Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ουπς, έχεις δίκιο το ξέχασα...και ηλικία δήλωνε 26 (βάλε +5 τουλάχιστον..). Απλά ανέφερα το παράδειγμα, όπως υπάρχουν άπειρα τέτοια, γιατί υπάρχουν πολλοί αφελείς που την πατάνε. Και δυστυχώς η "κυρία" θα βρει κάμποσα κοροϊδάκια...

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εχω βγει παρα πολλες φορες με γκομενες απο site.
  Α) 80% ΕΙΝΑΙ μπαζα
  β)κ αυτες ψαχνουν να γαμη8ουν
  γ) εχει κ καλα μουνια
  δ)8ελει κοπο κ ωρες μπροστα στην 0θονη
  ε)απλα ολα αυτα ειναι μονο για γαμησι.μην περιμενει καποιος ,σχεσεις κ μαλακιες

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Kαι πολλές φορές σου στέλνουν φωτογραφίες από διάφορες ηλικιακές φάσεις της ζωής τους, για να σου δείξουν ότι παλιά ήταν λιγότερο χάλια.

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για να μην πω ότι πολλές φορές κόβουν φωτό από περιοδικά ή από το ίντερνετ...

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.811
Πόντοι
736
Αδέλφια πολλύ καλό το θέμα αυτό!!!
Συμφωνώ με το ότι οι πιό πολλές δεν είναι αυτό που γράφουν στα προφίλ τους αλλά αυτό που θα ήθελαν να είναι 'η Gay τυποιπου ψάχνουν για τον Παπά τον ʼρη .Αλλες ( οι άλλοι ) κονομάνε ζητόντας κάρτες και καλά να σε πάρουν τηλ.! Φυσικά υπάρχουν και τα τυχερά που θέλουν ένα πιτσίλσμα που θα έλεγε και ο Πιτιλιστής (την καλησπέρα μου).Εχω πάρει μερικές αλλά μόνο εκεί έμεινα στο πήδημα ( προφυλακτικό ΣΤΑΝΤΑΡ αδιαπραγμάτευτο).Στο Τεξτ του Σταρ εχει κάτι καλά κια σχετικά πιό σίγουρα (σελ 820).εκεί είχα περισσότερη τύχη και πιό άμεση επαφή.
Καλή επιτυχία αδέλφια και κρατάτε μικρό καλλάθι για ότι διαβάζεται και ΠΑΝΤΑ προφυλακτικό

Upnaras30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Αγαπητοί φίλοι,

διάβασα όλο το θέμα από την αρχή και ομολογώ ότι είμαι ενθουσιασμένος με την κατάθεση των εμπειριών!!! Σίγουρα σε κάποιες περιπτώσεις διαβάσαμε και κάποιες υπερβολές αλλά γενικά πιστεύω ότι οι ιστορίες που αναφέρθηκαν ήταν αληθινές. Πρέπει να σας πω ότι μετά από όλα αυτά δεν αισθάνομαι μόνος σε αυτό τον κόσμο. Για αυτό αποφάσισα να γραφτώ και εγώ στο forum και να βάλω ένα πολύ μικρό λιθαράκι πάνω από τους δικούς σας ογκόλιθους.

Θα ήθελα κι εγώ να συγχαρώ τον Andras37Athina που εμφανώς διαθέτει άπλετο ταλέντο στον τομέα και δεν θα απορούσα με τέτοια skills εάν έχει πολαπλάσσιες επιτυχίες σε σχέση με το μέσο όρο του chat αλλά και τον έμπειρο και ψαγμένο countVronsky που μοιράστηκε μαζί μας την πολύτιμη πείρα του!!! Επίσης να ευχαριστήσω και όλους όσους προσπαθήσαν να μας προφυλάξουν αναφέροντας τα παθήματά τους (αναφέρομαι στο μήνυμα με τον Έρπη στα γεν. όργανα και παρόμοια τέτοια μηνύματα) που θα μπορούσαν να συμβούν στον καθένα μας, άλλο αν εκ των υστέρων κάποιοι θεωρούμε ότι δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε ποτέ τέτοιο ατόπημα. Συγχαρητήρια παιδιά σας χρωστάμε όλοι και ειδικότερα οι νεώτεροι που μπαίνουν στο χώρο ....

Εγώ δεν μπορώ να πω ότι έχω μεγάλη έμπειρία στο χώρο. Ασχολιόμουν εκτενώς την περίοδο 2000-2002 μέσα από irc και ειδικότερα στο hellas και στο jokes-gr. Η ενασχόληση μου ήταν 2-3 ώρες καθημερινώς από την δουλειά ώντας μέσα σε μακροχρόνια σοβαρή σχέση. Το target group μου τότε ήταν 19-26 ετών. Στο διάστημα αυτό λοιπόν μίλαγα με διάφορες κοπέλες, δεν είχα 2ο κινητό και χρησιμοποιούσα το τηλέφωνο της δουλειάς, μέχρι που γνώρισα μία παντρεμένη (πονεμένη) εκτός αθηνών και γεμίσαμε και οι δύο τα συναισθηματικά κενά μας. Με την παντρεμένη σοβάρεψε το θέμα μετά από 6 μήνες καθημερινής επαφές με chat και με γράμματα και το έληξα άρων άρων για να μην έχουμε οικογενειακά δράματα. Squiqarisma έπεσε μόνο μία φορά όταν είχε έρθει στην Αθήνα για μία επαγγελματική εκπαίδευση!!! :thumbsup:

Στο διάστημα μέχρι να αφοσιωθώ στην παντρεμένη βγήκα περίπου 10 φορές για καφέ με κοπέλες που μου φανήκαν ενδιαφέρουσες.

Από αυτές 1 μόνο ήταν όμορφη (σερβιτόρα σε γνωστό club) της παραλιακής. (Η μοναδική που squiqarisa λίγες φορές γιατί το πήγε για σοβαρή σχέση μετά και δεν γινόταν)
2 είχαν φοβερό κορμάκι αλλά από πρόσωπο δεν βλεπόντουσαν. Βγήκαμε την πρώτη φορά και δεν μου βγήκε να το συνεχίσω
1 στη Γλυφάδα ήταν ωραίο πιπινάκι αλλά τελείως άβγαλτο 17 χρονο. Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια και δεν έλεγε
οι υπόλοιπες ήταν μπάζα του κερατά!!! δεν βλεπόντουσαν παιδιά. όπου δηλαδή έκανα το λάθος και άκουγα την περιγραφή τους χωρίς φωτό και μου φαινόντουσαν αποδεκτές Μάυρα Χάλια. Το 1.70 57 κιλά ήταν στην πραγματικότητα 1.65 60 κιλά.

Δεν ήξερα από που να φύγω γιατί είμαι τύπος που δεν θέλω να τα πω χοντρά ούτε να πληγώνω/ απογοητεύω. Αν και θα έπρεπε σε μερικές περιπτώσεις .... 

Τώρα που ξανα-ξεκίνησα τους τελευταίους 4 μήνες σποραδικά πάλι στα ίδια chat channels παιδιά σας λέω δεν γίνεται τίποτα. Η αναλογία αντρών είναι 100 προς 5 και επιπλέον το 80% των γυναικών είναι στο target group 16-20, ενώ πλέον το δικό μου είναί 25-35.

Δοκίμασα πριν μία εβδομάδα το που φαίνεται καλό site αλλα και πάλι οι αναλογίες είναι τραγικές. Για να πετύχεις δηλαδή πιστεύω πρέπει να κάνεις τρελή προσπάθεια να εντυπωσιάσεις με παπαρολογίες και πάλι για μία γκόμενα που στην τελική θα είναι στην καλύτερη περίπτωση μέτρια ....

Ειλικρινά δεν ξέρω που θα οδηγηθώ. Πρίν το γάμο+ :sperm: όλο και έβγαινα κανα βραδάκυ και ξέδινα με κάνενα καμάκι κάποια flirt, άντε κανένα κολάδικο, σπάνια κάποιο γρήγορο γαμισάκι/πιπούλα αλλά ΤΩΡΑ έχω φλιπάρει τελείως.

Εδώ καταλαβαίνω τον Andras37Athina και πολλούς άλλους που προσπαθούν μέσω του internet ενώ έχουν ίσως τα skills να πετύχουν 100-πλάσιους στόχους έξω  διότι έξω δεν υπάρχει τρόπος με την σημερινή δομή της κοινωνίας. Μας έχει φάει η μονογαμία και η σεξουαλική καταπίεση!!! Σου έρχεται η άλλη η μουνίτσα στην δουλειά με το λευκό πουκάμισο το ανοιχτό, την δαντελίτσα από μέσα και το στητό στήθος και εσύ πρέπει να το παίξεις κύριος και όχι γαμίκουλας γιατί έχεις και ένα προφιλ που πρέπει να διατηρήσεις σε κάποιους χώρους. Αφήστε που το τόσο μικρό σε αυτούς τους χώρους μεγενθύνεται σε υπερθετικούς βαθμούς και ταξιδεύει άμεσα προς πάσα κατεύθυνση.

Παιδιά προτείνετε κάποιες λύσεις γιατί η κατάσταση είναι απογοητευτική.

Μέχρι τώρα δεν είχα ασχοληθεί με τους επαγγελματίες του είδους αλλά νομίζω ότι στην κατάστασή μου είναι αναπόφευκτο!!! Βλέπεις είμαι και μαλακούλης και θέλω και λίγο συναισθηματισμό. Να πάω να πληρώσω και να φύγω δεν με φτιάχνει...

Παρακαλώ πολύ εάν έχει κάποιος ιδέες να τις αναφέρει γιατί χανόμαστε.

Επίσης θα ήθελα να ζητήσω από τον countVronsky εάν βλέπει ακόμα το θέμα να αναλύσει λιγάκι πως φέρνει τις γυναίκες εδώ. Είσαι εργένης φίλε μου γιατί αλλιώς πως;;;; Εντάξει να πας ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Ρωσία ή στην Βουλγαρία αλλά να φέρεις την άλλη εδώ και να είσαι και παντρεμένος πως γίνεται;;;

ΝΑ είστε όλοι καλά. Σας παρακαλώ στείλτε και άλλες εμπειρίες να μην κλείσει το θέμα.

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
ολα ειναι σοστα οσα γραφετε. Ειναι ομως και μια διαφυγη απο την ρουτινα της δουλειας, ψανεις λιγο να χαλαρωσεις οποτε αυτα τα σιτες και οι συνομιλιες προσφερονται.
Το θεμα ειναι να μην παρασυρθεισ και κανεις καμια βλακεια για την οποια μπορεις να τραβιεσε μηνες.
Εγω οποως εχω προαναφερει το εκανα με μια μητρομανη απο Πειραια η οποια πραγματικα με πιεσε παρα πολυ να την παρω χωρις προφυλακτικο.
Αποτελεσμα, ερπης γενητικων οργανων , ερπης χειλεω. και χλαμυδια.
Η κυρια ηταν πολυ γνωστη μεσα στο ζοο πριν χρονια σαν Κατερινα, Ελαφινα, Μελινα, κτλ. Κινιτη βομβα.
Αργοτερα κυκλοφορησε ξανα σαν Αλφα καππα. Προσοχη ειναι αρρωστη και σπερνει ιους και αρρωστιες.
Αυτα για ενημερωση. Ειπαμε να περναμε καλα, αλλα δυστυχως υπαρχουν και αρρωστες στο κορμι και στα μυαλα.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ολα ειναι σοστα οσα γραφετε. Ειναι ομως και μια διαφυγη απο την ρουτινα της δουλειας, ψανεις λιγο να χαλαρωσεις οποτε αυτα τα σιτες και οι συνομιλιες προσφερονται.
Το θεμα ειναι να μην παρασυρθεισ και κανεις καμια βλακεια για την οποια μπορεις να τραβιεσε μηνες.
Εγω οποως εχω προαναφερει το εκανα με μια μητρομανη απο Πειραια η οποια πραγματικα με πιεσε παρα πολυ να την παρω χωρις προφυλακτικο.
Αποτελεσμα, ερπης γενητικων οργανων , ερπης χειλεω. και χλαμυδια.
Η κυρια ηταν πολυ γνωστη μεσα στο ζοο πριν χρονια σαν Κατερινα, Ελαφινα, Μελινα, κτλ. Κινιτη βομβα.
Αργοτερα κυκλοφορησε ξανα σαν Αλφα καππα. Προσοχη ειναι αρρωστη και σπερνει ιους και αρρωστιες.
Αυτα για ενημερωση. Ειπαμε να περναμε καλα, αλλα δυστυχως υπαρχουν και αρρωστες στο κορμι και στα μυαλα.
Ρε την πουτάνα...έψαχνε εκδίκηση...αλλά και εσύ?Δεν τα σκέφτηκες αυτά?

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
παιδια προσοχη.
χθες ελαβα ενα μινιμα στο adult.gr απο μια στα αγγλικα με nick fvour404. Παω να δω προφιλ δεν ειχε τιποτα μονο μινιμα μποροθσεσ να τις στειλεις. Τεσπα στο μινιμα της εγραφε - και καλα - οτι μεταφρασε το προφιλ μου και ενδιαφερεται να γνωριστουμε κτλ κτλ. Επισης εδινε και ενα email για να τις γραψω και καλα και να ανταλλαξουμε φοτο κτλ. Λοιπον εγω της εστειλα απο μια διεφτηινσι ποθ δεν χρησιμοποιω ποτε και εχω ετσι καβατζα για παρομοιεσ καταστασεις και της λεω τι παιζει με το προφιλ σου και οτι γενικα εβρισκα ολη την κατασταση περιεργη.
Απανταει σημερα λεσ και δεν τρεχει τιποτα οτι και καλα ειναι σε ενα στρατοπεδο προσφυγων στη Σενεγαλη γιατι εχει φυγει απο την Λιβερια οπου υπαρχει εμφυλιος. Και οτι ο πατερας της ηταν συμβουλος του προεδρου της Λιβεριας. Μετα αρχισε να ροταει για μενα, πως ειμαι, τι μου αρεσει στ ζωη κτλ. επισης εβαλε και μια φωτο δικια της (και καλα) και μια φωτο με λουλουδια υποτιτλησμενη λοβ.
Για οσους μπορει να μην γνωριζουν για την συγκεκριμενη απατη, η ολη υποθεση αποσκοπη να συνδεθεις συναισθηματικα με το ατομο και καποια στιγμη σου λεει οτι ο πατερας της, οντας εξεχουσα προσωπικοτητα ειχε πολλα λεφτα στην τραπεζα και για να τα βγαλει απο την χωρα πρεπει να λαδωσει, να πληρωσει χαρτοσημα κτλ. Και εκει σου ζηταει να της στειλεις μικροποσα στην αρχη και μετα ολο και περισσοτερα κοκ. Με το αζημιωτο βεβαια αφου σου υποσχεται ενα μεγαλο κομματι των χρηματων αυτων. Στο τελοσ βεβαια δεν περνεις τιποτα και οι τυποι ειναι τοσο αχορταγοι που δεν σταματανε να ζητανε μεχρι εσυ να αποφασισεις να κοωεις καθε επαφη μαζι τους.
Πιστευω οτι οι περισσοτεροι την γνωριζετε την σχετικη απατη, αλλα απλα το γραφω για οσους δεν το γνωριζουν. Βεβαια πρεπει να εισαι αφελης για να στειλεισ λεφτα με western union στο ντακαρ η στο αμπιτζαν σε καποιον η καποια που γνωρισες στο νετ, αλλα υπαρχουν καμποσοι που την εχουν πατησει ηδη.

70Silencer

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Να'μαι κι εγω...

Μολις εγκατεστησα καμερουλα και Messenger και αναρωτιεμαι αν υπαρχουν καποια tips για γνωριμιες - επαγγελματιων, ημι-επαγγελματιων ή ερασιτεχνων - που μπορει να βρεθουν εκει ...

Καμια ιδεα κανεις ?

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
εγω παντως εχω το msn messenger και το yahoo messenger μπορεις ανετα να περασεις ατομα απο msn σε yahoo....το msn το χω για φιλαρακια και γνωστους και το yahoo μονο για βρωμοδουλιες..!!συνηθως αποφευγω να κανω chat μεσω mirc και λοιπα...επιλεγω να μπαινω σε site που κανεις λογαριασμο βαζεις πολλες φωτος και πολλα αλλα...!!και με τον καιρο ανταλασω και messenger

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Το τελευταίο περί απάτης είναι γνωστό σε πολλά dating sites, forum και site δημοπρασιών. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ. Μια ακόμα μεγάλη απάτη είναι το στόρυ με τις τηλεκάρτες. Επαιξε πολύ στο adult.gr και μετά στο flirt.gr και μετά στο e-love.gr είχα ένα φίλο-γνωστό στη δουλειά που τα έχει φάει με το κουτάλι. 75% του ζήταγαν κάρτες να τηλεφωνηθούν δήθεν φτωχές φοιτήτριες. ΜΟΥΦΑ...άντρες κατά 99% που το έπαιζαν και καλά για να αγοράζουν χρόνο τσάμπα!
ΑΛΛΗ απάτη να ξέρετε μεγάλη που δεν το έχετε πει ως σήμερα. Γνωρίζω πολύ καλά 1ον) ότι πολλοί χρήστες κάνουν πολλαπλούς λογαριασμούς άρα nicknames και 2ον) τα ίδια τα sites γνωριμιών φτιάχνουν προφίλ εντυπωσιακών γυναικών για να τραβάνε το ενδιαφέρον. Δεν θα είχε νόημα ένα site με 50 προφίλ και τα 49 να ήταν άντρες και το ένα αμφίβολης σεξουαλικότητας! Για σκεφτείτε το...

Για μένα προσωπικά το θεωρώ άσκοπό χρόνο. Εχω πετύχει πρόσφατα (κάπου το είχα αναφέρει ξανά) σε νετκαφέ στην Κεφαλονιά (Αργοστόλι) που πήγα 3ήμερο με την κοπέλα μου και πήγα να δω μόνο τα εταιρικά μηνύματα κοπελίτσα 13-14 ετών να μιλά (γράφει) σε 8 (!) διαφορετικά παράθυρα (msn, sites) με άντρες προφανώς και να τους λέει (έκατσα από πάνω της για λίγο να δω πως στο καλώ προλάβαινε όλα αυτά τα παράθυρα που ανοιγόκλεινε σαν τρελή!!!) ότι και καλά είναι 23 ετών, καρακουκλάρα, ελεύθερη, και δε ξέρω και εγώ τι άλλο παπαριλίκι έγραφε πριν και μετά. Εριξα μια κλεφτη ματιά να τη δω (μιας και πλησίαζε η δικιά μου) και είδα ένα κοριτσάκι που θα μπορούσε άνετα να έπαιζε στους Tiger Lillies στην παράσταση το "κοριτσάκι με τα σπίρτα". Σιχάθηκα πραγματικά την ανθρώπινη συμπεριφορά...

xristos_1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
1
φίλε λάμπη12 εδώ εχει καλά πιπίνια. εγω εδώ και καιρό μιλάω με μία ρουμάνα. τις προάλες βρεθήκαμε θεσσαλονίκη. όπως καταλαβένεις έγινε χαλασμός. γενικά εδω έχει καλές περιπτώσεις. Κυρίως απο βαλκάνια.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Έχει πολύ υλικό το myspace, από πιπίνια, milf, κι ότι τραβάει η ψυχή σας...

Φτιάξτε ένα ενδιαφέρον προφιλ, και ορμάτε  ;)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Τα παραδείγματα που δώσατε πάντως δε μου έδωσαν θετικές ενδείξης ούτε από εμφάνιση ούτε από τίποτε άλλο.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Στο μαισπεις πρέπει να φτιάξεις προφίλ, για να μπορείς να δεις όλες τις φωτό που έχει ο χρηστης...

Τα προφίλ που έδωσε ο φίλος παραπάνω είναι και private, που σημαινει ότι για να δεις όλες τις φωτό τους πρέπει να είναι και contact σου.

Πάντως έχει πολλά ξέκωλα, και όταν ο άλλος έχει 10-20 φωτό, δεν μπορεί να ναι όλες ψεύτικες  ;)

...και το hi5 κάτι ανάλογο είναι.

Upnaras30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
παιδια προσοχη.
χθες ελαβα ενα μινιμα στο adult.gr απο μια στα αγγλικα με nick fvour404. Παω να δω προφιλ δεν ειχε τιποτα μονο μινιμα μποροθσεσ να τις στειλεις. Τεσπα στο μινιμα της εγραφε - και καλα - οτι μεταφρασε το προφιλ μου και ενδιαφερεται να γνωριστουμε κτλ κτλ. Επισης εδινε και ενα email για να τις γραψω και καλα και να ανταλλαξουμε φοτο κτλ. Λοιπον εγω της εστειλα απο μια διεφτηινσι ποθ δεν χρησιμοποιω ποτε και εχω ετσι καβατζα για παρομοιεσ καταστασεις και της λεω τι παιζει με το προφιλ σου και οτι γενικα εβρισκα ολη την κατασταση περιεργη.
Απανταει σημερα λεσ και δεν τρεχει τιποτα οτι και καλα ειναι σε ενα στρατοπεδο προσφυγων στη Σενεγαλη γιατι εχει φυγει απο την Λιβερια οπου υπαρχει εμφυλιος. Και οτι ο πατερας της ηταν συμβουλος του προεδρου της Λιβεριας. Μετα αρχισε να ροταει για μενα, πως ειμαι, τι μου αρεσει στ ζωη κτλ. επισης εβαλε και μια φωτο δικια της (και καλα) και μια φωτο με λουλουδια υποτιτλησμενη λοβ.
Για οσους μπορει να μην γνωριζουν για την συγκεκριμενη απατη, η ολη υποθεση αποσκοπη να συνδεθεις συναισθηματικα με το ατομο και καποια στιγμη σου λεει οτι ο πατερας της, οντας εξεχουσα προσωπικοτητα ειχε πολλα λεφτα στην τραπεζα και για να τα βγαλει απο την χωρα πρεπει να λαδωσει, να πληρωσει χαρτοσημα κτλ. Και εκει σου ζηταει να της στειλεις μικροποσα στην αρχη και μετα ολο και περισσοτερα κοκ. Με το αζημιωτο βεβαια αφου σου υποσχεται ενα μεγαλο κομματι των χρηματων αυτων. Στο τελοσ βεβαια δεν περνεις τιποτα και οι τυποι ειναι τοσο αχορταγοι που δεν σταματανε να ζητανε μεχρι εσυ να αποφασισεις να κοωεις καθε επαφη μαζι τους.
Πιστευω οτι οι περισσοτεροι την γνωριζετε την σχετικη απατη, αλλα απλα το γραφω για οσους δεν το γνωριζουν. Βεβαια πρεπει να εισαι αφελης για να στειλεισ λεφτα με western union στο ντακαρ η στο αμπιτζαν σε καποιον η καποια που γνωρισες στο νετ, αλλα υπαρχουν καμποσοι που την εχουν πατησει ηδη.

Λοιπόν ίδιο αντίστοιχο μήνυμα έλαβα στο singles.gr πριν κανα-δυο μέρες. Τι π@π@ρουληδες κόσμος υπάρχει;;;

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
To συγκεκριμένο το έχω πάρει 4 φορές στο singles. Απλά σβήστε το.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom