Αγαπητοί φίλοι,
διάβασα όλο το θέμα από την αρχή και ομολογώ ότι είμαι ενθουσιασμένος με την κατάθεση των εμπειριών!!! Σίγουρα σε κάποιες περιπτώσεις διαβάσαμε και κάποιες υπερβολές αλλά γενικά πιστεύω ότι οι ιστορίες που αναφέρθηκαν ήταν αληθινές. Πρέπει να σας πω ότι μετά από όλα αυτά δεν αισθάνομαι μόνος σε αυτό τον κόσμο. Για αυτό αποφάσισα να γραφτώ και εγώ στο forum και να βάλω ένα πολύ μικρό λιθαράκι πάνω από τους δικούς σας ογκόλιθους.
Θα ήθελα κι εγώ να συγχαρώ τον Andras37Athina που εμφανώς διαθέτει άπλετο ταλέντο στον τομέα και δεν θα απορούσα με τέτοια skills εάν έχει πολαπλάσσιες επιτυχίες σε σχέση με το μέσο όρο του chat αλλά και τον έμπειρο και ψαγμένο countVronsky που μοιράστηκε μαζί μας την πολύτιμη πείρα του!!! Επίσης να ευχαριστήσω και όλους όσους προσπαθήσαν να μας προφυλάξουν αναφέροντας τα παθήματά τους (αναφέρομαι στο μήνυμα με τον Έρπη στα γεν. όργανα και παρόμοια τέτοια μηνύματα) που θα μπορούσαν να συμβούν στον καθένα μας, άλλο αν εκ των υστέρων κάποιοι θεωρούμε ότι δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε ποτέ τέτοιο ατόπημα. Συγχαρητήρια παιδιά σας χρωστάμε όλοι και ειδικότερα οι νεώτεροι που μπαίνουν στο χώρο ....
Εγώ δεν μπορώ να πω ότι έχω μεγάλη έμπειρία στο χώρο. Ασχολιόμουν εκτενώς την περίοδο 2000-2002 μέσα από irc και ειδικότερα στο hellas και στο jokes-gr. Η ενασχόληση μου ήταν 2-3 ώρες καθημερινώς από την δουλειά ώντας μέσα σε μακροχρόνια σοβαρή σχέση. Το target group μου τότε ήταν 19-26 ετών. Στο διάστημα αυτό λοιπόν μίλαγα με διάφορες κοπέλες, δεν είχα 2ο κινητό και χρησιμοποιούσα το τηλέφωνο της δουλειάς, μέχρι που γνώρισα μία παντρεμένη (πονεμένη) εκτός αθηνών και γεμίσαμε και οι δύο τα συναισθηματικά κενά μας. Με την παντρεμένη σοβάρεψε το θέμα μετά από 6 μήνες καθημερινής επαφές με chat και με γράμματα και το έληξα άρων άρων για να μην έχουμε οικογενειακά δράματα. Squiqarisma έπεσε μόνο μία φορά όταν είχε έρθει στην Αθήνα για μία επαγγελματική εκπαίδευση!!!
Στο διάστημα μέχρι να αφοσιωθώ στην παντρεμένη βγήκα περίπου 10 φορές για καφέ με κοπέλες που μου φανήκαν ενδιαφέρουσες.
Από αυτές 1 μόνο ήταν όμορφη (σερβιτόρα σε γνωστό club) της παραλιακής. (Η μοναδική που squiqarisa λίγες φορές γιατί το πήγε για σοβαρή σχέση μετά και δεν γινόταν)
2 είχαν φοβερό κορμάκι αλλά από πρόσωπο δεν βλεπόντουσαν. Βγήκαμε την πρώτη φορά και δεν μου βγήκε να το συνεχίσω
1 στη Γλυφάδα ήταν ωραίο πιπινάκι αλλά τελείως άβγαλτο 17 χρονο. Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια και δεν έλεγε
οι υπόλοιπες ήταν μπάζα του κερατά!!! δεν βλεπόντουσαν παιδιά. όπου δηλαδή έκανα το λάθος και άκουγα την περιγραφή τους χωρίς φωτό και μου φαινόντουσαν αποδεκτές Μάυρα Χάλια. Το 1.70 57 κιλά ήταν στην πραγματικότητα 1.65 60 κιλά.
Δεν ήξερα από που να φύγω γιατί είμαι τύπος που δεν θέλω να τα πω χοντρά ούτε να πληγώνω/ απογοητεύω. Αν και θα έπρεπε σε μερικές περιπτώσεις ....
Τώρα που ξανα-ξεκίνησα τους τελευταίους 4 μήνες σποραδικά πάλι στα ίδια chat channels παιδιά σας λέω δεν γίνεται τίποτα. Η αναλογία αντρών είναι 100 προς 5 και επιπλέον το 80% των γυναικών είναι στο target group 16-20, ενώ πλέον το δικό μου είναί 25-35.
Δοκίμασα πριν μία εβδομάδα το
που φαίνεται καλό site αλλα και πάλι οι αναλογίες είναι τραγικές. Για να πετύχεις δηλαδή πιστεύω πρέπει να κάνεις τρελή προσπάθεια να εντυπωσιάσεις με παπαρολογίες και πάλι για μία γκόμενα που στην τελική θα είναι στην καλύτερη περίπτωση μέτρια ....
Ειλικρινά δεν ξέρω που θα οδηγηθώ. Πρίν το γάμο+
όλο και έβγαινα κανα βραδάκυ και ξέδινα με κάνενα καμάκι κάποια flirt, άντε κανένα κολάδικο, σπάνια κάποιο γρήγορο γαμισάκι/πιπούλα αλλά ΤΩΡΑ έχω φλιπάρει τελείως.
Εδώ καταλαβαίνω τον Andras37Athina και πολλούς άλλους που προσπαθούν μέσω του internet ενώ έχουν ίσως τα skills να πετύχουν 100-πλάσιους στόχους έξω διότι έξω δεν υπάρχει τρόπος με την σημερινή δομή της κοινωνίας. Μας έχει φάει η μονογαμία και η σεξουαλική καταπίεση!!! Σου έρχεται η άλλη η μουνίτσα στην δουλειά με το λευκό πουκάμισο το ανοιχτό, την δαντελίτσα από μέσα και το στητό στήθος και εσύ πρέπει να το παίξεις κύριος και όχι γαμίκουλας γιατί έχεις και ένα προφιλ που πρέπει να διατηρήσεις σε κάποιους χώρους. Αφήστε που το τόσο μικρό σε αυτούς τους χώρους μεγενθύνεται σε υπερθετικούς βαθμούς και ταξιδεύει άμεσα προς πάσα κατεύθυνση.
Παιδιά προτείνετε κάποιες λύσεις γιατί η κατάσταση είναι απογοητευτική.
Μέχρι τώρα δεν είχα ασχοληθεί με τους επαγγελματίες του είδους αλλά νομίζω ότι στην κατάστασή μου είναι αναπόφευκτο!!! Βλέπεις είμαι και μαλακούλης και θέλω και λίγο συναισθηματισμό. Να πάω να πληρώσω και να φύγω δεν με φτιάχνει...
Παρακαλώ πολύ εάν έχει κάποιος ιδέες να τις αναφέρει γιατί χανόμαστε.
Επίσης θα ήθελα να ζητήσω από τον countVronsky εάν βλέπει ακόμα το θέμα να αναλύσει λιγάκι πως φέρνει τις γυναίκες εδώ. Είσαι εργένης φίλε μου γιατί αλλιώς πως;;;; Εντάξει να πας ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Ρωσία ή στην Βουλγαρία αλλά να φέρεις την άλλη εδώ και να είσαι και παντρεμένος πως γίνεται;;;
ΝΑ είστε όλοι καλά. Σας παρακαλώ στείλτε και άλλες εμπειρίες να μην κλείσει το θέμα.