Χαιρομαι που συναγωνιστες απο εδω μεσα "βουτηξαν το ψωμακι τους" μεσα απο διαφορα sites... Γενικα η κατασταση ειναι θλιβερη και κυριως στατιστικα... Απο περιεργεια πριν 15 λεπτα μπηκα στο parea.gr H αναλογια ανδρων προς γυναικες ειναι 10 προς 1 ( χωρις να υπολογιζουμε τις μουφες)
Και στο chat γραφονται πραγματα επιπεδου μανινας-κατερινας και παλαιορομαντικοκκεεσωτερικουτσαικαισυμπαθεια μπουρδες.
Στο cosmopolitan η απολυτη πικρα... μονο 30-33 προφιλ ( και υποτιθεται οτι του Cosmo ειναι και οι πιο ακομπλεξαριστες αναγνωστριες.
Τελος Παντων για να μην τα λεμε και μαυρα ολα... Εγω μετα απο μεγαλη ερυνα και πολυ χρον ειχα καταληξει στο
και στο
, απο εκει ειχα γνωρισει 1 βραζιλιανα ( καλη πηγα και βραζιλια Χριστουγεννα και περασα θαυμα το 2002) αρκετες Αγγλιδες που ειναι και πιο ειλικρινεις... Τελικα κατεληξα σε 3 πηγα και για τις τρεις στην Αγγλια μου εκατσε η 1 καλα
και τραβηχτηκαμε 6 μηνες, η αλλη μονο για μια φορα μου εκατσε την μερα που πηγα και μετα τιποτα , αλλα περασα καλα...
Αλλα συναδελφοι το καλυτερο ειναι με τις ανατολικες φιλες μας.
εγω σταματησα την δραση στο νετ το 2004 μια και παντρευτηκα (τουλαχιστον οσον αφορα το εξωτερικο) αλλα μου ετυχαν πολλα μουνακια εξ ανατολών απο τα οποια εφερα τα 8 στην Ελλαδα...
οι 5 απο αυτες ηταν "ημιεπαγγελματιες" δηλαδη
"κανε μου το εισητηριο και τα εξοδα μου στη Ελλαδα να περασουμε ωραια, και εγω τα κανω ολα" και περασα ζαχαρη, τις εφερνα παντα πριν απο τις καλοκαιρινες διακοπες η τα Χρισοτουγεννα.
σχεση τιμης με ποιότητα- ΑΨΟΓΗ γιατι το κοστος (εαν την φερεις για πανω απο 15 μερες) ειναι μηδαμινι σε σχεση με τα λεφτα που ξοδευεις για μια ντοπια (κερασματα δωρακια κτλ) και καλο σεξ , αφοσιωση κτλ, τα εχουμε πει αυτα.
Οι υπολοιπες ηθελαν γαμο τις εφερα δεν τις παντρευτηκα , υπηρξαν τα σχετικα δραματα αλλα αυτα ειναι θέμα αλλου thread.
Aπο Ελληνιδες τωρα ναι κατι παιζει, αλλα τωρα που δεν εχω χρονο και δεν χαλαλιζω καφεδες για ανιχνευση... και για ψυχομαλαξεις εχω δει τετοιο μπαζο που ανοιγω
μαντρα οικοδομων.
Το χειρότερο ειναι οτι οι Ελληνιδες δεν ειναι ειλικρινεις δεν λενε τι θελουν οποτε χανεις χρονο στην "εξακριβωση στοιχειων" και ασε που αλλα λενε και αλλα βλεπεις.
Δηλαδη αμα εισαι 1.65 και 80 κιλα γιατι να λες "αδυνατη" η "γεματουλα" αφου αργα η γρηγορα θα σε δουνε βρε κοριτσι μου... Που πας???
Οποτε νομιζω οτι το καλυτερο ειναι μονο με χρηση webcam που εχεις και το κεφαλι σου ησυχο ακι βλεπεις και τι παιρνεις βρε αδελφε...
Τωρα το συστημα που ειπα παραπανω με τις ανατολικες ειναι καλο μεν αλλα θελει προσοχη για απατεώνες. ( θυμαστε το Natasha last Year???)
Oποτε σας παραθετω οδηγιες προς ναυτιλομενους: ( που αποκτηθηκαν με χρονο ,χρημα και σπερμα)
1. Υποθετουμε οτι βρηκατε στο σαιτ την κοπελα που σας κανει κλικ
2. Δεν εχει webcam και απλα σας στελνει φωτογραφιες... στελνει αρκετες και εσεις λετε ωραια αληθινη ειναι γιατι αλοιώς που τις βρισκει τοσες πολλες???
3. Σωστα... αλλα εαν η κοπελα το εχει κανει βιομηχανια και απλα επικοινωνει με αρκετους σωτηρες απο την δυση?
4. Αυτο ειναι το κλασσικοτερο ειδος scam-girls, δηλαδη αφου σας πεισει οτι ειναι αληθινη και σας θελει, αρχιζει το παραμυθι: δεν εχω λεφτα για visa , χρειαζομαι 100 Ε για λαδωμα στο προξενειο κτλ.
5. ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΠΟΤΕ ΛΕΦΤΑ...ΠΟΤΕ H πιθανοτητα απάτης ειναι 90%.
Τι κανουμε τοτε?
6. Προτεινετε να πατε εσεις εκει για τσεκαρισμα
7. Εισητηρια και ξενοδοχεια για ρωσια και ουκρανια ειναι φτηνα και αμα βγει μαπα αυτη περνουμε 2-3 πουτανες απο το ξενοδοχειο και βγαζουμε τα σπασμενα
8. Εαν σας πει οχι μην ερθεις γιατι τωρα δεν μπορω ( ειναι αρρωστη η μαμα μου, γκρεμιστηκε η στεγη κτλ) την κανετε με ελαφρα και ολα καλα, παμε για αλλα!
9. Εαν πατε και την δειτε και το "σταξετε" εκει, ολα ωραια την φερνετε μετα και στην Ελλαδα για μερικες μερες το καλακαιρακι πατε και διακοπουλες και ολα ωραια και καυλά.
10. Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα η κοπελα εαν ειναι ¨ημιεπαγγελματιας " οπως ειπα παραπανω αφου καταλαβει οτι εσεις βαρεθηκατε και δεν θελετε να την ξανακαλεσετε να σας συστησει διαφορες ξαδελφες και φιλες που θελουν και αυτες διακοπες στη Ελλαδα και να περασετε ζαχαρη.
Αυτα σαν πρωτη δοση . Οτι θελετε επιπλεον η πειρα μου στην υπηρεσια των συναγωνιστών.