τόσο χρόνο για ένα πήδημα. Έχω όμως για ένα social engineering hack όπως το παραπάνω.
Αν θέλουμε να το πάμε και παρακάτω το hack βέβαια.. (χεχεχε ξέρω εδώ θα δυσπιστείσετε πολλοί ίσως...)
μπορούμε με τριγωνισμό να εντοπίσουμε την θέση του κινητού την ώρα που καλούμε (ξέρουμε την δ/νση εξάλλου)
Αλλά αυτό θα σας το πω άλλη φορά πως γίνεται. ;-)
Ελπίζω να βοήθησα γενικότερα και να έδειξα ότι αν και μερικά πράγματα φαίνεται ότι δεν γίνονται, εντούτοις
οι υπολογιστές είναι συστήματα απο κανόνες. Και μερικές φορές οι κανόνες μπορούν να "λυγίσουν" χωρίς να σπάσουν.
Οι τεχνικές γνώσεις που απαιτεί το όλο εγχείρημα δεν είναι τραγικές.
Πιο πολύ μπλά-μπλά θέλει, το γνωστό και ως social engineering γιατί και το ανθρώπινο μυαλό διακατέχεται απο κανόνες...
Αυτά περί MSN, τώρα μπορείτε να το παίξετε κι εσείς έξυπνοι και να κάνετε φάρσες ίσως,
αλλά αυτό είναι στην διακριτική κρίση και ευχέρεια του καθένα μας.
Η γνώση είναι αγαθό και ως τέτοιο πρέπει να είναι ελεύθερη.
Τουλάχιστον δεν θα πέσουν στην φάκα members του forum!
Και ίσως λιγότεροι να την πατήσουν απο MSN Κορίτσια. (πραγματικά ή μή).
Και κάτι τελευταίο. Δεν επιδιώκω δόξα με όλα αυτά. Εξάλλου είμαι ανώνυμος.
----------------------------------------------------------------------
Ακολουθεί μια μίνι εισαγωγή για μια "περιπέτεια" που μπορεί να συμβεί σε όλους μας
και να εξελιχθεί ανάλογα πως θα το αντιμετωπίσει ο καθένας με καλό ή κακό τρόπο.
Είσαι αμέριμνος και ωραίος, logged in στον Msn Messenger και ξαφνικά τσούπ! σου έρχεται ένα
add contact request απο ένα nickname που δεν ξέρεις.
Στροφή πλοκής νο. 1: Δεν προσθέτεις το contact ποτέ και δεν συνεχίζεις να διαβάζεις αυτό το άρθρο.
Στροφή πλοκής νο. 2: Προσθέτεις το contact και με περιέργεια αρχίζεις την κουβέντα.
Γνωρίζεις την Mary λοιπόν.
Οι πρώτη επαφή εκ μέρους της φαίνεται αθώα και περιστρέφεται χοντρικά γύρω απο το εξής :
"Mary: Ξέρεις είδα το hotmail σου στο τάδε τεχνικό forum και ήθελα να σε ρωτήσω μερικά πράγματα."
Και φυσικά απαντάς στις αθώες όντως ερωτήσεις της Μαιρούλας. Για να μην τα πολυλογώ και επειδή είπαμε
μίνι-εισαγωγή, το story συνεχίζεται έτσι αθώα για λίγο καιρό (μερικές ημέρες) μέχρι που αρχίζει να υπάρχει
αυτό που θα αποκαλούσαμε "ολίγον χημεία" μεταξύ σας. Σου λέει διάφορα πειράγματα, της λες κι εσύ κ.ο.κ.
Μέχρι που φτάνετε ένα βράδυ να σου λέει "φτιάξε με μωρό μου μέσω MSN" και άλλα τέτοια.
Να σημειώσω για την ιστορία-παράδειγμα (που είναι real) ότι έχετε ανταλλάξει τηλ. αλλά για κάποιο λόγο
εκείνη δεν θέλει να μιλήσετε. Μόνο MSN. Και δεν σηκώνει και τηλ. όταν την καλείτε.
Δεν την έχετε "κερδίσει" όπως λέει. Κατα τ'αλλα βεβαια δεν έχει πρόβλημα να σας λέει προστυχόλογα μέσω MSN.
Αφού λοιπόν παιχτεί ένα hot session ένα βραδυ σου πετάει ένα :
"Mary: Πάω να κάνω ένα ντους και θα σε πάρω τηλ."
Φυσικά ποτέ δεν παίρνει.
Πιθανά συμπεράσματα μέχρι τώρα :
α) Είναι χαζογκόμενα και cock-teaser αλλά μέχρι εκεί.
β) Είναι τραβέλι/gay και την βρίσκει με αυτό τον τρόπο.
γ) Είναι κάποιος που μου κάνει πλάκα.
Το β. έχει υψηλότερες πιθανότητες και είναι μάλλον απίθανο να "βγάλετε" γκόμενα.
Έτσι έχοντας αποκλείσει το γ. και ενόσω το α. φαντάζει όνειρο θερινής νυχτός σκέφτεστε ένα
the hell with it και πάτε για ύπνο.
Την επόμενη ημέρα σκάει email που λέει :
"sorry μετά βγήκα για μπουζούκια και δεν σε πήρα τηλ. γι'αυτό"
Αντε καλά λες εσύ αλλά αρχίζει και στην σπάει το όλο θέμα και δεν ξανασχολείσαι.
Δεν απαντάς καν. Εντός της ίδια ημέρας όμως σου έρχεται και ένα password reset request
το οποίο δεν έχεις ζητήσει εσύ προφανώς.
Κάτι κάνει κλίκ στο μυαλό μας εκείνη την στιγμή και επιστρατεύουμε τον κοινωνικό μηχανικό μέσα μας.
Στέλνουμε λοιπόν ένα email στο οποίο ρωτάμε :
"Mary έλαβα ένα email το οποίο με προέτρεπε για password reset στο email μου, χωρίς να έχω ζητήσει κάτι τέτοιο.
Ξέρεις κάτι γι'αυτό ?"
Απάντηση Μαιρούλας:
"Kalimera,
to mono pou ekana einai na mpo sto google gia chat kai zitisa lipsi enimeroseon gia sena alla poios o logos na zitiso
dika sou credentials na apostaloun se esena?
xazo mou akougetai,den zitisa pote kati tetoio sorry an fanike san paraviasi."
ώπα... πιάσαμε λαβράκι.. Προφανώς η γκόμενα και έκανε κάτι. Γιατί το password reset request φυσικά και το έχουμε
λάβει, και με την απάντησή της αυτή φαίνεται πως πάει κάτι να μπαλώσει γιατί κατάλαβε ότι έκανε κάποια μαλακία.
Με λίγα λόγια τσίμπησε. Το αγκίστρι είναι ήδη στο στόμα της.
(Ξέρω θα προτιμούσατε να είναι ξανθό μοντέλο και να έβαζε τίποτα άλλο στο στόμα της αλλά ακολουθήστε με για λίγο..)
Το μόνο που έχουμε να κάνουμε απο εδώ και στο εξής είναι να συνεχίζουμε το παιγνίδι ενισχύοντας την μπλόφα με "στοιχεία"
τα οποία θα σας πω αμέσως πως θα αποκτήσουμε.
Καταρχήν οι μηχανισμοί password reset σε web-based email systems λειτουργούν είτε με το να σε ρωτήσουν κάποιο secret question
και αν απαντήσεις σωστά να σου πουν το password, ή να σου στείλουν σε μια εναλλακτική διεύθυνση email το ίδιο το password.
Το δε, δεύτερο ήταν αυτό που πρόδωσε και την Μαιρούλα στην προκειμένη περίπτωση, αλλά και το μοιραίο λάθος της.
Ξέροντας αυτό λοιπόν και αφού έχουμε λάβει password reset email απο τον provider μας και μέσω των παραπάνω έχουμε και σαφή
ένδειξη ότι ο ένοχος για το attempt είναι η Μαιρούλα κάνουμε το εξής απλό:
Στέλνουμε ένα fake-email με αποστολέα όμως π.χ. το support@hotmail.com ή support@yahoo.gr
(ανάλογα ποιό είναι το email σας. (Προσοχή το δικό σας email!)
Στο οποίο λέμε μέσα : (π.χ. για Google-Mail)
-----
Security Warning: You have tried unsuccesfully too many times to sign-in as <εδω το email σας@gmail.com>.
At the same time you have just immediately signed-in as <mairoula@gmail.com> from the same IP address.
This was recognised as a "password violation attempt" pattern and constitutes a policy violation according to our SPAM filters.
The user <εδω το email σας@gmail.com> has been notified accordingly and you IP has been logged.
Further continuation of such attempts may result in blocking you email account and/or terminating acccess to our service.
------
Και στέλνετε και φυσικά σε σας άλλο ένα με ίδιο αποστολέα το support@... που λέει :
-------
Security Warning: Someone is repeatedly trying to login with your credentials and failing.
For your consideration the user mairoula@gmail.com has immediately signed-in from the same IP address the attempts were made.
This violates our security policy on SPAM attacks and or password violation rules.
The user has been notified, and a relevant email has been sent.
Further information see at : ------
Η κεντρική ιδέα είναι να φαίνεται κάτι επίσημο και πιστευτό. Αυτά που παρέθεσα δούλεψαν και με το παραπάνω.
Εξηγώ όμως πως θα στείλετε το email ώστε ο αποστολέας να φαίνεται "support@yahoo.com". Γιατί αυτό είναι το κρίσιμο
στοιχείο της όλης ιστορίας.
1. Κατεβάζετε το Argosoft Email Server. (θα το βρείτε στο internet με λίγο Google-ing)
Το στήνετε και ενεργοποιείτε το relay. (χωρίς relay δεν παίζει το κόλπο)
2. Φτιάχνετε ένα μικρό προγραμματάκι στην γλώσσα της προτίμησή σας (εγώ το έκανα σε C#)
το οποίο στέλνει ένα email προς ένα internet πραγματικό email account.
Ο δε, αποστολέας μπορεί να είναι ότι θέλετε εδώ.
Παραθέτω δείγμα κώδικα (σε C# όπως είπα) για να καταλάβετε τα καίρια σημεία :
try
{
MailMessage msg = new MailMessage();
MailAddress ma = new MailAddress("support@gmail.com"); // το fake-email
msg.From = ma;
msg.Sender = ma;
msg.To.Add("mairoyla@gmail.com");
msg.IsBodyHtml=true;
string mailbody = "<u>Warning</u><br>";
mailbody += "Security Warning: You have tried unsuccesfully too many times to sign-in as <εδω το email σας@gmail.com>.<br>";
mailbody += "At the same time you have just immedi
ately signed-in as <mairoula@gmail.com> from the same IP address.<br>";
mailbody += "This was recognised as a 'password violation attempt' pattern and constitutes a policy violation according to our SPAM filters and or password violation rules.<br>";
mailbody += "The user <εδω το email σας@gmail.com> has been notified accordingly and you IP has been logged.<br>";
mailbody += "Further continuation of such attempts may result in blocking you email account and/or terminating accces to our service.<br>";
msg.Body = mailbody;
msg.Subject = "Gmail Warning";
System.Net.Mail.SmtpClient smtp = new SmtpClient();
smtp.Host = "localhost"; // τοπικά τρέχει ο ArgoSoft Mail Server οπότε θα κάνει relay ανετότατα...
smtp.Send(msg);
}
finally
{
// do nothing..
}
3. Μετά τα παραπάνω βήματα το παιγνίδι είναι υπέρ σας. Έχετε το πάνω χέρι διότι σε οποιαδήποτε άρνηση της υποφαινόμενης "Μαιρούλας"
μπορείτε να παρουσιάσετε αποδείξεις. Και επιπλέον ξέρετε ότι έχει λάβει το σχετικό email !
(Δοκιμάστε το πρώτα στον εαυτό σας εννοείται, να δείτε ότι δουλεύει και όντως ο αποστολέας είναι αυτό που θέλετε.)
Σε μένα ο παραπάνω κώδικας δούλεψε 100% αλλά και πάλι, πρώτα σε μένα το δοκίμασα για να δω και πως θα φαίνεται όταν το διαβάζει κάποιος.
Θυμηθείτε ο απώτερος σκοπός είναι να μιλήσετε τηλεφωνικά έστω, για να μάθετε περισσότερα στοιχεία για την υποφαινόμενη Μαιρούλα.
Αν είναι γκόμενα έχει καλώς ανάλογα πως θα το παίξετε περαιτέρω. Αν είναι "μάγκας" όμως είναι εύκολο να το καταλάβετε.
1. Δεν θα απαντήσει ή θα κάνει πίσω γενικότερα.
2. Θα αρνείται τα πάντα αλλά και πάλι δεν θα απαντάει σε τηλ. και θα αποφύγει να μιλήσετε (λόγω αντρικής φωνής προφανώς) ενώ μπορεί να συνεχίζει
το όποιο παιγνίδι.
Σε κάθε μία απο τις παραπάνω δύο περιπτώσεις έχετε πετύχει τριχωτό gay ή κάποιον που σας κάνει πλάκα και τον κάνατε outsmart.
Οπότε κόβετε κάθε επικοινωνία και ησυχάζετε.
Σε άλλη περίπτωση τώρα .... που είναι γκομενίτσα δηλ. παραθέτω την email συνομιλία για το πως το χειρίστηκα εγώ.
Διαβάστε πρώτα το κείμενο με ">" που είναι το δικό μου email και μετά την ανταπάντηση που είναι απο πάνω
για να υπάρχει ειρμός στην ροή του κειμένου.
1o EMAIL
---------
Kalimera,
to mono pou ekana einai na mpo sto google gia chat kai zitisa lipsi enimeroseon gia sena alla poios
o logos na zitiso dika sou credentials na apostaloun se esena?
xazo mou akougetai,den zitisa pote kati tetoio sorry an fanike san paraviasi.
Xazo paixnidi xekinise eho mia entiposi...
>
>
> Elaba ena "Google Password Warning" email oti kapoios pou ekane login ws
> <to_email_ths@gmail.com
> prospa8hse apo to idio IP address (dhl. thn idia syndesh) na synde8ei me ta
> dika mou credentials
> polles fores.
>
> Ksereis kati gi'ayto ?
>
2o EMAIL
---------
Den mporo na do thn eikona pou mou esteiles...den paizo kai den kano tipota tetoio sto email....poios o logos na to ekana sto xanaleo?
kai mexri stigmis den exo lavei kanena email sto diko mou gmail san antapodeixi aytou pou les.
alla kai sto xanaleo to mono pou ekana htan lipsi enimerosevn tou logariasmou !an ayto tygxanei ths elleipsis
gnosis tou xeirismou tou gmail to dexomai.
alla den eimai enoxi gia tin paraviasi tou logariasmoy sou kai den me fobizei tipota tetoio pou les.
sygnomi an egine kati athela mou alla tipota eskemmena.
Den thelo na to synexiso ...gia emena to thema einai lixan...
kai oson afora ayto to apeilitiko 'ego den paizo' sygnomi alla den me aggizei katholou giati den exo kanei
kati pou na se protrepei na mou to peis...
Theoro to thema lixan opos sou proeipa...svino thn dieythinsi soy gia na mhn nomizeis oti se apeilo
kata kapoio tropo esena h kai ta prosopika dedomena sou kai oti sxetiko email,kinito,etc pou exo me to onoma sou .
ego opos den thelo na mou kanoun kliseis sto kinito mou etsi kai esy opos den theleis na milas se agnostous,gia ayto loipon..
xarika gia thn gnorimia alla os edo.
Moy thn dinei oli ayth h katastasi.
Xarika pou se gnorisa...eis to epanidein kapoia stigmi.
mary
>
>
> To gmail den stelnei gia plaka tetoia warnings kai eksallou exw to email ws apodeijh
> sto janaeipa. An 8es na sou steilw screenshot.
> lambanw poly sobara ypopsin mou otan ginontai tetoies kinhseis parabiashs email accounts
> ta opoioa exoun kai synepeies opws leei to gmail.
> Sou episynaptw kai sxetiko screenshot pantws gia na mhn exeis amfibolia...
> Sorry kiolas alla emena den m'aresei na paizw me ayta...
>
3o EMAIL
--------
To gmail exei lipsi enimeroseon...check it.
apo to email vgazei page error...alla to anoixa apo allou to attachment.
pantos ego sto xanaleo den prospathisa na kano paraviasi logariasmou kai tipota tetoio genika.
pare osa thl thes to apogeyma tha eimai spiti an me ayto sou fygei h periergeia.
mary
> Subject: RE:
>
> To den paizw den htan apeilh. Apla endeijh oti milaw sobara. Oti den kanw
> plaka.
>
> To GMAIL den exei leitourgikothta lipsis enhmerwsewn kai to email gia
> password reset
> kserw poly kala pote to stelnei. Otan zhthsei kapoios password reset, wste
> na ballei allo password kai na diabasei ta email apokleiontas ton kanoniko katoxo
> (efoson den einai o odios).
>
> Ta peri "eleipshs gnwshs xeirismou" kai "athela" ksereis poly kala oti DEN
> EYSTA8OUN.
> Toylaxiston paradejou oti prospa8hses. Afou yparxoun apta stoixeia.
>
> Opws sou eipa egw 8a se parw ena thl. etsi gia na einai kai gia mena lhksan
> to 8ema.
> Kai sou eipa an den apanthseis poia 8ewrhsh 8a kanw. Oti eisai enoxh.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Εδώ όπως βλέπετε το επιθυμητό έχει επιτευχθεί. Εκεί που αρνείτο κατηγορηματικά να μιλήσει τηλεφωνικά
τώρα που θίξαμε θέμα εντιμότητας έχουν αντιστραφεί τα πράγματα.
Φυσικά αυτό μας λέει ότι όντως μπορεί να είναι η γκόμενα που λέει ότι είναι.
Δηλ. άλλη μια κλασσική ελληνίδα ξυνισμένη, ίσως χοντρή και άσχημη γι'αυτό και τα κόμπλεξ,
αλλά εν πάσει περιπτώσει γκόμενα.
Τώρα το τι λέμε στο τηλ. (αν απαντήσει....)
Καταρχήν είμαστε ευγενικοί και ρωτάμε τον λόγο για τον οποίο ήθελε να διαβάσει τα email μας.
Με αυτό ξεκινάμε ως επιχείρημα και τίποτα άλλο. Τώρα το αν θέλουμε να παίξουμε παραπάνω και να δούμε
αν τε
λικά θα την πηδήξουμε παρόλη την "ιστορία" ή γενικότερα αν είναι πρόθυμη σε συνομιλία
αυτό είναι κάτι που αφενώς θα φανεί απο τις αντιδράσεις της, αφετέρου δε και απο τις προθέσεις
που εμείς θα δείξουμε (γιατί μην ξεχνάτε σε αυτές αντιδρά τόση ώρα).
Γενικά θα πρότεινα να αποφύγετε πάντως τα περαιτέρω. Η γκόμενα είναι με τα κόμπλεξ της και definately δεν
πρόκειται να "κάτσει" εύκολα. Το σπόρ είναι σπόρ όμως και όσοι τολμηροί ... τολμήστε!
Στην δική μου περίπτωση το "ξέκοψα" γιατί δεν γουστάρω να χάνω και πολύ χρόνο με όλα αυτά, διότι απλά δεν τον έχω.
Τώρα θα μου πείτε γιατί τότε όλο αυτό το "εγχείρημα" ?
Διευκρίνηση : Δεν έχω τόσο χρόνο για ένα πήδημα. Έχω όμως για ένα social engineering hack όπως το παραπάνω.
Αν θέλουμε να το πάμε και παρακάτω το hack βέβαια.. (χεχεχε ξέρω εδώ θα δυσπιστείσετε πολλοί ίσως...)
μπορούμε με τριγωνισμό να εντοπίσουμε την θέση του κινητού την ώρα που καλούμε (ξέρουμε την δ/νση εξάλλου)
Αλλά αυτό θα σας το πω άλλη φορά πως γίνεται. ;-)
Ελπίζω να βοήθησα γενικότερα και να έδειξα ότι αν και μερικά πράγματα φαίνεται ότι δεν γίνονται, εντούτοις
οι υπολογιστές είναι συστήματα απο κανόνες. Και μερικές φορές οι κανόνες μπορούν να "λυγίσουν" χωρίς να σπάσουν.
Οι τεχνικές γνώσεις που απαιτεί το όλο εγχείρημα δεν είναι τραγικές.
Πιο πολύ μπλά-μπλά θέλει, το γνωστό και ως social engineering γιατί και το ανθρώπινο μυαλό διακατέχεται απο κανόνες...
Αυτά περί MSN, τώρα μπορείτε να το παίξετε κι εσείς έξυπνοι και να κάνετε φάρσες ίσως,
αλλά αυτό είναι στην διακριτική κρίση και ευχέρεια του καθένα μας.
Η γνώση είναι αγαθό και ως τέτοιο πρέπει να είναι ελεύθερη.
Τουλάχιστον δεν θα πέσουν στην φάκα members του forum!
Και ίσως λιγότεροι να την πατήσουν απο MSN Κορίτσια. (πραγματικά ή μή).
Και κάτι τελευταίο. Δεν επιδιώκω δόξα με όλα αυτά. Εξάλλου είμαι ανώνυμος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K