Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Βλέπω ότι πάνω από τα τελευταία 10-15 posts, ουδεμία σχέση έχουν με το θέμα του thread "Γυναίκες και chat". ʼραγε το έχουν καταλάβει αυτό κάποιοι και κάποιες? Αν όχι, να σας βηθήσουμε εμείς οι υπόλοιποι λέγοντάς σας ότι σε αυτό το thread λέμε γνώμες/εμπειρίες σχετικά με γυναίκες που μπαίνουν στα chat και στα forums και όχι προσωπικές διενέξεις πάσης φύσεως.
Επίσης, για να βοηθήσω πάλι, μπορείτε να πάτε στο κεντρικό forum, να επιλέξετε το "Γενική συζήτηση" και να πατήσετε το κουμπάκι πάνω που λέει "Νέο θέμα" και να ανοίξετε ό,τι θέμα θέλετε. Δεν είναι δύσκολο, trust me!!! Είναι πολύυυυυυ εύκολο!

Αν ο εγκέφαλος κάποιων δεν μπορεί να επεξεργαστεί σωστά την πληροφορία... ε, τότε κρίμα!!!!

liomas αγορι μου, το παρον thread ειναι για εκτονωση...αν θελεις σπαρταριστες λεπτομερειες για τσατο-πηδηματακια ευχαριστως σε παραπεμπω σε αλλο σχετικο και ...χορταστικο thread!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Έφυγα, γύρισα κι ο χορός καλά κρατεί!!! Μπράβο αγάπες μου!!!
Once and for all (και stunt άμα θες ? και ΜΠΟΡΕΙ ο εγκέφαλος σου) δώσε λίγη προσοχή στα ακόλουθα, για να τελειώνουμε:
1. Το site το πρωτο-είδα στο cosmo, οπότε κι έτσι μπήκα.
2. Δεν αντέγραψα το nick καμίας, με καμία σκοπιμότητα, αφενός γιατί έχω πιο σοβαρά πράγματα να βουρλίσω τον εγκέφαλό μου, κι αφετέρου η δική μου πραγματικότητα δεν απαρτίζεται από διαδικτυακές κοινωνίες, ούτως ώστε να θεωρώ ότι υπάρχει και διαδικτυακή υπόληψη (η οποία θίγεται κιόλας!!! Συνέλθετε!! Ένα nick name είμαστε πίσω από μια οθόνη).
3. Τα παραπάνω τα έχω διατυπώσει από την πρώτη στιγμή, με απόλυτη ειλικρίνεια αλλά η φαντασία του.. καθενός ως γουστάρει, σενάρια πλάθει!
4. Δεν είμαι gay, bi ή οτιδήποτε άλλο υπαγορεύουν τα κολλήματα του καθενός. Γυναίκα! Και straight! Τέλος!
5. Το ότι έχω υπάρξει επιθετική στο παρελθόν στις απαντήσεις μου είναι καθαρά αντίδραση στην? επιθετική δράση των γνωστών κυρίων ? κυρίων. Καμία από τις απαντήσεις μου δεν διακρινόταν από σοβαρότητα, καθότι ασόβαρες ήταν και οι ερωτήσεις (οπότε οποιεσδήποτε? αναφορές σε εκείνο το φαιδρό διάλογο, είναι και οι ίδιες φαιδρές). Εν ολίγοις, ότι παίρνω, δίνω!
6. Υπάρχει ένας κύριος ανάμεσα σας, που με γνωρίζει προσωπικά (πόσο μικρός είναι ο κόσμος τελικά) και που μπορεί να επιβεβαιώσει ότι χαίρω άκρας (πνευματικής) υγείας κι ότι όντως είμαι τόσο κουκουρούκου ώστε να μπαίνω σε ένα μπουρδελο-site για τον χαβαλέ μου, όμως δεν επιθυμώ να το κάνει (γιατί στην τελική δεν έχω καμία αγωνία να σας αποδείξω κάτι, κι αν ο άλλος είναι κολλημένος, δεν ξεκολλάει ούτε με λοστό).
7. Δεν ψάχνομαι ούτε για γκόμενο, ούτε για πήδημα, ούτε για θύμα, ούτε για ότι θέλει ο καθείς να λέει (είτε γιατί έτσι γουστάρει είτε γιατί έτσι τον βολεύει). Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί από εσάς τους ίδιους που κατά καιρούς έχετε δοκιμάσει προσέγγιση και με ΠΟΛΥ ευγενικό τρόπο σας έχω δηλώσει ότι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.
8. Δεν έχω φάει κανένα κόλλημα, με κανέναν stunt (οπότε μην λοιδωρίζεσαι αδίκως αγάπη μου! Ούτε εσύ, ούτε οι? συναγωνιστές συμπαράστασης). Εφόσον όμως η Φανταστική του κοσμάρα του υπαγορεύει κάτι τέτοιο (όπως και ότι καιροφυλακτώ της διαδικτυακής υπόληψης της διαδικτυακής του φιλενάδος, ή ότι είμαι ο gayboy ή ότι είμαι ροζ ελέφαντας με ρίγες ή ότι άλλο τέλος πάντων) κι εγώ στο ίδιο ύφος θα του απαντώ. Όταν ξεκολλήσει ο εγκέφαλος του και δεν ξανασχοληθεί με την πάρτη μου, θα πάψω κι εγώ να ασχολούμαι με τη δική του (εκτός αν βαρεθώ, οπότε θα πέσει γείωση).
9. Παρ? όλους τους τίτλους που με έχει βαπτίσει ο manager μου (και διευθυντής της εταιρείας που εργάζομαι) εγώ ξέρω ότι ξεκωλώνομαι στη δουλειά καθημερινά (μερικές φορές και Σαββατοκύριακα, καθότι ανίκανος να πράξει μόνος του το παραμικρό) οπότε αφενός δεν αυταπατώμαι (όπως ανέφερε κάποιος κύριος παραπάνω περί θέσεων και τίτλων) κι αφετέρου επειδή γνωρίζω την «αναγκαιότητα» της ύπαρξης μου στην εταιρεία αυτή, δεν διακατέχομαι από ανησυχίες τύπου αν ανακαλύψουν σε τι site μπαίνω μπορεί να κινδυνεύσει η θέση μου (αν φύγω εγώ, «πεθαίνει» ο manager οπότε και δονητές να παραγγέλνω στο όνομα του, αυτός θα με καλύψει, that simple).
10. lepando στην αρχή γελούσα με αυτά που έγραφες, μετά όμως το ομολογώ με άγχωσες! Αν είσαι Ο ex-αφεντικός με την BMW μηχανή που καβαλήσαμε βουνά και λαγκάδια, αποκαλύψου! Αν όχι, μην το κάνεις γιατί θα απογοητευτώ πολύ?  :-
Αυτά ως απαντήσεις στα διάφορα σχόλια που διατυπώθηκαν από τους φίλτατους.

Σας φιλώ στα μούτρα και διατελώ μετά τιμής (και δόξης!!).

Α? τα προσωνύμια σε ?ίτσα είναι παντελώς άκυρα και άτοπα, καθότι ο merciful God υπήρξε ιδιαίτερα γενναιόδωρος μαζί μου. ;)

:badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

Δεν  :badair: αλλο....!

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
liomas αγορι μου, το παρον thread ειναι για εκτονωση...αν θελεις σπαρταριστες λεπτομερειες για τσατο-πηδηματακια ευχαριστως σε παραπεμπω σε αλλο σχετικο και ...χορταστικο thread!
Επισης θα ηθελα να προσθεσω:  :boobies:.    ελα ασε τον liomas, καλος ειναι, δε το ενοουσε ασχημα, οφειλεις τις απαντησεις απο 2- ως 9- στην bich... !! αντε  :badair:

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Επισης θα ηθελα να προσθεσω:  :boobies:.    ελα ασε τον liomas, καλος ειναι, δε το ενοουσε ασχημα, οφειλεις τις απαντησεις απο 2- ως 9- στην bich... !! αντε  :badair:

φιλε λεπ, η απαντηση μου ειναι γνωστη εκ τω προτερων....πριτς!!!
(οφειλουμε να ομολογησουμε παντως οτι το ποστ-απολογια εκ βαθεων της σκυλιτσας με συγκινησε....)

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.101
Πόντοι
10.413
psycho.....

καβαλάω BMW 1200 GS...
είσαι για ένα ride?

Επισκέπτης
9. Παρ? όλους τους τίτλους που με έχει βαπτίσει ο manager μου (και διευθυντής της εταιρείας που εργάζομαι) εγώ ξέρω ότι ξεκωλώνομαι στη δουλειά καθημερινά (μερικές φορές και Σαββατοκύριακα, καθότι ανίκανος να πράξει μόνος του το παραμικρό) οπότε αφενός δεν αυταπατώμαι (όπως ανέφερε κάποιος κύριος παραπάνω περί θέσεων και τίτλων) κι αφετέρου επειδή γνωρίζω την «αναγκαιότητα» της ύπαρξης μου στην εταιρεία αυτή, δεν διακατέχομαι από ανησυχίες τύπου αν ανακαλύψουν σε τι site μπαίνω μπορεί να κινδυνεύσει η θέση μου (αν φύγω εγώ, «πεθαίνει» ο manager οπότε και δονητές να παραγγέλνω στο όνομα του, αυτός θα με καλύψει, that simple).

Ωραιο Μάνατζερ έχεις....σκιλφουλ....

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6

[/quote] Ν
φιλε λεπ, η απαντηση μου ειναι γνωστη εκ τω προτερων....πριτς!!!
(οφειλουμε να ομολογησουμε παντως οτι το ποστ-απολογια εκ βαθεων της σκυλιτσας με συγκινησε....
ναι, μωρε μπορει να εγινε λιγο  :badair: , μα καλη φαινεται... :thumbsup:  (θα σε τηλ. αργοτερα)

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
τελικά δεν κατάλαβα.....
ποια/ος έχει την αισθησιακή φωνή που έλεγε ο stunt?

η mounitsa?
η pshycho?
η biteme?
η rouli?

ή ο lep?

μπερδεύτηκα  guys..............

εγώ, αλλά αυτό το λένε οι πρώην
chatoπεριπέτειές μου  :grin: :2funny:

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Κύριοι. Το  ιντερνετ με απασχολεί 1 χρόνο τώρα.
Από το χειμώνα άρχισα να συμμετέχω σε τσατ ρουμς και σε φόρουμς. Διάφορα φόρουμς , τεχνολογικά και μη. Αλλά και τσατ , όπως mIRC. Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα δεν έτυχε να πετύχω γυναίκα σε τσατ ή σε φόρουμ ανεξάρτητα από το περιεχόμενο του. Και ρωτώ τους πιο έμπερους. Υπάρχουν γυναίκες σε τσατ ρουμς ή σε φορουμς? Δεν μπαίνουν καθόλου ή έχουν τα δικά τους? Ειναι μονάχα ανδρική συνήθεια το τσάτινγκ? Και αν ναι, γιατί λέτε?

Υπάρχουν, πώς δεν υπάρχουν ;
Απλά θα πρέπει να διαβάζεις ανάμεσα στις λέξεις κ' στα γράμματα, τα υπονοούμενα που αδυνατεί η οθόνη σου να
συγκρατήσει... Μελέτησε κ' λίγη ψυχολογία, σκέψου,
προβληματίσου, κ' θα βρεις την άκρη.

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Μελέτησε κ' λίγη ψυχολογία, σκέψου,
προβληματίσου, κ' θα βρεις την άκρη.
"Η τεχνική της ψυχανάλυσης" Φρόιντ...
Περα από την πλάκα και γυναίκες παίζουν στα Chat και αν στοχεύσεις καλά θα βγάλεις και λαυρακι! Δοκίμασε όμως τύπου zoo και parea! Οπλίσου με υπομονή και υποψία και ίσως κάτι να καταφέρεις! Εχω κάνει σεξ με κοπέλα που γνώρισα μέσω Ιντερνετ και τώρα είμαστε 2 καλοί φιλοι!

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλά τι τρελαίνεστε που μπαίνουν κ' γυναίκες στο φόρουμ ονόματι
mpourdela.com ; ...

Αν ήταν κατακριτέο ας μην υπήρχε παρά μονάχα μία επιλογή στην επιλογή
φύλου κατά την δημιουργία account από τυχαίο χρήστη xyz...  :rolleyes:

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.101
Πόντοι
10.413
Περα από την πλάκα και γυναίκες παίζουν στα Chat και αν στοχεύσεις καλά θα βγάλεις και λαυρακι! Δοκίμασε όμως τύπου zoo και parea! Οπλίσου με υπομονή και υποψία και ίσως κάτι να καταφέρεις! Εχω κάνει σεξ με κοπέλα που γνώρισα μέσω Ιντερνετ και τώρα είμαστε 2 καλοί φιλοι!

+2 (τόσες "καλές" έχω γνωρίσει)

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1

+++

κ' γω έχω γνωρίσει καλές μέσω τσατ, με 3 εκ των οποίων
είμαστε ακόμη καλοί φίλοι.

Επισκέπτης
α
Καλά τι τρελαίνεστε που μπαίνουν κ' γυναίκες στο φόρουμ ονόματι
mpourdela.com ; ...

Αν ήταν κατακριτέο ας μην υπήρχε παρά μονάχα μία επιλογή στην επιλογή
φύλου κατά την δημιουργία account από τυχαίο χρήστη xyz...  :rolleyes:
εφ οσον μπαινουν οι πελατες το εμπορευμα θα το αφησουμε εξω?

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Υπαρχουν αρκετα σαιτ  γνωριμιων με πολλα μελη,πολλα απο αυτα ειναι γραμμενα σε περισσοτερα απο ενα .Εχω λοιπον την εξης ιδεα που ισως ενδιαφερει αρκετους.Να γραφουμε σε αυτο το θεμα τα μελη απο τα διαφορα σαιτ που εχουμε συναντησει και δεν μας αρεσαν (θα δινουμε περιγραφη), που μας αρεσαν,που καναμε κατι,που δεν καναμε,που μας εφτυσαν,που απλα κανουν πλακα κλπ.Εννοειται θα πρεπει να αναφερουμε το σαιτ και το nickname τους εκει.Ειμαι σιγουρος οτι πολλοι φιλοι θα κερδισουν χρονο και θα αποφυγουν δυσαρεστες συναντησεις.Φυσικα τηλεφωνα και αλλα προσωπικα στοιχεια δεν θα δινονται για ευνοητους λογους.

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Επισκέπτης
Ξεκινάω ένα thread με αφορμή διάφορες καταστάσεις που έχουν παιχτεί σε εμένα μέσω MSN Messenger και με επίκεντρο μια πρόσφατη
(που είναι και το έναυσμα για το post), έτσι ώστε να ακούσω και γνώμες..

Εισαγωγή:

MSN κορίτσια είναι εκείνα που την βρίσκουν με το chat (ενός ή άλλου τύπου)
είτε για να σου σπάνε τα αρχ*δια ενίοτε -το γνωστό cock-teasing- είτε για να
την βρίσκουν κανονικά (το γνωστό cyber-sex).

Κυρίως θέμα:
Πρόσφατα λοιπόν με κάνει add μια τύπισσα η οποία λέει με βρήκε απο κάτι post μου σε ένα άλλο τεχνικό forum και ήθελε βοήθεια τεχνικού τύπου για δίκτυα κλπ.

ʼντε καλά λέω κι εγώ, να το βοηθήσουμε το κορίτσι και απαντώ πρόθυμα στις όποιες ερωτήσεις...Αφου το περάσαμε το στάδιο αυτό λοιπόν και ενόσω είμασταν πλέον added στα msn contacts ο ένας του άλλου, κουβέντα την κουβέντα, καλημέρα στο καλημέρα καθώς περνούσαν οι μέρες και όσο μιλούσαμε όλο και περισσότερο online άρχισε να ζεσταίνεται η κουβέντα μια μέρα, ή μάλλον νύχτα.. κατά τις 11:00 που παραδόξως την πέτυχα online καθώς ετοιμαζόταν για έξοδο. Για να μην τα πολυλογώ μου σκάει το παραμύθι ότι θα ερχόντουσαν να την πάρουν κατά τις 12:00 αλλά επειδή λέει της αρέσει να βγαίνει για clubbing και να είναι λίγο φτιαγμένη ερωτικά πριν, μου λέει να την "φτιάξω" μέσω MSN.

Στην αρχή επιφυλακτικός εγώ αλλά μετά εντάξει αφου το έλεγε και το ξανάλεγε και άρχισε να λέει κι εκείνη "φτιαξωτικά" το συνέχισα το παιγνίδι της να δω που θα βγεί. Τέλος πάντων με τα πολλά, και κατά τα λεγόμενά της αρχίζει να χαιδεύεται κλπ μέχρι που ολοκληρώνει κιόλας και μάλιστα και με δονητή που "έτυχε να έχει πρόχειρο".

Μου λέει πάω να κάνω ένα ντούς και θα σε πάρω τηλ. (σημ. τηλ. είχαμε ανταλλάξει ίσως μαλακία το ξέρω αλλά ένα κινητό είναι, όταν θες απαντάς όταν θες όχι). Φυσικά τηλ. δεν με πήρε και ούτε απαντάει σε δική μου κλήση.

Εσείς τι λέτε για όλα τα παραπάνω ?
Μούφα ή αλήθεια ?

Θα επανέλθω και με άλλες ιστορίες στο θέμα πάντως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom