Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

greekandhorny

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σοβαρέψου λίγο ,
το ποιό επικίνδυνο από όλα είναι άγνοια.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ

Μία φίλη από το MSN μου διεμήνυσε πώς υπάρχει χρήστης που εμφανίζεται ως pussycat@hotmail.com ή pussy_cat@hotmail.com (δε θυμάμαι, ένα απ' τα δύο ισχύει), που σε καλεί νατην κάνεις add up στο contact list σου, και αν πέσεις στην παγίδα, σου κολλάει ιός που σουγαμάει όλο τον σκληρό.

Διαδώστε το σε φίλους/ες σας.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμενα με κανουν αντ καθε μερα δυο-τρια διαφορετικα ατομα που λενε βρηκαν το ημεηλ μου και μπλα μπλα μπλα.........που στο καλο το βρισκουν καθε μερα τοσοι ανθρωποι? παντως η συμβουλη μου ειναι να μην εμπιστευεστε κοριτσακια που σας λενε διαφορα απο το μσν..........κυριως κοριτσακια που σας λενε να κανετε διαφορα και αυτες "φτιαχνονται" ή που σας ζητανε να ανοιξετε καμερες και τετοια......:grin:
παντως απορω πως η κοπελιτσα πιστεψε το ημεηλ που της εστειλες.......χαχαχαχα
τελικα νομιζω οτι οντως λογω βλακειας της παιζει να εκανε κατι να σου στειλανε password reset αν και δε νομιζω οτι η συγκεκριμενη θα το ειχε καημο.......μπορει να ηταν κανενας αλλος και απλα να ετυχε η συγκυρια.......γιου νεβερ νοου..........

Επισκέπτης
Είχα διαβάσει σε παλιότερα post κάποιους αξιοθαύμαστους παιχταράδες εδώ μέσα που έγραφαν ότι αν και παντρεμένοι έτρωγαν διάφορα γκομενάκια μέσω νετ. Κάποιος έγραφε θυμάμαι ότι και ανύπαντρος όταν ήταν ξεκαθάριζε ότι ήταν παντρεμένος για να είναι σαφές ότι το όποιο νταραβέρι είναι μόνο για γαμήσι.

Το σκέφτομαι λοιπόν σοβαρά να βάλω καμιά καταχώρηση σε κανένα καμακο-site.
Θα ήθελα να ρωτήσω όσους συναδέλφους το έχουν δοκιμάσει -αποκλειστικώς παντρεμένους ή σε σοβαρές σχέσεις- αν είχαν τίποτε προβλήματα.

Εννοείται ότι δεν θα δώσω πραγματικό όνομα, διεύθυνση, κινητό κτλ. Εννοείται ότι όποια συνάντηση γίνει θα κανονιστεί στην άλλη άκρη της Αττικής από τη γειτονιά μου, σε περιοχές που δεν συχνάζω ποτέ , χωρίς αυτοκίνητο κτλ.

ΑΡΚΟΥΝ ΌΜΩΣ ΑΥΤΑ;

Υπάρχει λέτε το ενδεχόμενο να πέσεις σε καμία καργιόλα που θα ψάξει να βρει τη γυναίκα σου και να σου κάνει ζημιά;

pasas22

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Οχι φίλε μου άπό μόνη της δεν θα το κάνει. Εκτός εάν κάνεις εσύ τη μαλακία και τη δώσεις στοιχεία και βέβαια να έχει τσιμπηθεί μαζί σου. Πάντως να προσέχεις γιατί η γυναίκα τα καταλαβαίνει όλα. Εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου.

Επισκέπτης
Πάντως να προσέχεις γιατί η γυναίκα τα καταλαβαίνει όλα. Εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου.

Σίγουρα θέλει προσοχή για να μην αποκαλυφθείς.Για εμένα είναι πιο εύκολο γιατί δεν έχω παντρευτεί ακόμη, οπότε με τη δικιά μου δεν μένουμε μαζί. Έτσι αν βγώ κάποιο βράδυ αργά, δύσκολο να με πάρει πρέφα.

Φίλοι μου παντρεμένοι μου έχουν πει ότι είναι στο άθλημα με καλά αποτελέσματα. Αυτό που μου φαίνεται επικίνδυνο που κάνουν είναι ότι κάποιοι από αυτούς βγαίνουν με μικρές που δεν είναι αντίστοιχα παντρεμένες ή με σχέση. Αυτό μου φαίνεται πιο επικίνδυνο, ενώ αν κι η άλλη είναι αντίστοιχα παντρεμένη νομίζω ότι είναι πιο ασφαλές. Τι λες;

pasas22

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σίγουρα είναι πιο ασφαλές, αλλα μη ξεχνάς πως υπάρχουν παντρεμένες με προβλήματα και θέλουν να γαντζωθούν από αλλού.Ολες οι περιπτώσεις θέλουν προσοχή.Την έχω πατήσει γι αυτό σου λέω.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Είχα διαβάσει σε παλιότερα post κάποιους αξιοθαύμαστους παιχταράδες εδώ μέσα που έγραφαν ότι αν και παντρεμένοι έτρωγαν διάφορα γκομενάκια μέσω νετ. Κάποιος έγραφε θυμάμαι ότι και ανύπαντρος όταν ήταν ξεκαθάριζε ότι ήταν παντρεμένος για να είναι σαφές ότι το όποιο νταραβέρι είναι μόνο για γαμήσι.
Εγώ είμαι αυτός, που αναφέρεις φίλε Λάκη
Το σκέφτομαι λοιπόν σοβαρά να βάλω καμιά καταχώρηση σε κανένα καμακο-site.
Θα ήθελα να ρωτήσω όσους συναδέλφους το έχουν δοκιμάσει -αποκλειστικώς παντρεμένους ή σε σοβαρές σχέσεις- αν είχαν τίποτε προβλήματα.
Εννοείται ότι δεν θα δώσω πραγματικό όνομα, διεύθυνση, κινητό κτλ. Εννοείται ότι όποια συνάντηση γίνει θα κανονιστεί στην άλλη άκρη της Αττικής από τη γειτονιά μου, σε περιοχές που δεν συχνάζω ποτέ , χωρίς αυτοκίνητο κτλ.
ΑΡΚΟΥΝ ΌΜΩΣ ΑΥΤΑ;
Υπάρχει λέτε το ενδεχόμενο να πέσεις σε καμία καργιόλα που θα ψάξει να βρει τη γυναίκα σου και να σου κάνει ζημιά;
- Κατ' αρχήν, εμπιστεύσου το ένστικτό σου για το αν πρόκειται για καριόλα ή όχι
- Κάνε ξεκάθαρο, αλλά με ευγενικό τρόπο, ότι ενδιαφέρεσαι για ερωτικό νταραβέρι και όχι για αισθηματικές εμπλοκές και επιπλοκές.
- Είσαι, δεν είσαι παντρεμένος, πές ότι είσαι, για να μην σου πρήζειτο συκώτι και έχει απαιτήσεις η λεγάμενη.
- Αν η εν λόγω είναι παντρεμένη, ή μέσα σε σοβαρή σχέση, είναι ΟΤΙ καλύτερο. Καλή επιλογή είναι επίσης χωρισμένη με παιδιά. Μία μόνη μητέρα, δε θέλει ποτέ να κάνει μαλακίες σε κάποιον, γιατί εκ των πραγμάτων νιώθει ευάλωτη και ανασφαλής. Εκτός και αν είσαι τόσο άτυχος που πέσεις σε psycho...
- Απέφυγε να δώσεις προσωπικά στοιχεία, πλην ίσως ονοματεπώνυμου (επώνυμο ΜΟΝΟ εάν ΔΕΝ έχεις την τηλεφωνική σύνδεση του σπιτιού σου στο όνομά σου). Μπορείς να πείς περιοχή που μένεις, αλλά όχι διεύθυνση, είδος εργασίας, αλλά χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόσθετο στοιχείο και φυσικά, δίνεις αριθμό δεύτερου τηλεφώνου, καρτοκινητού.
- Κατά τ'άλλα, δεν πιστεύω πώς θα έψαχνε καμιά για τη γυναίκα σου. Ειδικά, αν με εύσχημο φραστικά, αλλά σαφή και πειστικό τρόπο, καθιστούσες ξακάθαρο, ότι οποιαδήποτε σκεφτόταν -έστω- ποτέ να διαταράξει την οικογενειακή σου γαλήνη, θα της έκανες τη ζωή μία ζωντανή κόλαση.
Αυτά.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Σκέφτομαι λοιπόν σοβαρά να βάλω καμιά καταχώρηση σε κανένα καμακο-site...

Ολα καλά... αρκεί να μην πέσεις στην ΙΔΙΑ την γυναίκα σου!
Φίλος την πάτησε πρόσφατα... αλληλογραφούσε με κάποια (που έμπαινε από την δουλειά της, αφού όπως του είχε πει στο σπίτι δεν είχε pc για να μην καταλάβει τίποτα ο άντρας της)... κ τελικά κανόνισαν να συναντηθούν σε απόμακρο ξενοδοχείο... όταν τελικά βρέθηκαν, τα σκαμπίλια άρχισαν να πέφτουν βροχή... και τώρα είναι στα Δικαστήρια για διαζύγιο...

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Το διάβασα και είπα να σας μιλήσω...Δεν είμαι παντρεμένος αλλά σε σχέση που πάει για γάμο εδώ και 3,5 χρόνια αλλά λόγω εργασίας και απόστασης ακόμα δεν το αποφασίζουμε...Ετσι παραμένω ενεργότατο μέλος στα ΧΧΧ έργα μου. Ομως το παίζω παντρεμένος ή καλύτερα ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΣ όχι σε site γνωριμιών (εγώ δεν ασχολούμαι καν εκεί) αλλά γενικά...Ακόμα και στα CITY TOURS γιατί μια φορά (όπως ξέρουν ελάχιστοι εδώ μέσα) παραλίγο να καταστραφώ συναισθηματικά και η κοπέλα του γραφείου παραλίγο να τη στείλουν στον αγύριστο...τελικά μάθημα ήταν!
Όμως στο θέμα μας οι παντρεμένοι-δεσμευμένοι έχουν καλύτερα αποτελέσματα σε μια δευτερεύουσα σχέση γιατί απλά παρεμβαίνει το γυναικείο είδος...ανταγωνισμός, σκεπτικό σιγουριάς, δώρων, ποιότητας και αναγνώρισης ότι είναι εντάξει ως άντρας και πολλά ακόμα είναι που κάνουν τις γυναίκες και μάλιστα μικρές (φοιτήτριες, σερβιτόρες, πωλήτριες, γραμματείς, κτλ) να θέλουν να κάνουν κάτι (στα γρήγορα ή πιο σοβαρό) με έναν δεσμευμένο...Το θεμα είναι όμως πολύ δύσκολο. Πρώτον μας καταλαβαίνουν οι δικές μας πολύ γρήγορα ή τουλάχιστον το ψάχνουν διαρκώς. Δεύτερον μας καταλαβαίνουν οι "παράνομες" αν λέμε ψέμματα ότι δήθεν είμαστε (δεν κρυβόσαστε με τίποτα) και έτσι φεύγουν...Τρίτον κάποια στιγμή όλες το ψάχνουν να το κάνουν πιο σοβαρό...επενδύουν πάνω μας οποιες και αν είναι και κάποια στιγμή θέλουν να αποκομίσουν το κέρδος τους είτε αυτό λέγεται γάμος είτε χρήμα είτε καριέρα, είτε ....

Με λίγα λόγια προσοχή...θα προτιμούσα τον αγοραίο έρωτα με ποσοστά 99% παρά μια τέτοια μπερδεμένη σχέση...θα προτιμούσα να αγόραζα ένα GFE παρά να κερδίσω μια τέτοια σχέση...Απλά γιατί στην περίπτωση του Αγοραίου ξέρω εξαρχής τι θα μου κοστίσει...ενώ σε μια σχέση παράνομη ποτέ δε ξέρεις...

Όσο για ιστορίες με παντρεμένες αυτά είναι ακόμα πιο μπερδεμένα...για τους λέφτερους ναι αλλά παντρεμένος με παντρεμένη είναι σα να βάζεις το κεφάλι στου στον ντορβά εκτός και μιλάμε για εν διαστάση ζευγάρια...

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ολα καλά... αρκεί να μην πέσεις στην ΙΔΙΑ την γυναίκα σου!
Φίλος την πάτησε πρόσφατα... αλληλογραφούσε με κάποια (που έμπαινε από την δουλειά της, αφού όπως του είχε πει στο σπίτι δεν είχε pc για να μην καταλάβει τίποτα ο άντρας της)... κ τελικά κανόνισαν να συναντηθούν σε απόμακρο ξενοδοχείο... όταν τελικά βρέθηκαν, τα σκαμπίλια άρχισαν να πέφτουν βροχή... και τώρα είναι στα Δικαστήρια για διαζύγιο...
Επρόκειτο για παγίδα από τη γυναίκα του, ή για διαβολική σύμπτωση;
Και εν πάση περιπτώσει, γιατί άρχισαν τα σκαμπίλια, αφού στην ουσία, έπιασαν στα πράσα ο ένας τον άλλον; Ήταν εξίσου αθώοι, ή ένοχοι.
Θα' πρεπε να φτάσουν στην κοινή παραδοχή πώς η σχέση τους είχε μαραζώσει και να συζητούσαν ειρηνικά για διαζύγιο, ή, να φτάσουν στην κοινή παραδοχή πώς είναι πουτανιάρηδες και πηδήκουλες, να γαμηθούν βίαια στο απόμακρο ξενοδοχείο και να αναζητήσουν από κοινού μέσω ϊντερνετ να βάλουν καινούργιους φίλους στην ειλικρινή -πλέον σχέση τους.
Πώς με βρίσκετε αδέρφια;

Επισκέπτης
Με λίγα λόγια προσοχή...θα προτιμούσα τον αγοραίο έρωτα με ποσοστά 99% παρά μια τέτοια μπερδεμένη σχέση...θα προτιμούσα να αγόραζα ένα GFE παρά να κερδίσω μια τέτοια σχέση...Απλά γιατί στην περίπτωση του Αγοραίου ξέρω εξαρχής τι θα μου κοστίσει...ενώ σε μια σχέση παράνομη ποτέ δε ξέρεις...
Όσο για ιστορίες με παντρεμένες αυτά είναι ακόμα πιο μπερδεμένα...για τους λέφτερους ναι αλλά παντρεμένος με παντρεμένη είναι σα να βάζεις το κεφάλι στου στον ντορβά εκτός και μιλάμε για εν διαστάση ζευγάρια...

Σαφώς το τίμημα είναι ξεκάθαρο με τις πουτάνες οποιασδήποτε ταρίφας. Είναι όμως μονότονο και πιο ψυχρό. Και -πιστεύω θα συμφωνήσεις- μετά από πολλά χρόνια το να πάρεις άλλη μια CG που ξέρεις από πριν τι ακριβώς θα παιχτεί είναι βαρετό και δεν έχεις κίνητρο να το κάνεις.

Ακόμη και το στυλάκι, η εξωτερική εμφάνιση. ʼλλο μια αντικειμενικά όμορφη αλλά και προβλέψιμα όμορφη CG και άλλο μια ερασιτέχνιδα της διπλανής πόρτας ντόπια!

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Πίό είναι το Ελληνικό Room στο yahoo messenger φίλε μου; :headbang: :headbang:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
στο mad  πριν 3-4 χρόνακια έμπαινε μια καλαματιανή..Σια...Το έδινε απο παντού με έναν καφέ κερασμα...Καλό μηχάνημα,..
ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
1)Είχα βρει παλαιότερα πριν τέσσερα πέντε χρόνια, σε γραμμή 090 μία Καλαματιανή Σία. Πιθανόν να είναι το ίδιο πρόσωπο. 'Ηταν η εποχή που είχα καταφέρει να μπαίνω στις υπηρεσίες αυτές με αστική χρέωση. Σήμερα οι εν λόγω υπηρεσίες λειτουργούν με bots ώστε να εξαπατούν τους χρήστες. Είχα φάει αρκετά μουνάκια τότε. Θυμάμαι όσο πιο εμφανίσημη ήταν η γυναίκα τόσο βλαμένη ήταν. Τα μπάζα συνήθως με καλούσαν στο σπίτι τους για φαγητό και γαμήση. Οι καλύτερες περιπτώσεις έπαιζαν στις υπηρεσίες της Mediatel. 
2)Τελευταία εμπειρία είχα πριν ένα χρόνο στο hol netmeeting. Γυναίκα 27 περίπου χρονών γαμιόταν ασύστολα με προυπόθεση να παίρνει μάτι ο άνδρας της. Στην υπηρεσία αυτή τώρα δεν παίζει τίποτε.
3) Βαριέμαι τα chat και εγκαταλείπω γρήγορα. Οι ελάχιστες προσπάθειες μου στο zoo δεν απέδωσαν. Μόνο κάτι αδελφάτα με προσέγγισαν.
4)Στο Cosmopolitan gr οι γνωριμίες ήταν πολύ μπλα-μπλα και τα παράτησα.
5) Πολύ πράγμα είχε πέσει και στο chat'n flirt της Vodafone όσο στην αρχή ήταν δωρέάν.
6) Το συμπερασμά μου είναι ότι  όλος αυτός ο κόσμος που ασχολείτε με αυτό το "σπορ" είναι ο ίδιος. Παίζει από εδώ και από εκεί απλά αλλάζοντας ψευδώνημα. :dancing:

sklabos

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά τι μου θυμίσατε τώρα????Dating club....Όντως το καλύτερο....Ακόμα και για μένα που ..αναζητώ λίγο πιό περίεργες......καταστάσεις..Μία ερώτηση...Πρίν 4-5 χρόνια και ενώ σερφάριζα στο netmeeting μου ήρθε μια ειδοποίηση για ένα νέο τότε site .....Ελληνικό που όμως το είχαν και το διαχείριζονταν απ οτι έλεγαν 2 έλληνες απο εξωτερικό...Είχε chat ..Εκεί πρωτοεμφανίστηκαν όλα τα τραβέλια που σήμερα βρίσκουμε στο adult.Έιχε και τη δυνατότητα να ανεβάσεις video...Μήπως το θυμάται κάποιος ??????

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Στο netmeeting πώς σου ήρθε η ειδοποιήση αυτή που λες. Κάποιος σου την έστειλε μέσα από το chatbox; ή μέσω του videofrog σoυ ήρθε;

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Χαιρομαι που συναγωνιστες απο εδω μεσα "βουτηξαν το ψωμακι τους" μεσα απο διαφορα sites... Γενικα η κατασταση ειναι θλιβερη και κυριως στατιστικα... Απο περιεργεια πριν 15 λεπτα μπηκα στο parea.gr H αναλογια ανδρων προς γυναικες ειναι 10 προς 1 ( χωρις να υπολογιζουμε τις μουφες)
Και στο chat γραφονται πραγματα επιπεδου μανινας-κατερινας και παλαιορομαντικοκκεεσωτερικουτσαικαισυμπαθεια μπουρδες.
Στο cosmopolitan η απολυτη πικρα... μονο 30-33 προφιλ ( και υποτιθεται οτι του Cosmo ειναι και οι πιο ακομπλεξαριστες αναγνωστριες.

Τελος Παντων για να μην τα λεμε και μαυρα ολα... Εγω μετα απο μεγαλη ερυνα και πολυ χρον ειχα καταληξει στο και στο , απο εκει ειχα γνωρισει 1 βραζιλιανα ( καλη πηγα και βραζιλια Χριστουγεννα και περασα θαυμα το 2002) αρκετες Αγγλιδες που ειναι και πιο ειλικρινεις... Τελικα κατεληξα σε 3 πηγα και για τις τρεις στην Αγγλια μου εκατσε η 1 καλα
και τραβηχτηκαμε 6 μηνες, η αλλη μονο για μια φορα μου εκατσε την μερα που πηγα και μετα τιποτα , αλλα περασα καλα...

Αλλα συναδελφοι το καλυτερο ειναι με τις ανατολικες φιλες μας.
εγω σταματησα την δραση στο νετ το 2004 μια και παντρευτηκα (τουλαχιστον οσον αφορα το εξωτερικο) αλλα μου ετυχαν πολλα μουνακια εξ ανατολών απο τα οποια εφερα τα 8 στην Ελλαδα...
οι 5 απο αυτες ηταν "ημιεπαγγελματιες" δηλαδη "κανε μου το εισητηριο και τα εξοδα μου στη Ελλαδα να περασουμε ωραια, και εγω τα κανω ολα" και περασα ζαχαρη, τις εφερνα παντα πριν απο τις καλοκαιρινες διακοπες η τα Χρισοτουγεννα.

σχεση τιμης με ποιότητα- ΑΨΟΓΗ γιατι το κοστος (εαν την φερεις για πανω απο 15 μερες) ειναι μηδαμινι σε σχεση με τα λεφτα που ξοδευεις για μια ντοπια (κερασματα δωρακια κτλ) και καλο σεξ , αφοσιωση κτλ, τα εχουμε πει αυτα.
Οι υπολοιπες ηθελαν γαμο τις εφερα δεν τις παντρευτηκα , υπηρξαν τα σχετικα δραματα αλλα αυτα ειναι θέμα αλλου thread.

Aπο Ελληνιδες τωρα ναι κατι παιζει, αλλα τωρα που δεν εχω χρονο και δεν χαλαλιζω καφεδες για ανιχνευση... και για ψυχομαλαξεις εχω δει τετοιο μπαζο που ανοιγω μαντρα οικοδομων.

Το χειρότερο ειναι οτι οι Ελληνιδες δεν ειναι ειλικρινεις δεν λενε τι θελουν οποτε χανεις χρονο στην "εξακριβωση στοιχειων" και ασε που αλλα λενε και αλλα βλεπεις.

Δηλαδη αμα εισαι 1.65 και 80 κιλα γιατι να λες "αδυνατη" η "γεματουλα" αφου αργα η γρηγορα θα σε δουνε βρε κοριτσι μου... Που πας???

Οποτε νομιζω οτι το καλυτερο ειναι μονο με χρηση webcam που εχεις και το κεφαλι σου ησυχο ακι βλεπεις και τι παιρνεις βρε αδελφε...

Τωρα το συστημα που ειπα παραπανω με τις ανατολικες ειναι καλο μεν αλλα θελει προσοχη για απατεώνες. ( θυμαστε το Natasha last Year???)

Oποτε σας παραθετω οδηγιες προς ναυτιλομενους: ( που αποκτηθηκαν με χρονο ,χρημα και σπερμα)

1. Υποθετουμε οτι βρηκατε στο σαιτ την κοπελα που σας κανει κλικ
2. Δεν εχει webcam και απλα σας στελνει φωτογραφιες... στελνει αρκετες και εσεις λετε ωραια αληθινη ειναι γιατι αλοιώς που τις βρισκει τοσες πολλες???
3. Σωστα... αλλα εαν η κοπελα το εχει κανει βιομηχανια και απλα επικοινωνει με αρκετους σωτηρες απο την δυση?
4. Αυτο ειναι το κλασσικοτερο ειδος scam-girls, δηλαδη αφου σας πεισει οτι ειναι αληθινη και σας θελει, αρχιζει το παραμυθι: δεν εχω λεφτα για visa , χρειαζομαι 100 Ε για λαδωμα στο προξενειο κτλ.
5. ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΠΟΤΕ ΛΕΦΤΑ...ΠΟΤΕ H πιθανοτητα απάτης ειναι 90%.
Τι κανουμε τοτε?
6. Προτεινετε να πατε εσεις εκει για τσεκαρισμα
7. Εισητηρια και ξενοδοχεια για ρωσια και ουκρανια ειναι φτηνα και αμα βγει μαπα αυτη περνουμε 2-3 πουτανες απο το ξενοδοχειο και βγαζουμε τα σπασμενα
8. Εαν σας πει οχι μην ερθεις γιατι τωρα δεν μπορω ( ειναι αρρωστη η μαμα μου, γκρεμιστηκε η στεγη κτλ) την κανετε με ελαφρα και ολα καλα, παμε για αλλα!
9. Εαν πατε και την δειτε και το "σταξετε" εκει, ολα ωραια την φερνετε μετα και στην Ελλαδα για μερικες μερες το καλακαιρακι πατε και διακοπουλες και ολα ωραια και καυλά.
10. Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα η κοπελα εαν ειναι ¨ημιεπαγγελματιας " οπως ειπα παραπανω  αφου καταλαβει οτι εσεις βαρεθηκατε και δεν θελετε να την ξανακαλεσετε να σας συστησει διαφορες ξαδελφες και φιλες που θελουν και αυτες διακοπες στη Ελλαδα και να περασετε ζαχαρη.

Αυτα σαν πρωτη δοση . Οτι θελετε επιπλεον η πειρα μου στην υπηρεσια των συναγωνιστών.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=9pt]Αυτα σαν πρωτη δοση . Οτι θελετε επιπλεον η πειρα μου στην υπηρεσια των συναγωνιστών.[/size]
countVronsky,
1) το γραπτό σου δείχνει ότι πράγματι, η πείρα σου είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ!

[size=9pt]10. Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα η κοπελα εαν ειναι ¨ημιεπαγγελματιας " οπως ειπα παραπανω  αφου καταλαβει οτι εσεις βαρεθηκατε και δεν θελετε να την ξανακαλεσετε να σας συστησει διαφορες ξαδελφες και φιλες που θελουν και αυτες διακοπες στη Ελλαδα και να περασετε ζαχαρη.[/size]

2) Νομίζω το "ημιεπαγγελματίας" (πουτάνα φαντάζομαι εννοείς εδώ) δεν κουμπώνει στην περιγραφή... Μάλλον "ημιπροαγωγός" θα κούμπωνε καλύτερα, δε συμφωνείς?

3) Check your PM.

Επισκέπτης
μια ερωτηση:
απο site για γνωριμια με ρωσιδα ποια προτεινεις? το adultfriendfinder η καποιο που εξιδικευεται μονο σε ρωσικη προελευση?

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
μια ερωτηση:
απο site για γνωριμια με ρωσιδα ποια προτεινεις? το adultfriendfinder η καποιο που εξιδικευεται μονο σε ρωσικη προελευση?

Sorry αλλα το ειδα αργα! Νομιζω οτι το Adultfriendfinder h to Friendfinder ειναι οκ! Τα εξειδικευμενα Ρωσικα εχουν πολλα scams.

Αλλα ενα ακολουθησεις την διαδικασια που λεω στο παραπανω ποστ... τοτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα!

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Sorry αλλα το ειδα αργα! Νομιζω οτι το Adultfriendfinder h to Friendfinder ειναι οκ! Τα εξειδικευμενα Ρωσικα εχουν πολλα scams.

Αλλα ενα ακολουθησεις την διαδικασια που λεω στο παραπανω ποστ... τοτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα!

ΣΥΜΦΩΝΩ απόλυτα με τον φίλο και τις οδηγίες του. Τα ρώσικα τελευταία έχουν πολύ scam απο επαγγελματίες εκτός Mόσχας. Τώρα έχουν τάληρα εκεί και τα κορίτσια βρίσκουν επενδυτή εύκολα.

Παλία ήτανε όπως τα λέει ο φίλος.Αθήνα Μόσχα το είχα σαν Κολιάτσου Παγκράτι. Ταξίδι το χειμώνα καπάρωμα και καλοκαιρινές διακοπές. ΠΡΟΣΟΧΗ παίδες
μην δαγκώσει κανείς ρώσικη λαμαρίνα. Μιλάμε για ανίατη ασθένεια. Γυναίκες γεννημένες για πήδημα. Μετά απο αυτά όλλα κατάλαβα οι Ελληνίδες είναι το min κομπλεξικές.

Να είστε όλοι καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom